Regaine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: minoxidil

μλκ**
απο που το παραγγειλεις ? και δεν σου στελνουν
δοκιμασε να αγορασεις απο ebay θα βρεις και φοβερες τιμες και θα σου στειλουν

ντια με τα λεφτα που δινεις εδω για ενα μπουκαλι regaine απο εξω παιρνεις 3 regaine μπορει και 6 minoxidil αλλης μαρκας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Απο onlyhairloss.com δεν ξερω τι εγινε παντως μου επεστερψαν τα λεφτα και μου εστειλαν e-mail και επιστολη μαζι με το δεμα και μου εξηγουσαν οτι δεν γινεται να στειλουν εκτος αμερικης επειδη ειναι aerosol....... :-[

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δες στο biovea απο εκει πρεπει να στελνουν
εγω παραγγειλα απο ebay και μου το εστειλαν πρεπει να ειναι στον δρομο τωρα
οταν το παρω θα σου πω

magic810

New Member

Warnings:
Initial Shedding: Topical minoxidil can cause an initial mild increase in shedding of follicles that were going to shed within 100 days anyway. However, it's important to realize that the sustained use of topical minoxidil will result in an improvement in the number and quality of the hairs on your scalp.

Minoxidil allows hair that is already in the telogen phase to shed. Normally, the hair shaft sheds at the end of the telogen phase. 10% of normal hair is in the telogen phase, but in areas affected by MPB up to 20% of thinning, miniaturized follicles are in the telogen phase. This is why minoxidil induced shedding may appear so dramatic when it affects thinning hair. The hair shafts, which are shed, will be replaced at the end of the telogen phase with healthier hair. On the other hand, untreated MPB will result in progressive miniaturization of the hair follicles.

Tolerance: There are misconceptions about minoxidil and 'tolerance'. Minoxidil will help to recruit atrophic follicles to grow thicker hair again for about two years (sometimes as long as three years). Beyond that time, it continues to help keep the hair in the anagen phase, so the new hair has a longer anagen phase.

But, because most patients do not see any significant continued improvement after a few years, they might assume that the minoxidil has caused a tolerance and is no longer working. If they are unfortunately convinced to stop minoxidil treatment, the hair that they have regrown will shed again in 3-4 months.

Άκης

Administrator

Εξηγηματικό το ποστ σου, magic.

Μιας και αναφερόμαστε στην μινοξ, αν και ήθελα να το γράψω σε άλλο θέμα, το βάζω εδώ.
Απάντηση σε ερώτηση για συστατικά στην μινοξ (στο Handrox):
Q. Why doesnt Regrowth add vitamin B6 and zinc to Xandrox15?

A. Whereas in vitro experiments demonstrate that the addition of vitamin B6 and zinc to azelaic acid allows azelaic acid to be used in smaller quantities to inhibit the synthesis of DHT in the skin, there are absolutely no studies in regards to the absorption dynamics of topical vitamin B6. Exhaustive research and consultations with the pharmacology departments of many universities yielded no information concerning the absorption, efficacy or safety of topical vitamin B6. Without this vital information, it would be irresponsible and irrational to add vitamin B6 to minoxidil/azelaic acid solutions for the treatment of MPB.

There are studies in regards to the use of topical zinc. However, zinc will form insoluble salts when it reacts with minoxidil/azelaic acid, rendering all of the ingredients ineffective.

For these reasons, it was decided to use azelaic acid as a component of all Xandrox formulations in amounts that will be effective in inhibiting the synthesis of DHT in the scalp for more than three standard deviations (>99%) of the patients

Αυτό δηλαδή που σκεφτόμαστε, αν ο ψευδάργυρος αληλεπιδρά ή όχι.

Ta_Mallakia_Mou

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

ρε "συναγωνιστες" αυτό με το να σώσουμε τα μαλλιά μας ρίχνοντας την τεστοστερόνη μας δεν είναι λιγάκι υπερβολή??
στο κάτω κάτω άντρες είμαστε, τεστοστερόνη πρέπει να παράγουμε, ξέρω γω τι να πω, αν είναι να αδερφίζουμε, να βγάλουμε στήθος και να μας σηκώνεται κάθε χριστούγεννα και πάσχα αξίζει το κόπο??

