michael_ts
Member
petrospap είπε:παιδες κατι ακυρο...φερνει η φινα συχνοουρια??τις τελευταιες 3 μερες που αρχισα καθε 1-2 ωρες ειμαι στην τουαλετα..
Καλημέρα,
Όπως σου είπαν και οι φίλοι σε λίγες μέρες θα 'σαι οκ
petrospap είπε:παιδες κατι ακυρο...φερνει η φινα συχνοουρια??τις τελευταιες 3 μερες που αρχισα καθε 1-2 ωρες ειμαι στην τουαλετα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μήπως εννοείς sides φιλε γιατί τριχόπτωση δεν είχα. Sides μετά από μέρες είχα και αν του δώσεις χρόνο θα δεις πως θα σε πάει. Εγώ περίμενα ακόμα 20 μέρες με 1 μηνα και η αλλαγή ήταν τεραστια. Όταν ξεκίνησα τρεξίματα, γυμναστήριο η αλλαγή ήταν μεγάλη. Δεν ξέρω αν μετά όλα ήταν καλά λόγο άθλησης η γιατί άρχισε να συνηθίζει ο ργανισμός και υποχωρούσαν τα sides, μπορεί και τα 2. Το μονο σίγουρο είναι πως βοηθάει το έχω διαβάσει και σε ξένα forums.petrospap είπε:παιδες ειμαι μια βδομαδα στην φινα και τις τελευταιες 3 μερες εχω τρελο shedding..ειναι φυσιολογικο να εχω shedding τοσο νωρις?? διαβασα στο νετ αρκετους που λενε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα και καποιοι οτι δεν σταματησε και το κοψανε
ok, αφού το λένε και αλλου ως κάτι φυσιολογικό κανε υπομονή, από την φίνα δεν πρόκειται να χάσεις. Xρησιμοποιείς και μινοξιδίλη Πέτρο?petrospap είπε:οχι shedding εννοω...παρα πολυ ομως οχι αστεια
wow πρώτη φορα το ακούω αυτό για την φινα. Μήπως είναι από την μινοξιδίλη η καμια εποχιακή που σε έπιασε τώρα.petrospap είπε:Ναι χρησιμοποιω και μινοξ..απλως για τη φινα διαβασα μερικοι π ειχαν shedding δεν σταματησε ποτε
Τι να πω για δες εδώ.petrospap είπε:θα δειξει...θα περιμενω κανα μηνα να δω πως θα παει...η φινα μεσα στο μηνα την ριχνει την τριχοπτωση, ετσι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.