Απ: Proscar
lalakos είπε:
azyx, άμα δεις πριν λίγους μήνες είχα ανοίξει ένα θεματάκι σχετικά με το να διαλύεις το προσκαρ μέσα σε αλκοόλη και μετά με δοσομετρητή να παίρνεις την ποσότητα φίνας που επιθυμείς. Δεν καταλήξαμε βέβαια στο αν τελικά η αλκοόλη μπορεί να επηρεάζει την απόδοση της φίνας, και στο κατά πόσο ομογενές διάλυμα μπορείς να φτιάξεις. Το ότι το προσκαρ διαλύεται μέσα στην αλκοόλη, αυτό δεν σημαίνει ότι φτιάχνεις ομογενές διάλυμα. Γενικά υπάρχει μια αμφιβολία στο net σχετικά με αυτό... Πάντως αν τελικά η φίνα είναι όντως διαλυτή μέσα στην αλκοόλη και δεν επηρεάζει την απόδοσή της τότε μπορείς άνετα να φτιάξεις διάλυμα για ένα μήνα και να απαλλαγείς από το 5ήμερο κόψιμο.
Να σου πω την λογικη μου! Η φινα βγαινει και σε λοσιον με βαση την αλκοολη, την εχουν ψαξει οι αλλοι(οι εταιριες που την βγαζουν) λιγο παραπανω και ειδαν οτι δεν αλλοιώνετε η ισως αλλοιώνετε αλλα πολι λιγο... τοσο καιρο που το κανω αυτο βλεπω το σπερμα αραιωμενο=δουλευει

Σε οτι υγρο και να βαλεις τη φινα που ειναι σε σκονη (ακομα και σε νερο) αν χτυπήσεις=ανακατεψεις το διάλυμα πριν την κατάποση το περιεχομενο θα ειναι ομογενές πανω απο 95% πιστευω! Δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα να κανεις διάλυμα με φινα για ενα μηνα! Δεν το προτείνω γιατι σε ενα μηνα θα αλλοιωθεί λιγο περισσοτερο απ οτι σε μια βδομαδα αφου αναφερεις την αλλοίωση

! Εγω διαλυω ενα χαπακι καθε φορα σε 10ml οινοπνευμα 70% η οτι αλκοολούχο βρω αν δεν εχω οινόπνευμα...! + του οτι παλι πιστευω με την λιγη λογικη κριση μου διαθετω παντα

οτι επειδη ειναι ειδη διαλυμένη η φινα σε οινοπνευμα=υγρη μορφη απορροφάται απο τον οργανισμό και καθε φορα η ιδια ποσοτητα! Ενω σε χαπι καθε φορα θα απορροφαται λιγο διαφορετικη (νομιζω μπορει να ειμαι και εντελος γκαου

Αλλα σκεψου και το αναβραζον ντεπον ασπουμε! Η την κοτοσουπα! Γενικα τα υγρα απορροφώνται πιο ευκολα απ οτι στερεα! Γιατι το λεω αυτο? γιατι το στομάχι μας δεν ειναι στην ιδια κατασταση καθε μερα και δεν εχει την ιδια απορροφητική ικανοτητα ουτε εχει την ιδια ποσότητα φαγητου κτλπ μεσα ετσι αν κατι ειναι στερεο θα μεταβολιστει λιγο διαφορετικα καθε φορα... τα υγρα ομως που σε οτι κατασταση και αν ειναι το στομαχι μας ε θα απορροφηθουν καλητερα απο στερεα οσο να ναι! Αυτα ειναι αυτο που πιστευω απλα δεν εχω ιδεα αν στέκουν και αποδεικνύονται επιστημονικά! Αλλα οι επιστήμονες και δάσκαλοι ακόμα πιστεύουν - διδασκουν το νομο του νευτονα με τα μηλα που πεφτουν

ελεος.. ενω εεχει καταρριφθεί προ πολου από την κβαντικη φυσικη! οπως την βρισκει ο καθε ενας παντα! και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν πιστευω πως παιζει ρολο αν παιρνεις λιγο πανω λιγο κατω... το αποτελεσμα το ιδιο θα ειναι

Φιλικα Παντα! Συζητηση κανουμε!