Απ: Revivogen Και αποτελεσματα!
pelopas είπε:
Καλά τα λες. Μόνο που δεν τα λέω εγώ. Τα λέει το κείμενο του FDA για το οποίο φυσικά έχεις καταπιεί τη γλώσσα σου...
Γλουπ.....
pelopas είπε:
Να μας έδινες και μερικά στοιχεία που να τεκμηρίωναν την αποτελεσματικότητα του προιόντος (όχι φυσικά δηλωσεις χρηστών από φόρουμ κλπ κλπ). Επιστημονικά δεδομένα δημοσιευμένα. Ενα προιόν μπορεί να μην είναι επιβλαβές αλλά μπορεί και να πετάς τα λεφτά σου. Το λινκ που ήθελες το έχεις παραπάνω. Αν έχεις το θάρρος να το διαβάσεις είναι ξεκάθαρο ότι απαντά σε αυτά που ζητάς.
Άπαιχτος. Όλο λινκ μου ζητάς. Αναμένω να μου δώσεις κάποιο και εσύ. Όλο το αποφεύγεις.... :

http://www.revivogen.com/research/
Πάρε και διάβασε όλες τις έρευνες σχετικά με τα ενεργά συστατικά του Revivogen.
Και άντε, ακόμη μία του Ιανουαρίου '08, όπου το Revivogen περιόρισε την DHT παραπάνω και από την φιναστερίδη.
http://www.hairsite.com/revivogen-hair-loss.htm
Α, αποτελέσματα είδα και εγώ. Σταμάτησε η τριχόπτωση. Εσύ καταρχάς έχεις τριχόπτωση; Αν ναί με τί την σταμάτησες ή με τί την πολεμάς;;;
Γαμάτα

. Άφησες το nizoral, έπιασες το Revivogen. Μετά ποιό θα πιάσεις; Για να με βρεις έτοιμο, να έχω τα links.
Δηλαδή, ΔΕΝ ισχύουν οι χιλιάδες χρήστες των προϊόντων. Μην τρελαθούμε κιόλας. Εκεί παίζουν όλα, εκεί μαθαίνοντε όλα.
Αλλιώς, θα αγοράζαμε όλοι συσκευές lasers.
Α, δοκίμασα και από αυτό...
pelopas είπε:
Ούτε γιατρός είσαι ούτε έχεις δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι ως τέτοιος. Το κείμενο παραπάνω δεν είναι δικό μου οπότε ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει, αρκει επαναλαμβάνω να ξέρει τι κάνει....
Φίλτατε, εδώ σε έπιασα. Μην προσπαθείς να με δείξεις ότι αυτά που λέω τα λέω σαν γιατρός.
Στο συμφωνιτικό που ΔΕΧΤΗΚΕΣ για να γίνεις μέλος και να γράφεις, συμφώνησες ότι όσα λέγοντε εδώ, είναι όλα
απλές ενημερώσεις.
Διάβασε τί δέχτηκες:
"To hairlossgr.com καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία που εμφανίζονται στο διαδικτυακό του τόπο είναι ορθά και πλήρη.
Όμως, δε φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενο λάθος ή παράλειψη στοιχείων, σχετικά με την ακρίβεια και αξιοπιστία των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων, για τυχόν ζημιά προερχόμενη άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων ή από τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σ΄αυτόν.
Τα άρθρα αυτά έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα, σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνουν την γνώμη του ιατρού σας και σε περιπτώσεις ασθενειών και λοιπών προβλημάτων ενδείκνυται να ζητήσετε ιατρική γνωμάτευση και παρακολούθηση.
Για οποιαδήποτε ιατρική, θεραπευτική η και προληπτική χρήση, συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. "
Οπότε, άσε αυτά που ξέρεις για αλλού...
pelopas είπε:
Τόσο πια σθένος να υπερασπιστείς ένα προιόν το οποίο είναι αγνό αποτελείται από φυσικά συστατικά και δε χρειάζεται επιστημονικές έρευνες δημοσιευμένες!!
Δεν υπερασπίζομαι κάτι που δεν γνωρίζω ότι έχει αποτέλεσμα.
Εσύ γιατί κρίνεις κάτι που δεν το ξέρεις ΚΑΝ??????
Τα δοκίμασες αυτά που κρίνεις;;
Α, ναι, φοβάσαι για τα χειρότερα.Sorry, το ξέχασα...
Δοκίμασε κάποιο προϊόν και μετά πες μας.
pelopas είπε:
Αρκούν οι προσωπικές σας εμπειρίες (που μαζί με αυτό χρησιμοποιείτε και κάμποσα άλλα και δεν ξέρετε ποιο δουλεύει και πιο όχι) και μερικών άλλων σε διεθνή φόρουμ.
Οι μερικοί άλλοι τυγχάνουν να είναι μερικές χιλιάδες. Τι αρκεί για εσένα δηλαδή;
Το laser, θα ήξερες ότι ΔΕΝ κάνει δουλειά, αν δεν έβγαινα εγώ, ο τσάκαλος και πολλοί άλλοι να το κατηγορήσουμε, που αντίθετα με εσένα που είσαι με το keyboard στο χέρι και ψάχνεις για FDA αναφορές, τα δοκιμάσαμε;;;;
Το Revivogen θα το γνώριζε κανείς εδώ, από τους περισσότερους αν δεν έλεγα ότι είδα αποτέλεσμα;
Και πολλά άλλα. Άκου εκεί αν αρκούν οι γνώμες αυτών που το δοκίμασαν. Εσύ όταν θες να αγοράσεις από ηλ. συσκευή ως αυτοκίνητο, αναφορές από αυτούς που το δοκίμασαν ψάχνεις, όχι χαρτιά της εταιρείας.
Χαλάρωσε λίγο πέλοπα...
pelopas είπε:
Τέλος σημειώνω ότι ως γνωστόν η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Σωστόοοςςς. Ελπίζω να το διάβασες καλά αυτό που έγραψες, γιατί σε εμάς δεν κολλάει. Ξέρουμε τί γράφουμε, ευτυχώς.