Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

hairlosscursed

Well-Known Member
Τότε γιατί είσαι εδώ μέσα και γράφεις φίλε αντί να κάνεις κάτι άλλο;
Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει χρόνια ταλαιπωρία από αυτό.οποτε άσε την συμβουλευτική.εχω καλό ψυχολόγο και ψυχίατρο ...σε ευχαριστω...απ' ότι έγραψα εκεί στάθηκε εσύ ...θα μας πουλήσεις μυαλό η φιλοσοφία ;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Ο καθένας τα βλέπει ανάλογα με τα βιώματα και τις εμπειριες του και κυρίως πως τις βίωσε και τις αντιμετωπισε.οταν εγώ τις βίωσα τις βίωσα μόνος μου και όχι παρέα με εσένα ....οκ;;;και άσε τις διαβαθμίσεις γιατί ξέρω καλύτερα και αν γουστάρεις πάμε για καφέ έξω να συζητήσουμε να σου λυθούν οι απορίες για τις διαβαθμίσεις και το φιλοσοφικο του θέματος
 

athenian

Well-Known Member
Εισαι εριστικος και αρνητικος φιλε δεν με ενδιαφερεις.Μακαρι το μονο σου προβλημα να ειναι η τριχοπτωση,στο ευχομαι πραγματικα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Και γω σου εύχομαι το ίδιο.
Να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και να μπαίνεις στα forum να κάνεις μαθήματα ζωής σε ανθρώπους που έχουν.
ΥΓ : αν κάποιος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας δεν είναι σε αυτό το φόρουμ.οποτε αστο....κλασσικός Έλληνας συμβουλατορας εκ του ασφαλούς με γνώσεις κοινωνιολογίας ιατρικής φιλοσοφικής πολιτικών επιστημών κλπ
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Εγώ ότι λέω το αποδεικνύω με επιχειρήματα. Προδοθηκες από το γεγονός ότι γάντζοθήκες από δύο λέξεις που είπα ενώ είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό... Βρήκες λοιπόν αυτές τις δύο λέξεις και βρήκες ευκαιρία να πουλήσεις μυαλό ...ήθελα να ήξερα μόνο αυτό σου έκανε εντύπωση;;; Από κει να καταλάβεις τι κουτοπόνηρος είσαι και πόσο εκτός θέματος.
Φιλικά πάντα
 

athenian

Well-Known Member
Εχω κανει σοβαρο χειρουργειο που εκανα ενα χρονο να περπατησω,εχω περασει καταθλιψη κρισεις πανικου και αγοραφοβια που τα εχω νικησει σε πολυ μεγαλο βαθμο,κανω χρονια ψυχαναλυση και εχω δωσει μεγαλο αγωνα για να ειμαι αυτος που ειμαι σημερα.Αρα οπως καταλαβαινεις εχω περασει καποιες δυσκολιες και εχω αρκετες γνωσεις πανω σε καποια θεματα τα οποια εορωνευεσαι.Αστο λοιπον,οπως σου ειπα εισαι ενας αρνητικος ανθρωπος που δεν με αφορα η αποψη και η γνωμη του για το οτιδηποτε.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν που έχεις περάσει....επειδή και εγώ έχω παρόμοια...μάθε πώς υποτιμάς τον εαυτό σου με αυτές τις αντιδράσεις ...το ότι μιλάμε για πολυτέλειες το γνωρίζουμε όλοι...τέλος θα σου ευχηθώ από καρδιάς να έχεις μια άψογη υγεία και να τσακωνομαστε μόνο για τρίχες,πράγμα που σημαίνει πως στα υπόλοιπα είμαστε καλά!!!!!
ΥΓ:ποτέ δεν ειρωνεύτηκα λεγομενα σου που αφορούν σοβαρά θέματα όπως της υγεία σου.ειρωνευτηκα την τάση συμβουλευτικής ...είναι σαν να σου δώσει κάποιος συμβουλή για την υγεία σου χωρίς να έχει έρθει στην θέση σου ...μόνο εσύ ξέρεις πόσο έχεις υποφέρει
 

athenian

Well-Known Member
Μα δεν μπορω να διαβαζω για μη φυσιολογικη ζωη λογω τριχοπτωσης φιλε μου.Δεν φταιει η καραφλα αν δεν ειμαστε καλα,μπορει να συνεισφερει αρνητικα αλλα η πλειοψηφια των καραφλων ζει φυσιολογικα.Κανενας και ποτε δεν το αποδεχεται πραγματικα,στο λεω γιατι ειμαι κομμωτης και καθε μερα βλεπω κοσμο,αλλα οι περισσοτεροι το θυμουνται σπανια και ζουν την ζωη τους κανονικοτατα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Αφού είσαι και κομμωτής θα τα βρούμε...ψάχνω έναν καλό...στείλε αν θες το τηλ να σε πάρω σε πμ
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παιδιά είστε και οι δυο σεβαστά μέλη του φόρουμ μην μαλώνετε.
Athenian το "φυσιολογική ζωή'' ίσως το δίνει με μια διαφορετική ερμηνεία ο φίλος hairlosscursed.

Παράδειγμα:Πριν κάνω μεταμόσχευση και με κοιτούσα στο καθρέφτη και θεωρούσα τον ευατο μου χάλια άλλα και ήμουν σαν εξωτερική εικόνα του προσώπου μου χάλια αυτό με έκανε να να σταματήσω να κάνω φυσιολογικά πράγματα που έκανα στην καθημερινή μου ζωή.
Κλείνεσαι,δεν θέλεις να βγαίνεις πολύ έξω,σταματάς να φλερτάρεις κορίτσια,πέφτεις σε κατάθλιψη,αρχίζουν σε φταίνε όλα.
Πράγμα που δεν θα έπρεπε φυσιολογικά.

Ενώ έχεις υγειά,πηγαίνεις κανονικά στην δουλειά σου,κοιμάσαι,τρως και ζεις καθημερινά και φυσιολογικά στην ζωή σου αυτό το πράμα (τριχόπτωση) σε σταματάει διαρκώς να κάνεις ακόμα πιο πολλά φυσιολογικά πράματα στην ζωή σου ούτω σώστε να μην έχουμε αυτήν την φυσιολογική ζωή που εμείς νομίζουμε με το μυαλό μας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Προσωπικα δεν με σταματαει απο το φλερτ κτλ,αλλα σιγουρα χανω ''ποντους'' απο το μαλλι σε αυτο το θεμα.Στα υπολοιπα ρε παιδια δεν δεχομαι,μαλλον δεν θελω να σκεφτομαι οτι μας επηρεαζει τοσο.Ειναι υγιες να θελουμε να δειχνουμε ωραιοι,συμφωνω οτι μας ανεβαζει ψυχολογικα μια ωραια εξωτερικη εικονα,αλλα αν δεν μπορουμε να την εχουμε για τον α η β λογο δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω.Θα μου πεις,ρε μεγαλε τοτε γιατι μπαινεις για μεταμοσχευση?Η απαντηση ειναι απλη.Μου αρεσει να εχω ωραια μαλλια γιατι ειναι η δουλεια μου να ασχολουμαι με αυτα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και όμως μας επηρεάζει όλους και μάλιστα και πολύ,άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο.
 

athenian

Well-Known Member
Σαφως αλλα αυτο ηθελα να εξηγησω στον φιλο @hairlosscursed , οτι δεν ειναι ολα μαυρα.Κι εγω το εβλεπα καποτε χειροτερα,αλλα πρεπει να βαζουμε την λογικη να δουλευει και να δινουμε οσο πιο ρεαλιστικη διασταση γινεται στα προβληματα μας.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Όλα μαύρα ευτυχώς δεν είναι για αυτό και ασχολουμαστε με τρίχες.δεδομενο αυτό.θα ήθελα να με κουρεψεις πάντως να καταλάβεις τι εννοώ
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Το νήμα του Πάνου δεν χαλάει γιατί είναι η πεμπτουσία ανταλλαγής πληροφοριών του φόρουμ.δεν έχω καμία διάθεση για τσακωμούς.απλα αντέδρασα όταν κατάλαβα τι παίζει από κάποιους και δεν εννοώ τον anthenian.εγω πάω να προλάβω το να μην χαλάσει το νήμα απλά η κουβέντα πηγε αλλού.
Τέλος το σταματάω εδώ.κρινετε όμως ποιοι πάνε να χαλάσουν νήματα και ωραίες κουβέντες κατά το δοκούν και εκ του πονηρού.δεν μπορεί σε όλα να λέμε ναι ελεο ελευθερίας λόγου
 

turnfiji123

Active Member
Η καράφλα πονάει. Ειδικά όταν χτυπάει νωρίς. Όλα τα αλλα είναι λόγια του αέρα. Και στο λέει nw5 diffuse που δεν μπορώ να κάνω καν μμ χωρίς αντιανδρογονα. Πονάει όχι για τους «πόντους» που χάνεις, πονάει γιατί είναι κατάσταση γέρου σε νέο άνθρωπο. Και μη πιάσουμε το ψυχολογικό, το πως αλλάζουν μέχρι και οι εκφράσεις του προσώπου κλπ κλπ. Στο τέλος το συνηθίζεις, το αποδέχεσαι. Αλλά τι νόημα έχει; Τη ζημιά του την έκανε. Αν είναι να το «ξεπεράσεις» καντο γρήγορα. Αν όχι, φτιάξε το γρήγορα. Ότι κανείς κάνε το γρήγορα, γιατί αν σου μείνει κουσούρι (καπέλο, αγοραφοβία, κατάθλιψη κλπ) μετά έρχονται και οι περούκες και εκεί πάει άλλου το πράγμα...

Και για να είμαι και εντός θέματος, μακάρι όλοι να έχουν το αποτέλεσμα του Πάνου και λεπτομέρειες του τύπου ήταν nw2 η nw4 η βαμμένα/αβαφτα λίγη σημασία έχουν για κάποιον που «νικάει» την καράφλα. Γι αυτό και δεν προτείνω στον Πανο να πειράξει κροτάφους η να κάνει κάτι άλλο. Απλά να το χαρεί. Καράφλα η όχι όμως, φύγαμε για το ματς :)
 

vag25

Well-Known Member
Σαφως και ειναι προβλημα για εμας, αλλιως δεν θα ημασταν εδω.

Αλλα, θα πρεπει να αποδεχτουμε στους εαυτους μας οτι οι λογοι που βρισκομαστε ολοι εδω ειναι 95% ψυχολογικοι και 5% η ελειψη τριχων.
Για αυτο και σε αυτο το φορουμ οι περισσοτεροι γινομαστε ΚΑΙ βαψομαλλιαδες, βαφουμε μουσια και μετα θα αρχισουμε τα μποτοξ...Δεν εχει τελειωμο η κατρακυλα μας. Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Εκει εξω το 90% των καραφλων ζουν ΖΩΑΡΕΣ, και εγω απο τα 20 μου μετραω τις τριχες και λυπαμαι.
Και δεν με λεει καποιος ''καραφλο '' ακομα και σημερα...
Στο κεφαλι μου μεσα ειναι το προβλημα οχι εξω απο αυτο.
 

olaff123

Member
Panos1982 το καλύτερο αποτέλεσμα του φόρουμ για μένα μπράβο ρε φίλε μακάρι να ήμουνα εσύ σήμερα σάββατο θα άνοιγα σανπανιες στο ρέμο :D:p
 
Μπλουζα