Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα με ενδιέφερε η τοποθέτηση του κυρίου Αναστασακη σε αυτό.Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Εαν ο φιλος Hairsick εκανε τη ΜΕΤ και υποχρεουταν στην ληψη φινας, η επιλογη θα θεωρουταν σωστη ή λαθος?
Χωρις να σου προτεινουν fina?Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οι δικοί μας οι γιατροί "καίγονται" να τους χειρουργήσουν όλους τελικά και γρήγορα μάλιστα.Άστα να πάνεΕδώ ο άλλος πήγε και του είπαν ότι είναι τούμπανο η δοτρια τέζα στα τετράτριχα και τρίτριχα και από φωτό φαίνεται προβληματική ,εκεί δεν το είδαν?ο άλλος είχε ντουπα και δεν το πήρε χαμπάρι κάνεις..μήπως δεν έχει να κάνει με το ποιος γιατρός αλλά με την όχι και τόσο σωστή αντιμετώπιση του consultation ? Μήπως οι Έλληνες Ντοκ να δώσουν σημασία σε αυτά γτ είναι πολύ σημαντικά?ήρθε ο ισπανικός αλιγάτορας και τον πήρε γραμμή αμέσως ότι έχει θέμα η δοτρια του hairsick..τπτ τυχαίο..επιμονή για ΚΑΛΑ consultation λοιπόν.!!
Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Εδώ ο άλλος πήγε και του είπαν ότι είναι τούμπανο η δοτρια τέζα στα τετράτριχα και τρίτριχα και από φωτό φαίνεται προβληματική ,εκεί δεν το είδαν?ο άλλος είχε ντουπα και δεν το πήρε χαμπάρι κάνεις..μήπως δεν έχει να κάνει με το ποιος γιατρός αλλά με την όχι και τόσο σωστή αντιμετώπιση του consultation ? Μήπως οι Έλληνες Ντοκ να δώσουν σημασία σε αυτά γτ είναι πολύ σημαντικά?ήρθε ο ισπανικός αλιγάτορας και τον πήρε γραμμή αμέσως ότι έχει θέμα η δοτρια του hairsick..τπτ τυχαίο..επιμονή για ΚΑΛΑ consultation λοιπόν.!!
οι δικοί μας οι γιατροί "καίγονται" να τους χειρουργήσουν όλους τελικά και γρήγορα μάλιστα.Άστα να πάνε