Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε μου!Και γιατί επιλέγεις μόνο ανάμεσα σε αυτές τις 2?δλδ γιατί δεν κάνεις ολοκληρωμένη έρευνα?Καλησπέρα σε ολους, σκεφτομαι σιγα σιγα για μμ και κοιτωντας ελλαδα ειδα και αυτες τις 2 "κλινικες", εχει κανεις εμπειρια απο εκει? Διαβαζω κακες κριτικες ιδιως για την 2η αλλα θα ηθελα μια εμπεριστατωμενη γνωμη γιατι να τις αποφυγουμε η και προσωπικες εμπειριες.
Εχω κανει ερευνα και για αλλες, ρωταω για αυτες συγκεκριμενα για να μαθω απο προσωπικες εμπειριες χρηστων τις κακες κριτικες που διαβαζω και γιατι να τις αποφυγουμε, ερευνα κανω.Καλησπέρα φίλε μου!Και γιατί επιλέγεις μόνο ανάμεσα σε αυτές τις 2?δλδ γιατί δεν κάνεις ολοκληρωμένη έρευνα?
Εχεις κατι πιο συγκεκριμενο? Καποια συγκεκριμενη περιπτωση? Καποιο συγκεκριμενο thread? Παρεθεσε τοΕφόσον είσαι από τους τυχερούς που βρήκες το φόρουμ πριν πας σε αυτούς κάτσε διάβασε περιστατικά κλινικών από εδώ μέσα να ξέρεις τι θα περιμένεις.
Η medi παίρνει πελάτες από την εκτεταμένη διαφήμιση στην τηλεόραση που δεν έχουν ιδέα από μεταμοσχευση μαλλιών. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη για τις κλινικές μέσα από εδώ.
Νομίζω δεν υπάρχουν συγκεκριμένα threads με αυτές τις κλινικές εδώ με αποτελέσματα. Όποτε σίγουρα δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη καποιος με σιγουριά. Αν έχεις κάποιο γνωστό σου να έκανε μεταμόσχευση σε αυτές τότε μπορεί να σου πει καλύτερα μέσα από την εμπειρία του.Εχεις κατι πιο συγκεκριμενο? Καποια συγκεκριμενη περιπτωση? Καποιο συγκεκριμενο thread? Παρεθεσε το
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρχικα πιστευω οτι ο μονος λογος να κοιτάξει κανεις αυτες τις εταιρειες ειναι το χαμηλο κόστος.Νομίζω δεν υπάρχουν συγκεκριμένα threads με αυτές τις κλινικές εδώ με αρνητικά αποτελέσματα. Όποτε σίγουρα δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη καποιος με σιγουριά. Αν έχεις κάποιο γνωστό σου να έκανε μεταμόσχευση σε αυτές τότε μπορεί να σου πει καλύτερα μέσα από την εμπειρία του.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αρκετες επιλογες κλινικών και σε προσιτές τιμες από 1 ευρώ το μόσχευμα στην Ελλάδα που μπορείς να επιλέξεις. Κανε την έρευνα σου.
Α οκ. καταλαβαμε...Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί όλο αυτό το παραλήρημα...δεν ειπε κανείς οτι ειναι ασφαλείς επιλογές και ούτε θα πάω ούτε θα έλεγα να πάει κάποιος απλά είπα οτι ΔΕΝ υπάρχουν αποτελέσματα εδώ οπότε δεν μπορεί να εκφέρει κανείς γνώμη με σιγουριά. Και είπα οτι υπάρχουν άλλες επιλογές που μπορεί να κοιτάξει και να κάνει έρευνα...Οπότε εμμέσως τον προέτρεψα να κοιτάξει αλλού και να κάνει την έρευνα του. Οπότε άστοχο όλο αυτό το παραλήρημα και άνευ ουσίας...
Επίσης δεν ασχολούμαι με google reviews καμίας κλινικής γιατί ξέρω οτι μπορει να ειναι ψευτικα και δεν θα επέλεγα μια κλινική με βάσει google reviews...Οπότε άστοχη και η αναφορά σου στα google reviews.
Γενικα ολα αυτά που ειπες ειναι τέρμα άστοχα με αυτά που ειπα και απορώ πραγματικά...είναι δύσκολη η κατανόηση των νεοελληνικών ή απλά λέμε κάτι έτσι για να λέμε ;
Επίσης γενικά θα πω ότι όποιος ειναι σοβαρός και ηθικός Γιατρός ΔΕΝ κάθεται να ασχολείται με άλλες κλινικές και να κάνεις επιθέσεις ανα διαστήματα....
Οποιος το κάνει αυτό το κάνει μονο και μονο γιατί νιώθει ανασφάλεια, έχει κόμπλεξ, δεν έχει πελατεία και προσπαθεί να βρει πελάτες με το να κάνει επιθέσεις και να πετάει λάσπη προς οποιαδήποτε κλινική θεωρεί οτι μπορει να χάσει πελάτη...
Ειναι τέρμα τραγικό και σουρεαλ να βλέπεις ενα γιατρό να ασχολείται ολη μέρα με το πως θα συκοφαντήσει και θα επιτεθεί στις αντίπαλες κλινικές..
ΔΕΝ υπάρχει αλλος λόγος να το κάνει ολο αυτό εκτός από το να κερδίσει πελατεία επειδή δεν έχει αυτή που θα επιθυμούσε. ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός γιατρός παγκοσμίως ΔΕΝ το κάνει αυτό...
Ολοι οι ΣΟΒΑΡΟΙ γιατροί παγκοσμίως ασχολούνται ΜΟΝΟ με τη δουλειά τους και πως θα γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους για να βρουν πελάτες και οχι πως θα επιτεθούν και θα πετάξουν λάσπη στις άλλες κλινικές μπας και καταφέρουν έτσι να κερδίσουν πελάτες από αυτές....αυτό ειναι τέρμα γελοίο και δεν παραπέμπει σε σοβαρό επαγγελματία αλλά σε κάτι άλλο....![]()
Ξεχαστηκες και ξαναγραφεις τα ιδια.Ευκαιρία για Παραλήρημα ειναι ολο αυτό γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ειπα και ειναι εντελώς άστοχο με τα λεγόμενα μου που δεν θα πήγαινα σε αυτές τις 2 κλινικές και δεν προέτρεψα ΚΑΝΕΝΑΝ να πάει σε αυτές τις κλινικές αντίθετα ειπα οτι υπάρχουν αρκετές άλλες κλινικές να ψάξει και να κάνει την έρευνα του..αλλα ο καθένας ψάχνει αφορμή για επιθέσεις και παραληρήματα αφού έχει και πολύ ελευθερο χρονο με κάτι πρέπει να ασχοληθεί και αυτός
Η μόνη αλήθεια ειναι Ολοι οι ΣΟΒΑΡΟΙ γιατροί παγκοσμίως ασχολούνται ΜΟΝΟ με τη δουλειά τους και πως θα γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους για να βρουν πελάτες και οχι πως θα επιτεθούν και θα πετάξουν λάσπη στις άλλες κλινικές μπας και καταφέρουν έτσι να κερδίσουν πελάτες από αυτές....αυτό ειναι τέρμα γελοίο και δεν παραπέμπει σε σοβαρό επαγγελματία......Γενικά μιλώντας πάντα...
Το να ασχολείται και να σκέφτεται ένας γιατρός όλη μέρα πως θα συκοφαντήσει και να πετάξει λάσπη και να επιτίθεται σε άλλες κλινικές αντί να ασχολείται με τις δουλειές του και τα χειρουργεία του (αν έχει), ειναι από μονο του ανησυχητικό και τραγικό και δεν παραπέμπει όπως είπα σε σοβαρό γιατρό και θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν ολοι οσοι σκέφτοναι να επιλέξουν μια κλινική.
Αντί να κάθεται να σκέφτεται ένας γιατρός πως θα επιτεθεί και τι θα σκεφτεί κάθε φορά να πει προκειμένου να πετάξει λάσπη και μπηχτές για άλλες κλινικές που χάνει πελάτες από αυτές και εκνευρίζεται με αυτό, θα μπορούσε να ασχολείται με τους ασθενείς και με τα χειρουργεία του ο ΙΔΙΟΣ και όχι να βάζει τις κοπέλες βοηθούς του....!!!
Γιατί αμα ειναι μάγκας και μας λέει οτι αλλού γίνονται από Μη ιατρούς γιατί ο ιδιος βάζει τα κορίτσια και κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης ;;; Άρα μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου !!!
Ειναι τραγικό να βάζει ένας γιατρός τα κορίτσια της κλινικής να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος των όποιων χειρουργείων και αυτός να ασχολείται με το να κάνει επιθέσεις σε άλλες κλινικές στα φόρουμ κτλπ...
Και μόνο αυτό θα πρέπει να προβληματίσει κάποιον και να σκεφτεί αν άλλοι σοβαροί γιατροί κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια προκειμένου να αποκτήσουν πελάτες και να αυξήσουν τα οικονομικά τους κέρδη...Εγώ το λέω κατάντια όλο αυτό !
Γενικά μιλώντας πάντα, όποιος θίγεται γιατί πιστεύει οτι τα κάνει αυτά πρόβλημα του....Αυτά ειχα να πω...ας δει αυτά που είπα κάποιος και να κανει σύγκριση με σοβαρές κλινικές και γιατρούς του εξωτερικού να δει την Τεράστια διαφορά![]()
Όποιος διαβάζει εδώ δεν πρόκειται να πάει σε αυτές τις κλινικές για αυτό δεν θα βρεις και καμία αναφορά.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα κατι συγκεκριμενο για αυτες τις κλινικες δεν βλεπω να γραφετε, προφανως δεν θα παω σε μια κλινικη χωρις να εχω καποια αποψη μιας και μιλαμε για την υγεια μας οπως και δεν εχω γνωστους που εχουν παει, γι αυτο και οι ερωτησεις μου. Γι αυτο λοιπον ρωταω εαν καποιος εχει συγκεκριμενη αρνητικη εμπειρια να μας την παρουσιασει αφου δεν εχω βρει κατι.