NW stage VI - ΜΕΤ 22/5/2020 - 3450FUs - Combo technique- Άνδρας 40 ετών

Hairsick

Active Member
Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Εαν ο φιλος Hairsick εκανε τη ΜΕΤ και υποχρεουταν στην ληψη φινας, η επιλογη θα θεωρουταν σωστη ή λαθος?

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Θα με ενδιέφερε η τοποθέτηση του κυρίου Αναστασακη σε αυτό.

vag25

Well-Known Member
Χωρις να σου προτεινουν fina?

vag25

Well-Known Member
Παντως ο γιατρος Αναστασακης θελει να ειναι τελειομανης (που αυτο ειναι παρα πολυ καλο και κουμπωνει με φιλοσοφια λορενζο) αλλα απο την αλλη αυτο τον παρασυρει(νομιζω) στο να μην αντεχει να σηκωσει ο ιδιος ενα λαθος του. Εδω να πουμε οτι ολοι οι γιατροι μμ και ειδικα οι πετυχημενοι εχουν κανει λαθη και θα κανουν, γιατι πολυ απλα θα γινονται καλυτεροι απο εναν χειροτερο εαυτο τους. Το λαθος λοιπον ειναι δεδομενο. Δεν γινεται αλλιως.

Ο λορενζο εκτος απο τελειομανης, αυτο που εμενα μου κανει πολυ κλικ, ειναι οτι βγαζει μια αυθεντικοτητα τοσο στα αποτελεσματα που δειχνει (που δεν βαζει μονο αυτα που μπαινουν βιτρινα, αλλα και τις πολυ δυσκολες περιπτωσεις και αυτο το κανει και ο Αναστασακης), οσο και στα λεγομενα του (στο κειμενακι πχ απο κατω απο το βιντεο ή οτι θα σου πει στο consultation).

Ειχα δει ενα βιντεο ασθενη του λορενζο που ελεγε στην περιγραφη οτι ...ξερετε αυτος ειχε ερθει σε εμας αλλα τοτε δεν ειχαμε εμπειρια με DUPA (και μιλαγε για αρχες προηγουμενης 10ετιας παραδεχομενος οτι καποια στιγμη ΔΕΝ ηξερε). Μιλαμε για εναν απο τους κορυφαιους ετσι? Και σου γραφει ειλικρινεστατα (καπου που εχουν προσβαση ολοι) οτι εκεινη την περιοδο δεν ειχε την γνωση, ικανοτητα που εχει σημερα. Αυτο για μενα τον ανεβαζει πολυ στα ματια μου.

Για να ερθω στο τωρα. Αν ειναι οκ να ειχε ξεφυγει καποια στιγμη απο τον lorenzo η DUPA ειναι οκ να εχει ξεφυγει και απο τον Αναστασακη. Συμβαινουν αυτα τα λαθη και πραγματικα κερδιζεις περισσοτερο αν εισαι ειλικρινης. Εδω χρειαζομαι δουλεια, εδω δεν ημουν τοσο καλος καποτε κτλ. Ειναι οκ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ε προφανώς η κυρία που σου έκανε την τριχομέτρηση έχασε την DUPA (όπως έχουμε πει φαίνεται κυρίως με USB μικροσκόπιο) και μετά απλά ο γιατρός σου είπε τα διαδικαστικά θεωρώντας ότι είσαι οκ αφού η κυρία δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ τώρα να πω και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση?βλέπω λέει combo 3200..δλδ πόσα το strip και πόσα η fue?εγώ στο μυαλό μου ένα combo σωστό θα το θεωρούσα να είναι τα 3200 από τη στριπ και να βγάλει και άλλα 1500-2000 με fue για να έχει και ουσία το combo..

witcher

Well-Known Member
Άμα είναι καραμπινάτη μια DUPA, όπως του hairsick, ακόμα και χωρίς μικροσκόπιο μπορείς να την αντιληφθείς νομίζω, ή έστω να καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα η δότρια του και κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι δικαιολογία νομίζω να αφήνεις μια κυριά να ελέγχει τις δότριες των ασθενών...γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα η εξέταση της δότριας.

aeratos28

Just aeratos
Περιμένω τον Αναστασάκη τώρα να μπει να αρχίσει να τσακώνεται με όλους που επιμένουν ότι δεν αντιλήφθηκε τη ντουπα του hairsick..ευτυχώς είστε η μειοψηφία θα πει αχχαχαχαχαχαχαχαχ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Verified MM member
εχει ενδιαφερον το θεμα
στην Starks οταν πηγα δεν υπηρχε προθεση να με εξετασει η νοσηλευτρια με μικροσκοπιο(εννοω το "πιστολι" με το φως κ τον μεγεθυντικο φακο). οταν ομως την ειπα οτι θελω να γινει μονο τοτε εβαλε 2 φορες το μικροσ. στο τριχωτο της κεφαλης.τεσπα μην το ππλατιασω γιατι τα εχω ξανα πει τι ειχε γινει
στον Αναστασακη οταν πηγα η εξεταση εγινε απο τον ιδιο κ με μικροσκοπιο!
μαλλον πρεπει να κανουμε μια ανακεφαλαιωση των οσων λεγσμε περι απαιτουμενων στο cons. ο καθενας δινει μια μικρη περιουσια.
Ολα μα ολα πρεπει να ελεγχονται απο τον ΙΔΙΟ τον γιατρο ο οποιος στο τελος θα σ κανει και τη μεταμοσχευση. μπορει η διαδικασια "ελεγχος δοτριας" φαινομενικα να ειναι απλη αλλα αυτο δεν αναιρει τη σημαντικοτητα της. ο καθε γιατρος μπορει να το βλεπει χασιμο χρονου ή να νιωθει οτι λεει τα ιδια κ τα ιδια σε καθε υποψηφιο πελατη κ γι αυτο να βαζει μια νοσηλευτρια να το κανει ομως δεν ειναι ετσι. ακομα κ για τον ιδιο τον πελατη η παρουσια γιατρου κ στα πιο "απλα" τον γεμιζει μια σιγουρια, μια εμπιστοσυνη

