Regaine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

sovagg

New Member
Απ: regaine

Το ελαφρυ καψιμο το νιωθω κ γω καμια φορα με το double A και με το ριγκειν+ντουτα.Οχι παντα ομως...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mαλλιας

New Member

Αμα το κοψεις πανε και τα μαλλια αλλα και τα λεφτα που εδωσες οποτε καλυτερα μακρια τουλαχιστον αυτο κανω και εγω.

Αμα το κοψεις πανε και τα μαλλια αλλα και τα λεφτα που εδωσες οποτε καλυτερα μακρια τουλαχιστον αυτο κανω και εγω.
τι χρησιμοποιεις εσυ βρε μαλλια? το regaine κακο το fungoral κακο η αλοη κακια το proscar κακο.. σκορδα και κρεμυδια βαζεις ?

Dimitris173475

New Member

dimitris1991 είπε:
τι χρησιμοποιεις εσυ βρε μαλλια? το regaine κακο το fungoral κακο η αλοη κακια το proscar κακο.. σκορδα και κρεμυδια βαζεις ?

Βάζει διφασικά πράγματα φίλε. Εμ τι, σαν και μας τα κορόιδα;

Hopefull

New Member

ibarumah είπε:
γεια σας παιδια. εχω προβλημα κυριως πισω στο κεφαλι εχω αρκετα αραιωση.
Περνω 3-4 χρονια regaine...
αρχικα ειχε κανει πολυ καλη δουλεια μετα με τον καιρο σαν να το συνηθησε το κεφαλι μου και εμεινα σταθερος...τωρα εχω κατι μηνες που νοιωθω ενα "καψιμο" στην περιοχη που βαζω ριγκειν(πισω) καθως και λιγη φαγουρα και εχω παρατηρησει εντονη τριχοπτωση.
τι ακριβως συμβαινει πιστευετε;

Καποια στιγμη δε λειτουργει το regaine οπως παλια, θα σου προτεινα και εγω αυτο που πας να κανεις ηδη nizoral για αρχη και μετα βλεπεις για propecia. Για μενα γενικα αμα τη πιασεις τη τριχοπτωση απο νωρις καλυτερα ενα ενα τα οπλα ωστε με το που συνηθιζεται ενα βαζεις και ενα δευτερο και μετα ενα τριτο. Αν ειναι ηδη προχωρημενη θελει πιο δραστικη προσεγγιση, τα δυο μεγαλυτερα οπλα ειναι μινοξιδιλη και αντιανδρογονα..οποτε εσυ αρχισες με μινοξιδιλη βαζεις τωρα ενα light αντιανδρογονο οπως το nizoral βλεπεις τι αποτεσματα εχεις και μετα αν εισαι τυχερος και σου κανει πολυ δουλεια το nizoral(υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις)...βλεπεις ποσο σε κραταει και μετα ριχνεις και τη φινα. Αν ολα πανε καλα και δεν εχεις και παρενεργειες τοτε εχεις κανει καλο παιχνιδι και καθυστερεις τη τριχοπτωση πιο πολυ μεχρι να τα σθνηθισει ολα ο οργανισμος.

Ομως να ξερεις οτι ακομα και αν τα συνηθισει ο οργανισμος παλι κανουν δουλεια οποτε το να τα σταματησεις θα γινουν πολυ χειροτερα τα πραγματα απο οτι νομιζεις οτι χειροτερεουν.

genesis

New Member

hopefull είπε:
[quote author=ibarumah link=topic=1556.msg26739#msg26739 date=1266612726]
γεια σας παιδια. εχω προβλημα κυριως πισω στο κεφαλι εχω αρκετα αραιωση.
Περνω 3-4 χρονια regaine...
αρχικα ειχε κανει πολυ καλη δουλεια μετα με τον καιρο σαν να το συνηθησε το κεφαλι μου και εμεινα σταθερος...τωρα εχω κατι μηνες που νοιωθω ενα "καψιμο" στην περιοχη που βαζω ριγκειν(πισω) καθως και λιγη φαγουρα και εχω παρατηρησει εντονη τριχοπτωση.
τι ακριβως συμβαινει πιστευετε;

Καποια στιγμη δε λειτουργει το regaine οπως παλια, θα σου προτεινα και εγω αυτο που πας να κανεις ηδη nizoral για αρχη και μετα βλεπεις για propecia. Για μενα γενικα αμα τη πιασεις τη τριχοπτωση απο νωρις καλυτερα ενα ενα τα οπλα ωστε με το που συνηθιζεται ενα βαζεις και ενα δευτερο και μετα ενα τριτο. Αν ειναι ηδη προχωρημενη θελει πιο δραστικη προσεγγιση, τα δυο μεγαλυτερα οπλα ειναι μινοξιδιλη και αντιανδρογονα..οποτε εσυ αρχισες με μινοξιδιλη βαζεις τωρα ενα light αντιανδρογονο οπως το nizoral βλεπεις τι αποτεσματα εχεις και μετα αν εισαι τυχερος και σου κανει πολυ δουλεια το nizoral(υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις)...βλεπεις ποσο σε κραταει και μετα ριχνεις και τη φινα. Αν ολα πανε καλα και δεν εχεις και παρενεργειες τοτε εχεις κανει καλο παιχνιδι και καθυστερεις τη τριχοπτωση πιο πολυ μεχρι να τα σθνηθισει ολα ο οργανισμος.

