Pes
Active Member
Όταν έρθει ο γιατρός θα απαντήσωΜέχρι εδώ καλά, πρεπει να προχωρήσεις στην επόμενη για να δέσει,δείχνει αφύσικο στο σύνολο, οι φώτο αποκαλυπτικεςα ποσα graft έχεις ακόμα?
Όταν έρθει ο γιατρός θα απαντήσωΜέχρι εδώ καλά, πρεπει να προχωρήσεις στην επόμενη για να δέσει,δείχνει αφύσικο στο σύνολο, οι φώτο αποκαλυπτικεςα ποσα graft έχεις ακόμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δείξε μ λίγο τι εννοείς τα πλαϊνά με το πάνω μέρος :..με ενδιαφέρουν όλες οι απόψειςΤο μπροστινό κομμάτι πραγματικά είναι πολύ όμορφο εύχομαι να φτάσουν τα γκραφτς για το middle και όσο πιο πίσω πάει
Βασικό είναι και πιστεύω πρέπει να το προσέξετε είναι να δουλεψει ο γιατρός τις γέφυρες που ενώνουν τα πλαϊνά δηλαδή με το πάνω τμήμα αυτό είναι κομβικό σημείο για να υπάρξει φυσικότητα..
Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι το θέμα από κληρονομικοτητα ακολουθείς κάποιο πατερν;
Επίσης επειδή ανέφερες πως από 17 έχει ξεκινήσει η τριχόπτωση από πια ηλικία περίπου είσαι στην σημερινή κατάσταση;
Αφου εισαι μια δεκαετία ετσι μάλον καθάρισες με την αα ..Βουρ στον πατσά !!!Είμαι μια 10’ετια ετσι
Την επόμενη εβδομάδα κυριακη θα είμαι στα συμβουλευτικά να με δει και ο γιατρός για τη εξέλιξη μου οποίος θελει να με δει από κοντα
Το θέμα είναι τι διαθέτει η δότρια .κυριακη την άλλη θα ξέρω...και θα πωΕχεις κανει συζητηση με τον γιατρο για το τι αριθμο grafts χρειαζεσαι για πισω?
Πολύ τίμιες φωτό κ πολύ καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι κ η δεύτερη μμ να έχει την ίδια επιτυχία. Όταν μπορέσεις ριξτα λίγο μπροστά όμως να δούμε κ τι παίζει ανάμεσα.Την επόμενη εβδομάδα κυριακη θα είμαι στα συμβουλευτικά να με δει και ο γιατρός για τη εξέλιξη μου οποίος θελει να με δει από κοντα
Εννοείται θα το κάνω ...Πολύ τίμιες φωτό κ πολύ καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι κ η δεύτερη μμ να έχει την ίδια επιτυχία. Όταν μπορέσεις ριξτα λίγο μπροστά όμως να δούμε κ τι παίζει ανάμεσα.
Πολύ τίμιες φωτό κ πολύ καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι κ η δεύτερη μμ να έχει την ίδια επιτυχία. Όταν μπορέσεις ριξτα λίγο μπροστά όμως να δούμε κ τι παίζει ανάμεσα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλα υπό έλεγχο και στο προγραμμα ...ευχαριστω παντωςPes εισαι ωραιος. Το μπροστα πολυ καλο. Επειγοντως φτιαξε και το πισω γιατι σίγουρα θα τραβας τα βλεματα. Εχεις την πιο περιεργη αραιωση ever ετσι οπως εισαι.εκανες δυνατη αρχη. Καλη επιτυχια και στη 2η.
Αυτό το προγραμμα μου είπε και ο Γιατρός ...ότι δλδ μου πρότεινες και εσυ....ηθελα να βάλω και μερικά στη τομή αλλά δε ξέρω...Μπραβο φιλε τα καταφερες.Επιασε ταβανι η πρωτη και οπως σου ειπα και παλιοτερα ξηλωσε οτι εχεις για β ζωνη και μετα κανεις και μια τριτη με μουσια για κραουν και καθαρισες.Αφου κανεις και θεραπεια με φινα νομιζω τελειωσες με την φαλακρα για πολλα πολλα χρονια