Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Και αναφερω 2500 γιατι εχω την εντυπωση πως μεσα σε μια μερα μεχρι τοσα μοσχευματα μπορει να βγαλει.
Μέχρι 3500g βγάζει-βάζει την ημέρα.
Αναλαμβάνει και μικρότερα sessions , όπως το παράδειγμα ενός φίλου με 2600g , δέν το συνηθίζει όμως.

Κατα τα λοιπά ισχύουν ότι είπε ο Τασος:
ο erdo ειναι απο τους γιατρους που θα χαραξει αυτος την στρατηγικη στο κεφαλι σου και οχι ο ασθενης σε αυτον οπως συχνα ακουμε.

Εχει καποια στανταρ και αυτα δε τα αλλαζει, αν δει οτι για την περιπτωση σου πρπει να σου βαλει 3500graft και συ διαφωνεις ,η θα στα βαλει η θα πας αλλου να βαλεις 2500.

Δες την περιπτωση του Πανου που του εβαλε 5000, θα μπορουσε να παει πιο συντηριτικα και να βαλει 3500.
Για την περίπτωση του Πάνου , απο όσο γνωρίζω ο Erdo ήθελε να τον πάει στα 4000g.
Απλά επειδή ο Πάνος δέν ήθελε να αφήσει πίσω του ακάλυπτες περιοχές και να ξαναπηγαίνει μετά απο ένα-δυο χρόνια ,
τα βάλανε όλα κάτω...
 

leas

Well-Known Member
Καταλαβα..
Απλα ρε παιδια αν τα οικονομικα καποιου δεν αρκουν για να βαλει 3500 αλλα και με 2500 γινεται δουλεια,με προοπτικη οτι καποια στιγμη θα επιστρεψει ο πελατης για αλλες ζωνες και μερεμετια στα ηδη περασμενα δεν θα σε αναλαβει...?
Μπορω να καταλαβαω το σκεπτικο αν κανουμε κατι θα το κανουμε σωστα, απλα αν δουλεια κανουν και λιγοτερα μοσχευματα και δεν υπαρχουν τα χρηματα για παραπανω..
Θα μου πειτε μαζεψε τα..
Οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Μα η φωτο που χω δημοσιεύσει ειναι με κοντο μαλλί κ πολυ κοντα να φανει το ταττου ....ωραια δουλεια κ οικονομια στε γκραφτ μου αλλα προφανως βοηθαει κ το χρώμα Μάλλιου.παντως θα ξανα ενημερωσω το νημα μου στο 6μηνο κ σ αυτο το κομματι να υπαρχει μια εικονα κ εκει.
 

giannis1991

Well-Known Member
Πανο η χαρα μου για σενα ειναι πολυ μεγαλη πραγματικα και δειχνεις να βγαινεις απο το τουνελ με απολυτη επιτυχια!!!
να αναγνωρισω τον τεραστιο CVIAL που αμφισβητησα οταν μιλουσε για το shock loss και απο τι προκαλειται...απο οτι φαινεται Πανο εσυ υπεστης ενα μεγαλο αλλα πολυ συντομο σοκλος το οποιο παλευτηκε ανετα...
τελος να σου πω οτι επειδη και εγω χρησιμοποιω την ιδια βαφη με σενα,οταν την περασεις το μαλλι σου θα δειξει κατα 50% πιο πυκνο και ωραιο...δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα οταν την περνας και για περιπου 10 μερες τα μαλλια φαινονται πιο χοντρα και πυκνα...
 

Panos1982

Well-Known Member
@giannis1991 Καταλαβαινω οτι πραγματικα χαιρεσαι ειμαι σιγουρος γι αυτο τρελε μου :)
Η δοτρια ειναι οκ δεν εχω πλεον θεμα εκει , η ληπτρια ειναι οπως ηταν πριν κανω την μμ . συνηθως ετσι ειναι οταν πας προς τον 3ο μηνα.
ετσι ειχε παει κ η πρωτη μου μμ. και απο εδω και περα περιμενουμε την εξελιξη των νεων που ερχονται....το πασχα θα δειξει πως πηγαινει αν και ηδη εχω 10μερες+ που βλεπω spotting αλλα δε μπορω ακομα να βγαλω συμπερασματα για το τι και πως θα παει...αν και δειχνει να ξεκινησε καλα. Το σοκλος στη ληπτρια και δοτρια κρατησε 1 μηνα.

