Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:η φίνα δεν είναι από τα πιο δυνατά φίλε Fenimore, κάνεις λάθος, αν θέλεις να βγάλεις στήθος και να σου μαραθεί προτιμάς σπιρονολακτόνη που είναι φουλ αντιανδρογόνο, το σίγουρο είναι κωστή ότι τα γυναικεία δοκιμαστήρια δεν τα γλιτώνεις
εμεις σε ξερουμεBlindfold είπε:έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός στα νέα μέλη που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου.
Fenimore είπε:[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51878#msg51878 date=1304109646]
η φίνα δεν είναι από τα πιο δυνατά φίλε Fenimore, κάνεις λάθος, αν θέλεις να βγάλεις στήθος και να σου μαραθεί προτιμάς σπιρονολακτόνη που είναι φουλ αντιανδρογόνο, το σίγουρο είναι κωστή ότι τα γυναικεία δοκιμαστήρια δεν τα γλιτώνεις
Blindfold είπε:έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός στα νέα μέλη που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου.
εμεις σε ξερουμεkapamarou είπε:[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51949#msg51949 date=1304156396]
έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός στα νέα μέλη που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου.
xDante είπε:αν και βγαίνω οφ τόπικ μαζί με 2-3 σελίδες νήματος θα πρότεινα στον φίλο να δοκιμάσει συνταγή καπαμαρού μινοξ 2% πρωί και αιρόλ βράδυ ... επειδή έχει μαλλιά να μην έχει σεντινγκ αν είναι να χάσει το 30% σε σέντιγκ μονο απο μινοξ να μην πάρει καθόλου (αυτή την άποψη την στηρίζω σε άλλο νήμα και είναι προσωπική) all rights reserved by Kapamarou![]()
white210 είπε:[quote author=xDante link=topic=47.msg52022#msg52022 date=1304182859]
αν και βγαίνω οφ τόπικ μαζί με 2-3 σελίδες νήματος θα πρότεινα στον φίλο να δοκιμάσει συνταγή καπαμαρού μινοξ 2% πρωί και αιρόλ βράδυ ... επειδή έχει μαλλιά να μην έχει σεντινγκ αν είναι να χάσει το 30% σε σέντιγκ μονο απο μινοξ να μην πάρει καθόλου (αυτή την άποψη την στηρίζω σε άλλο νήμα και είναι προσωπική) all rights reserved by Kapamarou![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
wonderwall είπε:Για να πω την (πικρή) αλήθεια μετά από 14 μήνες BIG3 παρατηρώ κι εγώ έντονη τριχόπτωση (εδώ κ 1 μήνα περίπου)... Μήπως το χάνουμε το μαλλί σιγά-σιγά??? Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως στην περίπτωση μου η μινόξ δεν με ωφέλησε...ίσως κακό μου έκανε (δεν ήθελα επανέκφυση απλά μόνο την διατήρηση των ήδη υπαρχόντων μαλλιών...Δηλαδή με φίνα μόνο πιστεύω θα ήμουν εντάξει). Το crown μετά από 14 μήνες είναι ίσως σε λίίίίίγο χειρότερη κατάσταση. Αλλά το θέμα είναι πως φοβάμαι να την σταματήσω πλέον γιατί δεν ξέρω εάν βγήκαν κάποιες τρίχες από μινοξ και με την παύση τις χάσω... :-\