Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

Panos1982

Well-Known Member
Προσπαθουσα να βρω κατι αρνητικο, κατι που δεν εχει γινει καλα. Τιποτα όμως, φυσικοτατο, πυκνο ομογενοποιημενη δοτρια κτλ κτλ

Ισχυει Τασο δεν μπορει να καταλαβει κανεις κατι οσων αφορα την φυσικοτητα, πολλες φορες εχω πει σε ατομα που μιλαω απο κοντα οτι εχω κανει εμφυτευση και με κοιτανε με απορια και νομιζουν οτι τους δουλευω...
Οσων αφορα συνολικα τις επεμβασεις ολα εχουν παει καλα....
Ωστοσο θα κανω ποστ στη συνεχεια (οταν βρω χρονο ) και θα αναλυσω την περιπτωση μου...

Γουακαμαικοφοοοο!! εισαι παικταρας! Να χαιρεσαι την αποτελεσματαρα σου!

χαχαχα ηρωικο κομματι :))
Ευχαριστω Χαρη την χαιρομαι ^^

Χαχα ωραιο το τελευταίο μηνυμα. Πολυ ωραιο βιντεο και πολυ καλο αποτέλεσμα.
Με το μαλλι και τη βαφη κερδιζεις πολλα χρονια στην εμφανιση. Το δουλευω και εγω.

Ευχαριστω Δημητρη, κερδιζω πολλα χρονια ναι με κανουν 28-29 συνηθως....αν ειχα αφησει ελευθερα τα φυσικα μου χαρακτηριστικα δλδ ραφλα και τριχες ασπρες θα ημουν πολυ διαφορετικος....γενικοτερα οσο δε προσεχα μικρος τοσο προσεχω τωρα και εκτος του μαλλιου....

Μπραβο ρε Πανο. Και γαμω..

Μπράβο Πάνο.Τελειο!!!!!!

Σας ευχαριστω παιδια, γι αυτο μοιραζομαι την εμπειρια για να βλεπουμε και να ζυγιζουμε τα πραγματα κ τις επιλογες που εχουμε....

Ε τωρα οτι και να πει κανεις για το αποτελεσμα και για σενα που το δημιουργησες με τοσο σωστο σχεδιασμο,πλανο,μεθοδικοτητα,μεγαλο κοστος και αλλα πολλα ειναι λιγο!Οπως ειχε γραψει και ο Αντριανο αν θυμαμαι καλα περιμενες την καραφλα στην γωνια με ενα ροπαλο και την σακατεψες!!!!Αν ηταν αθλημα θα εμπαινες σημερα σιγουρα στο hall of fame!

Εσυ γιαννη εισαι αλλη κατηγορια εισαι αδερφος κ περιττο να σου πω ευχαριστω .... το ξερεις !!!

Συγχαρητήρια φίλε μου agusta.. καταπληκτικός σα να μη σε άγγιξε ποτε ο χρόνος τρομερός..

Ακη ευχαριστω για τα καλα λογια, εχεις παει επισης παρα πολυ καλα κ εσυ και τα αλλα παιδια της κλινικης απ οτι βλεπω και ειναι ενα χαρμοσυνο νεο και μια καλη αρχη για τα ελληνικα δεδομενα , που περνει φυσικα βελτιωση αλλα τουλαχιστον αρχισε να γινεται μια καλη αρχη για τα μεχρι σημερα κακα δεδομενα που επικρατουσαν στη χωρα...

Ειναι απο τα λιγα αποτελεσματα που φαινεται σαν να μιλαμε για μαμα μαλλι.

Φαινεται σαν μαμα ναι, αν με κοιτας μονο μου δε θα καταλαβεις κατι η αληθεια ειναι ,
Ωστοσο αν κατσω διπλα σε ενα φιλαρακι μου που εχει μαλλι 10 χρονου κ μας ψαχουλεψεις κ μας συγκρινεις θα καταλαβεις πολυ γρηγορα οτι εχουμε πολυ σημαντικες διαφορες.....το μαμα μαλλι με τα σημερινα δεδομενα ΔΕΝ μπορουμε να το φτασουμε...

Πολύ ωραίο!μπραβο!να το χαιρεσαι!Αλλά Νωμιζω ξυρισμένος εισουν πιο ωραίος!

Σ ευχαριστω το χαιρομαι , μου πανε και τα δυο να σου πω την αληθεια ειναι κ θεμα γουστου,
ηταν να το κοψω αλλα εχω την ουλη που δε μου επιτρεπει να το κοψω κατω απ τα 5χιλιοστα
και εχω πολλες ασπρες που θα με αναγκαζαν να τα βαφω καθε 1 βδομαδα.....και αυτο με αποτρεπει γτ βαριεμαι να κανω αυτη τη δουλεια να πω την αληθεια....θα πρεπει να κουρευομαι και να βαφω καθε 1 βδομαδα....ειναι πονος...

Φυσικα προκειται για μια σειρα απο πετυχημενες μεταμοσχευσεις . Ομως , με ταυτοχρονη χρηση φαρμακων η θα χρειαζοταν λιγοτερα grafts για το ιδιο αποτελεσμα , η με τα ιδια graft θα μπορουσε να ειχε ακομη πιο επιθετικη προσεγκιση σε πυκνοτητα , η σχεδιασμο . Βεβαια υπαρχει μια καλη λυση , εχει δοτρια και απο τα γενια , θα μπορουσε να κανει fue , να μετακινησει στο μελλον 2-3k grafts απο σαγόνι πανω και πισω για πυκνωση . Ρεαλιστικα νομιζω στην καλυτερη περιπτωση , διχως φαρμακα , ο πανος κερδισε απλα 5-10 χρονια παραπανω με μαλλι σα το σημερινο . Στην επόμενη πενταετια - δεκαετια θα ερθει αντιμετωπος με δυσκολες επιλογες .

Μακη σιγουρα προκειτε για επιτυχημενες επεμβασεις παραγοντας πολυ κρισιμος στην περιπτωση μου , δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για λαθη στις μμ ειδικα οταν πας για μεγαλο nw. Εγω εκτος των αλλων εχω και retro οποτε εκτος των αλλων ειμαι ακομα πιο πιεσμενος. Θα αναφερθω στην περιπτωση μου πιο συγκεκριμενα σε επομενο ποστ....

Οσων αφορα την κατασταση μου αυτη την στιγμη η μονη περιοχη που εκδηλωνει ΑΑ ειναι ενα ( μικρο πλεον κομματι) αναμεσα στο middle με το crown ειναι ακομα πολυ πυκνο δε περνει κατι αλλα εχει ξεκινησει να δρα η ΑΑ κ μελοντικα θα χρειαστει δουλεια. Ολες οι αλλες περιοχες που πληττωνταν απο ΑΑ εχουν πλεον πολλα μεταμοσχευμενα μαλλια κ δεν εχουν αναγκη κ ουτε θα εχουν στο μελλον. Η επομενη περιοχη που θα χρειαστει δουλεια ειναι αυτο το κομματι και οπως βλεπω την εξελιξη μου αυτο θα γινει αναμεσα σε 2025 με 2030 και θα αφορα περιπου 1500-2000 θυλακια αναλογα του ποτε θα επιλεξω να το κανω κ ποσο θα το αφησω να εξελιχθει. Πριν φτασουμε στα γεννια που αναφερεις (δε θα χρειαστει ποτε να φτασω εκει εικαζω) εχω διαθεσιμα αλλα 4000+ θυλακια αυτη τη στιγμη.

Οσων αφορα τα φαρμακα που αναφερεις, ξερω πολυ καλα οτι θα καθυστερουσαν πολυ την εξελιξη και οτι θα ημουν σε πολυ πιο πλεονεκτικη θεση απ ολες τις αποψεις, οσων αφορα ομως το μαλλι και μονο. Γιατι τα φαρμακα εκτος απ το μαλλι εχουν δραση κ στο υπολοιπο σωμα. Οποτε το σωμα μου αυτη τη στιγμη θα ειχε πληρη απουσια λιμπιντο πληρη απουσια στυσης, πολυ σοβαρα νευρολογικα προβληματα και εντονα αισθημα καψου ειδικα στην αριστερη πλευρα του σωματος μου ( λογικα αν επερνα φινα ακομα σημερα δε θα ημουν εδω να σας γραφω ) και τελος αν δεν ειχα δικη μου επιχειρηση και εργαζομουν ως υπαλληλος θα με ειχαν διωξει προφανως, γτ χρειαζομουν πανω απο 15 ωρες υπνου την ημερα κ τις υπολοιπες ενοιωθα παλι κουραση κ δε μπορουσα να αποδωσω ουτε σωματικα ουτε το μυαλο μου ειχε τη δυναμη να λειτουργησει σωστα και καθαρα.
Το χειροτερο λαθος της ζωης μου ηταν οτι πηρα φιναστεριδη.

Anyway σκοπος του νηματος δεν ειναι η φινα, αυτο γινεται σε αλλα νηματα, αν θες το συζηταμε εκει.

Εδω σκοπος ειναι να δουμε πως δουλευει η συγκεκριμενη κλινικη ASMED γι αυτο κ εγινε η παρουσιαση,
οπως επισης μεσα απο μενα θα δουμε τι επιλογες εχει ενα προσωπο που θα παει στη πορεια της ζωης του σε μεγαλο nw και τι οπλα κ επιλογες κ τι κινησεις πρεπει να κανει κ ποιες παραμετρους πρεπει να υπολογισει για να δει αν μπορει και πως να αντιμετωπισει την ΑΑ με τον καλυτερο τροπο χωρις την χρηση φαρμακων οπως κανω εγω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimis90

Active Member
Πάνο συγχαρητήρια καταρχήν. Είσαι ένα από τα μέλη στο forum που έχω σαν πρότυπο στο τρόπο και τη μεθοδολογία που αντιμετώπισαν την α.α. Το κομμάτι της φαρμακευτικής αγωγής είναι αυτό που με προβληματίζει καθώς μόλις τη ξεκίνησα στα 28 με διάχυτη. Θα ήθελα πολύ να μοιραστείς μαζί μου τις εμπειρίες σου επάνω στο θέμα, μαζί και με τον makis25. Όπου γίνεται, σε οποιο νήμα χρειαστεί. Ευχαριστώ όπως και να χει!
 

Panos1982

Well-Known Member
Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαιρομαι που τα ακουω, αυτος ειναι κ ο σκοπος που συμμετεχω στο φορουμ.

