skeptikistis
Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ
...
...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν κανει τπτ,και εγω ημουν στη θεση σου και καταλαβαινω,δοκιμασε παντως και καποιο τοπικο dht blocker εαν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα βρεις καποιες επιλογες.Μονο του το ριγκειν θα σου δωσει καποια επανεκφυση αλλα δεν σταματας την αιτια του προβληματος.Μετα απο καποιο καιρο χρησης ριγκειν πιθανοτατα θα εχεις shedding μην τα παρατησεις εκει αν και θα ειναι λιγο δυσκολη περιοδος.Δοκιμασε και πολυ κοντο κουρεμα ξερεις με μηχανη,σε καποιους τους παει αρκετα.(Παρεπιπτοντως στη Liverpool δεν επαιξες μιαaquilani είπε:Σ ευχαριστω για την απαντηση...
Το καπνισμα το ανεφερα επι παραδειγματι... Απλά επειδή είμαι νέος στο forum και δεν μπορω να γνωρίζω πολλά επί του θέματος, ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά για το επίπεδο επιβάρυνσης της υγείας και τι μπορω να πετύχω στη χρονικό διάστημα της τριχόπτωσης με το regain. Απλά όπως και πολλοί άλλοι έχω σημαντικές απορίες γιατι πολλά σκευάσματα δεν κυκλοφορούν τόσο ευρέως όπως το regain και τα αναζητούμε στο εξωτερικό. Με βάση τα λεγόμενα σου πάντως μου προτείνεις (εφόσον την φοβάμαι τη φίνα) να προσπαθήσω με regain, οπου εστω και ανεπαίσθητα κάποιο αποτέλεσμα θα έχω, και δεν θα τα κάνω χειρότερα. Η τριχόπτωση μου για να καταλάβεις μοιάζει πολύ στου Σπανούλη, σε λίγο καλύτερη μοίρα...
δοκιμασε και την δυνατη εκδοση,takis7 είπε:HALLO. 10 ΜΗΝΕς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ μινοξ σπρει 5% 6 ψεκασμους 1/24ωρες.η αραιωση στο βερτεξ εγινε εμφανοτερη.
την σταματησα και αρχισα φινα 1μλ ημερισιως και τη σταματισα λογω παρενεργιων.
Τωρα λεω να ξαναρχισω μινοξ αλλα διαβαζω εδω στην αρχη του θεματος οτι αν καποιος δεν ειδε regroth μετα απο κανα 6μηνο με μινοξ μαλον δεν του ταιριαζει ε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δοκιμασε και την δυνατη εκδοση,kapamarou είπε:[quote author=takis7 link=topic=47.msg42429#msg42429 date=1290644496]
HALLO. 10 ΜΗΝΕς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ μινοξ σπρει 5% 6 ψεκασμους 1/24ωρες.η αραιωση στο βερτεξ εγινε εμφανοτερη.
την σταματησα και αρχισα φινα 1μλ ημερισιως και τη σταματισα λογω παρενεργιων.
Τωρα λεω να ξαναρχισω μινοξ αλλα διαβαζω εδω στην αρχη του θεματος οτι αν καποιος δεν ειδε regroth μετα απο κανα 6μηνο με μινοξ μαλον δεν του ταιριαζει ε?
cool11 είπε:Μια δερματολόγος, είπε σε γνωστό μου που πήγε για τα μαλλια του, ότι αν κάποιος κάνει χρόνια χρήση regain, πρέπει να κάνει μια συγκεκριμένη εξέταση αίματος που να δείχνει αν τον επηρεάζει ηπατικά. Αληθεύει αυτό? Εχει αναφερθει καποιος σχετικος κινδυνος;
giorgio10 είπε:Παιδια μια ερωτηση..Οταν τριβουμε την μινοξ στο κεφαλι μετα με ενα απλο νερο και σαπουνι φευγει απο τα χερια μας???
mindtrapper είπε:[quote author=giorgio10 link=topic=47.msg42877#msg42877 date=1291593033]
Παιδια μια ερωτηση..Οταν τριβουμε την μινοξ στο κεφαλι μετα με ενα απλο νερο και σαπουνι φευγει απο τα χερια μας???