Pilotaki, fue, 4500 grafts, 26-27/11/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Jhon αυτό με τα μαλλιά και τα λουλούδια το έχεις διαβάσει κάπου? Γιατί αν ΔΕ το έχεις διαβάσει και το πεταξες μόνος σου μιλάμε για παγκοσμίου κλάσεως ποιητή και ρήτορα...
:eek:;)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οχι ντε απο μονος μου το ειπα.Απο τοτε που τα δινω σημασια τα φτηνω στο καθρεφτη τα μιλαω βλεπω να ειμαι σε ενα σταθερο σημειο. :D:D:D

aeratos28

Just aeratos
pilotaki????? έτσι για τους τύπους κανένα μήνυμα?πως τα βλεπεις??μπηκες, πηρε ς πληροφορίες κτλ και εντάξει μια χαρά ε??βασικά φάνηκε αυτό με το που έκανες την εμφύτευση στην 5η σελίδα λες, ότι απορίες έχετε πηγαινεται αν θέλετε μια επίσκεψη στο γιατρό για να σας τις λύσει..και από τότε,εδώ και 1 μήνα δηλαδή ούτε λέξη!! σ'ωραιοοοςςςς ρε πιλοτε!! ότι να'ναι!!;)

tasos33

Well-Known Member
ΑΕΡΑΤΕ αντε και εβαλε φωτο, τι διαφορετικο θα δουμε στο μηνα? αν εχει κοκκινιλα η αν επεσαν πεντε graft περισσοτερα, δε χρειαζεται να φορτωνουμε τα νηματα με ασκοπες αναρτησεις

aeratos28

Just aeratos
ΤΑΣΟΣ33 αν ειδες καλα δεν είπα να ανεβάσει φωτό.κανένα μνμ είπα να στείλει..να μας πει τελικά ποσα grafts έβαλε..γιατί εγώ δεν είδα να λέει αριθμό..μόνο για την πρώτη μέρα είπε ότι έβαλε περίπου 2500..για την δεύτερη δεν ήξερε..λέω μήπως έχει μάθει τελικά ποσά έχουν μπει για να ξέρουμε και εμείς τι είναι αυτό που βλέπουμε.δεν είπα ότι θέλω να δω τι αποτέλεσμα έχει..αυτό θα ήταν άσκοπο εννοείται και θα γέμιζε το νήμα με άσχετες αναρτήσεις..αλλά τον συνολικό αριθμό grafts θα έπρεπε να τον ξέραμε ήδη από την αρχή.

andy.k

Active member
Αερατος ούτε δικηγόρος γίνομαι κ ξέρω ότι τα γραφείς στο χαβαλε τα πιο πολλά, και στην τελική καλά κανεις κ τα γραφείς για να αφυπνιζονται όσοι είχαν πει ότι θα ποσταρουν κ δε ποσταρανε. Απλά επειδή ο pilot ακόμα δεν έκλεισε μήνα ακομα και είχε πει ότι ανά μήνα θα ενημερώνει , ε γι αυτο είπα να το πω, μη το πιεζουμε κιολας το
παλικαρι κ του πέσουν τα μαλλιά! Δε στη λέω ε, καμία σχέση καλά κανείς κ τα θυμίζεις εσύ...

aeratos28

Just aeratos
βασικά με πιάνεις ακριβώς πως τα λέω..;) αν έχει πει το παιδί ότι θα ανανεώνει ανά μήνα πάω πάσο και περνώ και πίσω αυτό που είπα..αλλά ότι έπρεπε να ήξερε ο ίδιος πρώτα και μετά και εμείς από την αρχη το σύνολο των grafts που έβαλε σε αυτό έχει κανει λάθος ο φίλος.εγώ αυτό ρωταω που λέω ότι δεν έχει στηλει μνμ..συμφωνεις ότι έπρεπε να έχει πει για grafts τον αριθμό που εβαλε??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ναι man , απλά οκ απο την κλινική του Β,,,η δε σου λένε ποσά εβαλες αν δε ρωτήσεις. Και εμενα κατοπιν αιτησρως μου τα ειπανε...Και απ όσο κατάλαβα, ο pilot είναι τυπακι που πήγε απλά να λύσει όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα του. Είναι ψιλοχαλαρος με τους αριθμούς ποσά μπήκαν κ που...όπως φαίνεται κ από προηγούμενη μμ που είχε κανει στο παρελθόν...φαντάζομαι δε ρώτησε τπτ στην κλινική...απλά πήγε. Καλά που έκανε κ ένα τηλ ο Δημήτρης που είχε πάει πριν εκεί δλδ για να τον προσέξουνε...οπότε μη περιμένεις κ τρελο feedback σχετικά με αριθμούς, ζώνες τοποθέτησης κλπ...

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα..οκ! λίγο ότι να ναι είναι όμως.τεσπα δικαίωμα του το πως και αν θα ενημερώσει..anyway καλή συνέχεια και αποτελέσματα να εχει

John_HDC

Ειναι δυνατον να μην ξερει grafts και να μην το λενε ποσα εβαλε τελικα?

Pilotaki

Member
Καλησπέρα Παιδία !! Βλέπω είσαστε ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα και ακόμη δεν πέρασε καλα καλα ένας μήνας... αεράτεεεε μάλλον είμαι πιο αεράτοοος και χαλαρός απο εσένα .. αλήθεια δεν ξερω σύνολο grafts γτ απλούστατα δεν ρώτησα για την δεύτερη μέρα... απλά θέλω να δώ ενα πολύ καλό αποτέλεσμα σίγουρα και την δεύτερη μέρα αν κρίνω με το δικό μου μάτι όπως τα είδα ήταν λίγο λιγότερα απο την πρώτη νούμερο όμως δεν ξέρω !! Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσω φώτο... Συγνώμη αν ήμουν απών αυτές τις μέρες αλλά έτρεχα με την δουλεια και τώρα είδα τα μηνύματα μου...

John_HDC

ετσι ομως ρε παιδια δεν μπορουμε να κρινουμε ενα αποτελεσμα.μπορει να σε εβαλε συνολο 4500 grafts και να φενεται λες και μπηκαν 3000 .Πως θα αξιολογισουμε σωστα.
Ακομη και καλο αποτελεσμα να εχεις και να ειναι σουπερ δεν θα ξερουμε με ποσα grafts εγινε.

poseidonas77

Well-Known Member
pilotaki απο τον 3 μηνα και μετα ανεβασε φωτος..τωρα δεν εχει σημασια...ετσι νομιζω..
απλα ακομα και να μην εισαι ευχαριστημενος μην εξαφανιστεις οπως κανουν συχνα οι δυσαρεστημενοι των μμ.. και καλο ειναι να μας πεις ποσα τελικα εβαλες..στειλε ενα email στην κλινικη δεν ειναι δυσκολο..

aeratos28

Just aeratos
φιλε pilotaki μάλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα.δεν είπα ότι είμαι ανυπόμονος..τον αριθμό των grafts Ρώτησα να μας πεις.όχι αν βγήκαν μαλλιά..λες να μην ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος για φυτρωση από τώρα?.ούτε φωτό ζητησα να ανεβασεις, απλά να ξέρουμε τι θα δούμε στην πορεία.τι grafts μπήκαν α ζώνη κτλ..καταλάβες πως το λέω??

tasos33

Well-Known Member
πιλοτακι μετα απο ενα μηνα πως πανε τα μεταμοσχευμενα grafts οσον αφορα την πτωση τους? τι ποσοστο εχει πεσει περιπου? ο δημητρης πχ διατηρησε πολλα μοσχεύματα

Μπλουζα