NW stage VI - ΜΕΤ 22/5/2020 - 3450FUs - Combo technique- Άνδρας 40 ετών

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Φυσικά και δεν μπορείς να μπεις στην τσέπη του άλλου. Αλλά όταν είναι να επιλέξεις μια κλινική θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να ξέρεις ότι χρειάζεσαι τόσα μοσχεύματα περίπου για να καλύψεις επαρκώς το πρόβλημα σου. Αν δεν έχεις να δώσεις τα λεφτά για τα μοσχεύματα που χρειάζονται για να καλύψεις πλήρως το πρόβλημα σου σε κάποια κλινική δεν είναι λογικό να την επιλέξεις και να βάλεις λιγότερα μοσχεύματα από αυτά που χρειάζεσαι λόγω του οικονομικού, αλλά το λογικό θα ήταν να επιλέξεις μια άλλη κλινική που μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά και να βάλεις και τον σωστό αριθμό μοσχευμάτων για το πρόβλημα σου.

Συμφωνώ μαζί σου, μην ξεχνάμε όμως πως την επιλογή την κάνει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, και η επιλογή του καθενός μπορεί να διαφέρει από αυτή που θα κάναμε εμείς. Θα μου πεις, υπάρχει κανείς που θα επέλεγε να βάλει περισσότερα μαλλιά με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα και να έλεγε όχι; Στη περίπτωση που εξετάζουμε, λόγω των χαρακτηριστικών της, και όπως αναφέρθηκε, θα έπρεπε να ακολουθηθεί η μέθοδος FUT ή συνδυασμός FUT - FUE, όπως και έγινε.
Κάνει κάποιος άλλος στην ημεδαπή FUT εκτός από τον Αναστασάκη ώστε να συγκρίνει τιμές; αν ναι θα έπρεπε να το κάνει. Μπορούσε σε κάποιον άλλον να εγγυηθεί το αποτέλεσμα που πήρε μόνο με FUE; θα έπρεπε να το διερευνήσει. Σε αυτά να τον κρίνουμε.
Αλλά να πάρει το αεροπλάνο και να γυρνάει τη γη, και χωρίς να μπορεί να γυρίσει την άλλη μέρα να του χτυπήσει την πόρτα (του γιατρού), κάποιοι το κάνουν, κάποιοι δεν νιώθουν άνετα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Σε περιπτώσεις μέχρι nw3, άνετα το καλύπτεις το πρόβλημα και η μόνη διαφορά που φαίνεται είναι σαν να δείχνεις πιο φρέσκος και πιο νέος,αρκεί φυσικά να έχεις πετύχει την προαπαιτούμενη φυσικότητα.
Είναι να το πω διαφορετικά,σαν να κάνει μια γυναίκα μια διορθωτική ελαφριά πλαστική,που τη δείχνει πολύ πιο νέα και φρέσκια χωρίς υπερβολές.Πολλά τέτοια παραδείγματα (Όλγα Τρέμη άριστη δουλειά).
Σε μεγαλύτερα nw όπως αυτό,προσωπικά επειδή έχω δει τέτοια παραδείγματα ζωντανά,για μένα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα,πρώτα ήταν αεροδρόμιο και μετά έχει διάσπαρτες τρίχες παντού,που επί της ουσίας δεν του αλλάζουν την εικόνα,μόνο ελάχιστα καλύτερη δείχνει.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσει όλες τις στριπ που μπορεί,αλλά άλλη μία θα του έδινε πραγματικά τη διαφορά που χρειάζεται.
Αν αυτό έχει εξηγηθεί και έχει γίνει κατανοητό από τον κάθε ασθενή,its up to him αν όχι οφείλει να επιλέξει (αν δεν έχει τα λεφτά που είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας στην τελική απόφαση του καθενός),αυτόν που θα του την κάνει με το μικρότερο δυνατό κόστος και αντίστοιχα μέγιστο αποτέλεσμα.

Αν το ποστ αυτό πήγαινε σε συνέχεια του δικού μου, να σου πω πως δεν συμφωνώ με την μεσαία παράγραφο. Δεν είναι ελάχιστα καλύτερη η εμφάνισή του, είναι πολύ καλύτερη. Αν θα μπορούσε να είναι καλύτερη και φθηνότερη (δεν ξέρουμε τιμή) είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης.
Τις προάλλες, ανέβηκε ένα περιστατικό του Λορέντζο, εκθειάστηκε από όλους (όσους διάβασα), εμένα δεν μου άρεσε γιατί το μπροστινό μέρος των μαλλιών φαινόταν αφύσικο, μου χτύπησε αμέσως.
Εδώ αν δεν ήταν φωτογραφία μεταμόσχευσης δεν θα καταλάβαινα τίποτα, αρκεί αυτό; όχι βέβαια, αλλά είναι μία παράμετρος που εξετάζω.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Πλανιέται κάτι πάνω από το κεφάλι μου; Νομίζω πως τα νήματα της κλινικής δεν μπορούσαν να έχουν πάνω από ένα ποστ; Αν ναι, ας σβηστούν και να παραμείνει το αρχικό.

nick90

Well-Known Member
Συμφωνώ μαζί σου, μην ξεχνάμε όμως πως την επιλογή την κάνει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, και η επιλογή του καθενός μπορεί να διαφέρει από αυτή που θα κάναμε εμείς. Θα μου πεις, υπάρχει κανείς που θα επέλεγε να βάλει περισσότερα μαλλιά με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα και να έλεγε όχι; Στη περίπτωση που εξετάζουμε, λόγω των χαρακτηριστικών της, και όπως αναφέρθηκε, θα έπρεπε να ακολουθηθεί η μέθοδος FUT ή συνδυασμός FUT - FUE, όπως και έγινε.
Κάνει κάποιος άλλος στην ημεδαπή FUT εκτός από τον Αναστασάκη ώστε να συγκρίνει τιμές; αν ναι θα έπρεπε να το κάνει. Μπορούσε σε κάποιον άλλον να εγγυηθεί το αποτέλεσμα που πήρε μόνο με FUE; θα έπρεπε να το διερευνήσει. Σε αυτά να τον κρίνουμε.
Αλλά να πάρει το αεροπλάνο και να γυρνάει τη γη, και χωρίς να μπορεί να γυρίσει την άλλη μέρα να του χτυπήσει την πόρτα (του γιατρού), κάποιοι το κάνουν, κάποιοι δεν νιώθουν άνετα.
Μιλάω για γενικές περιπτώσεις ανθρώπων που μπορούν καλύψουν το πρόβλημα τους και με τις 2 μεθόδους. Άμα κάποιος χρειάζεται ας πούμε 4000 μοσχεύματα για να καλύψει επαρκώς το πρόβλημα του τότε είναι παράλογο να πάει σε μία κλινική, αν δεν έχει να πληρώσει για τα 4000, και να βάλει 2500, επειδή ήταν και το οικονομικό στη μέση.
Το λογικό θα ήταν να πάει σε αυτή τη κλινική που μπορεί να πληρώσει για τα μοσχεύματα που χρειάζεται και να μην αναγκαστεί να βάλει λιγότερα μοσχεύματα θυσιάζοντας έτσι την επιτυχία του αποτελέσματος. Οπότε χρειάζεται έρευνα να έχεις ρωτήσει πολλές κλινικές και να ξέρεις τι χρειάζεσαι σε αριθμό μοσχευμάτων και από εκεί και πέρα επιλέγεις και ανάλογα με πόσα έχεις να διαθέσεις.
Ποτέ δεν επιλέγεις κάποιον αν δεν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα που απαιτούνται για τα μοσχεύματα που πραγματικά χρειάζεσαι.

vlafo

Well-Known Member
Αν το ποστ αυτό πήγαινε σε συνέχεια του δικού μου, να σου πω πως δεν συμφωνώ με την μεσαία παράγραφο. Δεν είναι ελάχιστα καλύτερη η εμφάνισή του, είναι πολύ καλύτερη. Αν θα μπορούσε να είναι καλύτερη και φθηνότερη (δεν ξέρουμε τιμή) είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης.
Τις προάλλες, ανέβηκε ένα περιστατικό του Λορέντζο, εκθειάστηκε από όλους (όσους διάβασα), εμένα δεν μου άρεσε γιατί το μπροστινό μέρος των μαλλιών φαινόταν αφύσικο, μου χτύπησε αμέσως.
Εδώ αν δεν ήταν φωτογραφία μεταμόσχευσης δεν θα καταλάβαινα τίποτα, αρκεί αυτό; όχι βέβαια, αλλά είναι μία παράμετρος που εξετάζω.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όσον αφορά την εικόνα.
Άλλωστε αυτά είναι και προσωπικές εκτιμήσεις.Πολύ καλύτερη εικόνα δεν έχει.Φυσικότητα έχει πολύ ωραία και ο Αναστασάκης στην fut θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή.
Όσον αφορά το Lorenzo,και εμένα πολλά περιστατικά του δεν μου αρέσουν,φαίνεται ξεκάθαρα μμ και το έχω πει κατ επανάληψη.
Ότι είναι κορυφαίος γιατρός στα περισσότερα που κάνει,είναι αναμφισβήτητο,αλλά οι χερλάιν που σχεδιάζει δεν μου αρέσουν.
Παρόλο τα φίνα μονότριχα που βάζει,το κόψιμο που κάνει προδίδει.
Ο Freitas ας πούμε,θα δεις επί το πλείστον, φυσικότητα και σχεδιασμό εντελώς διαφορετικό.

vagosx

Well-Known Member
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όσον αφορά την εικόνα.
Άλλωστε αυτά είναι και προσωπικές εκτιμήσεις.Πολύ καλύτερη εικόνα δεν έχει.Φυσικότητα έχει πολύ ωραία και ο Αναστασάκης στην fut θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή.
Όσον αφορά το Lorenzo,και εμένα πολλά περιστατικά του δεν μου αρέσουν,φαίνεται ξεκάθαρα μμ και το έχω πει κατ επανάληψη.
Ότι είναι κορυφαίος γιατρός στα περισσότερα που κάνει,είναι αναμφισβήτητο,αλλά οι χερλάιν που σχεδιάζει δεν μου αρέσουν.
Παρόλο τα φίνα μονότριχα που βάζει,το κόψιμο που κάνει προδίδει.
Ο Freitas ας πούμε,θα δεις επί το πλείστον, φυσικότητα και σχεδιασμό εντελώς διαφορετικό.

Οι κορυφαίοι στη φυσικότητα και στον σχεδιασμο της hairline κατα τη γνωμη μου είναι οι εξης τρεις:
1. Couto
2. Konior
3. HLC

vlafo

Well-Known Member
Τον Konior δεν τον έχω μελετήσει,αλλά θεωρώ οι καλύτεροι είναι,Freitas,Hlc και τελευταία μου αρέσει πολύ ο Pinto.
Θεωρώ ότι είναι ανερχόμενο αστέρι.

Kostas97

Well-Known Member
Από περιέργεια, μήπως σε όσους αναφέρετε επικεντρωνοναστε σε μικρά nw που ως γνωστόν επιτρέπουν κυκλικο κλείσιμο μπροστά;;
nw6 couto δεν εχω δει πολλά π.χ.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Νομιζω πως η στρατηγική που επιθυμει ο κάθε ασθενής και ακολουθεί ο ιατρός ειναι εξατομικευμενη και περιττό να την συζηταμε.
Ξαναποσταρω την ουλή ελπίζοντας κάποιος θα ασχοληθεί κατι πρακτικο και όχι με ...θεωρίες.

Στο βιντεο μπορει να καταλάβει καποιος πόσ αραιή ειναι η δότρια όταν έπειτα απο 1 συνεδρια ειναι ήδη κάπως αραιή.
35000 αν ειχαν αφαιρεθει με FUE θα ειχαν "εξαντλήσει" πολυ περισσοτερο τη δότρια.
Η περιοχή κάτω από την χτένα ειναι παρθένα! Αλλα ήδη αραιή!

Screenshot_2021-05-27 Hairlossgr forum - 12 μήνες μετά - Άφαντη ουλή, 3500 FUs.png

bobby

Well-Known Member
Γιατρέ οι τομές των FUT που κάνεις είναι όντως «αόρατες» και με βάζουν σε σκέψεις....

vag25

Well-Known Member
Φαινεται σαν να ειχε Dupa. Για αυτο προτεινες fina γιατρε?

Η ουλη για μια ακομα φορα αφαντη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Φαινεται σαν να ειχε Dupa.
Άμα είχε DUPA, τότε θα έπρεπε να πάρει πρώτα φιναστερίδη για αρκετούς μήνες πριν την επέμβαση και να δει αν θα δυναμώσει η δότρια και μετά να μπει για επέμβαση αν δυνάμωνε όμως τελικά η δότρια. Είτε με FUE είτε με FUT, άμα έχει DUPA πολύ πιθανόν να χάσει τα τριχοθυλάκια που έβαλε μελλοντικά. O Lorenjo είναι εξπερ στο να αναγνωρίζει την DUPA.

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Άμα είχε DUPA, τότε θα έπρεπε να πάρει πρώτα φιναστερίδη για αρκετούς μήνες πριν την επέμβαση και να δει αν θα δυναμώσει η δότρια και μετά να μπει για επέμβαση. Είτε με FUE είτε με FUT, άμα έχει DUPA πολύ πιθανόν να χάσει τα τριχοθυλάκια μελλοντικά. O Lorenjo είναι εξπερ στο να αναγνωρίζει την DUPA.
το ξερω γιατι μου την διεγνωσε :p

Εδω μου μοιαζει DUPA παντως.

Disco

Well-Known Member
το ξερω γιατι μου την διεγνωσε :p

Εδω μου μοιαζει DUPA παντως.
Πάλι καλά που πήγες στον Lorenjo και στην διέγνωσε :p

Από ότι ανέφερε ο CVIAL, ήταν πολύ συνηθισμένο ασθενείς με DUPA να είχαν πάει σε Έλληνες γιατρούς πριν αλλά να μην τους είχαν διαγνώσει τη DUPA, ενώ τους την διέγνωσε ο Lorenjo στο consultation.

aeratos28

Just aeratos
Η τομή όντως είναι από τις καλύτερες που παίζουν είναι σχεδόν αόρατη σε εμάς ,αόρατη εντελώς σε μάτι ανθρώπου που δεν ασχολείται καν με τη μεταμόσχευση..το πρόβλημα με τον φίλο εδώ,είναι ότι κακώς είπε ψέματα και δεν ακολούθησε την θεραπεία γτ όντως η δοτρια του την έχει ακούσει και θα το μετανιώσει στην πορεία..το θέμα είναι σε μελλοντική επέμβαση,πες ότι θέλει να κάνει επέμβαση και άλλη για να κάνει ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα του,αν δεν κάνει θεραπεία τι γίνετε με τη δοτρια?πόσο άνετα μπορείς να κινηθείς γιατρέ?

vag25

Well-Known Member
Πλακα πλακα σε περιπτωσεις DUPA για να μην αδειασει το συμπαν γυρω γυρω δεν θα ηταν καλυτερα να παει καποιος σε fut?

Gianney

Well-Known Member
Άμα είχε DUPA, τότε θα έπρεπε να πάρει πρώτα φιναστερίδη για αρκετούς μήνες πριν την επέμβαση και να δει αν θα δυναμώσει η δότρια και μετά να μπει για επέμβαση αν δυνάμωνε όμως τελικά η δότρια. Είτε με FUE είτε με FUT, άμα έχει DUPA πολύ πιθανόν να χάσει τα τριχοθυλάκια που έβαλε μελλοντικά. O Lorenjo είναι εξπερ στο να αναγνωρίζει την DUPA.
Αν θυμάμαι καλά σε ένα άλλο νήμα ένας ασθενής είχε πάει σε γιατρούς στην Ελλάδα αν θυμάμαι καλά και στον κύριο Αναστασακη και δεν του βρήκαν ότι πάσχει από dupa,δηλ αν έμπαινε για μετ ίσως τελικά κατέληγε σε αποτυχία.Δηλ τόσο δύσκολο είναι εδώ στην Ελλάδα να σου κάνουν μια τέτοια διάγνωση;; Κύριε Αναστασακη εσείς έχετε τοποθετήθει πάνω σε αυτό;Στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Disco

Well-Known Member
Πλακα πλακα σε περιπτωσεις DUPA για να μην αδειασει το συμπαν γυρω γυρω δεν θα ηταν καλυτερα να παει καποιος σε fut?
Αν έχει κάποιος DUPA σημαίνει ότι δεν έχει σταθερή ζώνη ασφαλής τριχοφυίας στη δότρια αλλά έχει διάχυτη αραίωση στη δότρια και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και θα αραιώνει η δότρια. Οπότε και με FUT(strip) να πάρει τα μοσχεύματα δεν θα είναι ασφαλή και θα κινδυνεύουν να χαθούν μελλοντικά. Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να χορηγηθεί αναγκαστικά φίνα πολλούς μήνες πριν την επέμβαση και έπειτα από επανέλεγχο αφού διαπιστωθεί ότι η δότρια έχει δυναμώσει με τη χρήση φιναστερίδης, τότε θα μπορεί και ο ασθενής να προβεί σε επέμβαση για να διασφαλίσει το αποτέλεσμα του διαχρονικά και να μη χάσει τα μεταμοσχευμένα μαλλιά, παράλληλα με τη χρήση φιναστερίδης όμως. Αν κάνει επέμβαση και έχει DUPA χωρίς φιναστερίδη, τότε το αποτέλεσμα του θα έχει ημερομηνία λήξης αφού σταδιακά θα αραιώνει.

vag25

Well-Known Member
Αν έχει κάποιος DUPA σημαίνει ότι δεν έχει σταθερή ζώνη ασφαλής τριχοφυίας στη δότρια αλλά έχει διάχυτη αραίωση στη δότρια και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και θα αραιώνει η δότρια. Οπότε και με FUT(strip) να πάρει τα μοσχεύματα δεν θα είναι ασφαλή και θα κινδυνεύουν να χαθούν μελλοντικά. Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να χορηγηθεί αναγκαστικά φίνα πολλούς μήνες πριν την επέμβαση και έπειτα από επανέλεγχο αφού διαπιστωθεί ότι η δότρια έχει δυναμώσει με τη χρήση φιναστερίδης, τότε θα μπορεί και ο ασθενής να προβεί σε επέμβαση για να διασφαλίσει το αποτέλεσμα του διαχρονικά και να μη χάσει τα μεταμοσχευμένα μαλλιά, παράλληλα με τη χρήση φιναστερίδης όμως. Αν κάνει επέμβαση και έχει DUPA χωρίς φιναστερίδη, τότε το αποτέλεσμα του θα έχει ημερομηνία λήξης αφού σταδιακά θα αραιώνει.
Nαι βρε αυτα τα εχουμε συζητησει αρκετες φορες εδω. Ισχυει αυτο που λες και αυτο φυσικα μου ειπε και ο λoρενζο. Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι ο ασθενης με dupa εχει αδυναμη δοτρια και αν παρεις απο παντου θα κανεις πιο αδυναμη την εικονα της. Αν κανεις fut υπαρχει περιπτωση να φαινεται οπως η παραπανω. Δηλαδη σχεδον καθολου, πεφτουν τα μαλακια σε εκεινο το σημειο και τελειωσε.
Βεβαια οταν μιλαμε για τετοιου επιπεδου τομες.

Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Μιλάω για γενικές περιπτώσεις ανθρώπων που μπορούν καλύψουν το πρόβλημα τους και με τις 2 μεθόδους. Άμα κάποιος χρειάζεται ας πούμε 4000 μοσχεύματα για να καλύψει επαρκώς το πρόβλημα του τότε είναι παράλογο να πάει σε μία κλινική, αν δεν έχει να πληρώσει για τα 4000, και να βάλει 2500, επειδή ήταν και το οικονομικό στη μέση.
Το λογικό θα ήταν να πάει σε αυτή τη κλινική που μπορεί να πληρώσει για τα μοσχεύματα που χρειάζεται και να μην αναγκαστεί να βάλει λιγότερα μοσχεύματα θυσιάζοντας έτσι την επιτυχία του αποτελέσματος. Οπότε χρειάζεται έρευνα να έχεις ρωτήσει πολλές κλινικές και να ξέρεις τι χρειάζεσαι σε αριθμό μοσχευμάτων και από εκεί και πέρα επιλέγεις και ανάλογα με πόσα έχεις να διαθέσεις.
Ποτέ δεν επιλέγεις κάποιον αν δεν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα που απαιτούνται για τα μοσχεύματα που πραγματικά χρειάζεσαι.

και αν δεν υπάρχει; αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, μόνο ο Αναστασάκης χειρουργεί το τριχωτό, αν υπάρχει και κάποιος άλλος όντως θα έπρεπε να έχει κάνει την έρευνά του, όχι για να πάει στον φθηνότερο, αλλά για να πάει σε αυτόν που δίνει μεγαλύτερη αξία στα χρήματά του.
Ποτέ δεν είναι τα πράγματα άσπρο μαύρο. Η υπόθεσή μου είναι η εξής: Περιορισμένη δότρια, ανάγκη για συνδυασμό τεχνικών, δυνατότητα χρημάτων μέχρι ένα σημείο, ασφαλή επιλογή. Κάνω κάτι που σίγουρα θα χώραγε και καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ στο δρόμο ικανοποιημένος και κοιτάζω τον καθρέπτη ευχαριστημένος, και αν θελήσω να το ολοκληρώσω, έχω τη δότρια να επαναλάβω την επέμβαση. Αλλά δεν είμαι πια καραφλός.

Μπλουζα