Revivogen Και αποτελεσματα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Revivogen Και αποτελεσματα!

Στρατο στο ξαναλέω. Μέχρι να μας δώσει κάποιο έγκυρο λινκ που να λέει για το revivogen ότι μας κάνει κακό, ΜΗΝ το σταματάς. Σου το λέω εγώ που είμαι ημιμαθής και κουτοπονηρος.
Αν θες να κάνεις κάτι για τα μαλλιά σου.
Όταν διαβάσουμε κάτι που θα μας δώσει ο πελοπας, το σταματάμε μαζί.
Ως τότε, μην κάνεις το λάθος και ακούς τον καθένα που σου το ξαναείπα, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

proedros

Member

Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε με άσχετους?Ρε συ Άκη γνωρίζεις τόσα πολλά, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Πέλοπα και τον κάθε Πέλοπα?Αφού δεν καταλαβαίνει τι του λες το παλικάρι. Ένα απλό evidence του ζητάς.Δεν πρόκειται ποτέ να στο δώσει.Και για να μην παρεξηγούμαστε δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πέλοπα. Απλά αυτό που θεωρούμε το αυτονόητο αυτό θα υποστήριξουμε μέχρι απόδειξης τουναντίον.Eδώ όχι μόνο δεν υπάρχει απόδειξη αλλά το link που σου δίνει είναι εντελώς άσχετο με το θέμα της συζήτησης.

karaflas_1

New Member

Κριμα γιατι βλεπω οτι to revivogen κανει δουλεια ειναι αρκετα καλο, καλυτερα να μην γινοταν αυτη η συζητηση για αυτο το θεμα
αν ειναι ετσι τοτε να μην χρησιμοποιουμε τιποτα.
Παντως τα χαπια που ειναι εγκεκριμενα δεν νομιζω να ειναι ποιο αθωα γιατι καταρχας επηρεαζουν το συκωτι και το αιμα.
Ενα τοπικο διαλυμα το πολυ πολυ να προκαλεσει ερεθισμο ή κοκκινιλα!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε φιλε ακη οποιος θελει να το κοψει το revivogen ας το κανει
προβλημα του
αν δεν μπορει να καταλαβει ο ιδιος αν δουλευει η οχι
τα αλλα τωρα με το παιδι με τις ερευνες ψιλα γραμματα
αν υπηρχαν προβληματα θα ειχε γινει ντορος στο ιντερνετ και θα το φαβανε το προιον

οσο για τον στρατο που λες για τα χαπια και το συκωτι ενα χαπακι την μερα δεν σου κανει τπτ
παρολα αυτα κανεις εξετασεις συκωτιου δινεις αιμα και βλεπεις τα αποτελεσματα
dont worry εχω φαει πολλα χαπια στην ζωη μου και ξερω καλα
αν παρολα αυτα ανηχυσεις πηνε πολυ πρασινο τσαι και παρε απο κανενα φαρμακειο milk thist ειναι γαλα απο γαιδουρανγκαθο
να φανταστεις ποσο καλο ειναι το χρησιμοποιουν οι bodybulders για προστασια για το συκωτι τους οταν παιρνουν αναβολικα
και μιλαμε για ενεσεις και χαπια μαζι
οποτε με ενα τεταρτο proscar που θα παρεις ουτε που θα το χρειαστεις οστοσο παρε το αμα θες μονο καλο θα σου κανει

dim74

Member

υπαρχει καπου αναφορα για επιδραση της φιναστεριδης στο συκωτι η στο αιμα?

aprilianos

New Member

Παραγγειλα και εγω το revivogen, ειδα τα συστατικα του, και λογω ενασχολησης μου παλαιοτερα με το γυμναστηριο θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να εχει σοβαρες παρενεργειες σε καποιον. Να μην δουλεψει ναι ισως σε μερικους να μην το κανει αλλα να εχει σοβαρες παρενεργειες??? εαν δεν το πιεις το μπουκαλακι :D το θεωρω 99% απιθανο να εχει.
πχ Zinc Sulfate Saw Palmetto Beta-Sitosterol αυτα τα κατεβαζουν δυο δυο οι BB η κανω λαθος? ;D
Εντω μεταξυ λενε οτι το τελευταιο ανεβαζει την τεστοστερονη :D

Άκης

Administrator

proedros είπε:
Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε με άσχετους?Ρε συ Άκη γνωρίζεις τόσα πολλά, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Πέλοπα και τον κάθε Πέλοπα?Αφού δεν καταλαβαίνει τι του λες το παλικάρι. Ένα απλό evidence του ζητάς.Δεν πρόκειται ποτέ να στο δώσει.Και για να μην παρεξηγούμαστε δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πέλοπα. Απλά αυτό που θεωρούμε το αυτονόητο αυτό θα υποστήριξουμε μέχρι απόδειξης τουναντίον.Eδώ όχι μόνο δεν υπάρχει απόδειξη αλλά το link που σου δίνει είναι εντελώς άσχετο με το θέμα της συζήτησης.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν μπορώ να αφήσω τον κάθε "ειδικό" να αναφέρει πράγματα που δεν ισχύουν, είτε γιατί δεν γνωρίζει, είτε γιατί έχει συμφέρον.
Αυτό ακριβώς που είπες, το αυτονόητο υποστηρίζουμε :).

Stratos είπε:
Κριμα γιατι βλεπω οτι to revivogen κανει δουλεια ειναι αρκετα καλο, καλυτερα να μην γινοταν αυτη η συζητηση για αυτο το θεμα
αν ειναι ετσι τοτε να μην χρησιμοποιουμε τιποτα.
Πάρε νερό και βάλτο στο κεφάλι σου. Είναι εγκεκριμένο απο όλες τις οργανώσεις και μάλιστα το χρησιμοποιεί και ο πελοπας.
Sorry guys αν είναι ειρωνικό, αλλά δεν άντεξα... :-*

Stratos είπε:
Παντως τα χαπια που ειναι εγκεκριμενα δεν νομιζω να ειναι ποιο αθωα γιατι καταρχας επηρεαζουν το συκωτι και το αιμα.
Αν πείραζαν συκώτι και αίμα, θα έπερνε άκυρο. Απλώς μεταβολίζεται στο συκώτι και μέσο του αίματος μεταφέρεται 8)
Αν έχεις πρόβλημα στο συκώτι θα σε ενοχλήσει.
aprilianos είπε:
εαν δεν το πιεις το μπουκαλακι :D το θεωρω 99% απιθανο να εχει.
:D

barman

Member

παιδια χρησιμοποιω και εγω revivogen απο τοτε που πρωτοβγηκε... σε σχεση με οοολα τα φαρμακα που κυκλοφορουν για την τριχοπτωση το θεωρω απο τα πιο ακινδυνα...ενα προς ενα τα συστατικα του ειναι εντελως ασφαλη...και αν ηταν τελικα επιβλαβες, σιγουρα για αρχη θα εκανε καποιες παρενεργειες..θα σου εδινε καποια ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ο ακης εγραψε
Αν πείραζαν συκώτι και αίμα, θα έπερνε άκυρο. Απλώς μεταβολίζεται στο συκώτι και μέσο του αίματος μεταφέρεται
Αν έχεις πρόβλημα στο συκώτι θα σε ενοχλήσει

συν 100000% και απο μενα
οτι και αν παρεις ρε στρατο μεταβολιζεται στο συκωτι
εχω και γνωστο που παιρνει κατι χαπια εφορου ζωης
δηλαδη τι πρεπει να κανει αυτος αν τα κοψει θα εχει προβλημα
ξερω τι εξετασεις αιματος κανει καθε τρεις μηνες και παιρνει 3 χαπια την μερα
οι εξετασεις γινονται για αυτον ακριβως τον λογο για να δει κατα ποσο πειραζει το συκωτι
και παιρνει ειπαμε 3 χαπια οχι 1/4 οπως το Procar
θα μου πεις διαφορετικη τοξικοτητα το ενα με το αλλο σε αυτο συμφωνω
αλλα δεν πιστευω να σου κανει τιποτα το 1/4
οσο για αυτο αν θες να το διαπιστωσεις πανε κανε εξετασεις αιματος κανενα 20 ευρω βγαινουν αν θυμαμαι καλα

επισης μια φορα ειχαν βγει ανεβασμενες οι εξετασεις στο συκωτι του φιλου μου και αυτο γιατι το προηγουμενο βραδυ τα ειχε τσουξει λιγο
χρονια 4 που τα παιρνει ασταματητα δεν ειχε κανενα προβλημα στο συκωτι
παρολα αυτα αν παρεις κανε εξετασεις για να εισαι σιγουρος
αλλα μην ακουω ακροτητες

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μιλαω για καθε λογης χαπι ΟΧΙ ΛΟΣΙΟΝ
οτιδηποτε ειναι σε χαπι εκει μεταβολιζετε

εχω ξανα αναφερει οτι οι ποσοτητες που περναν στο αιμα απο λοσιον που βαζουμε στο κεφαλι ειναι πολυ μικρες
και δεν υπαρχει μεγαλη ανησυχια για αυτο το θεμα

παρα μονο για οτι ειναι σε ενεσιμη μορφη η μορφη χαπιου

απο εμπειρια μου σε αλλο τομεα
τα ενεσιμα ειναι πολυ καλυτερα απο τα χαπια γιατι δεν περναν ολη την διαδικασια της πεψης και τα λοιπα
και επιβαρυνουν λιγοτερο το συκωτι απο τα χαπια

οποτε τα χαπια ειναι νο 1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflas_1

New Member

AAAAA oκ χαπι δεν ειναι για να παρω ποτε.
Ετοιμαζω το super zix 2 περιμενω να ερθουν τα υπολοιπα υλικα ;) θα το βαζω πρωι αυτο το μεσημερι revivogen και το βραδυ regaine 5% ;D

karaflas_1

New Member

Ειδη εχει αρχισει τριχοπτωση αλλα πεφτουν οι ψιλες τριχες οχι οι χοντρες και φαινετε λογικο, επειδη η τριχα που εχω ειναι πολυ χοντρη και σκληρη οτι και να βαλω σκληρα ειναι τα μαλλια

karaflas_1

New Member

Παιδια λογο του οτι οι τριχες που εχω ειναι πολυ χοντρες και αραιες περιτο να σας πω με την μοιαζει το κεφαλι μου :mad: ειναι πολυ ασχημο ειλικρινα γιατι φαινετε πολυ ασχημο υπαρχουν πολυ χοντρες πολυ λεπτες και χνουδι

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το οτι πεφτουν οι λεπτες και αδυναμες τριχες σου ειναι θετικο στοιχειο για μενα
αρχιζουν και σιγα σιγα και μπαινουν στην φαση αναγεννήσεις σε κανενα 3 μηνο και κατι θα δεις θεαματικα αποτελεσματα πιστευω

zax

New Member
καταλοιπα απο revivogen

to revivigen μου αφηνει πολλα καταλοιπα.κατι καφετι νιφαδεσ που ειναι κολλημενες στο δερμα..το παρατηρεισατε κ εσεις οσοι το χρησιμοποιητε?πως μπορω να τα ξεφορτωθω?με κανα σαμπουαν μηπως?βαριεμαι να τα καθαριζω συνεχεια με οδοντογλυφιδα!! :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: καταλοιπα απο revivogen

για αυτο εγω το βαζω το βραδυ
για να ξυπναω το πρωι να κανω μπανιο το κεφαλι και να ειμαι οκ
δυστυχως αφηνει καταλοιπα
αλλα τοσα πολλα οσα αναφερεις οχι

πιθανον να βαζει μεγαλη ποσοτητα σε μικρη περιοχη και να μην αποροφατε και να μενει εκει
καλος τροπος ειναι να κανεις ενα μασαζ ωστε να μην μενει μαζεμενη ποσοτητα στην περιοχη

Άκης

Administrator

Μήπως Zax δεν το κουνάς καλά πριν το χρησιμοποιήσεις; Θέλει δυνατό κούνημα το μπουκαλάκι.
Αυτές οι νιφάδες, λογικά θα πρέπει να είναι τα ενεργά συστατικά του block που αποκολούντε από την υπόλοιπη λοσιόν. Κάνε το εξής. Κούνα το καλά και τράβα με το dropper. Άστο για λίγα λεπτά και θα δεις κάτι σαν καφέ φουσκάλες. Αυτές θα πρέπει να ξεραίνωντε και να μην απορροφούντε.
Θα πρέπει να το ανακινείς σωστά και καλά για να έχεις την καλύτερη δυνατή απορρόφηση της από το δέρμα.

zax

New Member

Προσεχω να βαζω λιγο αλλα παλι ξεραινεται.(κοντευω να κλεισω τωρα 3μηνο κ δν εχει τελειωσει ακομα το πρωτο μπουκαλακι φαντασου).
Θα δοκιμασω να το κουνησω πιο πολυ
Παναγιωτη κ εγω το βραδυ βαζω αλλα παλι μενει κ μετα το μπανιο το πρωι κ μετα τα ξυνω με οδοντογλυφιδα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα