Rogaine / Regaine FAQ

tatini

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Να 'σαι καλά και μακάρι όντως να πάνε όλα καλά να μας δώσεις έμπνευση και κουράγιο :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
η φίνα δεν είναι από τα πιο δυνατά φίλε Fenimore, κάνεις λάθος, αν θέλεις να βγάλεις στήθος και να σου μαραθεί προτιμάς σπιρονολακτόνη που είναι φουλ αντιανδρογόνο, το σίγουρο είναι κωστή ότι τα γυναικεία δοκιμαστήρια δεν τα γλιτώνεις

@blindfold την ανέφερα ως απο τα πιο δυνατά, όχι ως το πιο δυνατό. Και για το "δυνατό" εννούσα όχι μόνο ως dht-blocker αλλά και ως αποτελέσματα/παρενέγειες που έχει ως φάρμακο. Κοίτα φίλε blindfold γνώμη μου είναι ότι εκφράστικες κάπως άγαρμπα στο νέο μέλος. πιο πολύ πιστεύω ότι τον τρόμαξες παρά τον βοήθησες. Νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να τον παραπέμψεις στις κατηγορίες του forum για κάθε προιόν ξεχωριστά, παρά να λες τέτοια σχόλοια με γυναικεία ρούχα κτλπ. (εντάξει αυτό μπορεί να το είπες και χαριτολογόντας), απλά είναι ο τρόπος που το διαβάζει ένα νέο μέλος.

tatini

New Member

έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός στα νέα μέλη που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου.

crossfire

Well-Known Member

Fenimore είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51878#msg51878 date=1304109646]
η φίνα δεν είναι από τα πιο δυνατά φίλε Fenimore, κάνεις λάθος, αν θέλεις να βγάλεις στήθος και να σου μαραθεί προτιμάς σπιρονολακτόνη που είναι φουλ αντιανδρογόνο, το σίγουρο είναι κωστή ότι τα γυναικεία δοκιμαστήρια δεν τα γλιτώνεις

@blindfold την ανέφερα ως απο τα πιο δυνατά, όχι ως το πιο δυνατό. Και για το "δυνατό" εννούσα όχι μόνο ως dht-blocker αλλά και ως αποτελέσματα/παρενέγειες που έχει ως φάρμακο. Κοίτα φίλε blindfold γνώμη μου είναι ότι εκφράστικες κάπως άγαρμπα στο νέο μέλος. πιο πολύ πιστεύω ότι τον τρόμαξες παρά τον βοήθησες. Νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να τον παραπέμψεις στις κατηγορίες του forum για κάθε προιόν ξεχωριστά, παρά να λες τέτοια σχόλοια με γυναικεία ρούχα κτλπ. (εντάξει αυτό μπορεί να το είπες και χαριτολογόντας), απλά είναι ο τρόπος που το διαβάζει ένα νέο μέλος.
[/quote]
Blindfold είπε:
έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός στα νέα μέλη που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου.
kapamarou είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51949#msg51949 date=1304156396]
εμεις σε ξερουμε :D :D ;D
[/quote]

Η πρωτη συμβουλη στα νεα μελη απο εδω και στο εξης θα ειναι...........πριν μαθετε για τις διαφορες θεραπειες,μαθετε πρωτα τον blindfold

tatini

New Member

έχετε δίκιο, πρέπει να είμαι πιο απαλός με τους άβγαλτους... να σκύβω με φροντίδα και προστασία πάνω τους για να τους βοηθάω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις και τις τεχνικές μου να γίνονται καλύτεροι

xDante

Member

αν και βγαίνω οφ τόπικ μαζί με 2-3 σελίδες νήματος θα πρότεινα στον φίλο να δοκιμάσει συνταγή καπαμαρού μινοξ 2% πρωί και αιρόλ βράδυ ... επειδή έχει μαλλιά να μην έχει σεντινγκ αν είναι να χάσει το 30% σε σέντιγκ μονο απο μινοξ να μην πάρει καθόλου (αυτή την άποψη την στηρίζω σε άλλο νήμα και είναι προσωπική) all rights reserved by Kapamarou ;)

takis7

New Member

κουεστιον, εχετε παρατηρήσει οταν ψεκαζεστε πριν πατε για υπνο, να σας μυρίζει η μινοξιδιλη στο μαξιλαρι??
το ρωταω γιατι εμενα σα να νου φανηκε. Απ οτι ξερουμε πρεπει να αποφευγουμε την εισπνωή της
σε αυτη τη περιπτωση τη χρησιμοποιουμε αλλες ωρες. Μια δερματολογος ομως ειπε οτι αν ψεκαστουμε και μετα παμε σε εξωτερικο χωρο η μινοξ θα εξατμιστεί και ετσι δε θα κανει δουλεια

gus210

Member

xDante είπε:
αν και βγαίνω οφ τόπικ μαζί με 2-3 σελίδες νήματος θα πρότεινα στον φίλο να δοκιμάσει συνταγή καπαμαρού μινοξ 2% πρωί και αιρόλ βράδυ ... επειδή έχει μαλλιά να μην έχει σεντινγκ αν είναι να χάσει το 30% σε σέντιγκ μονο απο μινοξ να μην πάρει καθόλου (αυτή την άποψη την στηρίζω σε άλλο νήμα και είναι προσωπική) all rights reserved by Kapamarou ;)

Χρησιμοποιώ τη μινοξ (regain 5%) εδώ και 2.5 μήνες περίπου (έχω αναφερθεί στην περίπτωση μου σε άλλο θέμα). Από την αρχή έκλινα στην άποψη του xDante. Θα έλεγα καλύτερα ότι προβληματιζόμουν με το παραπάνω αρκετά, ακόμη και από τις πρώτες επαφές με τα της τριχόπτωσης. Όταν άρχισα τη μινοξ το μαλλί μου σε πυκνότητα ήταν κοντά σε "Γιάννης Μπέζος" mode :) Θα μου πεις με τέτοια πυκνότητα τι την θες τη θεραπεία. Δυστυχώς είχα σημάδια τριχόπτωσης με μικρή αραίωση, λέπτυνση της τρίχας και εξαφάνιση της στιλπνότητας των μαλλιών (γίνονταν σαν άχυρα). Μαλακία που δεν είχα βγάλει καμιά φώτο. Αυτή τη στιγμή, στα σημεία που βάζω μινόξ έχω αραίωση τρελή (υπό φωτισμό φαίνεται λίγο το κρανίο). Στο μόνο σημείο που αυξήθηκε η πυκνότητα είναι στο "μπιφτέκι" (όχι πως είχα τρελή αραίωση). Και γυρνώ και πάλι στον προβληματισμό του xDante... τι είναι προτιμότερο να κρατήσεις τα μαλλιά σου και όσο κρατήσουν ή να μπεις σε διαδικασία θεραπείας με μινόξ και να έχεις τρελή αραίωση (δεν το αναφέρω ως shedding γιατί θεωρώ αδύνατο να επανέλθει η πυκνότητα, έστω στο 50% της κατάστασης που ήταν στα μέσα Φεβρουαρίου). Αυτά... περιμένεις, κάνεις οικονομία και αν εξακολουθεί να σε απασχολεί πας για μια μεταμόσχευση και τελείωσες.

Nikoς

Member

Aν χρησιμοποιεις κανα δυο χρονια μονο μια φορα τη μερα, και μετα το γυρισεις σε δυο θα υπαρχει βελτιωση λετε?

Γιατι ακουγεται τα πρωτα χρονια σου δινει οτι ειναι να σου δωσει.

Hairboost

Member

white210 είπε:
[quote author=xDante link=topic=47.msg52022#msg52022 date=1304182859]

Χρησιμοποιώ τη μινοξ (regain 5%) εδώ και 2.5 μήνες περίπου (έχω αναφερθεί στην περίπτωση μου σε άλλο θέμα). Από την αρχή έκλινα στην άποψη του xDante. Θα έλεγα καλύτερα ότι προβληματιζόμουν με το παραπάνω αρκετά, ακόμη και από τις πρώτες επαφές με τα της τριχόπτωσης. Όταν άρχισα τη μινοξ το μαλλί μου σε πυκνότητα ήταν κοντά σε "Γιάννης Μπέζος" mode :) Θα μου πεις με τέτοια πυκνότητα τι την θες τη θεραπεία. Δυστυχώς είχα σημάδια τριχόπτωσης με μικρή αραίωση, λέπτυνση της τρίχας και εξαφάνιση της στιλπνότητας των μαλλιών (γίνονταν σαν άχυρα). μακακία που δεν είχα βγάλει καμιά φώτο. Αυτή τη στιγμή, στα σημεία που βάζω μινόξ έχω αραίωση τρελή (υπό φωτισμό φαίνεται λίγο το κρανίο). Στο μόνο σημείο που αυξήθηκε η πυκνότητα είναι στο "μπιφτέκι" (όχι πως είχα τρελή αραίωση). Και γυρνώ και πάλι στον προβληματισμό του xDante... τι είναι προτιμότερο να κρατήσεις τα μαλλιά σου και όσο κρατήσουν ή να μπεις σε διαδικασία θεραπείας με μινόξ και να έχεις τρελή αραίωση (δεν το αναφέρω ως shedding γιατί θεωρώ αδύνατο να επανέλθει η πυκνότητα, έστω στο 50% της κατάστασης που ήταν στα μέσα Φεβρουαρίου). Αυτά... περιμένεις, κάνεις οικονομία και αν εξακολουθεί να σε απασχολεί πας για μια μεταμόσχευση και τελείωσες.
[/quote]
δεν νομιζω η μινοξιδιλη να καταστρεφει θυλακες :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gus210

Member

Παιδιά μια ερώτηση...
Παρατηρώ ότι έχουν αρχίσει να σκάνε κάποιες μικρές τρίχες στα σημεία που εφαρμόζω το regain.
Αυτές οι τρίχες αναπτύσσονται κανονικά όπως και οι υπόλοιπες ή παραμένουν ως έχουν;
Ρωτώ γιατί (αν δεν κάνω λάθος) κάποιοι αναφέρουν ότι είναι κάτι σαν χνούδι το οποίο αργεί ή δεν γίνεται ποτέ κανονική τρίχα.
Πάντως αυτές που διακρίνω εγώ φαίνονται σαν κανονικές τρίχες.

kakashi

Member

συνηθως δεν γινονται ποτε σαν τις αλλες.....χνουδι παραμενουν....βεβαια αν εισαι τυχερος μπορει και να γινουν κανονικες τριχες που θα μεγαλωνουν οπως οι υπολοιπες αλλα αν τη σταματησεις τη μινοξ θα σ φυγουν....οσον αφορα το προηγουμενο που ελεγες για την αραιωση σ δεν εχω ακουσει κανενα που να εχασε τα μαλλια τ απο τη μινοξ...ναι οκ στην αρχη μπορει να αραιωνουν αλλα ολοι βγαζουν τουλαχιστον οτι εχασαν απο το σεντινγκ

gus210

Member

Άρα υπάρχει πιθανότητα να είναι οι τρίχες που θα αντικαταστήσουν αυτές που χάθηκαν από το shedding;
Κάποιες από αυτές είναι μαύρες και χοντρές, δεν μοιάζουν με χνούδι.

kakashi

Member

αν οι τριχες ειναι σε σημεια που δεν ειχες πριν πχ κροταφους τοτε ειναι καινουριες λογω της μινοξ....αν ειναι σε σημεια που ειχες μαλλια το πιο πιθανο ειναι να ειναι οι νεες τριχες οι πιο δυνατες που αντικαθιστουν τις αδυναμες προηγουμενες....αλλα γενικα μην αγχωνεσαι μπορει να εισαι ατυχος κ να μην πυκνωσεις καθολου απο η μινοξ παντως αποκλειεται να χασεις την παλια σ πυκνοτητα λογω της μινοξ.....το μαλλι σ θα επανερθει....κ μαλλον πολυ καλυτερο γιατι η αρχικη αραιωση ειναι θετικο σημαδι....

gus210

Member

Το είχα αναφέρει και παλαιότερα σε τοπικ για τις παρενέργειες την μινόξ.
Είχα παρατηρήσει ρινική καταρροή μετά τη χρήση της μινόξ. Τη σταμάτησα για δύο μέρες και σταμάτησε και η καταρροή. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

nikosgf7

New Member

παιδια να κανω μια ερωτηση.....Μετα απο καποιο σημειο κ μετα οταν το regain εχει δωσει οτι επανεκφυση μπορει υπαρχει περιπτωση να δημιουργει shedding?????Το εχω γραψει και σε αλλο post παλαιοτερα αλλα χανω τρελες τριχες και δεν ξερω μηπως ειναι η εποχη (αφου η φινα δεν ειναι σιγουρα).Τελος εχω παρατηρησει οτι οι τριχες βγαινουν μαζι με τον θυλακα ειναι καλο η κακο? :chinscratch

wonderwall

New Member

Για να πω την (πικρή) αλήθεια μετά από 14 μήνες BIG3 παρατηρώ κι εγώ έντονη τριχόπτωση (εδώ κ 1 μήνα περίπου)... Μήπως το χάνουμε το μαλλί σιγά-σιγά??? Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως στην περίπτωση μου η μινόξ δεν με ωφέλησε...ίσως κακό μου έκανε (δεν ήθελα επανέκφυση απλά μόνο την διατήρηση των ήδη υπαρχόντων μαλλιών...Δηλαδή με φίνα μόνο πιστεύω θα ήμουν εντάξει). Το crown μετά από 14 μήνες είναι ίσως σε λίίίίίγο χειρότερη κατάσταση. Αλλά το θέμα είναι πως φοβάμαι να την σταματήσω πλέον γιατί δεν ξέρω εάν βγήκαν κάποιες τρίχες από μινοξ και με την παύση τις χάσω... :-\

Hairboost

Member

κοψτε την για 1,5 μηνα και αναλογα τις απωλειες αποφασιζεται αν θα την συνεχισετε αμεσα ή οχι

crossfire

Well-Known Member

wonderwall είπε:
Για να πω την (πικρή) αλήθεια μετά από 14 μήνες BIG3 παρατηρώ κι εγώ έντονη τριχόπτωση (εδώ κ 1 μήνα περίπου)... Μήπως το χάνουμε το μαλλί σιγά-σιγά??? Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως στην περίπτωση μου η μινόξ δεν με ωφέλησε...ίσως κακό μου έκανε (δεν ήθελα επανέκφυση απλά μόνο την διατήρηση των ήδη υπαρχόντων μαλλιών...Δηλαδή με φίνα μόνο πιστεύω θα ήμουν εντάξει). Το crown μετά από 14 μήνες είναι ίσως σε λίίίίίγο χειρότερη κατάσταση. Αλλά το θέμα είναι πως φοβάμαι να την σταματήσω πλέον γιατί δεν ξέρω εάν βγήκαν κάποιες τρίχες από μινοξ και με την παύση τις χάσω... :-\

Συνεχιζεις κανονικα........δεν χανεις κανενα μαλλι.......απλα τωρα εισαι στα κατω σου.Εχουμε ξαναπει οτι με τη φινα εχεις σταθερα μαλλια
Μετα απο 2 με 3 χρονια παλι τα ιδια θα λες και θα εχεις τα ιδια μαλλια που εχεις τωρα,μπορει και περισσοτερα

Μπλουζα