Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρο ο μόνος μου ενδιασμός για τη μινοξιδίλη είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυία που αναπτύχθηκε στα ζυγωματικά.Θέλω να διαπιστώσω αν την σταματήσω για ένα μικρό διάστημα ή την ελλατώσω αν θα φύγουν αυτές οι τριχούλες,αν είναι παρωδικές δηλ. :chinscratchΣπύρος είπε:καμία εταιρία/γιατρός δεν προτείνει την διακοπή/ξεκούραση της μινοξ.-αυτά συνήθως τα κάνουμε οι χρήστες αυθαίρετα... 8)
αποψή μου είναι ότι αν σταματήσεις την καθημερινή χρήση για λίγο-στα 2-3 χρόνια,
κάνε 2-3 φορές την εβδομάδα σαν αναμνηστικές δόσεις και ξαναπήγενε στην καθημερινή χρήση
για το revivo οι απόψεις είναι διαφορετικές-μόνος σου θα κρίνεις πάλι μετά από >2 χρόνια χρήσης![]()
αν σε ικανοποιουν τα αποτελεσματα της την συνεχιζεις,αν οχι την σταματας,αξιζει ομως ολοι να την δοκιμασουν αν θελουν να δουν regrowthcool11 είπε:Ρε παιδια, λεμε εδω συχνα οτι μετα απο καποια χρονια(και ισως και πολλα λεω), οτι το regain-μινοξιδιλη γενικοτερα, παυει να δινει regrowth, κι οτι ότι ειναι να παρει κανεις θα το πάρει κυριως τον πρωτο καιρο κλπ κλπ
Ναι, αλλα λεμε επισης οτι αν κανεις κοψει τη χρηση, τοτε χανει και οτι ειχε κερδισει! Ετσι δεν ειναι?
Οποτε, δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να συστησει σε καποιον αλλον-γενικα μιλωντας- να κοψει τη μινοξιδιλη. Με τα υπαρχοντα ιατρικα δεδομενα, οτι δωσει, και οτι κρατησει, καλο δεν ειναι? Κανω καπου λαθος;
Ρωτω γιατι συχνα διαβαζω μια ταση 'υποβιβασμου' της μινοξιδιλης, και καθομαι και αναρωτιεμαι τελικα περι της χρησιμοτητας της, αν ωφελει κλπ
Τι λετε?
αυτα δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που εχω δοκιμασει,αν τα θυμηθω ολα θε γεμισω μια σελιδα υπογραφη.xDante είπε:kapamaru έλεος τι έγινε στην υπογραφή σου ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ο τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που εχω δοκιμασει,αν τα θυμηθω ολα θε γεμισω μια σελιδα υπογραφη.kapamarou είπε:[quote author=xDante link=topic=47.msg49675#msg49675 date=1300562685]
kapamaru έλεος τι έγινε στην υπογραφή σου ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ο τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()