Θα σου ελεγα οτι εφ οσων την εχεις ξεκινησει το καλυτερο ειναι να μην ασχολεισε και να μην την σκεφτεσαι καθολου κ να συνεχισεις τη ζωη σου κανονικα οπως ηταν πριν λες κ δε την περνεις.
Αν αρχισεις να σκεφτεσαι τις παρενεργειες τοτε ειναι πολυ πιθανο οτι θα τις βγαλεις απο αυθυποβολη ακομα κι αν ανηκεις σε αυτους που δε θα βγαλουν.

Αν παρ ολα αυτα εξακολουθεις να θελεις να σου απαντησω σε οτιδηποτε
τοτε μπορεις να ανοιξεις ενα νημα ( δε θελω να το αναπτυξουμε εδω γιατι θα χαθει το νοημα αυτου του νηματος) να με κανεις tag και θα σου πω τη γνωμη μου σε οτι απορια εχεις.
 

Panos1982

Well-Known Member
Εδω θα ανεβασω μια φωτο που δειχνω πως ημουν το 2008 (26 ετων ) στην αριστερη και πως το 2019 σημερα.
Στην αριστερη ειμαι πριν κανω καμμια μμ κ ειμαι 26. Θα δειτε οτι ηδη εχω χασει τεραστιο μερος της Α ζωνης αλλα και της Β.
Σημερα αν δεν ειχα κανει μμ δεν θα ειχα τριχα σε Α κ Β ζωνη ( αλλα κ με απωλειες σε κροουν θα ημουν )

Ο λογος που ανεβαζω ειναι οχι για να συκγιρνω μιας κ δεν ειναι καταλληλες φωτο για συγκριση αλλα γιατι τις ειχα στο διπλωμα το επαγγελματικο μου. Και σημερα που τις αλλαξα ο δασκαλος καταλαβε οτι εχω κανει μμ. επειδη ειδε το πως ημουν πριν.
Ο οποιος με γνωριζε απο παλια, αλλα ποτε δεν το ειχε καταλαβει.
την ωρα που ειχε την καινουργια στα χερια και βλεπει την παλια γυρναει αποτομα με κοιταει κ μου λεει ρε εσυ ειχες πιο λιγα μαλλια παλια με αποριας βλεμμα. και χαμογελαω κ του λεω εχω κανει 2 επεμβασεις.....
μου λεει δε το πιστευω αν δε το εβλεπα στη φωτο δε θα το καταλαβαινα δε το ειχα παρατηρησει καν κ δε φαινεται τιποτα μου λεει πολυ φυσικα ειναι .....

Θελω να πω εν ολιγης οτι δε χρειαζεται να περιμενει καποιος να του πεσουν ολα τα μαλλια για να κανει μια μμ
αλλα κ ουτε να την κανει στα 20-22 του με το παραμικρο δλδ.
Καλο θα ειναι να την αφησει να φτασει σε ενα σημειο κ οταν φτασει σε ενα σημειο που χριζει επεμβασης κ που η ψυχολογια του ειναι τετοια που δεν αντεχει αλλο να προχωραει σε μμ.

Εγω ακομα κ τωρα που νοιωθω σουπερ με το μαλλι σε ψυχολογια κ ειμαι κ 36-37 χρονων χαρηκα που δεν ειχε καταλαβει ο οποιος απλος γνωστος μου οτι εχω κανει κατι με το μαλλι μου κ του δειχνει φυσικο. και επισης χαιρομαι που παρατηρησε την διαφορα μου με παλια. κ αυτη η διαφορα αντικατοπτριζεται κ στην ψυχολογια μας.

Απο κατω η φωτο που τον εκανε να παρατηρησει οτι τελικα εχω κανει επεμβαση μετα απο τοσα χρονια.

prin meta.jpg
 

Panos1982

Well-Known Member
Τελος να ανεβασω παλι το βιντεο απ την τελευταια επεμβαση που εκανα για να υπαρχει κατω κατω στο νημα να το βλεπει οποιος δε το εχει δει. Η κατασταση μου παραμενει η ιδια !!

 
Τελευταία επεξεργασία:

Dimis90

Active Member
Πάνο πιο πάνω περιγράφεις ακριβώς και το δικό μου σκεπτικό που βαδίζω στα 29 και κατά τα φαινόμενα θα μπω φέτος στο χορό.. Η ουσία για μένα είναι να έχει μια "συνέχεια" το μαλλί, ειδικά στις ηλικίες που καίει περισσότερο! Από εκεί και πέρα με σωστή διαχείριση πάντα θα υπάρχει μαλλί, έστω και χωρίς τρελές πυκνοτητες. Και αυτή είναι και η ουσία στο τέλος.
 

Adriano

Well-Known Member
Καταρχάς συγχαρητήρια και που αδυνάτισες. Πήρες πραγματικά μπόλικα χρονάκια πίσω.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης
 

Adriano

Well-Known Member
Καλημέρα Πάνο,

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο αν επιτρέπεις. Στην αριστερή φωτογραφία, μήπως την περίοδο που την τράβηξες χρησιμοποιούσες μινοξιδίλη; Εγώ πχ την σταμάτησα γιατί παρατήρησα κατακράτηση υγρών.
 

Panos1982

Well-Known Member
Γιατι να μην επιτρεπω :D

Φιλε Αντριανο, εσυ εισαι πιο παρατηρητικος κι απ τον δασκαλο οδηγησης μου φαινεται....^^
Οχι , δεν χρησιμοποιουσα μινοξιδιλη αλλα οντως ημουν πιο πρησμενος και στα μουτρα οπως τελικα βλεπω κι εγω γιατι χρησιμοποιουσα
μονουδρικη κρεατινη κατα κορων τα χρονια εκεινα....κ εκει θεωρω οτι οφειλετε το πρηξιμο αυτο μιας κ σε κιλα ημουν πανω κατω σε αυτα που ειμαι κ τωρα. ειμαι σταθερα απο 82-85 κιλα χρονια τωρα διατηρουμε εκει.
Ωστοσο ναι εχω παρει χρονια πισω κ απ τα μαλλια κ απ το ξεπρηξιμο πλεον το προσωπο δειχνει πιο τσιτα πιο νεανικο, αυτο φανταζομαι ισχυει κ για την μινοξιδιλη....

Υ.Γ στο βιντεο π εχω ανεβασει ειδα οτι πηγε 95χιλ views.... omg δε το περιμενα...
και μ ζητησε την αδεια ο ερντο να το αναδημοσιευσει κ στο καναλι του κ εχει λιγα views παραπανω απ το δικο μου....και μαλιστα εχει μπει κ διαφημιση απο youtube οταν πας να το δεις....
δε φτανει δλδ που του κανω τσαμπα διαφημιση του τουρκου, περνει λεφτα κ απο διαφημισεις μεσω του youtube με το δικο μ βιντεο....
ωραια....
δουλευω εγω για τον τουρκο....τεσπα. Ας οψεται..
 
Τελευταία επεξεργασία:

Adriano

Well-Known Member
@Panos1982

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βλέπω πόσα χρόνια πήρες πίσω και πραγματικά ζηλεύω.

Μπορείς να ζητήσεις commission άνετα πάντως από τον Τούρκο.
 

Panos1982

Well-Known Member
@Adriano Χαιρομαι ( με την καλη εννοια ) που ζηλευεις :D
Ευχαριστω για την συμβουλη οσο αφορα το commission, αλλα δεν το χω σκοπο ομως οκ

Οτι εχω κανει κ μοιραστει με τον οποιονδηποτε στο διαδυκτιο κ στο θεμα της τριχοπτωσης το κανω ανιδιοτελως !!!
Με σκοπο να ενημερωσω ακολουθωντας παντα τον δρομο της αληθειας κ της ειλικρινειας, οτι κι αν σημαινει αυτο.

Οποτε πρεπει να πω και το εξης....
Ο ερντο απ το 2018 ανοιξε καινουργια κλινικη.
Εγω την επεμβαση την εκανα το Νοεμβρη του '17 στην παλια του ακομα κλινικη με το σταθερο αρκετα χρονια προσωπικο που ειχε τοτε.
Η κλινικη αυτη μπορουσε να πραγματοποιησει 5 χειρουργεια την ημερα. Ο ερντο σαν πραγματικα πολυ καλος ( κατα τη γνωμη μου επιχειρηματιας) ανοιξε νεα κλινικη πλεον το '18 και μπορει να εκτελει 13 χειρουργεια την ημερα αν θυμαμαι καλα.
Αυτο σημαινει 2μησι φορες περισσοτερα απο πριν, επισης σημαινει και 2,5 φορες περρισοτερο προσωπικο απ οτι ειχε πριν πρεπει να προσληφθει με οτι αυτο συνεπαγεται για την ποιοτητα της κλινικης.

Για να μη τα πολυλογω, απ τα τελη του 18 και τις αρχες του 19 εχουν ολοκληρωθει πολλα αποτελεσματα που ελαβαν μερος στην νεα του κλινικη
και τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα....δυστηχως...οπως ειχε γινει και πριν 15 χρονια με τον alvi armani
που ειχε ξεκινησει δυναμικα και ποιοτηκα αυτη τη δουλεια μετα ανοιξε πολλες κλινικες το επιπεδο επεσε και ετσι επεσε κ η καλη φημη που ειχε δημιουργησει, και τα χαλια αποτελεσματα που παρηγαγε χιλιαδες .... μεχρι που εκλεισε !!

Οσοι ειναι καιρο στο χωρο αυτον θα ξερουν οτι οι γιατροι εχουν τα πανω τους και τα κατω τους....
ο ερντο κρινω οτι αυτη τη στιγμη ειναι στα κατω του. Εχει θυσιασει την ποιοτητα που ειχε για το κερδος !!!
Οι νεοι εργαζομενοι που εχει φερει προφανως δεν ειναι οι ιδιοι που ειχε σταθερα τα προηγουμενα χρονια κ παρηγαγε σταθερα δυνατα αποτελεσματα με συνεπεια στα νεα αποτελεσματα πλεον να υπαρχουν πολλα που δεν ειναι καλα.

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον αλλα αυτην ακριβως την χρονικη στιγμη θα απετρεπα τον οποιονδηποτε να παει να κανει επεμβαση εκει μιας κ τα πρωτα αποτελεσματα που παραγονται απ την νεα κλινικη υστερουν σε σχεση με τα παλια της Asmed.

Μου εχουν στειλει πολλα μνματα και στο youtube, απ το βιντεο π εχω ανεβασει αλλα εχουν παει κ 2 γνωστοι εκει το 19 κ τα αποτελεσματα τους θα τα χαρακτηριζα μετρια....
Δεν γνωριζω αν τρεχει αυτη τη στιγμη καποιο εν εξελιξη αποτελεσμα εδω στο φορουμ γτ ειχα καιρο να μπω αλλα θα ηθελα να μου το επισυναψετε αν υπαρχει να το παρακολουθησω.

Επισης μπηκα στο hairrestorationnetwork.com και επισης αν μπειτε θα δειτε πολλα της asmed που βγαινουν τωρα και δεν ειναι οτι καλυτερο.....

Επειδη παντα λεω και τα καλα και τα κακα, πλεον τα πραγματα δεν θα τα ελεγα καλα.
Θα προτεινα σε οποιον θελει ή σκεφτεται να παει εκει να παγωσει λιγο την αποφαση του.
και αναμενουμε τις εξελιξεις, και να δουμε το πως θα το χειριστει η κλινικη απεναντι σε αυτο το κυμα αντιδρασεων απ τις μμ που παραγει κ δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με πριν !!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
ειχε βγαλει ο ερντο ενα βιντεο καποιο καιρο πριν , με το μηχανημα που τραβουσε υψηλης αναλυσης φωτο σε δοτρια ληπτρια , και νομιζω στο βιντεο ελεγε πως ετσι τωρα θα ξερει ακριβως τι μπηκε τι βγηκε , ποσοστα επιβιωσης τρανσεξιον κτλ . Απο τοτε , δε ξανακανε βιντεο με νουμερα ουτε καποια δημοσιευση ειδα σχετικα με το θεμα . Αν τα νουμερα ηταν καλα , θα εκανε βιντεο σίγουρα με τα καταπληκτικα νουμερα που πετυχαινει . Εχω δει και εγω περιστατικα στο hairtransplantnetwork . Τι να το κανεις να φυτεύεις 55+ graft το εκατοστο , οταν βγαινουν τα 25-30.
 

Harris_G

Well-Known Member
Εγω εστειλα τον κολλητο τον Jacob στην καινουργια και ευτυχως του εκανε τα incisions o ίδιος. Πάει καλά (αν και έχει κάποια παράπονα ότι στη μια μεριά βλέπει μικρότερη φύτρωση) και περιμένουμε να κλείσει 9μηνο για να έχουμε μια πιο σαφή αποτίμηση. 'Εμαθα ότι σε κάποια χειρουργεία δε μπαίνει καν και λογικό με τόσο φόρτο εργασίας αλλά στην τελική αυτό που μετράει είναι ότι πλέον "βεκρίζει". Και αναφέρομαι καθαρά στην απροσωπία των γιατρών, τεχνικών κλπ το αποτέλεσμα μπορεί να βγει καλό απλά δε ξέρεις τι να περιμένεις και από ποιον.
 

Veron

Well-Known Member
Η μ.μ ειναι μια διαδικασια που συμμετεχουν μια ομαδα ατομων.Οση εμπειρια και να εχει ο γιατρος αν το επιτελείο του αποτελείται από "πρακτικαριους" τα πραγματα δυσκολευουν.
 

manly_Man

Well-Known Member
@Adriano Χαιρομαι ( με την καλη εννοια ) που ζηλευεις :D
Ευχαριστω για την συμβουλη οσο αφορα το commission, αλλα δεν το χω σκοπο ομως οκ

Οτι εχω κανει κ μοιραστει με τον οποιονδηποτε στο διαδυκτιο κ στο θεμα της τριχοπτωσης το κανω ανιδιοτελως !!!
Με σκοπο να ενημερωσω ακολουθωντας παντα τον δρομο της αληθειας κ της ειλικρινειας, οτι κι αν σημαινει αυτο.

Οποτε πρεπει να πω και το εξης....
Ο ερντο απ το 2018 ανοιξε καινουργια κλινικη.
Εγω την επεμβαση την εκανα το Νοεμβρη του '17 στην παλια του ακομα κλινικη με το σταθερο αρκετα χρονια προσωπικο που ειχε τοτε.
Η κλινικη αυτη μπορουσε να πραγματοποιησει 5 χειρουργεια την ημερα. Ο ερντο σαν πραγματικα πολυ καλος ( κατα τη γνωμη μου επιχειρηματιας) ανοιξε νεα κλινικη πλεον το '18 και μπορει να εκτελει 13 χειρουργεια την ημερα αν θυμαμαι καλα.
Αυτο σημαινει 2μησι φορες περισσοτερα απο πριν, επισης σημαινει και 2,5 φορες περρισοτερο προσωπικο απ οτι ειχε πριν πρεπει να προσληφθει με οτι αυτο συνεπαγεται για την ποιοτητα της κλινικης.

Για να μη τα πολυλογω, απ τα τελη του 18 και τις αρχες του 19 εχουν ολοκληρωθει πολλα αποτελεσματα που ελαβαν μερος στην νεα του κλινικη
και τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα....δυστηχως...οπως ειχε γινει και πριν 15 χρονια με τον alvi armani
που ειχε ξεκινησει δυναμικα και ποιοτηκα αυτη τη δουλεια μετα ανοιξε πολλες κλινικες το επιπεδο επεσε και ετσι επεσε κ η καλη φημη που ειχε δημιουργησει, και τα χαλια αποτελεσματα που παρηγαγε χιλιαδες .... μεχρι που εκλεισε !!

Οσοι ειναι καιρο στο χωρο αυτον θα ξερουν οτι οι γιατροι εχουν τα πανω τους και τα κατω τους....
ο ερντο κρινω οτι αυτη τη στιγμη ειναι στα κατω του. Εχει θυσιασει την ποιοτητα που ειχε για το κερδος !!!
Οι νεοι εργαζομενοι που εχει φερει προφανως δεν ειναι οι ιδιοι που ειχε σταθερα τα προηγουμενα χρονια κ παρηγαγε σταθερα δυνατα αποτελεσματα με συνεπεια στα νεα αποτελεσματα πλεον να υπαρχουν πολλα που δεν ειναι καλα.

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον αλλα αυτην ακριβως την χρονικη στιγμη θα απετρεπα τον οποιονδηποτε να παει να κανει επεμβαση εκει μιας κ τα πρωτα αποτελεσματα που παραγονται απ την νεα κλινικη υστερουν σε σχεση με τα παλια της Asmed.

Μου εχουν στειλει πολλα μνματα και στο youtube, απ το βιντεο π εχω ανεβασει αλλα εχουν παει κ 2 γνωστοι εκει το 19 κ τα αποτελεσματα τους θα τα χαρακτηριζα μετρια....
Δεν γνωριζω αν τρεχει αυτη τη στιγμη καποιο εν εξελιξη αποτελεσμα εδω στο φορουμ γτ ειχα καιρο να μπω αλλα θα ηθελα να μου το επισυναψετε αν υπαρχει να το παρακολουθησω.

Επισης μπηκα στο hairrestorationnetwork.com και επισης αν μπειτε θα δειτε πολλα της asmed που βγαινουν τωρα και δεν ειναι οτι καλυτερο.....

Επειδη παντα λεω και τα καλα και τα κακα, πλεον τα πραγματα δεν θα τα ελεγα καλα.
Θα προτεινα σε οποιον θελει ή σκεφτεται να παει εκει να παγωσει λιγο την αποφαση του.
και αναμενουμε τις εξελιξεις, και να δουμε το πως θα το χειριστει η κλινικη απεναντι σε αυτο το κυμα αντιδρασεων απ τις μμ που παραγει κ δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με πριν !!
δειτε εδω ενα ακρως απογοητευτικο αποτελεσμα απο τον erdogan σε μια φαινομενικα ευκολη περιπτωση...
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Δυστυχως ολοι μα ολοι οι γιατροι ακομη και οι θεοποιημενοι εχουν αποτυχιες. Απλα σε μερικα πολυ μεγαλα ονοματα εχουν τον τροπο τους να το θαβουν. Αρκετοι απο τους μεγαλους ειτε επιλεγουν περιστατικα που ξερουν πως θα πανε καλα ειτε εχουν τον τροπο τους να το αποσιωπουν αν σκασει.

Η μεταμοσχευση δεν παυει να ειναι μεταμοσχευση, ειναι συνθετο και πολυπαραγοντικο και βασιζεται στον ανθρωπινο οργανισμο που ειναι αχανης και εχει ανεξερευνητες ακομη πτυχες. Δεν ειναι 100% bulletproof διαδικασια ουτε παιρνει εγγυησεις. Οι καλοι γιατροι εχουν 99% ποσοστο επιτυχιας λογω εμπειριας. Αν πεσεις στο 1% ενος ανθρωπινου λαθους, που ουδης αλανθαστος, θα εχεις καποια επιπλοκη στο αποτελεσμα, μικρη η μεγαλη. Απο εκει και περα ειναι και ο ασθενης. Μερικοι, ελαχιστοι, δεν τηρουν τα πρωτοκολλα. Αλλοι παλι ειναι ατυχοι, δεν πετυχαινει σε ολους ρε παιδια η μεταμοσχευση, και στον Θεο να πας, σε ενα μικρο ποσοστο απλα δεν φυτρωνουν ολα για χιλιους δυο ανεξηγητους η και μη ανεξηγητους λογους. Εδω αλλος εμαθα εκανε μμ και επαθε πετρα στην χολη στο 5ο μηνα και εκανε επεμβαση, πηρε φαρμακα πολλα κτλ και ο οργανισμος στρεσαριστηκε και η φυτρωση διακοπηκε.

Η επιλογη ενος γιατρου καλου μας εγγυαται υψηλα ποσοστα επιτυχιας, σωστη διαχειριση δοτριας, πυκνοτητα και φυσικοτα, επουδενι δεν μηδενιζει ομως την πιθανοτητα μιας αποτυχιας.
 

manly_Man

Well-Known Member
Δυστυχως ολοι μα ολοι οι γιατροι ακομη και οι θεοποιημενοι εχουν αποτυχιες. Απλα σε μερικα πολυ μεγαλα ονοματα εχουν τον τροπο τους να το θαβουν. Αρκετοι απο τους μεγαλους ειτε επιλεγουν περιστατικα που ξερουν πως θα πανε καλα ειτε εχουν τον τροπο τους να το αποσιωπουν αν σκασει.

Η μεταμοσχευση δεν παυει να ειναι μεταμοσχευση, ειναι συνθετο και πολυπαραγοντικο και βασιζεται στον ανθρωπινο οργανισμο που ειναι αχανης και εχει ανεξερευνητες ακομη πτυχες. Δεν ειναι 100% bulletproof διαδικασια ουτε παιρνει εγγυησεις. Οι καλοι γιατροι εχουν 99% ποσοστο επιτυχιας λογω εμπειριας. Αν πεσεις στο 1% ενος ανθρωπινου λαθους, που ουδης αλανθαστος, θα εχεις καποια επιπλοκη στο αποτελεσμα, μικρη η μεγαλη. Απο εκει και περα ειναι και ο ασθενης. Μερικοι, ελαχιστοι, δεν τηρουν τα πρωτοκολλα. Αλλοι παλι ειναι ατυχοι, δεν πετυχαινει σε ολους ρε παιδια η μεταμοσχευση, και στον Θεο να πας, σε ενα μικρο ποσοστο απλα δεν φυτρωνουν ολα για χιλιους δυο ανεξηγητους η και μη ανεξηγητους λογους. Εδω αλλος εμαθα εκανε μμ και επαθε πετρα στην χολη στο 5ο μηνα και εκανε επεμβαση, πηρε φαρμακα πολλα κτλ και ο οργανισμος στρεσαριστηκε και η φυτρωση διακοπηκε.

Η επιλογη ενος γιατρου καλου μας εγγυαται υψηλα ποσοστα επιτυχιας, σωστη διαχειριση δοτριας, πυκνοτητα και φυσικοτα, επουδενι δεν μηδενιζει ομως την πιθανοτητα μιας αποτυχιας.
εννοειται οτι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι το αποτελεσμα θα ειναι επιτυχημενο (οποτε δεν καταδικαζουμε καποιον για καποιες αποτυχιες), αλλα θα πρεπει ο καθενας να αναλλαβει τις ευθυνες του...σε ολες τις δουλειες ο πελατης πληρωνει για μια υπηρεσια που θα του προσφερεις, αμα εσυ δεν του το δωσεις αυτο που συμφωνησατε τοτε θα πρεπει να αναλλαβεις τις ευθυνες που σου αναλογουν (εγω τουλαχιστον στη δουλεια μου δεν θα ενιωθα καλα αν ο αλλος με πληρωνε χωρις να του προσφερω αυτο που συμφωνησαμε)....στην συγκεκριμενη περιπτωση που μιλαμε για μεταμοσχευση ο αλλος μπορει να στερηθηκε να μαζεψει τα λεφτα για τη μεταμοσχευση ειδικα αν εχει παει σε καποιον κορυφαιο γιατρο και να μην εχει αλλα λεφτα για να διορθωσει το αποτυχημενο αποτελεσμα
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
ειχε βγαλει ο ερντο ενα βιντεο καποιο καιρο πριν , με το μηχανημα που τραβουσε υψηλης αναλυσης φωτο σε δοτρια ληπτρια , και νομιζω στο βιντεο ελεγε πως ετσι τωρα θα ξερει ακριβως τι μπηκε τι βγηκε , ποσοστα επιβιωσης τρανσεξιον κτλ . Απο τοτε , δε ξανακανε βιντεο με νουμερα ουτε καποια δημοσιευση ειδα σχετικα με το θεμα . Αν τα νουμερα ηταν καλα , θα εκανε βιντεο σίγουρα με τα καταπληκτικα νουμερα που πετυχαινει . Εχω δει και εγω περιστατικα στο hairtransplantnetwork . Τι να το κανεις να φυτεύεις 55+ graft το εκατοστο , οταν βγαινουν τα 25-30.

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο,
Ο ερντο εχει αρκετα ατομα που ξερουν καλα τη δουλεια, την dilek πρωτα πρωτα το δεξι του χερι που εργαζεται απ την αρχη μαζι του και θα μπορουσε να βρει καταλληλους υποψηφιους που πληρουν συνθηκες για φοβερα αποτελεσματα.....και θα μπορουσε να χρησιμοποιησει συγκεκριμενο προσωπικο που ξερει καλα τη τεχνη στα περιστατικα αυτα και να το επιτυχει αυτο δεν ειναι κατι δυσκολο.Και θα χρησιμοποιουσε κ το μηχανημα μετα για να δειξει ποσο καλα τα πηγε και να το διαφημισει κιολας.
Μην ξεχναμε οτι ειναι μια κλινικη που μπορει να πετυχει τρελα αποτελεσματα κ υπαρχει εκει μεσα προσωπικο που ξερει να κανει πολυ καλα τη δουλεια του.

Αυτο που επισημαινω ειναι οτι οπως λεει κ ο @Harris_G στον φιλο του , του εκανε ο ιδιος ο ερντο τις οπες.
και πρωτα π ειχε 5 χειρουργεια ο ιδιος τις εκανε παντα, τωρα πλεον με 13 την ημερα ειναι αυτονοητο οτι δε θα τις κανει παντου ο ιδιος γιατι και 1μησι ωρα να θελει για τον καθενα θα επρεπε να ειναι 20 ωρες πανω απ τα κεφαλια ασθενων πραγμα αδυνατο...
οι οπες καθοριζουν το βαθος τη φορα την αποσταση θυλακων , ειναι ενα απ τα σημαντικοτερα σημεια της επεμβασης.
οπως και η εξαγωγη θυλακων και τωρα ολα αυτα γινονται και απο αλλο νεο προσληφθεν προσωπικο....

Μπορει η ομαδα να ειναι η μπαρτελονα αλλα πλεον δε παιζει μονο η βασικη 11αδα που κερδιζε παντα.
Ο μεσι ( ερντο ) αν κατσει παγκο και τις οπες τις κανει αλλος.....δε θα ειναι η ιδια μπαρτσελονα που ηξερες....

Θελω να πω οτι σιγουρα παραγονται ακομα πολυ καλα αποτελεσματα αλλα υπαρχουν κ καποια οχι τοσο καλα και αυτο οφειλεται στο ποιανου τα χερια θα πεσεις γτ υπαρχει πολυ προσωπικο πλεον. ειναι λιγο risky.

Μπορει καποιοι να χριζουν βελτιωσης αλλα δεν θα ηθελα να γινει το practice στο κεφαλι μου, παντος....
ισως του χρονου τα πραγματα να εχουν βελτιωθει πολυ κ να ειναι παλι ολα οκ. Αυτη τη στιγμη παντος θα ενοιωθα αβολα ειδικα αν δεν εκανε ο ερντο τις οπες... αλαλ κ η εξαγωγη θα με αγχωνε....

δειτε εδω ενα ακρως απογοητευτικο αποτελεσμα απο τον erdogan σε μια φαινομενικα ευκολη περιπτωση...

Το να εχει καποιος ενα κακο περιστατικο δεν λεει κατι. Ολοι εχουν. Δεν υπαρχει γιατρος να μην εχει αποτυχιες στο ενεργητικο του.
Το θεμα ειναι οχι παντα στο χερι του γιατρου οπως ειπε και ο @danceworld_2001 αλλα πολλες φορες ειναι κ η φυσιολογια του καθενος μας.
Μπορει το δερμα του να ειναι αφιλοξενο στους νεους θυλακες για διαφορους λογους ( σκληροτητα - κακη αιματωση- σηγματοροικη δερματιτιδα) οπως και οι θυλακες μπορει να ειναι ευαισθητοι ( συνηθως οσο πιο λεπτοι τοσο πιο ευαισθητοι, οσο πιο χοντροι τοσο πιο ανθεκτικοι ).
Απλα εδω δεν μιλαμε για ενα αποτελεσμα, μιλαμε για μια σειρα αποτελεσματων χαμηλοτερου επιπεδου απ αυτα που μας ειχε συνηθισει η συγκεκριμενη κλινικη.
Ισως καποιοι τεχνικοι πρεπει να κανουν λιγα χλμ για να στρωσουν κ λιγο practice και να διορθωθει το θεμα αλλα γιατι τωρα π γινεται το practice να βαλω εγω το κεφαλι μου απο κατω ??

Δυστυχως ολοι μα ολοι οι γιατροι ακομη και οι θεοποιημενοι εχουν αποτυχιες.

+1 και συνηθως θεοποιουν οι πιο νεοι π εχουν κ πιο επαρση κ βραζει το αιμα , οσο μεγαλωνουμε καταλαβαινουμε πολυ καλα οτι αυτο ειναι αστειο πλεον.

Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηριστικων δικων σου και χαρακτηριστικων του γιατρου. Ο @CVIAL εχει πει οτι ο λορεντζο δεν κανει splitting.
Φαντασου να πηγαινα εγω σε αυτον τον γιατρο με 55-65 θυλακες ανα cm που ειχε η δοτρια μου και λογο 3 και να μην μου εκανε splitting...
τι αποτελεσμα θα ειχα ειτε στη ληπτρια ειτε στη δοτρια.....τραγικο... ( δεν θα με αναλαμβανε καν προφανως....)

Για μενα ο ιδανικος γιατρος ειναι αυτος που ξερει να κανει splitting οταν χρειαζεται , να μην κανει οταν δεν χρειαζεται ,
να επιλεγει strip οταν χρειαζεται, να επιλεγει fue οταν πρεπει. Να ξερει να κανει κ bht.
Να μπορει δλδ να δουλεψει κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες και να ξαρει πολυ καλα πως να κανει την καθε τεχνικη, και να εχει στανταρ προσωπικο. Και να σου δωσει μια λεπτομερεις κ αναλυτικη ενημερωση για το τι πρεπει να γινει κ το με ποια σειρα να γινει κ πιο πλανο θα ακολουθησεις απ την αρχη εως το τελος ολων των επεμβασεων.

Οι υπολοιποι τωρα που ξερουν να κανουν μονο ενα πραγμα, ειτε μονο fue ή μονο strip ή σου λενε παρε φινα αλλιως εισαι ακαταλληλος (ενω δεν εισαι πραγματικα , απλα η μεθοδος που χρησιμοποιουν δε τους καλυπτει για το δικο σου περιστατικο )
ειναι απλα εμποροι και πουλανε ο καθενας το δικο του προιον. Αλλοι ακριβοτερα αλλοι φτηνοτερα ,
ειναι στο χερι του καθενος με ΑΑ να ψαχτει και να κανει κ να παρει αυτο που του αναλογει με δικη του ερευνα οχι σε εναν αλλα σε αρκετους γιατρους να διασταυρωνει γνωμες αποψεις κ πληροφοριες και να επιλεξει εναν η περισσοτερους γιατρους για να αντιμετωπισει το προβλημα του συνολικα.
Γιατι ο ιδανικος γιατρος που περιεγραψα πιο πανω, αν υπαρχει θελει ψαξιμο να τον βρεις....αλλιως συνδιαζεις πολλους γιατρους για να επιτυχεις εσυ το ιδανικο στο κεφαλι σου....παντα κ με λιγη καλη τυχη !!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα