Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειμαι σε απεξαρτηση,εχεις κανενα 50λεπτο?Δηλαδη σε λενε Kapa και εισαι καθαρος εδω και 5 μερες.
Τι ενοεις καψιμο?
Νίκο από regain να έχεις θολούρα στην όραση το βλέπω δύσκολο τα sides που μπορει να έχεις ειναι σχετικά με πρήξιμο στο πρόσωπο ....
Καλό ειναι όμως να εξετάσεις την πίεση σου γιατί η μινοξιδίλη μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα εαν είσαι σχετικά ευσθητος ....γιαυτό να νιώθεις ατονία
παρατα τα αντιανδογονα και ξεκινα πραγματικη θεραπεια http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/Φιλε kapa απο οτι διαβασα ουτε σε εσενα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα 8 μηνες τωρα...Μηπως πιανει μονο οσους δεν ειναι "party"-animals???Τι πιστευετε οτι φταιει στην περιπτωση μου???Να υπενθυμισω εχω ισα ισα κροταφους και ελαφρως "χαλασμενη" hairline και λιγο crown αλλα δεν με απασχολουν πολυ προς το παρον αλλα φοβαμαι για αργοτερα γι αυτο και ξεκινησα φινα...Οταν ξεκινουσα ελεγα απο μεσα μου οκ μετα απο 3-4 μηνες και μονο που θα αλλαξει η ποιοτητα καποιων τριχων θα ειμαι ευχαριστημενος....Γενικοτερα εχω σκληρη τριχα...Τα φωτα σας παρακαλω!!!
Κοιτα λεω να συνεχισω ακομα 3-4 μηνες να δω τι γινεται αλλα αν ειναι να εχω παρενεργειες και αποτελεσμα 20% δεν αξιζει....Καλυτερα να ειμαι "Super-Duracell" οπως ημουν και 100% υγιης και να μην παιζω με τις ορμονες!Θα κανω μετρηση DHT και θα ξαναποσταρω....Γαμωτο εκανα βλακεια που δεν ειχα κανει μια εξεταση πριν αρχισω Finar να δω τωρα πιο ξεκαθαρα τι γινεται....Ρε φιλε μιλαμε ομως για πραγματικο πονο ετσι ??Χαχαχα ενταξει θα το αντεξω κι αυτο αλλα για ποσο διαστημα θα δουλεψει????Το να παω σε DUTA ουτε καν θελω να το σκεφτομαι....Μετα θα νιωθω 10% αντραςπαρατα τα αντιανδογονα και ξεκινα πραγματικη θεραπεια http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/
εγω δεν ειχα κανενα αποτελεσμα με την φινα,δεν μπορω να ριξω την dht μου με κανενα φαρμακο,οι παρενεργειες ερχονται πριν τα αποτελεσματα σε εμενα
0,29?? Ειναι παρα πολυ λιγο.. υποτιθεται οτι κατω απο 0,5 δεν πρεπει να πεφτεις.. απο παρενεργειες πως εισαι?ειχα DHT 0.99 ,λιγο πιο πανω απο το κανονικο μαζι με υποθυροειδη και μου προκαλεσε μικρη αραιωση εμφανισημη.
για τον υποθυροειδη χρησιμοποιω χαπια που εγραψε ο γιατρος και για την DHT,καταφερα σε 1 μηνα να την παω στα 0.29 με Saw Palmetto και Pumpkin seed oil σε καψουλες.Δεν περιμενα τετοια μειωση!
0,29?? Ειναι παρα πολυ λιγο.. υποτιθεται οτι κατω απο 0,5 δεν πρεπει να πεφτεις.. απο παρενεργειες πως εισαι?
Πόσα mg λάδι/κάψουλα περιέχει?Το pumpkin seed oil το πηρα απο ενα φαρμακειο της arkopharma λεγεται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.