Proklos, fut+fue, 2600 grafts, 21/1/2013

proklos

Member
Καλησπερα σε ολους και κουραγιο στον γολγοθα που περνατε..
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συντομος και περιεκτικος γινεται για να μην κουρασω.Παρακοκουθω τις συζητησεις τα τελευταια 2 χρονια αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω!Ο λογος;ο ακολουθος...

Η δικη μου ιστορια ξεκινα το 2010 οταν σε ηλικια 28 ετων το προβλημα με την αραιωση ειχε γινει αρκετα εντονο.Αποφασιζω να μπω στη διαδικασια της μεταμοσχευσης καθως η λυση με την εφ’ορου ζωης ληψη φαρμακων δεν μου «καθόταν» καλα.Συζητω με εναν ΄΄ειδικο γιατρο΄΄ απο τη θεσνικη,Θ.Μπ... Με τα πολλα καταλληγουμε σε μεθοδο STRIP με την προοπτικη οτι θα βαλουμε 1000 μοσχευματα (STRIP για 1000 μοσχευματα,δυο οροι που δεν συναδουν με τιποτα)!!Μαλιστα μου ελεγε να μην παραμυθιαζομαι απο κουβεντες και υποσχεσεις αλλων, για 2000-3000 μοσχευματα γιατι ειναι ολα πλασματικα και οτι κατι τετοιο δν γινεται!!Το διαστημα εκεινο, εγω περι μεταμοσχευσης ειχα πληρη αγνοια και δεν γνωριζα για το συγκεκριμενο φορουμ.Ειρωνια της τυχης;Ενα μηνα μετα την επεμβαση το ανακαλυπτω και εχω μεινει άφωνος!!Διαβαζα και διαβαζα και διαβαζα χωρις να θελω να πιστευω αυτα που διαβαζα.Ελεγα οτι η δικη μου περιπτωση ειναι διαφορετικη και οτι δεν εχω πεσει σε κομπογιαννιτη γιατρο.. Εθελοτυφλουσα για το καλο της ψυχολογιας μου της αυτοπεποιθησης μου αλλα και της υγειας μου!Σκεψου ποσο σε ριχνει οταν πας να λυσεις ενα προβλημα που σε ταλαιπωρει και σε τυραννά στην καθημερινοτητα σου και καταληγεις να μην εχεις καταφερει να δημιουργησεις ουτε τις βασεις προς την επιλυση του.Με τους μηνες το φορουμ αρχισε να επαληθευεται και οσα γραφόντουσαν εδω μεσα ειχαν «υλικη υποσταση» στον εξω κοσμο.Τοτε αρχισα να κλωνιζομαι,να συνειδητοποιω οτι την πατησα οπως πολλοι αλλοι που απλα βιαστηκαν και επελεξαν αθελα τους μια προχειρη εως ακαρπη λυση. Οπως και να εχει, ο καιρος περνουσε και τα πικροχολα-κακεντρεχη-απογοητευτικα σχολια απο τους γυρω μου για την αραιωση (ουτε τη λεξη φαλακρα δεν μου παει να γραφω) δεν σταματουσαν ,αλλα αντι αυτου διογκώνονταν.Το αποτελεσμα;Ενα μεγαλο τιποτα ,μια τσεπη βεβηλωμενη,μια ουλη 28 εκατοστων στο κεφαλι και ενα ηθικο στο πατωμα!

Εφτασα σε σημειο να χρειαζομαι και δευτερη μεταμοσχευση οπου τη στιγμη αυτη εχω γυρισει απο Κυπρο καθως ηταν ο πιο «φωτεινος» δρομος μεσα απο αυτο το φορουμ!Λεω ο πιο φωτεινος,βασει παντα τις δυνατοτητες του καθενος,ειτε αυτο μεταφραζεται σε χρημα ,χρονο κτλ.!Δεν το θεωρησα συμβιβαστικη λυση αλλα με βαση οσα αποτελεσματα εχω δει εδω μεσα ,νομιζω πως επραξα σωστα!Πραγματοποίησα μια συνδιαστική μτσχ με 2600 τθλ.

Ελπιζω τοσο για μενα αλλα και για ολους οσους εχουν μπει στη διαδικασια της μτσχς τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα!

Θελησα να μοιραστω την εμπειρια μου με ολους τους «πασχοντες» και ισως με αυτον τον τροπο βοηθησω καπου, καποιον, σε κατι, και εγω!

Συμπερασματα δικα σας..
Αναμενω τις αποριες σας αλλα και τις διαφωνιες σας ,αν υπαρχουν!

Ευχαριστω.

(Πριν προλαβετε να απαιτησετε διαπιστευτηρια σας ενημερωνω οτι λυνω ενα λογισμικο προβλημα που εχω με το PC και ανεβαζω τις αναλογες φωτογραφιες)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
RE: Μεταμόσχευση στην Κύπρο

ok proklos καλη επιτυχια να ευχηθουμε .δωσε περισσοτερες λεπτομερεις και αν εχεις ανεβασε φωτο πριν την πρωτη μεταμοσχευση μετα απο την πρωτη μεταμοσχευση καθως και απο την τωρινη.
 

Billy_tramp

Member
Καλή επιτυχια εύχομαι να μείνεις ευχαριστημενος και να πάνε ολα καλα! Περιμένουμε φωτογραφιες σου!
 

n094

Active Member
Εύχομαι να έχεις μια καλή ανάπτυξη-φύτρωση. Καλή επιτυχία λοιπόν και υπομονή για τους επόμενους 4-5 μήνες.
 

proklos

Member
Ευχαριστω ολους για τις ευχες!!
Ανεβαζω μερικες φωτο πριν απο την προσφατη μτσχ..
Ειναι τραβηγμενες απο το κιν μου με πολυ δυνατο φλας
αλλα και απο τη φωτογραφικη της κλινικης!Ελαφρως βρεγμενο μαλλι και σηκωμενο..
Λογω περιορισμενου χωρου,αυριο θα ανεβασω φωτο απο το μετα της επεμβασης!!!
 

