Roni, FUE repair, 2000g + 500g γένια, 28/8/2020

tol

Well-Known Member
Γιατί παύει να θεωρείται ανεξάρτητη; Δώσε μου σε παρακαλώ μια εξήγηση, αλλά αν θες σοβαρού επιπέδου. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε η εξάρτηση που αναφέρεις να γίνει και στο παρασκήνιο και να μην πάρει χαμπάρι κανείς
Φιλε CVIAL...η απαντηση μου θα δοθει με τη μορφη ρητορικων ερωτησεων...


Αν δεν υπηρξε παρασκηνιακη επαφη/επικοινωνια της κλινικης με τον πελατη, γιατι εχουν σβηστει απο το νημα, ηδη απο χθες, σχολια του ιδιου του Roni που αναφεροταν στην απουσια του γιατρου και τον ρολο των νοσηλευτριων;

Ποιος ηταν ο λογος που διαγραφησαν συγκεκριμενα ποσταρισματα;

Ποιος ηταν ο λογος που ο φιλος Roni, μετα τις αρχικες του τοποθετησεις και τις ενστασεις του για τη συμμετοχη ή μη του γιατρου, αρχισε να "τα γυριζει" και να πεφτει σε αντιφασεις που προσωπικα εγω και ο φιλος vlafo επισημαναμε;

Μηπως απο την πρωτη στιγμη ειχαμε παρασκηνιακα την παρεμβαση της κλινικης, ωστε ο πελατης να αλλαξει σταση και αποψεις;

Εγραψες σε προηγουμενο σχολιο οτι το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ειναι να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει ο πελατης αυτα που ισχυριζεται η κλινικη...πώς θα το κανει, αφου ηταν ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ εξαιτιας της μεθης, οπως γραφτηκε;

Πώς ειναι δυνατον να μαθουμε την αληθεια, αν ο πελατης κοιμοταν;

Δεν ειναι περιεργο καποιος που κοιμοταν, να μην εχει συναισθηση αυτου του γεγονοτος και, οταν ξεκινησε την παρουσιαση, να ηταν κατηγορηματικος για την παρουσια ή την απουσια του γιατρου;

Γιατι, ενω αρχικα ο πελατης ηταν δυσαρεστημενος εξαιτιας της μη τηρησης της συμφωνιας, μετα απο λιγες ωρες εγραφε οτι ολα ηταν αψογα;

Ειναι παραλογο να βγαζουμε το συμπερασμα οτι υπηρξε "δακτυλος" της κλινικης, ωστε να συνετιστει και να αλλαξει πορεια;

Αν, λοιπον, εχει αρχισει απο την πρωτη στιγμη της παρουσιασης να υπαρχει ενδοεπικοινωνια κλινικης και πελατη, ειμαστε παραλογοι οσοι θα εχουμε απο δω και περα τις επιφυλαξεις μας;

Οταν το μελος που ξεκινα μια παρουσιαση δεν ειναι πλεον ανωνυμο...εχει ταμπελα...εχει ονοματεπωνυμο...η κλινικη γνωριζει ποιος ειναι, που μενει, ποια ειναι η ταυτοτητα του...μπορει αυτο το μελος να λειτουργησει απολυτα αντικειμενικα; Μηπως θα φοβαται απο δω και περα πιθανες αντιδρασεις και παρεμβασεις της κλινικης, οπως, μαλλον, εγινε παρασκηνιακα απο την αρχη της παρουσιασης;


Συγγνωμη, φιλε CVIAL, αλλά ολα αυτα τα ερωτηματα, ολες αυτες οι αμφιβολιες, εχουν αρχισει ηδη να πλανωνται. Καλο ειναι, λοιπον, να συνεχιστει η παρουσιαση...να παρεμβαινει η κλινικη, οποτε κρινει απαραιτητο...να πηγαινει ο πελατης στην κλινικη και να φωτογραφιζεται, ωστε να εχουμε υλικο υπο τις ιδιες συνθηκες...αλλά επιτρεψε μας να μη θεωρουμε ανεξαρτητη τη συγκεκριμενη παρουσιαση.

Φιλικες παρατηρησεις/επισημανσεις...και σε αναμονη της απαντησης στο "ενδιαφερον", οπως εκρινες, θεμα της σωστης ή οχι αφαιρεσης των grafts απο το σημειο που φαινεται στις δυο φωτογραφιες που ανεβασα στο προηγουμενο σχολιο μου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
εχουν γινει διαφορα πραγματα που μας κανουν να ειμαστε καχυποπτοι με την κλινικη.....

-μια με τις τιμες που τυχαια οσοι πηγαιναν εκει δεν ελεγαν για προσωπικους λογους και δεν απαντουσε και η ιδια η κλινικη,
-μια με τον bill1991 και το ρεσιταλ που ειχε δωσει κ η φυγη του αμεσως μετα τη φυγη του γιατρου,
-μια με τη συνδεση "ανεξαρτητων περιστατικων" με την κλινικη με διαφορους τροπους,
-μια με την υπερπροσπαθεια της κλινικης να αποδειξει οτι εχει μονο θετικα και παρεμποδιζει να βγουν τα αρνητικα προς τα εξω...

μηπως ολο αυτο το μαρκετινγκ που γινεται γυρναει boomerang στην κλινικη; μηπως αν αφηναν να κυλανε τα πραγματα μονα τους και δεν επενέβαιναν τοσο πολυ και ηταν ολα πιο αληθινα και αυθορμητα δεν θα ημασταν καχυποπτοι μαζι τους ;
 

tasos33

Well-Known Member
Αγαπητέ Tol, νομίζω ότι είναι απλή η απάντηση. Προφανώς επειδή η κλινική ή για να το πούμε καλύτερα ο γιατρός έδειξε ενδιαφέρον για το φόρουμ κάτι που φάνηκε και από τις πολλές επίσημες παρουσιάσεις αλλά και από την εκτεταμένη ενασχόληση του γιατρού με το φόρουμ μέχρι φυσικά την αποχωρησή του. Οι άλλες κλινικές απλά δεν ασχολούνται γιατί καταλαβαίνουν (και σωστά) ότι δεν τους συμφέρει να ασχολήθουν με την "χάβρα" που επικρατεί.

Στην παρουσιάση του Roni, η παρέμβαση της κλινικής όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ από αυτά που έγραψε, έγινε πρωτίστως για το θέμα του τι τελικά έγινε στην μμ και τι όχι από τον γιατρό. Σε αυτό το σημείο έχουμε μια άλλη άποψη η οποία καλώς ετέθηκε υπόψιν της συζήτησης για να διευκρινιστεί ποιός τελικά έκανε την εξαγωγή, αφού αρκετοί κατηγόρησαν την κλινική για το συγκεκριμένο συμβαν. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό περιορίζει την ανεξαρτησία της παρουσίασης και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι επιλήψιμό το ποστάρισμα. Για δε το υλικό εγώ παρακάλεσα τον Roni σε pm που μου έστειλε για να του πω την γνώμη μου να πάρει καλές φώτο από την κλινική γιατί οι δικές του ήταν χάλια. Και σε αυτό το θέμα δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει, γιατί δεν τις πόσταρε ο Roni και γιατί τις πόσταρε η κλινική?

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί κανείς δεν ρωτάει τον Roni για την ουσία της υπόθεσης. Δηλαδή αν αυτά τα οποία λέει η κλινική ευσταθούν? Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να κοπτόμεθα υπερ της ελευθερίας του λόγου, να δικάζουμε κάποιον με περίσσεια ευκολία χωρίς να του δίνουμε το δικαίωμα της απολογίας ή του διαλόγου.
Να θυμησω επίσης πως σε όλα? τα ανεξάρτητα περιστατικά ζητάμε από τα μέλη να μας αποστείλουν τις φωτογραφίες της οποιας κλινικής απο την μέρα της επέμβασης.
@tol @Giorgos-3 και λοιποί συμφορουμιτες , αν θυμάμαι πάλι καλά ποτέ δεν έχει τεθεί θέμα περι μη ανεξάρτητης παρουσίασης σε δεκάδες περιστατικά. Τώρα για πιο λόγο υπάρχει πρόβλημα?
 

tol

Well-Known Member
Να θυμησω επίσης πως σε όλα? τα ανεξάρτητα περιστατικά ζητάμε από τα μέλη να μας αποστείλουν τις φωτογραφίες της οποιας κλινικής απο την μέρα της επέμβασης.
@tol @Giorgos-3 και λοιποί συμφορουμιτες , αν θυμάμαι πάλι καλά ποτέ δεν έχει τεθεί θέμα περι μη ανεξάρτητης παρουσίασης σε δεκάδες περιστατικά. Τώρα για πιο λόγο υπάρχει πρόβλημα?
Η απαντηση, φιλε Τασο, ακριβως πιο πανω...διαβασε ολα τα ερωτηματα/αμφιβολιες που εγειρονται...προσπαθησε να δωσεις απαντησεις...και αν τα καταφερεις, γραψε τις απαντησεις εδω, ωστε να μας πεισεις για το αδιαβλητο της παρουσιασης. Καλο βραδυ...το πρωι ελπιζω να διαβασουμε τις απαντησεις σου στα ερωτηματα που εθεσα και να πειστουμε για τον ανεξαρτητο και αδεσμευτο χαρακτηρα της συγκεκριμενης παρουσιασης.
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Η απαντηση, φιλε Τασο, ακριβως πιο πανω...διαβασε ολα τα ερωτηματα/αμφιβολιες που εγειρονται...προσπαθησε να δωσεις απαντησεις...και αν τα καταφερεις, γραψε τις απαντησεις εδω, ωστε να μας πεισεις για το αδιαβλητο της παρουσιασης. Καλο βραδυ...το πρωι ελπιζω να διαβασουμε τις απαντησεις σου στα ερωτηματα που εθεσα και να πειστουμε για τον ανεξαρτητο και αδεσμευτο χαρακτηρα της συγκεκριμενης παρουσιασης.
Τελευταια ειχαμε αναφορα σε μεταμοσχευσεις με τριχες απ τα γενια...κι αμεσως βλεπουμε περιστατικο δρ Αναστασακη που κανει και bht! Τυχαιο?
Οπως και οταν ανοιξα νημα για τα εργαλεια, αμεσως ο ιατρος Αναστασακης ανεβασε φωτοζ απ τα νεα του εργαλεια (οχι κακη κινηση του αγρυπνου παθιασμενου φρουρου!)
Μηπως η συγκεκριμενη παρουσιαση του Ρονι, ΑΝ σχετιζεται με την κλινικη (εξαρτημενη παρουσιαση) ηθελε να αποδειξει στους φορουμιτες και γενικα στο κοινο του χερλος τζι αρ, οτι η κλινικη τελικα ΔΕΝ ειναι οσο ακριβη υποθεταμε αλλα και να καλυψει την ασχημη εντυπωση που δημιουργησε το ανεβασμα μιας φωτο του Σ.Ρ. που κι απ αυτον παρθηκαν γενιογκραφτς?
Αλλο βασικο ερωτημα...:
Ο ασθενης ηταν σε κατασταση μεθης και δε θυμοτανε? Ή θυμοτανε τελικα? Τι ισχυει? Μηπως βρισκοταν σε κατασταση υπνωσης και μολις εγερθηκε αντιληφθηκε μερος της διαδικασιας? Μπηκα σε πληθος σκεψεων φιλτατοι συμφορουμιτες!
Αν σβηστηκαν σχολια του φιλου που ανοιξε το νημα παρουσιασης τοτε καποιοι και δικαιολογημενα θα καταστουν περισσοτερο καχυποπτοι!
Συνοπολογιστε και το χαρισμα αφρου μινοξ απ το γιατρο και τη μη πιεση απ τη μερια του γιατρου για πωληση σκεπαστρου λειζερ
...
Αν ισχυουν ολα οσα υποθετουνε ορισμενοι φορουμιτες τοτε εχουμε μεγαλες δρασκελιες στο θεμα των παρουσιασεων απο συγκεκριμενη κλινικη(μεσα σε συντομα χρονικο διαστημα μαλιστα) με σκοπο να ισοσκελιστει το παρανομο κερδος χρονων,της advanced που εβγαινε τοτε που δρουσαν οι μισθοφοροι της(ειμαι σκληρος ή μηπως ΑΛΗΘΙΝΟΣ?)..
Βεβαια μπορει και να ειμαι συνωμοσιολογος (οχι στο θεμα της ...θανατηφορας κορωνας) αλλα και οσα διατυπωνω να μην ευσταθουν..μου φαινονται ομως, υποπτα πολλα πραγματα που χουν διαδραματιστει λιαν προσφατως (και απ την κλινικη που εγχειριστηκα..ουδεις εις το απυροβλητο αλλα και κανεις δεν εμπαιζει τις ιδιοφυιες!) ...ειλικρινα δεν ξερω τι να πω..ας δουμε πως θα εξελιχθει το νημα...ειναι και οι απλοι με προβλημα καραφλας , ανησυχοι και αγρυπνοι μελετητες του φορουμ ΟΧΙ ΜΟΝΟ οι πωλητες ιατροι..και με τον ορο πωλητες δεν προσβαλλω συγκεκριμενη κλινικη..μη σκεφτει κανεις κατι τετοιο..προς Θεου, ετσι?

Τελικα θα φτασω στα συμπερασματα Μανλυ μαν και Στρατου..οτι οι τουρκοι ειναι πιο ξηγημενοι..παροτι μισω αφανταστα το τουρκικο εθνος...στις μεταμοσχευσεις πιθανα τελικα να μην ειναι τοσο κομπιναδοροι οσο οι Ελληνες γιατροι...ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ με στραβωσαν απ τις ελληνικες κλινικες το τελευταιο διαστημα..κι αυτο οχι μονο δεν το αντεχω...αλλα θα γινω και επικροτητης των οσων αναδεικνυουν τα κακως κειμενα, γενικα και ειδικα! Ο νοων νοειτω!
 

giamakr1

Active Member
Καλημέρα
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η παρουσίαση ανεξάρτητη.
Από την σελίδα 6 της παρουσίασης είναι σαν να παρακολουθούμε επίσημη παρουσίαση της κλινικής.
Πολύ χρήσιμη η ανάρτηση των φωτό , όμως θα έπρεπε να γίνει από τον Roni και όχι από την κλινική.
Νομίζω ότι είναι ένα σοβαρό θέμα αρχής και απόλυτα αυτονόητο.
Επίσης πρέπει να διευκρινιστεί το θέμα της "μέθης"(αδόκιμος όρος).
Τελικά θυμάται ο Roni ή έχει αμνησία και οι λεπτομέρειες που ανέφερε παραπάνω είναι "false memories";
 

vlafo

Well-Known Member
Οι άλλες κλινικές απλά δεν ασχολούνται γιατί καταλαβαίνουν (και σωστά) ότι δεν τους συμφέρει να ασχολήθουν με την "χάβρα" που επικρατεί.
Θεωρείς ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος γιατί έχω εντελώς διαφορετική άποψη.
''Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"όποιος δεν φοβάται να δείξει τη δουλειά του.
 

vlafo

Well-Known Member
Φυσικα μακαρι να συνεχιστει η παρουσιαση...αλλά πλεον θεωρω οτι, απο τη στιγμη που παρεμβαινει η κλινικη και ανεβαζει η ιδια υλικο και λεπτομερειες της επεμβασης, παυει να θεωρειται ανεξαρτητη...απο τη στιγμη που ανοιγει διαυλος επικοινωνιας κλινικης και πελατη, οπως και να το δουμε, μια εξαρτηση...μια, εστω, μικρη επιρροη αρχιζει να αχνοφαινεται και απο δω και περα, μαλλον δικαιολογημενα, καποιοι θα εχουμε τις επιφυλαξεις μας.
Φίλε tol
Δεν αλλάζει κάτι με το να ποστάρει η κλινική φωτό άλλωστε αυτό το βλέπουμε συνέχεια και είναι σύνηθης τακτική.
Ούτε με το να μιλάει με τον πελάτη και να τον κατευθύνει ή όχι που δεν το ξέρουμε άλλωστε και πιθανότατα δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Αλλά δεν μας ενδιαφέρει στην τελική.

Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που παρεμβαίνει η κλινική για να αιτιολογήσει όπως λέει και ο Cvial και να εξηγήσει κάποια πράγματα που φαινομενικά φαίνονται σωστά,αλλά δεν θα έπρεπε να το κάνει άμα θέλουμε να μιλάμε με ίσους όρους ΔΙΑΛΟΓΟΥ.
Στα δικά μου τα μάτια μου φαίνεται σαν δικαιολογία η παρέμβαση και όχι ενδιαφέρον να εξηγήσει.
Και στην τελική άσε τον Roni να πει ότι θέλει και όπως θέλει με τα λάθη του και τις αδυναμίες του.
Συμπέρασμα θα βγει.

Εκεί πρέπει να είναι η πραγματική ένστανση.

Στο τέλος της παρουσίασης του Roni,η συνολική επισκόπιση από την κλινική με τις παρατηρήσεις της και τα σχόλια της,πιστεύω θα ήταν καλοδεχούμενη από όλους και έτσι θα ήταν το σωστό και το απόλυτα τυπικό.

Και για μένα έτσι θα πρέπει να γίνεται με αυτόν το κανόνα και όχι να παρεμβαίνει όποτε και όπου ναναι η εκάστοτε κλινική.
 

Ronaldo

Well-Known Member
Θα ήταν ενδιαφέρον πιστεύω να μας εξηγήσει κάποιος γιατί διέγραψε τα προηγούμενα σχόλια του ο Roni που κατηγορούσε την κλινική, ότι δεν τήρησε αυτά που ζητήθηκαν πριν την επέμβαση και ότι δεν του άρεσε καθόλου αυτό και γενικά γιατί έσβησε αυτα που περιέγραφε όσα συνέβησαν στην επέμβαση όσον αφορά την ελλιπή συμμετοχή του γιατρού παρά τα όσα συμφώνησαν; Το έχετε ξαναδεί αυτό έτσι στα καλά καθούμενα να διαγράφει κάποιος αυτά που είπε και να αλλάζει στάση ξαφνικά και να λέει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος; Μήπως δεν έγινε τυχαία αυτό και υπήρχε κάποια εξωτερική παρέμβαση, όπως λέει και ο @tol , που τον ανάγκασε να πάρει πίσω όσα είπε και να αλλάξει στάση; Μετά από αυτό είναι παράλογο να θεωρούμε ότι το μέλος Roni δεν θα είναι αντικειμενικός πλέον ως προς την παρουσίαση και θα προσπαθεί να ανεβάζει κολακευτικές του φωτογραφίες και να λέει μόνο θετικά και να υποστηρίζει την κλινική, ώστε να μη δυσαρεστηθεί η κλινική και του κάνει εκ νέου νέα παρατήρηση; Γι'αυτόν και άλλους λόγους δεν πρέπει να θεωρείται ανεξάρτητη πλέον.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
H παρουσίαση μπορεί να μην θεωρείται πλέον ανεξάρτητη, και ο Roni να μην θεωρείται αξιόπιστος και αντικειμενικός,αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει δεν αλλάζει και όποιος έχει μάτια βλέπει και αξιολογεί.

Άρα αν εστιάσουμε εκεί και μόνο,στο τέλος θα μπορούμε να το αξιολογήσουμε αν είναι επιτυχημένο ή όχι.
Αυτό δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε?
 

tasos33

Well-Known Member
Η απαντηση, φιλε Τασο, ακριβως πιο πανω...διαβασε ολα τα ερωτηματα/αμφιβολιες που εγειρονται...προσπαθησε να δωσεις απαντησεις...και αν τα καταφερεις, γραψε τις απαντησεις εδω, ωστε να μας πεισεις για το αδιαβλητο της παρουσιασης. Καλο βραδυ...το πρωι ελπιζω να διαβασουμε τις απαντησεις σου στα ερωτηματα που εθεσα και να πειστουμε για τον ανεξαρτητο και αδεσμευτο χαρακτηρα της συγκεκριμενης παρουσιασης.
Η απάντηση μου αγαπητέ θα είναι γενική , μας αρέσει να κυνηγάμε μάγισσες και δεν αφορά εσένα η το συγκεκριμένο νήμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε CVIAL...η απαντηση μου θα δοθει με τη μορφη ρητορικων ερωτησεων...


Αν δεν υπηρξε παρασκηνιακη επαφη/επικοινωνια της κλινικης με τον πελατη, γιατι εχουν σβηστει απο το νημα, ηδη απο χθες, σχολια του ιδιου του Roni που αναφεροταν στην απουσια του γιατρου και τον ρολο των νοσηλευτριων;

Ποιος ηταν ο λογος που διαγραφησαν συγκεκριμενα ποσταρισματα;

Ποιος ηταν ο λογος που ο φιλος Roni, μετα τις αρχικες του τοποθετησεις και τις ενστασεις του για τη συμμετοχη ή μη του γιατρου, αρχισε να "τα γυριζει" και να πεφτει σε αντιφασεις που προσωπικα εγω και ο φιλος vlafo επισημαναμε;

Μηπως απο την πρωτη στιγμη ειχαμε παρασκηνιακα την παρεμβαση της κλινικης, ωστε ο πελατης να αλλαξει σταση και αποψεις;

Εγραψες σε προηγουμενο σχολιο οτι το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ειναι να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει ο πελατης αυτα που ισχυριζεται η κλινικη...πώς θα το κανει, αφου ηταν ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ εξαιτιας της μεθης, οπως γραφτηκε;

Πώς ειναι δυνατον να μαθουμε την αληθεια, αν ο πελατης κοιμοταν;

Δεν ειναι περιεργο καποιος που κοιμοταν, να μην εχει συναισθηση αυτου του γεγονοτος και, οταν ξεκινησε την παρουσιαση, να ηταν κατηγορηματικος για την παρουσια ή την απουσια του γιατρου;

Γιατι, ενω αρχικα ο πελατης ηταν δυσαρεστημενος εξαιτιας της μη τηρησης της συμφωνιας, μετα απο λιγες ωρες εγραφε οτι ολα ηταν αψογα;

Ειναι παραλογο να βγαζουμε το συμπερασμα οτι υπηρξε "δακτυλος" της κλινικης, ωστε να συνετιστει και να αλλαξει πορεια;

Αν, λοιπον, εχει αρχισει απο την πρωτη στιγμη της παρουσιασης να υπαρχει ενδοεπικοινωνια κλινικης και πελατη, ειμαστε παραλογοι οσοι θα εχουμε απο δω και περα τις επιφυλαξεις μας;

Οταν το μελος που ξεκινα μια παρουσιαση δεν ειναι πλεον ανωνυμο...εχει ταμπελα...εχει ονοματεπωνυμο...η κλινικη γνωριζει ποιος ειναι, που μενει, ποια ειναι η ταυτοτητα του...μπορει αυτο το μελος να λειτουργησει απολυτα αντικειμενικα; Μηπως θα φοβαται απο δω και περα πιθανες αντιδρασεις και παρεμβασεις της κλινικης, οπως, μαλλον, εγινε παρασκηνιακα απο την αρχη της παρουσιασης;


Συγγνωμη, φιλε CVIAL, αλλά ολα αυτα τα ερωτηματα, ολες αυτες οι αμφιβολιες, εχουν αρχισει ηδη να πλανωνται. Καλο ειναι, λοιπον, να συνεχιστει η παρουσιαση...να παρεμβαινει η κλινικη, οποτε κρινει απαραιτητο...να πηγαινει ο πελατης στην κλινικη και να φωτογραφιζεται, ωστε να εχουμε υλικο υπο τις ιδιες συνθηκες...αλλά επιτρεψε μας να μη θεωρουμε ανεξαρτητη τη συγκεκριμενη παρουσιαση.

Φιλικες παρατηρησεις/επισημανσεις...και σε αναμονη της απαντησης στο "ενδιαφερον", οπως εκρινες, θεμα της σωστης ή οχι αφαιρεσης των grafts απο το σημειο που φαινεται στις δυο φωτογραφιες που ανεβασα στο προηγουμενο σχολιο μου.

Αγαπητέ φίλε Tol, μιας και έχεις αναλάβει τον ρόλο του εισαγγελέα θα μου επιτρέψεις για λόγους ισορροπίας να αναλάβω τον άχαρο (για τις συνήθειες του φόρουμ) ρόλο της υπεράσπισης έτσι ώστε να υπάρχει μια δίκαιη δίκη. Ο ορθολογισμός μας λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εξετάζουμε τα γεγονότα και μόνο χωρίς τάσεις συναισθηματισμού. Ας δούμε τα γεγονότα λοιπόν.

Ο Roni ξεκίνησε μια παρουσίαση ανεξάρτητη,αφού είχε όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά τέτοιας: κακές φώτο, έλλειψη φώτο κλινικής, προθυμία για να πει την τιμή αλλά και να απαντήσει άμεσα για την επέμβαση και μάλιστα όχι κολακευτικά για την κλινική σε κάποια σημεία. Μέχρι εδώ όλα καλά, θεωρούσαμε ότι ο Roni εξέφραζε την πραγματικότητα και ανάλογα τοποθετηθήκαμε. Αν όμως δεν είναι έτσι? Η κλινική έθεσε την δική της άποψη για το πως εξελίχθηκε η επέμβαση και η οποία είναι λογικοφανής γιατί όντως κατά την επέμβαση πολλές φορές ο ασθενής κοιμάται μόλις χαλαρώσει (φυσικά δεν συζητάω για μέθη όπου χάνεις επαφή με την πραγματικότητα, βέβαια η μέθη δεν είναι συνηθισμένη σε εξαγωγές FUE). Δεν μπορώ να κρίνω φυσικά ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος αν αυτή η εκδοχή είναι η πραγματική, δεν έχω στοιχεία. Μόνο ο Roni μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Δεν του ζητάμε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την κλινική αλλά να μας πει αν όντως κοιμήθηκε, αν όντως υπήρξε μέθη. Αν μας επιβεβαιώσει αυτό το στοιχείο τότε έχουμε περισσότερα στοιχεία για να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη.

Η αντίδραση της κλινικής και το ποστάρισμα δείχνει ότι πρέπει να υπήρξε επικοινωνία με τον Roni για αυτό το θέμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό, το ίδιο θα έκανε ο καθένας μας αν θεωρούσε ότι αδικείται. Το κρίσιμο όμως ερώτημα δεν είναι η επικοινωνία αλλά αν υπήρξε "δάκτυλος" ¨για διαστρέβλωση της αλήθειας (συνετισμός, αλλαγή πορείας) ή για υπενθύμιση των πραγματικών γεγονότων και παράκληση για αποκατάσταση της αλήθειας. Ουδείς μπορεί να το ξέρει, ο μόνος που μπορεί να μας διαφωτίσει είναι πάλι ο Roni, αλλά προφανώς ακόμα και αν ισχυριστεί τώρα ότι όντως κοιμόταν λίγοι θα τον πιστέψουν. Έχει μπει πλέον στο τριπάκι της αμφισβήτησης ειδικά όταν σβήνει μηνύματα αντί να βγει και να ποστάρει ευθαρσώς την άποψή του κάτι που περιμένω και πρέπει να το κάνει.

Προσωπικά θεωρώ ότι θεσμικά η κλινική σωστά έπραξε, έπρεπε να πει την εκδοχή της για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Τέλος, όπως πολύ σωστά είπε και ο Vlafo θεωρήστε όπως θέλετε την παρουσίαση, εγώ προσωπικά είμαι εντελώς ουδέτερος στο θέμα γιατί δεν έχω στοιχεία εκτός και αν με διαψεύσει ο Roni, σημασία έχει να είναι καλή με σωστές και σε τακτά χρονικά διαστήματα φώτο. Αυτό που είπε ο Ronaldo, για ποσταρίσματα κολακευτικών φώτο είναι μάλλον αστείο. Εδώ σε άλλα νήματα γίνεται κόλαση για σωστές φώτο, δεν θα γίνει εδώ?

ΥΓ. δεν σε έχω ξεχάσει! θα επανέλθω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Roni

Member
Η απάντηση μου αγαπητέ θα είναι γενική , μας αρέσει να κυνηγάμε μάγισσες και δεν αφορά εσένα η το συγκεκριμένο νήμα.
Παιδιά τελικα δε νομίζω να εχει τοσο σημασία τι έγινε η δεν έγινε.Εγω ανεβασα την μμ για να δούμε πως θα πάει δηλαδη το αποτέλεσμα της.Εδωσα κάποια λεφτα τα οποία για μενα βγαίνουν δυσκολα ειμαι μεσα σχεδον 9 μερες και το μονο που με νοιάζει ειναι να φτιαξω το προβλημα που εχω.Επισης την ανεβασα για να δούμε πως ημουν μετα απο 3 μεταμόσχευσεις που στοιχισαν κ αυτες περίπου 8.000ευρω.Επειδη διαβαζω το φορουμ πολλα χρόνια ηθελα να προσφερω κατι αν εσείς για τον ΑηΒ λογο δεν θέλετε να δείτε την εξέλιξη σβηνω το νημα και τελος δεν δουλευω σε καμια κλινική δεν τα παιρνω σπο πουθενά ολα τα εχω πληρωσει με τον ιδρωτα μου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Roni προφανώς δεν χρειάζεται να το σβήσεις και πρέπει να συνεχίσεις. Νομίζω όμως ότι πρέπει να πεις με λίγα λόγια αν όντως αυτά που ισχυρίζεται η κλινική έχουν βάση ή όχι και να κλείσει το θέμα εδώ.
 

Roni

Member
Roni προφανώς δεν χρειάζεται να το σβήσεις και πρέπει να συνεχίσεις. Νομίζω όμως ότι πρέπει να πεις με λίγα λόγια αν όντως αυτά που ισχυρίζεται η κλινική έχουν βάση ή όχι και να κλείσει το θέμα εδώ.
Όπως ειπα ας μείνουμε στο αποτέλεσμα δέχομαι οτι λεει η κλινική
 

Massimo

Member
Συγνώμη που επεμβαίνω παιδιά, παρακολουθώ όλα τα νήματα, έχω κ εγώ ένα δικο μ ανοιχτό νήμα, και θελω κ εγώ όπως πολλοί εδώ να εποφεληθω απο γνώσεις εμπειροτερων εμου. Δε μπορώ όμως να μη σχολιάσω τα λεγόμενα του συμπαθέστατου χρήστη tol που έχει ένα μοναδικό τρόπο να μετατρέπει πολλα νήματα σε ρινγκ. Τ’ αποτέλεσματα αυτης της συμπεριφορασ είναι αμφισβητήσιμα καθώς κατά κύριο λόγο στρέφουν τον εκτεθειμένο χρήστη ενάντια στην όλη προσπάθεια καταγραφής της μεταμόσχευσης και ενδεχομένως αποθαρρύνει μελλοντικους χρηστες απ το να ανοιξουν κ αυτοί ένα αντίστοιχο νήμα.

Σ ένα άλλο θέμα θυμαμαι είχεσ πιασει τους χαρακες και τη μεζούρα και πιλατευες ένα μέλος για το εύρος της ληπτριας, σε συζήτηση που κράτησε τουλάχιστον 5 σελίδες με αμφίβολα συμπεράσματα.

Αναγνωρίζω ότι σαν μέλος φίλε έχεις ωραίο λόγο και μέσω της δυναμικής συμπεριφοράς σ καταφέρνεις αρκετες φορές να κανείς τα νήματα καλύτερα, αλλά κάπου κάπου το μόνιμο ύφος εισαγγελέα, η επιζήτηση της κόντρας και η ατέρμονη προβολή της δυσπιστίας σου σ’ολα κουραζει. Καταλαβαίνω ότι έτσι ίσως θες να βρεις κ εσυ την αλήθεια, αλλά σαν τελείως ουδετερο μέλος, σου λέω ότι καταφέρνεις τ ανάποδο. Στη συζήτηση εδώ η πλειοψηφία θέλει να δει τ αποτέλεσμα γι να μπει άλλο ένα καταγεγραμμένο αποτέλεσμα του γιατρού στο φορουμ. Όλα τ αλλά είναι λίγο πολύ δευτερεύοντα και εκτροχιάζουν το νήμα. Στη τελική το αποτέλεσμα θα κρίνει αν είναι καλη η κακη η μμ, και θα δώσει άλλο ένα παράδειγμα της δουλειας του γιατρού εδω. Όσο αναλώνεσαι σε καυγάδες θα δημιουργείς ίντριγκα και θα σπρώχνεις κάθε νήμα ποιο μακριά απ τον ενημερωτικό του στόχο. Κάτι για το οποίο είμαστε όλοι εδώ στη τελική και όχι για να ανακαλύψουμε φαντάσματα. Αν συγκρίνω δε αυτή τη συμπεριφορά με την συμπεριφορά χρηστών σε ξένα φορουμ γίνεται ολοφάνερο ποσό αντιπαραγωγική Γίνεται η ατέρμονη κριτική σε καθε νήμα. Ευγενικά σου λέω, «άσε να πέσει κάτω και κάτι»!

Αναρωτιέμαι αν έχεις κ εσυ να μας παρουσιάσεις κάποιο αποτέλεσμα από δικές σου μμ. Το βρίσκω λίγο δυσνόητο να ασκείς τόσο έντονη κριτική σε κάθε νήμα του φορουμ όταν ο ίδιος δεν έχεις περασει απ την ίδια κριτική που περναμε οσοι
ανοιξαμε νήματα. Να ακούσουμε την τεχνική γνώμη του CVIAL, Να μαθουμε Απ τον Πανο, να δούμε πως κρίνεται το έργο του γιατρού απ ολους τους χρηστες δημοκρατικά, αλλα σκέψου σαν ωριμοσ Ανθρωπος που είσαι, ποσό χρήσιμη είναι η ανάλωση σου σε κοντρες που ξεπερνούν το θέμα του νηματος;

Οι φωτογραφίες εδώ είναι, έγιναν καθαρότερες με τη συνδρομή της κλινικής, προχωράμε μπροστά να δούμε την εξέλιξη. Πάμε Ρόνι καλή φυτρωση κ καλή Δύναμη φίλε. Μη ξενερώνεις. Ας επιφυλάξουν τη κριτική τους μερικά μέλη για μετά από μερικούς μήνες, Όπως έγινε και στη δίκη μ περίπτωση και είμαι ευγνώμων γ αυτό!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ronaldo

Well-Known Member
Όπως ειπα ας μείνουμε στο αποτέλεσμα δέχομαι οτι λεει η κλινική

Υπήρχε περίπτωση δηλαδή να μη συμφωνούσε ο Roni με ότι λέει η κλινική; Είναι αστείο και υποτιμάει τη νοημοσύνη μας όλο αυτό που γίνεται που τον ρωτάμε αν συμφωνεί ή όχι με την κλινική, μετά από όσα συνέβησαν στο παρόν νήμα και αναφέρθηκαν παραπάνω.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Όπως ειπα ας μείνουμε στο αποτέλεσμα δέχομαι οτι λεει η κλινική
Δεν πάει έτσι κ το ξέρεις μέσα σου αυτό .....δεν λέμε και ξελεμε ...προφανώς μεσολάβησαν γεγονότα ..... εννοείτε θεώρησε αναξιόπιστος γιατί έχεις μπει στην λούμπα να μην λες τι πιστεύεις με βάση την εμπειρία σου αλλά επιρεασμενος ξεκάθαρα από την κλινική .....πλέον μιλάει η κλινική σου κ όχι εσύ ...κ σε αυτό το περιστατικό....εγώ πρώτος ετρεξα να σου δώσω συγχαρητήρια αλλά δεν περίμενα τέτοια Τούμπα ....να έχεις το θάρρος της γνώμη σου στην ζωή σου γνκ κ να μην φοβάσαι .... εννοείτε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει καλά η μμ και εννοείτε όλοι σου Εύχονται το καλύτερο σαν παθών...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το νήμα δεν θα μετατραπεί σε ρινγκ. Το θέμα σταματά εδώ. Ο καθένας διαβάζει και καταλαβαίνει αυτό που μπορεί και θέλει, δεν χρειαζόμαστε «βοηθήματα» κρίσης. Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστούν τέτοιου είδους σχόλια.
 
Μπλουζα