Raphael2012, fue, ευαγγελάτος, 2435 grafts, 14-15/10/2013

Physio40

Member
Κι εμένα μου άρεσε η κάλυψη στους κροτάφους σου. Πολύ ωραίες φώτο έβαλες. Μπράβο σου ραφ.
:cheers:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geroksouras

Active Member
ωραια παρουσιαση
τετοια νηματα θελουμε
εχεις αρκετη διαφορα με το πριν
οσο για το κενο βρες την αιτια και περνα του ενα χερι ακομα
 

arhs

Member
Aντιφλεγμονωδη φάρμακα !!!! .....

ωραια παρουσιαση !! είναι ωραία η κάλυψη στους κροτάφους !
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω πιστευω παντος οτι οι μεταμοσχευσεις πρεπει να ειναι το πολυ 1000 grafts.Απο εκει και πανω χανεται ο ελενχος χωρια οτι κουραζεται κ ο γιατρος.Δεν ειναι κ ευκολο να βγαζεις 1000+ grafts τα οποια πρεπει να ξανατοποθετησεις.Το να τοποθετησεις μοσχευματα σε κενο χωρο ειναι ποιο ευκολο σιγουρα αλλα πιο φυσικο φαινεται το αποτελεσμα οταν υπαρχουν καποιες μαμα τριχες.Ολα εχουν τα υπερ κ τα κατα τους.
 

Bouklas

Well-Known Member
Αυτό που βλέπω μου αρέσει μπράβο στην D*I! Πριν είχες ένα αραιό μαλλί και τώρα ένα όμορφο αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια φιλε να τα χαίρεσαι!
Αν μπορείς να βγάλει και μια κοντινή στην hairline να δούμε πυκνότητα θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλα μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε μικε ποιος γιατρος κουραζεται?Εμενα 4-5 βοηθοι με βαζαν τα μοσχευματα εναλλαξ.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eγω λεω να παψουμε να δικαιολογουμε τον καθε γιατρο.
Τι θα πει κουραζεται?
Γιατι πραμα πληρωνεται?? Για να κουραζεται?
Δεν πουλαει λουκουμαδες στην παραλια Κατερινης 12 ωρες νταλα ηλιος.Εκει κουραζονται πιο πολυ.
Ειναι γιατρος πρεπει να υπαρχει σοβαροτητα,υπευθηνοτητα,λεπτομερεια,μερακι και αν δεν μπορει ας τον στειλουν οι manager τις εταιριας σπιτι του.
Δηλαδη σε ενα καρδιοχειρουργο τι θα πουμε εεεε ναι μωρε ηταν κουρασμενος δεν ηταν η μερα του..Ζωη σε λογου μας?
Παρουσιαζεται λες και αυτη η δουλεια ειναι η δυσκολοτερη του κοσμου.Εξαλου υπαρχουν και οι βοηθοι στις κλινικες.
Δεν τα κανουν ολα οι γιατροι.
Και τα φτωχα αποτελεσματα καποιες φορες ευθυνονται και στην ανεπαρκεια προσωπικου εαν λετε οτι ισχυει στο να κουραζεται τοσο πολυ ο γιατρος.
Δηλαδη εγω που πηγα σε ενα ιδιωτικο γιατρο θεσ/νικη που ηταν αυτος και αλλες δυο βοηθοι τι θα μπορουσαν να κανουν στο κεφαλι μου?
Καποιες φορες αναζητουμε φτηνες λυσεις που στη τελικη μας βγαινει ακριβοτερο.
Οι τιμες ειναι ακριβες για τις τσεπες των ελληνων πλεον παντου.Αλλα τι να κανουμε μας χτυπαν στο αδυνατο σημειο.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Ρε μικε ποιος γιατρος κουραζεται?Εμενα 4-5 βοηθοι με βαζαν τα μοσχευματα εναλλαξ.

Επρεπε να φερεις και την γιαγια σου την θεια σου και καποιους συγγενεις κ φιλους να βαζουν ενα graft ο καθενας..........πλακα μου κανεις ρε φιλε???Ενας πρεπει να κανει δουλεια και ενας βοηθος να ασχολειται με αυτα που εχουν βγει.Μαλλον ηταν μαθητευομενοι.......δεν εξηγειται αλλιως.


athenian είπε:
Παιδια εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η fue δεν ειναι τοσο καλη οσο μας την πλασαρουν.Καταστρεφονται πολλα μοσχευματα κατα την εξαγωγη.

φιλε ανοιγεις μεγαλο θεμα και πραγματικα θελω να μαθω τι ισχυει.Θελω να μας πουν την αποψη τους οι πιο εμπειροι αν ξερουν.Παντως θα πω και παλι οτι τοσο το strip τοσο και η fue εχουν καποια πλεονεκτηματα αλλα κ καποια μειονεκτηματα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τι μαθητευομενοι ρε συ Μικε? Εσυ τι νομιζεις οτι 3400 grafts τα βαζει ο γιατρος μονο?
Εχουν καταλληλο εκπαιδευομενο πρωσοπικο.


Και τι ενοοεις Μαλλον ηταν μαθητευομενοι??


Αν μπεις στη σελιδα της κλινικης θα πας στο ανθρωπινο δυναμικο και εκει που εχει το πρωσοπικο θα δεις 5 ατομα που λεει Τεχνικός Μεταμόσχευσης Μαλλιών.Θα καταλαβεις τοτε ποιοι με εβαλαν τα Grafts.
Τους 2 τους θυμαμε τον ιταλο και την τζανετ.Εμενα με εβαλαν τα μοσχευματα εαν οχι 5 σιγουρα 4 ατομα που αλλαζαν ανα καποια ωρα.Αυτο θυμαμε αυτο λεω.
Οσο για τον γιατρο Καραγκουνη που ασχοληθηκε αυτος με τις τομες (αλλα και ο Γιατρος κ.βοσκος) (θυλακες δηλαδη) δεν τον βλεπω αλλο στη σελιδα. Αυτος δε ξερω εαν ειναι ακομη εκει η οχι.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
ti να σου πω?Εγω δεν αφηνω περα απο τον γιατρο που θελω να βαλει αλλος.Βεβαια αλλο 700-1000 grafts κ αλλο 3400.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαι εγω ετσι νομιζα Μικε οτι γιατροι θα μου τα βαλουν πιστεψε με.
Παραξενευτικα με αυτο αλλα στην τελικη ολα καλα.
Γιαυτο πιστευω και ανεβαινουν τα κοστοι εκει λογο πρωσοπικου για να προσφερουν καλυτερη δουλεια.
Απο δω μεσα εμαθα οτι υπαρχει κλινικη εκει οταν ειδα τις τιμες ειπα οτι δινεις περνεις μαλλον και πηγα με αυτην την λογικη κιολας.
Και εαν δεν μου γινοταν και εκει δουλεια εε μετα θα κοβα το κεφαλι μου να ησυχαζα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Την τελευταια φορα που πηγε ενας γνωστος για μεταμοσχευση στον Γιατρο των γνωστων εδω στην Αθηνα....μου ειπε οτι ηταν 6 ατομα πανω απο το κεφαλι του και τον ειχαν παντου με καλωδια.Πραγματικα νομιζα οτι με κοροιδευε.Τι αλλο θα σκεφτουν καποιοι για να παρουν το χρημα.Εχω πει κ το ξαναλεω μπορει το site να εχει καποια κακα(ισως να ειμαι κ εγω για καποιους ενα απο αυτα)αλλα εχει γλυτωσει πολυ κοσμο.Εχει σωσει κ εμενα αν κ αργησε .........
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω ειχα 2 γιατρους στο κεφαλι μου και 5 τεχνικοι χωριζαν τα μοσχευματα.
Και μετα οι ιδιοι τεχνικοι με τα βαζαν.
Καλωδιομενος παντος δεν ημουν.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
που την ειχες κανει φιλε?Εγω παντος επελεξα ενα συγκεκριμενο γιατρο κ με αυτον θα συνεχισω.Και θα ακολουθησω την τακτικη μεχρι 1000 grafts ανα μεταμοσχευση.Ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα ετσι ελενχεται πιο ευκολα η κατασταση.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλή επιτυχία και απο εμένα φίλε μου, σίγουρα υπάρχουν ακόμη μερικές ατέλεις αλλά έχεις αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα σίγουρα και μεγάλη διαφορά.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Νομιζω οτι ο raphael δεν χρειαζεται να μπει ξανα για μεταμοσχευση γιατι το αποτελεσμα ειναι παρα πανω απο καλο.Αν ηθελες κατι καλυτερο απο αυτο μαλλον θα επρεπε να βαλεις φιναστεριδη η ντουταστεριδη και σιγουρα θα γεμιζες ακομα πιο πολυ.Εχω παρατηρησει οτι οσοι εχουν καλα αποτελεσματα στο site χρησιμοποιουν βαρια φαρμακα.τυχαιο??δεν νομιζω.Βαση φωτογραφιων εισαι κομπλε φιλε.
 

raphael2012

Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια!

Η εικόνα μου σίγουρα έχει αλλάξει και βελτιωθεί. Από εκεί και πέρα το αν είναι επιτυχημένη ή όχι μια μεταμόσχευση κρίνεται πάντα σε σχέση με το πόσα από τα grafts που μπήκαν φύτρωσαν και πόσα έριξαν (αν έριξαν) από τα γύρω μαλλάκια.

Πρόκειται δηλαδή καθαρά για αριθμητικό κριτήριο (αν εξαιρέσουμε την φυσικότητα της τοποθέτησης) χωρίς υποκειμενικά στοιχεία. Δεν βασίζεται λοιπόν στο τι προσδοκίες είχε ο καθένας ή αν είναι καλά κι έτσι, κλπ.

Με αυτό το σκεπτικό, εγώ σκοπεύω να το ψάξω λίγο παραπάνω σχετικά με το τι έγινε, μιας και έχω καθημερινές φωτογραφίες από όλες τις γωνίες για τις πρώτες βδομάδες της μεταμόσχευσης. Δεν έχω πρόβλημα να κουρέψω κάποια στιγμή τα μαλλιά μου πολύ κοντά και να συγκρίνω με τους θύλακες που φαίνονται τις πρώτες μέρες, μετρώντας με ένα paint πρόγραμμα. Νομίζω πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Αυτό ίσως να δώσει πιο σαφή στοιχεία και σίγουρα θα μας αποδεσμεύσει από υποκειμενικές κρίσεις για το αν υπάρχουν αδικαιολόγητα κενά ή όχι. Όταν το κάνω, σίγουρα θα ενημερώσω.
 

tropheus

Well-Known Member
raphael2012 είπε:
... Από εκεί και πέρα το αν είναι επιτυχημένη ή όχι μια μεταμόσχευση κρίνεται πάντα σε σχέση με το πόσα από τα grafts που μπήκαν φύτρωσαν και πόσα έριξαν (αν έριξαν) από τα γύρω μαλλάκια.

Πρόκειται δηλαδή καθαρά για αριθμητικό κριτήριο (αν εξαιρέσουμε την φυσικότητα της τοποθέτησης) χωρίς υποκειμενικά στοιχεία. Δεν βασίζεται λοιπόν στο τι προσδοκίες είχε ο καθένας ή αν είναι καλά κι έτσι, κλπ.
....

Είσαι απόλυτα σωστός φίλε raphael2012 !!!
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε raphael θελω να σε ρωτησω ποσο % εισαι ευχαριστημενος απο αυτο το αποτελεσμα.Εγω βαση φωτογραφιων βλεπω μεγαλη διαφορα την οποια ομως δεν μπορω να σου πω αν οντως ειναι κ ποσο ικανοποιητικη βαση των τριχοθυλακιων που εβαλες.Σιγουρα 2500 κοντα grafts δεν ειναι λιγα σε καμια περιπτωση αλλα πιστευω κ 1500 που ελεγες θα ηταν πολυ λιγα για την περιοχη που καλυψες.Καλο ειναι να το αναλυσεις και αν θες με καποιες φωτογραφιες συγκεκριμενες να συγκρινουμε.
 
Μπλουζα