Ομως να ξερεις οτι ακομα και αν τα συνηθισει ο οργανισμος παλι κανουν δουλεια οποτε το να τα σταματησεις θα γινουν πολυ χειροτερα τα πραγματα απο οτι νομιζεις οτι χειροτερεουν.
[/quote]

εγω διαφωνω παλι με τον φιλο μου τον hopefull. απαξ και πεις να ξεκινησεις μια θεραπεια, στη φαση που εισαι (norwood 4) ή την ξεκινάς δυναμικά και περιμένεις αποτελέσματα ή δεν κάνεις τίποτα. δε νοειται θεραπεια χωρις dht-blocker. και στην τελικη δεν εισαι nw2 να πεις ``βλεπουμε, μπορει και να μην τα χασω`` - που κι αυτο λαθος ειναι αλλα λεμε. οποτε συμβουλη μου, βρες ενα καλο dht blocker και προχωρα δυναμικα. αλλιως μην ασχολεισαι καθολου. η κετοκοναζολη σαν προσθετο στη θεραπεια της Minox δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ.

*ποσο χρονων εισαι ibarumah?

Conan

Member

ενταξει οχι και τιποτα... δινει καποιο regrowth και αυτο, ετσι δεν ειναι? ;)
Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω και κανα χρονο μεχρι να βαλω καποιο τοπικο. Αλλα ενταξει την παλευω, μεχρι στιγμης καλα παμε και με αυτα

ibarumah είπε:
βασικα αποφασισα αρχικα να προσθεσω και fungoral και αργοτερα πιθανον και proscar.
Η ερωτηση μου ειναι αλλη ομως... γιατι ξαφνικα αρχισα να εχω φαγουρα+ελαφρυ καψιμο πισω+ τριχοπτωση;
Αν η τριχοπτωση πλεον θεωραιται φυσιολογικη τοτε γιατι εμφανιστηκε η φαγουρα+το ελαφρυ καψιμο;

ευχαριστω προκαταβολικα και (δυστηχως ;D) καλως σας βρηκα.
φιλε ibarumah το αργοτερα πιθανον καντο συντομα σιγουρα!φιναστεριδη......!

spi

Well-Known Member

Παιδια 2 ερωτησουλες για το regaine και τα sides του.Ειναι αληθεια οτι αραιωνει το σπερμα?τι αλλα sides μπορει να προκαλεσει?και τελευταια αυτα τα sides σε περιπτωση που κοψουμε μαχαιρι το reagaine σταματανε μετα απο λιγες μερες τελειως χωρις να αφησουν σημαδια πισω??σας ευχαριστω προκαταβολικα bros...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Φιλε spi αναφερεσε στις πιθανες παρενεργειες της φιναστεριδης και οχι της μινοξιδιλης(regaine)
Οποτε ετσι οπως το εθεσες ΟΧΙ.....σε καμμια των περιπτωσεων....

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
Παιδια 2 ερωτησουλες για το regaine και τα sides του.Ειναι αληθεια οτι αραιωνει το σπερμα?τι αλλα sides μπορει να προκαλεσει?και τελευταια αυτα τα sides σε περιπτωση που κοψουμε μαχαιρι το reagaine σταματανε μετα απο λιγες μερες τελειως χωρις να αφησουν σημαδια πισω??σας ευχαριστω προκαταβολικα bros...

Τα εχεις μπλεξει λιγο φιλε ;D

NoMoreLoss

New Member

spi είπε:

ναι μπορεί να γίνει αν πχ έχεις το σπέρμα σε μπουκαλάκι και βάλεις minoxidil μέσα θα το αραιώσει ;D

spi

Well-Known Member

χαχαχαχα καλο καλο Nomorelοss... :D μαλλον μ εχουν μπερδεψει ολα αυτα που λενε απο εδω κι απο εκει.ωραια ας αφησουμε το πρωτο σκελος.Αν σταματησω το regaine σε περιπτωση sides ποσο χρονο μετα θα ειμαι στα κανονικα??
Magic810 λογικα αυτο που λες για σε καμμαι των περιπτωσεων αναφερεσαι σ αυτο που ειπα για το σπερμα(φιουφ ευτυχως τ σπερμα μου θα ειναι ντουρο).για αλλες παρενεργειες?
guys σας ευχαριστω πολυ ;D

spi

Well-Known Member

συνονοματε νομιζα πως για το regaine ελεγαν αυτο με το σπερμα αλλα τελικα ειναι για φινα οπως σωστα μου ειπαν τα παιδια.για αλλες παρενεργειες του regaine ρωτησα.δε ξερω συγκεκριμενα..ισως κατι σοβαρο αν εχει παρατηρηθει.κ αν το κοψω εννοειται πως φευγουν αν τυχος μου προκυψει κατι ε???

NoMoreLoss

New Member

κοίτα spi το regain έχει μέσα minoxidil η οποία αν λαμβάνετε απο το στόμα σε μεγάλη ποσότητα πολύ ποιο μεγάλη απο αυτή την ποσότητα που απορροφάται απο το δέρμα τότε δίνει τα παρακάτω , ταχυκαρδία, πτώση πίεσης, πόνο στο στήθος, διάβασε το παρακάτω είναι στα αγγλικά

http://en.wikipedia.org/wiki/Minoxidil

ναι μπορεί να γίνει αν πχ έχεις το σπέρμα σε μπουκαλάκι και βάλεις minoxidil μέσα θα το αραιώσει ;D
[/quote]
:D :D :D :D :D :D :D
NoMoreLoss να 'σαι καλά. Πολύ καλό.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα