Revivogen Scalp Therapy

Άκης

Administrator
Εγώ λέω να μην "φρικάρεις" και να είσαι ψύχραιμος. ?Δεν μπορεί σε μια ημέρα το μαλλί σου να αρχίσει να πέφτει, δεν είναι καφές το Revivogen (και κάθε θεραπεία), που αν δεν πιεις μια μέρα σε πιάνει το στερητικό σου. Επίσης μόνο εσύ μπορείς να δοκιμάσεις τι πιάνει στον οργανισμό σου, μπορείς να δοκιμάσεις να αγοράσεις Saw Palmetto και να δεις πως τα πας.

Regain και Revivogen δούλεψε και σε εμένα καλά. Τριχόπτωση θα υπάρχει πάντα, συνήθως εποχιακή, αλλά το μαλλί σου θα βγαίνει κανονικά όσο κάνεις θεραπεία.
 
  • Like
Reactions: Sam

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sam

New Member
Regain και Revivogen δούλεψε και σε εμένα καλά. Τριχόπτωση θα υπάρχει πάντα, συνήθως εποχιακή, αλλά το μαλλί σου θα βγαίνει κανονικά όσο κάνεις θεραπεία.[/QUOTE]

Άκη να σου πω την αλήθεια από εσένα πείστηκα και είπα να στραφώ και στο revivogen για να το δοκιμάσω καθότι πάντα έβλεπα πως επέμενες πως έχει κάποια αποτελέσματα. Να σου κάνω μια (''αδιάκριτη'') ερώτηση όμως, γιατί το σταμάτησες το revivogen, αν το έχεις σταματήσει, αφού είχες δει αποτελέσματα? περνάει η επίδραση του μετά από κάποιο διάστημα?
 

Άκης

Administrator
Σταμάτησα τις στάνταρ θεραπείες γιατί ήθελα να ψαχτώ με άλλες, εναλλακτικές. Επίσης το Revivogen μου κόστιζε αρκετά χρήματα, μιας και τότε το έπαιρνα από Αμερική αφού δεν υπήρχε εδώ. Αλλά και πάλι είναι ακριβό -πλέων.
 

stelios85

New Member
Παιδιά λέω να ξεκινήσω κι εγώ θεραπεία με Revivogen.
Εδώ είναι το thread που αναλύω το πρόβλημά μου.

Επειδή έχω ψιλομπερδευτεί, το προιόν που πρέπει να πάρω είναι το Revivogen® Natural Scalp Therapy?
Γιατί είδα πως υπάρχει και ένα σαμπουάν και ένα conditioner. Αυτα είναι συμπληρωματικά ή μπορώ να κάνω την θεραπεία διαλέγοντας ένα από αυτά?

Επίσης από που μου προτείνετε να το πάρω? Στο internet το βρήκα μόνο στο κατάστημα του link που έδωσα παραπάνω.
 

Jerom

Member
Εδώ και 20 μέρες περίπου έχω ξεκινήσει το regaine foam. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω παράλληλα και κάτι άλλο εκτός από χάπια;
 
Μπλουζα