Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω που τα είχα δει. Νομίζω ότι είχα μπει στο alopezie πάντως. Σαν προϊόν πάντως, το λένε και οι ίδιοι στο site ότι αυτό που κάνει είναι να επιβραδύνει την τριχόπτωση, όχι να την σταματά. Μιας και που μένεις Γερμανία, ξέρεις εάν το συστήνουν οι γιατροί εκεί και για άντρες;
Επίσης θεωρείς ότι έχει σημαντική διαφορά το ell cranell από το pantostin; Το λέω γιατί το πρώτο είναι πολύ πιο ακριβό.
Διάβασα τι λένε στο alopezie για αυτό :
-Pantostin και ell cranell είναι ακριβώς το ίδιο.
-Ερωτήσεις από κάποιους ότι αν είναι μονο για γυναίκες είπαν ότι είναι και για άντρες χωρίς αμφιβολίες ή διαμάχες.
-Τώρα για αποτελέσματα άλλοι λέγανε αξίζει άλλοι λέγανε δεν κάνει τίποτα, πάντως δεν είναι ελάχιστοι εκεί μέσα που χρησιμοποιούνε ru. H αλήθεια ειναι οι πιο πολλοί στις υπογραφες τους που έβλεπα έιχαν αναφορα περισσότερο για το pantostin παρα για το ru.
-Αλλοι κάνουν και μίξη μέσα σε minox, spiro ή lipogaine.
Προσωπικά δεν ξέρω αν το συνιστούν οι γιατροί μονο σε γυναίκες ή όχι, δεν έχω επισκεφθεί ακόμα δερματολόγο αλλα πιστεύω άλλοι θα το προτείνουν άλλοι όχι ,οι γιατροί εδώ ειναι οπως στην Ελλάδα,άλλος ξέρει καλά άλλος καλύτερα και άλλος είναι ημιμαθείς ,ανάλογος σε ποιον θα πας.
Διαβάζοντας μονο για αυτό γίνονται αρκετές καλές αναφορές σε KET shampoo - lotion και στο lipogaine 3 σε 1 και lipogaine big 3 που δεν τα είχα ακούσει στο παρελθόν. Ας μας πει κάποιος αν ξέρει για αυτά ή να δει κάποιος έμπειρος τα συστατικά του να δούμε αν αξίζουνε αυτά τα προϊόντα.