Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το εχεις βάλει σκοπό να με κανεις τρεντυ στα μεσογεραματα...Άσε μαλλί όπως είπαμε και θα είσαι κομπλέ μέχρι να κάνεις πίσω.
Χαχαχαχαχαχα.....κανω οτι μπορω και εγω σαν παιδι χεχεΠοια μεσογεραματα ρε νεο παιδι εισαι και δειχνεις και μικροτερος απο την ηλικια σου.Γινε τρεντυς να χτυπας τα γκομενακια.![]()
Ευχαριστω πολυ.δε εχω την καλύτερη δότρια εχω και λεπτή τριχα που δε βοηθάει...όλα πάνε καλα.σε λιγο καιρό θα σου απαντήσω Ποσα ακομα εχω που θα ερθει ο γιατροςΦουλ φυτρωση
Καθόλου shock loss,βοήθησε κ η θεραπεία Ίσως σε αυτό
Πόση δοτρια έχεις ακόμα?
Πρέπει να κάνεις κ πίσω...
Φινα κάθε μερα..μινοξ αφρο... πολυβιταμίνες μεχριν5,5 μηνες και τωρα συνεχίζω μονο βιοτινηΜακαρι να μπορεις να κανεις και το πισω να ξεμπεδεψεις!Καλη επιτυχια να εχεις!
κανε σε παρακαλω ενα update τι "αγωγη" ακολουθεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προς τι η διαφορα στο χρωμα?Βαζεις κατι πανω?
Ποιο πολυ για βαμμενο φαινεται σε μερικες φωτο κανει μπαμ η διχρωμια!Κατα 99% ο φιλος εχει βαλει τοπικ.
Και φυσικα, αν ισχυει κατι τετοιο, ειναι κριμα να γινεται παραπλανηση, ειδικα των νεων και απειρων μελων του forum.
Δικαιωμα του να βαζει τοπικ και καλα κανει, για να βελτιωσει την εικονα του μαλλιου του. Και εγω προσωπικα το ιδιο θα εκανα.
Ομως απο τη στιγμη που επελεξε να κανει παρουσιασει της μμ του στο forum, ειναι μαλλον αδικο να ανεβαζει παραπλανητικες φωτογραφιες.
Δεν μπορει να κατηγορουμε π.χ. τον κ. Αναστασακη που ανεβαζει φωτογραφιες πελατων με τοπικ και εδω να σωπαινουμε.
Η δουλεια του κ. Γεωργιου θα πρεπει να κριθει με βαση το πραγματικο/φυσικο αποτελεσμα και οχι με υποβοηθητικες παραμετρους, οπως η χρηση τοπικ.
Υ.Γ. Επειδη τη στιγμη που ανεβασα το σχολιο, περασαν δευτερες σκεψεις απο το μυαλο μου (μηπως κανω λαθος εκτιμηση και δεν ισχυουν οσα εγραψα), εκανα μια αναδρομη στο νημα του φιλου απο την αρχη. Διαπιστωσα, λοιπον, οτι εντελως παραξενα/αφυσικα τα μαλλια του σχεδον σε ολες τις φωτογραφιες εχουν παραξενο χρωμα. Ακομη και αυτες που τραβηχθηκαν κατα τη μμ και τις επομενες ημερες. Κατεληξα στο συμπερασμα οτι θα ηταν εντελως παραλογο να χρησιμοποιει τοπικ σε τετοιες φασεις της μμ.
Επομενως μπορει να κανω λαθος στις αρχικες μου εκτιμησεις. Ισως αλλα μελη με μεγαλυτερη εμπειρια στη χρηση τοπικ, να μπορουν να μας διαφωτισουν καλυτερα.
Προσωπικα, επειδη εκτιμω οτι μαλλον παρασυρθηκα απο το αφυσικο χρωμα των μαλλιων του φιλου μας, θελησα να διαγραψω το αρχικο μου σχολιο. Ομως δεν ξερω με ποιο τροπο γινεται διαγραφη σχολιων και γι' αυτο θεωρησα δικαιο, τουλαχιστον, να γραψω εκ των υστερων το Υ.Γ.
Oute gia toppik na eimaste.Τα δικά μου μεταμοσχευμενα μαλλιά είχαν το ίδιο χρώμα ακριβώς.
Μην είμαστε απόλυτοι σε αυτό που λέμε.
Oute gia toppik na eimaste.