Συνημμένα

  • 4.jpg
    4.jpg
    445.6 KB · Προβολές: 1,284
  • 6.jpg
    6.jpg
    450.5 KB · Προβολές: 1,319
  • 7.jpg
    7.jpg
    386.3 KB · Προβολές: 1,207

kouklos10

Member
οτι καλυτερο ευχομε φιλε μου. πες μας μερικες λεπτομερειες που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα ολα μπροστα? τι πυκνοτητα πετυχαν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

proklos

Member
kouklos 10 οι παρακατω φωτο θα λυσουν τις αποριες σου.η πυκνοτητα την οποια πετυχαν στο επανω μερος του κεφαλιου θελω να πιστευω πως θα ξεπερναει τα 50 τθλ ανα τετραγωνικο εκατοστο.
Ειναι τραβηγμενες μια μερα μετα την επεμβαση με STRIP,ενω λιγο πιο πριν τη ληψη των φωτογραφιων εγινε ενα συμπληρωμα με μερικα μοσχευματα με FUE.
 

Συνημμένα

  • 4an.jpg
    4an.jpg
    86.4 KB · Προβολές: 1,163
  • 1an.jpg
    1an.jpg
    98.9 KB · Προβολές: 1,137

kouklos10

Member
φίλε πραγματικα φενεται ότι εχει γίνει πολυ καλή δουλεια. το προβλημα που εχω εγω ταιριαζει με το δικο σου γιαυτο σε ρωτησα ποσα εβαλες και τι πυκνοτητα πετυχες. εγω βεβαια εκανα την μακακια και εκανα ελαδα στριπ για 890 τριχοθυλακια .....φυσικα δεν εμεινα ευχαριστημενος. τωρα το παλευω με τοπικα αν σε κανα δυο χρονια το αποφασισω ισως κανω και δευτερη. απλα αν ανεβασω φωτο δικια μου μια μερα μετα την μεταμοσχευση θα φενετε σαν να εχω παλεψει με τιγρη.... περιμενω στο μελον να δω φωτο σου με το τελικο αποτελεσμα . πιστευω μετα τον 6ο μηνα. αληθεια μετα την μεταμοσχευση ειχες πρηξιιμο στο προσωπο???? σε ρωταω γιατι λες οτι εκανες στριπ νομιζω οτι στην στριπ ειναι φυσικο να υπαρχει πρηξιμο
 

proklos

Member
Το πρηξιμο μπροστα προερχεται απο τους υποδοχεις που δημιουργουνται για να μπουν τα μοσχευματα ανεξαρτητως STRIP & FUE.
Τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω.αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!
Μπορει να αποφευχθει μονο αν αποφυγεις το να σκυβεις , τοποθετωντας παγο ανα τακτα διαστηματα αλλα και το να κοιμασαι ανασκελα τις πρωτες μερες!πραγμα πολυ δυσκολο,πιστεψε με!
Για το λογο του οτι δεν καταφερα το τελευταιο σκελος ,εμφανιστηκε ενα μικρο πρηξιμο το οποιο ομως
φευγει μετα την τεταρτη μερα!
Εισαι ομοιοπαθης δλδ.και εγω την πατησα με τη μτμσχ στην Ελλαδα!
Μακρια...................
 

n094

Active Member
οχι το πρήξιμο αυτού του είδους προέρχεται από την τομή και τη διαδικασία του ΣΤΡΙΠ, αλλά περνάει από ότι έχω δει σε αρκετούς μετά τις πρώτες μέρες. Το γιατί γίνεται (πρήξιμο και μελάνιασμα) στο Στριπ δεν ξέρω ακριβώς, προφανώς πάντως σχετίζεται με την τομή.
 

tak7

New Member
Καλή επιτυχία και από εμένα φίλε μου σ εύχομαι να έχεις ένα.πολύ καλό αποτέλεσμα..να σε ρωτήσω στον αριθμό των τθΛ πως κατέληξεσ καθώς και στο που θα τα τοποθετήσεις..
 

proklos

Member
n094 μιλας για πρηξιμο μπροστα στο μετωπο η πισω στην ουλη?


pan7 ο αριθμος των ΤΘΛ καθοριζεται απο το προσωπικο της κλινικης.εκτιμηθηκε οτι χρειαζομαι περιπου 3000 μοσχευματα
για να καλυψω το επανω μερος του κεφαλιου ,οπου εχω και το προβλημα , με σκοπο να πετυχω μια καλη πυκνωση
που δεν θα επιτρεπει να φαινεται δερμα.
Εχεις κανει η σκεφτεσαι να κανεις μτσχη?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εχω παει και εγω σαυτους τους γιατρους θεσνικη φιλε μου και σε ολους σχεδον μαλιστα,ημουν ετοιμος να παω αλλα μια βδομαδα πριν ανακαλυψα το σαιτ και τα γειωσα ολα..εκατσα διαβασα και πηγα μετα 1/2 2 χρονια κυπρο..
καλη επιτυχια να εχεις
 

proklos

Member
Καλημερα σε ολους.

Να κανω μια ερωτηση.Υπαρχει περιπτωση να αρχισουν να βγαινουν οι μεταμοσχευμενες τριχες πανω στο διμηνο?Αν οχι κατι μικρες που πιανω να ξεπεταγονται τι ειναι?Οι ηδη υπαρχοντες?
 
Μπλουζα