aeratos28

Just aeratos
Εδώ ο άλλος πήγε και του είπαν ότι είναι τούμπανο η δοτρια τέζα στα τετράτριχα και τρίτριχα και από φωτό φαίνεται προβληματική ,εκεί δεν το είδαν?ο άλλος είχε ντουπα και δεν το πήρε χαμπάρι κάνεις..μήπως δεν έχει να κάνει με το ποιος γιατρός αλλά με την όχι και τόσο σωστή αντιμετώπιση του consultation ? Μήπως οι Έλληνες Ντοκ να δώσουν σημασία σε αυτά γτ είναι πολύ σημαντικά?ήρθε ο ισπανικός αλιγάτορας και τον πήρε γραμμή αμέσως ότι έχει θέμα η δοτρια του hairsick..τπτ τυχαίο..επιμονή για ΚΑΛΑ consultation λοιπόν.!!

alex7

Well-Known Member
Εδώ ο άλλος πήγε και του είπαν ότι είναι τούμπανο η δοτρια τέζα στα τετράτριχα και τρίτριχα και από φωτό φαίνεται προβληματική ,εκεί δεν το είδαν?ο άλλος είχε ντουπα και δεν το πήρε χαμπάρι κάνεις..μήπως δεν έχει να κάνει με το ποιος γιατρός αλλά με την όχι και τόσο σωστή αντιμετώπιση του consultation ? Μήπως οι Έλληνες Ντοκ να δώσουν σημασία σε αυτά γτ είναι πολύ σημαντικά?ήρθε ο ισπανικός αλιγάτορας και τον πήρε γραμμή αμέσως ότι έχει θέμα η δοτρια του hairsick..τπτ τυχαίο..επιμονή για ΚΑΛΑ consultation λοιπόν.!!
οι δικοί μας οι γιατροί "καίγονται" να τους χειρουργήσουν όλους τελικά και γρήγορα μάλιστα.Άστα να πάνε

Gianney

Well-Known Member
Παραλειψεις και λαθη ειδικά για τόσο σημαντικά θέματα όπως η διάγνωση της dupa είναι ανεπίτρεπτα.Αναρωτιεμαι cvial μήπως ο Lorenzo πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά, όπως πως γίνεται η διάγνωση και πως τα consultions και μετά να παμε στα υπόλοιπα.

aeratos28

Just aeratos
Να καίγονται δεν λέω,αλλά όταν δεν υπάρχει πρόβλημα σε δοτριες ..εκεί οκ.αν υπάρχει όμως πρόβλημα,για να διαπιστωθεί ,πρέπει πρώτα να γίνει σωστός έλεγχος της δοτριας..ας γίνει ο έλεγχος,αν δεν υπάρχει πρόβλημα προχωρά στην επέμβαση,αν υπάρχει όμως να βρεθεί αντιμετώπιση πρώτα και μετά η επέμβαση.

Δηλαδή οι κορυφαίοι στην Ελλάδα σου είπαν ότι είσαι οκ...
Πραγματικά στενάχωρο και απαράδεκτο
Hdc και starks τις επισκέφθηκες ή Skype?
Όσο για τον Lp πραγματικά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Το ένα δεν αναιρει το άλλο. Μπορεί να είσα τέζα στα 4τριχα ή στα 3τριχα αλλά να είναι άρρωστα. Δυστυχώς η διάγνωση dupa θέλει έμπειρο μάτι και οπωσδήποτε εξέταση με USB μικροσκόπιο γιατί μπορεί να μην φαίνεται με γυμνό μάτι (πχ vag25) ή να συγχέεται με μια υγιή δότρια χαμηλής πυκνότητας ή retro. Εννοείται ότι δεν υπάρχει πωλητής/μη ιατρός που να την καταλαβαίνει, εδώ ο Θόδωρος της HDC όταν πήγα στην Κύπρο με καραμπινάτη Retro και πολύ περιορισμένο εύρος δότριας μου έλεγε μια χαρά είσαι, super δότρια κλπ. Προφανώς όταν μπεις για χειρουργείο και ο γιατρός είναι καλός θα το ανακαλύψουν αλλά τότε πλέον θα είναι αργά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οι δικοί μας οι γιατροί "καίγονται" να τους χειρουργήσουν όλους τελικά και γρήγορα μάλιστα.Άστα να πάνε

Πιθανώς να μην ισχύει για όλους αλλά αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια για την συντριπτική πλειοψηφία.

Μπλουζα