Pilotaki, fue, 4500 grafts, 26-27/11/2015

dimitris50423

Well-Known Member
συμφωνω αυτο ισως το καταλαβει καποιος που το εχει ψαξει. πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που παιρνουν την αποφαση και κανουν μμ δεν ειναι ψαγμενοι και ενημερωμενοι για το που να κανουν. για αυτο δουλευουν ακομα κλινικες οπως η b ko%d kai m%d$ je^%se. νομιζω ειμαι τυχερος που δεν ετυχε να δω κανενα ψευτικο αποτελεσμα απο τετοιες κλινικες γιατι μπορει και να πηγαινα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Cvial ειπες ότι μπήκαν 750gts ,σε 2,5 ώρες την 2η μέρα...Αυτά πόση ώρα έκαναν οι βοηθοί για να τα βγάλουν περίπου? 2,5 ώρες ήταν συνολικά η διαδικασία? Ρωταω γτ εμένα σε 3 ώρες μου έβαλαν 2000grts, στο Δημήτρη σε 3 1/4 εβαλαν 2300...Το 2,5 ώρες ήταν εξαγωγή κ τοποθέτηση συνολικά? Ή επειδή στοχεύει σε μεγάλες πυκνότητες ο lorenzo ,πάει πιο αργά κ προσεκτικά κατά την τοποθέτηση?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαγωγή σε 2 ωρες περίπου (πήγαν λίγο πιο γρήγορα απο την πρώτη μερα) και τοποθέτηση σε μισή ωρα απο τον Lorenzo.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έτσι ειναι, εξάλλου φαινεται και στο βίντεο που εχω φτιάξει


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Pilotaki

Member
Καλησπέρα Παιδιά ανεβάζω και τις πρώτες φώτο μετα απο δύο μήνες περίπου !
 

Συνημμένα

  • IMG_0444.JPG
    IMG_0444.JPG
    707.1 KB · Προβολές: 878
  • IMG_0445.JPG
    IMG_0445.JPG
    452.6 KB · Προβολές: 768
  • IMG_0446.JPG
    IMG_0446.JPG
    492 KB · Προβολές: 751
  • IMG_0447.JPG
    IMG_0447.JPG
    529.2 KB · Προβολές: 798

tasos33

Well-Known Member
Αν δεν κάμω λάθος παρατηρώ παλι υψηλό ποσοστο μοσχευμάτων να έχουν παραμείνει κ να αναπτύσονται στους δυο μηνες μετα την επεμβαση,pilotaki δείχνεις να εισαι σε καλό δρόμο..παρατηρώ και καλύτερη ποιότητα στο μαλλί γενικοτερα μήπως ακολουθίες κάποια αγωγη?
 

dimitris50423

Well-Known Member
ειδα τις φωτο στην πρωτη σελιδα τεραστια διαφορα. νομιζω οτι εχουμε να δουμε πολυ ωραια πραγματα και με εσενα. εχεις πολυ μαλλι για τους 2 μηνες που εισαι τωρα. θα περιμενουμε τη συνεχεια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hope

Active Member
Φαίνεται καλή δουλειά. Και η δότρια μετά από τόση ταλαιπωρία είναι μια χαρά!
Καλή φύτρωση pilotaki. Σου εύχομαι να γίνεις μαλλιάς σαν τον dimitris50423.
Δεν ρωτάς από περιέργεια και μόνο τον Β***ή πόσα grafts σου έβαλε?
 

Flosk

Well-Known Member
Περιεργα πραγματα. Δεν εχω ξαναδει τετοια φυτρωση στο 2ο μηνα. Pilotaki ευχομαι να φουντωσεις αναλογα και στο μελλον
 

Bouklas

Well-Known Member
Πιλοτάκι βλέπω πάει καλά το πράγμα, έχεις κρατήσει αρκετά μαλλάκια ενώ είσαι στο δίμηνο. Καλή επιτυχία εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, αλλα ρε συ τι παρουσίαση είναι αυτή από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε των αριθμό των grafts? Εκτός από αυτό μάθε και τι πυκνότητες μπήκαν.
 

andy.k

Active member
αλλα ρε συ τι παρουσίαση είναι αυτή από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε των αριθμό των grafts?

Φιλέ 4500gts έβαλε ο pilot. Το λέει νομιζω σελ.6- 31 Δεκ. Για πυκνότητες τώρα να σαι σιγουρος πως δε θα μάθουμε ποτέ...πάντως νομίζω είναι πολλά grafts για το θέμα που είχε...οπότε μάλλον έπαιξαν αρκετά καλες πυκνοτητες...εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι 40+/cm2 δεδομένου ότι δεν κάλυψε και nw6 επιφάνεια.Εν πασει περίπτωση ας μας πει ο pilot αν τον ενημερώσουν κάποτε(ποτέ) από την κλινική...
 

Bouklas

Well-Known Member
Φιλέ 4500gts έβαλε ο pilot. Το λέει νομιζω σελ.6- 31 Δεκ. Για πυκνότητες τώρα να σαι σιγουρος πως δε θα μάθουμε ποτέ...πάντως νομίζω είναι πολλά grafts για το θέμα που είχε...οπότε μάλλον έπαιξαν αρκετά καλες πυκνοτητες...εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι 40+/cm2 δεδομένου ότι δεν κάλυψε και nw6 επιφάνεια.Εν πασει περίπτωση ας μας πει ο pilot αν τον ενημερώσουν κάποτε(ποτέ) από την κλινική...
Να'σαι καλά ρε Andy! Νομίζω είναι η δεύτερη από τις νέες μεταμοσχεύσεις που είναι λίγο αχτραμας οι πληροφορίες. :confused:
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή με απορία βλέπω ότι δεν το σχολιάζει κανείς, να κάνω μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το μέγεθος της επέμβασης και την κατάσταση της δότριας πλάγια. Έχουμε την πληροφορία ότι πήρε 4500 graft σε ένα session (σε 1 ή 2 μέρες), νούμερο αστρονομικό δεδομένου ότι είχε κάνει μια FUE στην DHI (με άγνωστο αριθμό graft, πάντως θα ήταν κάτι σίγουρα πάνω από 1000). Αν το θεωρήσουμε σαν δεδομένο (το 4500) και κάνοντας μια ανάλυση της πολύ καλής φωτογραφίας της δότριας μετά την μμ με μια πρόχειρη εμβαδομέτρηση της πίσω περιοχής (περικλείεται μεταξύ των 2 οριζοντίων κόκκινων γραμμών και των 2 κατακόρυφων κίτρινων) βλέπουμε ότι είναι χονδρικά 1000graft (έγιναν μετρήσεις 2 περιοχών και αναγωγή μετά στο σύνολο της περιοχής). Θα το κάνω 1200 υπερ της ασφάλειας. Είναι προφανές ότι από αυτήν την περιοχή είχαν παρθεί τα περισσότερα graft από την D*I οπότε δεν ήθελε να την επιβαρύνει πολύ.

Αυτό μας αφήνει για τις πλάγιες περιοχές 3300graft, δηλαδή 1650 ανά πλευρά (δεξιά και αριστερά), ποσό ιδιαίτερα υψηλό αφού αυτές οι περιοχές έχουν γενικά μικρότερη πυκνότητα από την πίσω. Αυτό που βλέπω από τις τωρινές φώτο του και ιδιαίτερα σε αυτή που φαίνεται παρακάτω, είναι μια εμφανής αραίωση της περιοχής της πλάγιας δότριας (είναι χαρακτηριστικό το σχήμα αν το αντιπαραβάλετε με την φώτο της δότριας όπου φαίνεται -με λίγο φαντασία γιατί δεν έχει και πλάγιες φώτο μετά την μμ- από που έχει πάρει στα πλάγια). Η αραίωση κάνει περισσότερο μπαμ στο μάτι γιατί τα temples (τα οποία είναι πολύ καλά) έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα από αυτήν την περιοχή ενώ φυσιολογικό θα ήταν το αντίθετο. Στην άλλη του πλευρά, πάλι υπάρχει το ίδιο φαινόμενο αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στον χρόνο και αν θα καλυφθεί αν μεγαλώσουν και άλλο οι τρίχες (μακάρι, το εύχομαι) ή αν οφείλεται σε ένα προσωρινό σοκλος αυτής της περιοχής και θα επανέλθει καλύτερα στο μέλλον (προτιμότερη εξέλιξη). Όπως και να έχει θα ξέρουμε σε λίγους μήνες. Να πω επίσης ότι δυστυχώς δεν έχουμε και πλάγιες παλίες φώτο για να δούμε πως ήταν η περιοχή (τις είχα ζητήσει στην αρχή του νήματος) και να βγάλουμε και καλύτερα συμπεράσματα.

pilotaki3.jpg

pilotaki1.JPG
 

andy.k

Active member
Σε κάποιο σημείο του νήματος μετα τη μμ αναφέρει ο pilot , "ή δοτρια μου είναι καλη ακόμα". Δεν έχω καταλάβει αν με το " καλη" εννοεί ικανή για κάλυψη στην εν λόγω περιοχή, ή ικανή να δώσει grts και για επόμενη μμ...Δεδομένου ότι έχει δώσει ήδη περίπου 5500-6000gts , δε ξέρω αν θα μπορούσε να δώσει και για άλλη μμ...από safe areas...cvial θα μπορούσες να κανείς κατι αντιστοιχο για τη ληπτρια?προφανώς στη δοτρια το τετραγωνάκι δεν είναι 1cm2...απλά υπολογισές
ποσά τετραγωνάκια χωράνε
στην δοτρια που οριοθετησες
και εβγαλες το 1000 με 1200
gts από το οπίσθιο τμήμα της
δοτριας. θα μπορούσαμε να
κάνουμε μια αντιστοιχη
αναλογικη εμβαδομετρηση
(δλδ με τετραγωνακια x-πλευρας) της
ληπτριας για να δουμε αν
οντως μπήκαν τόσα grts(4500)
χονδρικά τουλάχιστον? Δε ξέρω, βοηθάει η φωτό της ληπτριας?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστή η αναλυσή σου για το πως έγινε ο υπολογισμός. Είναι πολύ πιο δύσκολή η μέτρηση λήπτριας γιατί: σε τόσο μεγάλη έκταση έχεις σημαντικές αποκλίσεις λόγω καμπυλότητας και οι περιοχές έχουν πολύ variable πυκνότητες λόγω των διαφορετικών ζωνών αλλά και των μαμα μαλλιών που είναι πολύ διάσπαρτα. Το σφάλμα θα είναι σημαντικό ή αλλίως θέλει πολλές ώρες ενασχόλησης. Δεν νομίζω ότι η δότρια μπορεί να δώσει τίποτα σημαντικό δεδομένης της ηλικίας του και του σημαντικού pattern που είναι ήδη τώρα. Ήδη στην πίσω zone είναι λίγο πιο πάνω από το safe (σύνηθες στην FUE) γιατί υποθέτουν ότι το crown δεν θα κατέβει χαμηλά, πράγμα που δεν είναι σίγουρο αν εξελιχθεί σε NW6 ή 7 κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και μακάρι να μην γίνει. Πιστεύω ότι του έχουν πάρει πάρα πολλά (αν είναι 4500) για την ηλικία του και για το pattern που ήταν πριν την μμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα