Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kinder αυγο εκπληξη dht blocker!!! Ανοιξε θρεντεγω κοβω καμια 5-6 χαπια στα 4-5 μερη και τα εχω μερες.
Δε πιστευω να χανουν αποδοτικοτητα.Τα εχω μεσα σε κιντερ αυγο εκπληξη.Δηλαδη τι?
Θα εξατμιστει κατι?
Λενε οτι με αυτο τον τροπο που περιγραφεις μειωνονται κατα πολυ οι παρενεργειες στον προστατη..αληθευει; το εχω ακουσει και απο γιατροΕπειδή έπαιρνα χρόνια προσκαρ καλό έιναι να το δίνεται να το θρυματίζει ένα καλο φαρμακείο με ακριβή δοσολογία και μετέπειτα να μπαίνει σε ειδική κάψουλα βραδέιας αποδέυμεσης ....
Το να κόβεται το χαπάκι και σωστό δεν έιναι και παράλληλα σε χρόνια λήψη ...μπορέι να δημιουργίσει πρόβλημα στον ιοσοφάγο....
αυτά .........![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τι ειδους προβλημα ghast?
Γεια σου John-John , θελω να σε ρωτησω εχεις δει καμια βελτίωση με το φιναρ, γιατι πιστεύω δεν εχεις θέμα με την ρεντουκταση άλλα με την αρωματαση. Μπορείς να κανεις μια μέτρηση Τ , DHT και εστραδιολη για να το επιβεβαιώσουμε?John_John1 είπε:Ρε Γιωργο γραψε τι θες να γραψεις και πατα post reply.Μην πεδευεσαι με αλλα κουμπια.
Γίαννη βρές μια κοπελίτσα (μπιμπελό όμως όχι καμια μπουρόυχα) και πες της να βάλει στους μαστους της....Αυτο ειναι η Αρωματαση?
http://mastos.eu/mastos.eu/Anastoleis_aromatases.html