Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τι χρησιμοποιεις εσυ βρε μαλλια? το regaine κακο το fungoral κακο η αλοη κακια το proscar κακο.. σκορδα και κρεμυδια βαζεις ?Αμα το κοψεις πανε και τα μαλλια αλλα και τα λεφτα που εδωσες οποτε καλυτερα μακρια τουλαχιστον αυτο κανω και εγω.
dimitris1991 είπε:τι χρησιμοποιεις εσυ βρε μαλλια? το regaine κακο το fungoral κακο η αλοη κακια το proscar κακο.. σκορδα και κρεμυδια βαζεις ?Αμα το κοψεις πανε και τα μαλλια αλλα και τα λεφτα που εδωσες οποτε καλυτερα μακρια τουλαχιστον αυτο κανω και εγω.
ibarumah είπε:γεια σας παιδια. εχω προβλημα κυριως πισω στο κεφαλι εχω αρκετα αραιωση.
Περνω 3-4 χρονια regaine...
αρχικα ειχε κανει πολυ καλη δουλεια μετα με τον καιρο σαν να το συνηθησε το κεφαλι μου και εμεινα σταθερος...τωρα εχω κατι μηνες που νοιωθω ενα "καψιμο" στην περιοχη που βαζω ριγκειν(πισω) καθως και λιγη φαγουρα και εχω παρατηρησει εντονη τριχοπτωση.
τι ακριβως συμβαινει πιστευετε;
hopefull είπε:[quote author=ibarumah link=topic=1556.msg26739#msg26739 date=1266612726]
γεια σας παιδια. εχω προβλημα κυριως πισω στο κεφαλι εχω αρκετα αραιωση.
Περνω 3-4 χρονια regaine...
αρχικα ειχε κανει πολυ καλη δουλεια μετα με τον καιρο σαν να το συνηθησε το κεφαλι μου και εμεινα σταθερος...τωρα εχω κατι μηνες που νοιωθω ενα "καψιμο" στην περιοχη που βαζω ριγκειν(πισω) καθως και λιγη φαγουρα και εχω παρατηρησει εντονη τριχοπτωση.
τι ακριβως συμβαινει πιστευετε;
φιλε ibarumah το αργοτερα πιθανον καντο συντομα σιγουρα!φιναστεριδη......!ibarumah είπε:βασικα αποφασισα αρχικα να προσθεσω και fungoral και αργοτερα πιθανον και proscar.
Η ερωτηση μου ειναι αλλη ομως... γιατι ξαφνικα αρχισα να εχω φαγουρα+ελαφρυ καψιμο πισω+ τριχοπτωση;
Αν η τριχοπτωση πλεον θεωραιται φυσιολογικη τοτε γιατι εμφανιστηκε η φαγουρα+το ελαφρυ καψιμο;
ευχαριστω προκαταβολικα και (δυστηχως ;D) καλως σας βρηκα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
spi είπε:Παιδια 2 ερωτησουλες για το regaine και τα sides του.Ειναι αληθεια οτι αραιωνει το σπερμα?τι αλλα sides μπορει να προκαλεσει?και τελευταια αυτα τα sides σε περιπτωση που κοψουμε μαχαιρι το reagaine σταματανε μετα απο λιγες μερες τελειως χωρις να αφησουν σημαδια πισω??σας ευχαριστω προκαταβολικα bros...
spi είπε:Παιδια 2 ερωτησουλες για το regaine και τα sides του.Ειναι αληθεια οτι αραιωνει το σπερμα?τι αλλα sides μπορει να προκαλεσει?και τελευταια αυτα τα sides σε περιπτωση που κοψουμε μαχαιρι το reagaine σταματανε μετα απο λιγες μερες τελειως χωρις να αφησουν σημαδια πισω??σας ευχαριστω προκαταβολικα bros...