@Giorgos-3 το ειδα το ταττου σου φιλε. ειναι πιο σκουρο απ το δικο μου το μελανι σου οπως και το μαλλι σου.
και προφανως κανεις αρκετα καλυτερο καμουφλαζ απο εμενα αλλα απ οτι βλεπω και εσενα εχει απλωσει στο δερμα οπως και σε μενα. κι αυτο σε κοντα κουρεματα τυπου 5χιλ κανει παλι να φαινεται μια μαυρη γραμμη γτ τα μικρα μαυρα dots μετα απο 1 βδομαδα απλωνουν δυστηχως πανω στο δερμα και κανουν ολη τη τομη να μαυριζει και στα πολυ κοντα κουρεματα και κατω απο αρκετο φωτισμο πιστευω θα εχουμε θεμα γτ θα επρεπε να ειχαμε μονο μαυρα στιγματα και το υπολοιπο δερμα λευκο κ οχι ολο το δερμα σχεδον μαυρισμενο. Αυτο το απλωμα του μελανιου μετα την 4η 5η μερα το χαλαει πολυ το πραγμα...εμενα τις πρωτες 2 μερες ηταν super το ταττου....μετα χαλασε...επισης εγω απ την 1η μερα το ελουζα το κεφαλι κανονικα επειδη επρεπε κιολας γτ ειχα κανει την μμ.
Εχω την αισθηση οτι μετα απο 6-12 μηνες που θα αρχισει να ξεθωριαζει το ταττου και να μην ειναι καταμαυρο αλλα να εχει κ ασπρα σημεια θα ταιριαξει πολυ καλυτερα με το υπολοιπο κεφαλι και θα δειχνει πολυ πιο φυσικο απ οτι τωρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
DADAAA34-8468-43F6-B5AF-E5E46DCC64BD.jpeg
Σου παραθέτω μια φωτογραφία που εβγαλα μολις τωρα με φουλ φως και φλας για να ειναι οσο πιο φωτεινή γινεται για να δεις κ να κρινεισ. να σου πω Ότι μολις εχθες κουρευτηκα.
 

Panos1982

Well-Known Member
Σε τι μηκος το εχεις το μαλλι εκει ??
Κατω απο δυνατο φωτισμο φαινεται το ταττου αλλα οκ ειναι αναμενομενο.
Ωστοσο το βλεπω οντως καλυτερο απ το δικο μου σαν αποτελεσμα.
Κανονικα ομως
Θα επρεπε να ΜΗΝ ειναι ανιχνευσιμο καθολου απο καποιο μηκος κ πανω.
Εμενα ας πουμε πρεπει να φτασει στο 1 cm για να μη φαινεται....το θεωρω αρκετα μεγαλο μηκος γτ στο 1cm δε φαινοταν ουτος η αλλος η ουλη μου κ χωρις το ταττου.....ισως οταν βαψω το μαλλι βελτιωθει, ελπιζω δλδ...
Πριν κανω το ταττου πιστευα οτι και στα 5,6 χιλ ας πουμε οτι θα ηταν οκ και γι αυτο κ το εκανα....αλλα δυστηχως δεν....και γενικα ΔΕΝ εχει την εικονα που θα ηθελα....την ειχε τις πρωτες 2-3 μερες κ μετα απλωσε....
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Στα 3 χιλ μου τα περνει γυρω γυρω κ πιστεψε με κ ετσι δεν φαινεται απολύτως τπτ. Ασχετο τωρα οπως το βγαλα τωρα με φουλ φως για να το δεις.... σιγουρα παντως αν βάψεις το μαλλί σου θα σαι μια χαρα.μην σε απασχολεί αυτο. Μην ζητας το τέλειο γιατι μιλαμε για 2d καταςταςη κ οχι 3d να μην φαινεται ουτε με γυμνό ματι. Ακομα κ στηνKardi να πας που την θεωρουν κορυφαία αυτο που εχεις στο μυαλο σου οπως την μμ ειναι αδυνατον. Για μενα έπραξες σωστα για την ουλή και σε λιγο καιρο θα το χεις ξεχαςει ηδη οτι το εκανες ειδικα βλεποντας για το αποτελεσμα της μμ που θα σαι δυναμη !
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Οχι τασο.
Η τομη δεν με ενοχλουσε βασικα...
Αλλα μιας κ κανει κ smp ο ερντο και μιας κ ημουν ηδη εκει....
Λεω ας κανω κ ενα smp στην ουλη να ειναι ακομα καλυτερη κ να μπορω κ κοντυτερα κουρεματα αλλα κ να εχω κ μια εμπειρια πως ειναι το τατου....
Ε δεν αισνθουσιαστηκα....
Αλλα πρεπει να πω οτι αλλιως ειναι το τατου στο κανονικο δερμα και αλλιως επανω στην ουλη ή επανω σε λευκα dots της fue.
Εκει ο ιστος δερματος ειναι διαφορετικος και υπαρχει θεμα με τα ταττου...γι αυτο κ συνηθως κανουν ενα τεστ πρωτα.και πανε μετα απο 10 μερες ξανα να δουν πως βγαινει το αποτελεσμα κ μετα να προχωρησουν...
Εγω ομως δεν ειχα τη δυνατοτητα να κατσω 10 μερες εκει...
 

Panos1982

Well-Known Member
Μηνας 3ος

Τα μαλλια στις φωτο ειναι κουρεμενα στα 5 χιλιοστα πισω κ πλαγια μεχρι το υψος της ουλης και απ την ουλη και πανω ειναι στα 9 χιλιοστα. Τα μαλλια στην πανω μερια του κεφαλιου ειναι ακουρευτα απ την μερα του χειρουργειου.

Παρατηρησεις :

εχει ξεκινησει η φυτρωση σιγα σιγα εδω κ λιγες μερες αλλα ακομα ειναι νωρις για συμπερασματα....
οι φωτο ειναι παντα κατω απο εντονο φως ή κοντρα στον ηλιο σκοπιμως ωστε να τονιζονται τα αδυναμα σημεια και να φαινονται οσο το δυνατον οι λεπτομερειες....γτ σε αλλες συνθηκες το μαλλι δειχνει φουλ κ δε θα ειχε νοημα να ανεβουν τετοιες φωτο. Στην πραγματικοτητα το κεφαλι ειναι σαφως καλυτερο ακομα κι αν ειμαι εξω σε φως ημερας δειχνει φουλ, εκτος κι αν γυρισω το κεφαλι κοντρα στον ηλιο οπως κανω στις φωτο.

Μια αλλη παρατηρηση ειναι οτι οι μμ τριχες βγαινουν με 2 τροπους. ειτε θα ξεκινησουν σαν χουδι ειτε θα βγουν κανονικα χοντρες. αυτες που ξεκινανε σαν χνουδι μεγαλωνουν σε μηκος κ παχος κ περνουν χρωμα σταδιακα και βλεπεις διαφορα απο βδομαδα σε βδομαδα, ενω αυτες που βγαινουν χοντρες ΔΕΝ μακραινουν και γενικα δειχνουν να ειναι σε φαση "υπνου" σε σχεση με τις αλλες που ξεκινησαν ως χνουδι.
π.χ εχω δει 2 τριχες χοντρες εδω κ 2 βδομαδες π εσκασαν μυτη κ ειναι ακομα στο ιδιο υψος που ηταν κ τοτε δεν μεγαλωσαν καθολου....ενω αλλες που ηταν απλο χνουδακι εχουν μεγαλωσει σε μηκος κ εχουν σκουρυνει, βεβαια δεν εχουν ακομα το παχος της αλλης κατηγοριας αλλα δειχνουν οτι εχουν ξυπνησει κ αναπτυσονται.



outside de3ia.jpg
outside aristera.jpg
outside pisw.jpg
outside mprosta.jpg
inside mprosta.jpg
inside panopsi.jpg
inside dotria.jpg
inside aristera.jpg
 

Panos1982

Well-Known Member
Εδω θα δειξω σε μεγαλο ΖΟΥΜ με οσο καλυτερη αναλυση εχω,
την εξελιξη σε φυτρωση απο σημερα μεχρι πριν 3 βδομαδες.
δλδ οι (2) πρωτες φωτο θα ειναι πως ηταν πριν 20 μερες και οι (2) επομενες πως ειναι σημερα.
Η περιοχη ειναι απο το σημειο των κροταφων δεξιου κ αριστερου που εχω κυριως μονο μεταμοσχευμενες,
εξω εξω δλδ λογω της νεας δημιουργειας hairline - κροταφων.


krotafos aristera.png
krotafos de3ia.png
27783520_10214416889883590_1211584218_n.png
27848037_10214416903683935_463073499_n.png
 

dimitris50423

Well-Known Member
οτι καλυτερο εχω δει σε φωτογραφιες παρουσιασης εως τωρα στο φορουμ. πολυ καλη η εικονα σου για τριμηνο. θα εχουν μεγαλο ενδιαφερον οι επομενοι 3 μηνες. καλη φυτρωση ευχομαι. ;)
 

tasos33

Well-Known Member
Πανο στο κοκκινο περιγραμμα λογικα ειναι τα νεα graft? γιατι σε φυτρωση παει πολυ καλα εκει
 

Συνημμένα

  • inside aristera.jpg
    inside aristera.jpg
    71.4 KB · Προβολές: 406

Panos1982

Well-Known Member
Πανο στο κοκκινο περιγραμμα λογικα ειναι τα νεα graft? γιατι σε φυτρωση παει πολυ καλα εκει

Τασο το εχω αναφερει κ σε αλλο ποστ σε παλιοτερη ενημερωση οτι τα μαλλια στο πλαι των κροταφων συμπεριφέρθηκαν διαφορετικα,
Κι ενα ποσοστο 60% δεν επεσε ποτε απ την μερα της επεμβασης...κ αναπτύσσεται κανονικα.
Ειναι μια ιδιομορφία της περιοχης προφανως γιατι παρατηρω επισης οτι και στη χερλαιν οι τριχες που ειναι προς την μερια των κροταφων αναπτύσσονται ταχυτερα κ εχουν ηδη μπει σε φυτρωση ενω αυτες προς στο κεντρο δεν εχουν ξυπνησει τοσο καλα ακομα...
 
Μπλουζα