θα ρωτήσω βέβαια τον ειδικό εν καιρό, αλλά επαναλαμβάνω είναι επικίνδυνα πράματα αυτά....

Άκης

Administrator

Καταρχάς ρίχνεις την DHT και ανεβάζεις την τεστοστερόνη.

Εγώ προσωπικά δεν αδερφίζω, δεν έχω βγάλει στήθος και μου σηκώνεται όπως μου σηκωνόταν πάντα...

Georgex6

Well-Known Member

φιλε οντως μπορει να χασεις τη πρωινη σου στυση αλλα καλυτερα να χασω αυτο παρα τη κοπελα μου που οταν τη βλεπω γυμνη δε με πιανει ουτε ο συνδιασμος finas-dutas-saw palmeto :D :D :D :D :D :D :D :D
η επιλογη εξαλου ειναι δικη μας :D :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

περα απο τη πλακα σε τετοια προβληματα μεγαλη βοηθεια ειναι το νερο πινετε πολυ νερο κι ας μη διψατε!!!

Jerry_Lee

Member

magic810 είπε:
Παιδια διαβασα κατι καπου που λεει οτι το 30% καποιοων χρηστων μινοξιδιλης παραδεχτηκαν οτι τους εκανε περισσοτερο καλο η χρηση μιας φορας την ημερα 1ml παρα των 2ml..μαλιστα τους εκανε εντυπωση γιατι η εταιρεια επιμενει για δυο φορες την ημερα ενω πολλοι ειναι εκεινοι που υποστηριζαν για το 1ml....
Ξερουμε σε ποση ωρα αποροφαται απο τις ριζες η minox? κ ποσες ωρες ενεργει με 1ml κ ποσες με 2 ml?

rino

New Member
Regain

Γειά σας και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θεραπεία, εκτός από το regaine, η οποία να μην προκάλει τριχωφυία στο σώμα και να έχει καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ.

NGL

Member
Απ: Regaine-Τριχωφυία...Εναλακτικτό φάρμακο

rino είπε:
Γειά σας και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θεραπεία, εκτός από το regaine, η οποία να μην προκάλει τριχωφυία στο σώμα και να έχει καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ.

πηγαινε και διαβασε στην κατηγορια growth stimulants.
μην νομιζεις θα γινεις χιμπατζης με την μινοξιδιλλη παντως.. O0

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Regaine-Τριχωφυία...Εναλακτικτό φάρμακο

rino είπε:

Ευχαριστώ.

δεν προκαλει σε ολους τριχοφυια στο σωμα

Geros86

New Member
Regain

Τι παρενέργειες μπορει να σου προκαλέσει το regain 5% μετα απο πολλα χρόνια ασταμάτητης χρήσης (5+)? Γενικώς διάβασα και στο forum πως πρεπει να διακόπεις την χρήση του για ενα μηνα ή να χρησιμοποιείς το regain 2% για λιγο καιρο! Εαν δεν το κανεις τι μπορει να συμβει?
To χρησιμοποιώ για περίπου 5χρόνια, αλλα μονο μια φορα την ημέρα (μισή ημερίσα δόση οπότε) και αυτο πολλες φορες το παραλύπω! Θα πρεπει να διακόψω την χρήση του? Και αν ναι για ποσο καιρό?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Regain

και μόνο που χρησιμοποιείς 1 φορά την ημέρα είναι αρκετό για συντήρηση μετά από τόσα χρόνια-άλλωστε οι εταιρίες μινοξιδίλης δεν προτείνουν ελάττωση ή μικρή διακοπή του προϊόντος

το θέμα είναι τι άλλο χρησιμοποιείς συνδυαστικά με το regain ;!

Geros86

New Member
Απ: Regain

Οχι τοσα χρόνια τίποτα! Τωρα εχω αρχίσει (εδω και 2 μήνες περίπου) να βάζω και revivogen το πρωί (και regain το βράδυ όπως το έκανα) Απλα τωρα ελεγα μπας και σταμάταγα για λιγο το regain. Αλλα οκ. Μαλλιστα σήμερα θα παω να πάρω και το fungoral για να εχω μια ολοκληρωμενη θεραπεία!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα