proscar κοψιμο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
παιδες ειμαι μια βδομαδα στην φινα και τις τελευταιες 3 μερες εχω τρελο shedding..ειναι φυσιολογικο να εχω shedding τοσο νωρις?? διαβασα στο νετ αρκετους που λενε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα και καποιοι οτι δεν σταματησε και το κοψανε

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
παιδες ειμαι μια βδομαδα στην φινα και τις τελευταιες 3 μερες εχω τρελο shedding..ειναι φυσιολογικο να εχω shedding τοσο νωρις?? διαβασα στο νετ αρκετους που λενε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα και καποιοι οτι δεν σταματησε και το κοψανε
Μήπως εννοείς sides φιλε γιατί τριχόπτωση δεν είχα. Sides μετά από μέρες είχα και αν του δώσεις χρόνο θα δεις πως θα σε πάει. Εγώ περίμενα ακόμα 20 μέρες με 1 μηνα και η αλλαγή ήταν τεραστια. Όταν ξεκίνησα τρεξίματα, γυμναστήριο η αλλαγή ήταν μεγάλη. Δεν ξέρω αν μετά όλα ήταν καλά λόγο άθλησης η γιατί άρχισε να συνηθίζει ο ργανισμός και υποχωρούσαν τα sides, μπορεί και τα 2. Το μονο σίγουρο είναι πως βοηθάει το έχω διαβάσει και σε ξένα forums.

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
Ναι χρησιμοποιω και μινοξ..απλως για τη φινα διαβασα μερικοι π ειχαν shedding δεν σταματησε ποτε
wow πρώτη φορα το ακούω αυτό για την φινα. Μήπως είναι από την μινοξιδίλη η καμια εποχιακή που σε έπιασε τώρα.

petrospap

Active Member
θα δειξει...θα περιμενω κανα μηνα να δω πως θα παει...η φινα μεσα στο μηνα την ριχνει την τριχοπτωση, ετσι?

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
θα δειξει...θα περιμενω κανα μηνα να δω πως θα παει...η φινα μεσα στο μηνα την ριχνει την τριχοπτωση, ετσι?
Τι να πω για δες εδώ.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-289-post-3748.html#pid3748
Όταν ήμουν σε μινοξιδίλη και φίνα δεν είδα τριχόπτωση όπως παλιά. Στην αρχή η μείωση της τριχόπτωσης είναι λόγο μινοξιδίλης όχι proscar. Όπως και τώρα το πολύ να πέσουν 2-3 τρίχες αν ανακατέψω το μαλλί.
Δώσε χρόνο να δεις πως σε πάει, εγώ πιστεύω θα σταματήσει και μετά θα πάρουν τα πάνω τους για τα καλά. Κανεις την καλύτερη δυνατή θεραπεία φιλε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα