Nikos chif, fue, 1800 grafts, 11/10/2016

aeratos28

Just aeratos
όχι ρε μην αγχωνεσαι..αύριο που θα στείλες μήνυμα ,θα γραφεί:παιδιά είχατε δίκιο,δεν ήταν τίποτα,δεν κατάλαβα τίποτα,θα με έπαιρνε ο ύπνος..χαχα..!χαλάρωσε φίλε,θα με θυμηθείς αύριο που θα γυρίσεις στο δωμάτιο όταν τελειώσει ή επέμβαση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos chif

Active Member
Η πρώτη μέρα τελείωσε με 1150 ... Ουφφ Αύριο αλλά 700 περίπου. Μετά από μια μμ με στριπ και μια με fue, μπορώ να πω πως με στριπ είχε λιγότερο πόνο.

Τελικά τα grft θα είναι περίπου 1800... Αυτό γιατί ο Μαρας μου είπε πως η hairline μου είναι καλή ως σχεδιασμός και θα κάνουμε πυκνωση. Μετά θα προχωρήσουμε προς τα μέσα.. Δλδ εαν σου έφτιαχνα μια άλλη hairline μου είπε, θα έβαζα αλλά 800 με 1000 grft. Δλδ θα ήμασταν λίγο πάνω από τα 2500. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό δεν ξέρω :p.

Η κλινικη μου άφησε της καλύτερες εντυπώσεις.. Από τον Μαρα μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο!!! Ο Μαρας πολύ φιλικός, δεν βαριέται να σου εξηγεί.. Πολύ καλός. Τώρα μένει να δούμε και το αποτέλεσμα..
Αύριο θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.

naruto

Well-Known Member
Kαλη επιτυχεια,εισαι σε πολυ καλα χερια.
Αντε κ αυριο,μετα υπομονη 4-5 μηνες και θα εισαι καινουργειος.
Μου κανει εντυπωση που βαλατε λιγοτερα grafts απο οσα ειχατε συμφωνησει.Ειναι αυτο που συζηταγαμε τις προαλλες.Αν δεν ειναι παρων ο γιατρος στο consulation προκυπτουν μπερδεματα.Αλλα περιμενεις κ αλλα σου λενε οταν πας για την επεμβαση

nikos chif

Active Member
Kαλη επιτυχεια,εισαι σε πολυ καλα χερια.
Αντε κ αυριο,μετα υπομονη 4-5 μηνες και θα εισαι καινουργειος.
Μου κανει εντυπωση που βαλατε λιγοτερα grafts απο οσα ειχατε συμφωνησει.Ειναι αυτο που συζηταγαμε τις προαλλες.Αν δεν ειναι παρων ο γιατρος στο consulation προκυπτουν μπερδεματα.Αλλα περιμενεις κ αλλα σου λενε οταν πας για την επεμβαση

Ναι έχεις δίκιο... Ο γιατρός είδε την hairline και του άρεσε ως σχεδιασμός. Έτσι δεν χρειάστηκε να βάλει αλλά 800 με 1000 grft. Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε τόσο έξω ο αρχικός σχεδιασμός. Εδώ θέλω να πω και το άλλο... Αυτό που έκανε ήταν πολύ τίμιο κάτι που δεν συμφέρει οικονομικά τον ίδιο.

nikos chif

Active Member
Τέλος μάγκες... Φωτογραφίες θα ανεβάσω μόλις μου της δώσει η κλινικη σε στικακι. Θα έβγαζα από το κινητό αλλά είπα να σας δείξω της κλινικής που σίγουρα θα είναι καλύτερες.

naruto

Well-Known Member
Ωραιος ρε man αντε με το καλο και καλη φυτρωση.
Να πουμε κ ενα μπραβο στην κλινικη κ στον γιατρο(ο κ. Μαρας?) που εριξαν το νουμερο των grafts που ειχε συμφωνηθει αρχικα.
Πολυ σωστο κ τιμιο εκ μερους τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αν δεν χωραγαν που να τα έβαζε ο άνθρωπος?αλλά να μου πεις θα μπορούσε να τα βγάλει και να βάζει όπου βρίσκει.!σωστά λες..όντως πολύ τίμιο που έμεινε σε αυτά τα grafts

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν δεν χωραγαν που να τα έβαζε ο άνθρωπος?αλλά να μου πεις θα μπορούσε να τα βγάλει και να βάζει όπου βρίσκει.!σωστά λες..όντως πολύ τίμιο που έμεινε σε αυτά τα grafts

Aς τα βαζε σε μενα ρεε...

nikos chif

Active Member

Φίλε θα μπορούσε να μου πει ότι θα με τα βάλει σε καινούργια hairline..Αφού εγώ πήγα για 2500. Δεν το έκανε όμως... Εγώ προσωπικά άσχετα με το αποτέλεσμα, έχω μείνει άφωνος από την συμπεριφορά του. Πρόθυμος να μου εξηγήσει τα πάντα,ευγενικός και μου μιλούσε σαν ένας φίλος. Για να μην αδικήσω και όλοι την ομάδα... Ήταν όλοι φανταστική!!!! Ότι σας είπα για τον Μαρα ισχύει και για όλο το προσωπικό της κλινικής!!!!!!!!!!

nikos chif

Active Member
Ωραιος ρε man αντε με το καλο και καλη φυτρωση.
Να πουμε κ ενα μπραβο στην κλινικη κ στον γιατρο(ο κ. Μαρας?) που εριξαν το νουμερο των grafts που ειχε συμφωνηθει αρχικα.
Πολυ σωστο κ τιμιο εκ μερους τους.

Ναι ο Μαρας...
Φίλε "έχασε" 2000 ευρώ που θα μπορούσε να τα έχει στην τσέπη του. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

tasos33

Well-Known Member
Καλη επιτυχία,στις προ μμ φωτο το μαλλί σου θυμίζει τον Ντόναλντ τραμπ....

Κάποια στιγμη η hdc θα πρεπει να στέλνει κ γιατρό στα consulation,αν το κάνει θα βελτιώσει τα αποτυχημενα αποτελεσματα κατα πολυ

dimitris50423

Well-Known Member
Νικο δεν γινοταν να μπουν τα γκραφτς που σου ειπαν αρχικα. Αν ερχοσουν και μας ελεγες βαλαμε 2500 θα επεφτε κραξιμο.
Και επειδη και εγω πιστευω οτι ολες οι κλινικες διαβαζουν το φορουμ δες τον διαλογο που ειχαμε και πιο πανω για τα μοσχευματα.
Καλη φυτρωση και περιμενουμε φωτογραφιες

aeratos28

Just aeratos
τα να μπουν τόσα grafts δημητρη,μπαινουν.κραξιμο δεν θα έπεφτε.γινεται να μπουν και 2500grafts σε μία επέμβαση σε τέτοια έκταση προβλήματος.το θέμα είναι αν θα υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τετοιο..(δεν υπάρχει λόγος για τέτοια πύκνωση βέβαια) με αυτά τα grafts θα έχει παρά πολύ ωραίο αποτέλεσμα αν όλα πάνε καλά,που το ευχομαι.

nikos chif

Active Member
Νικο δεν γινοταν να μπουν τα γκραφτς που σου ειπαν αρχικα. Αν ερχοσουν και μας ελεγες βαλαμε 2500 θα επεφτε κραξιμο.
Και επειδη και εγω πιστευω οτι ολες οι κλινικες διαβαζουν το φορουμ δες τον διαλογο που ειχαμε και πιο πανω για τα μοσχευματα.
Καλη φυτρωση και περιμενουμε φωτογραφιες

Φίλε Δημήτρη ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι... Εγώ συνάντησα τον Φιουρη και αυτός μου είπε για 2500 grf. Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω... Ο φιουρης τότε είχε τραβήξει μια γραμμή κάτω από την hairline και από εκεί θα πηγαίναμε προς τα μέσα. Αυτός ήταν ο πρώτος σχεδιασμός.. Όταν ήρθα Κύπρο και με είδε ο Μαρας, μου είπε... Νίκο η hairline σου ως σχεδιασμός είναι πολύ καλή, και δεν χρειάζεται να φτιάξω καινούργια. Με ρώτησε εσύ θέλεις να κατέβουμε ??? Του λέω όχι.. Ωραία μου λέει θα πυκνωσουμε την hairline σου,και τραβάει γραμμή από που θα αρχίσει η πυκνωση. Η γραμμή που τράβηξε ήταν σχεδόν στην μέση της hairline.
Όταν τον ρώτησα πόσα grf θα χρειαστούν μου είπε 1800 περίπου. Τον ξαναρώτησα... Δεν χωράνε τα 2500 που είχαμε πει. Γιατί τόσο διαφορά.
Μου λέει,..Νίκο, εάν κάναμε καινούργια hairline θα χρειαζόμουν αλλά 800 με 1000 grf. Εάν προσθέσεις τα 800 με τα 1700 1800 περίπου που θα βάλουμε, βγαίνει 2500 2600 grf.
Εξάλλου τα ίδια μου είχε πει και ο Γεωργίου.
Ο Μαρας όταν ήρθε και μου συστήθηκε το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι... Νίκο πάρε τον καθρέφτη και Πεσμου τι θέλεις.. Νομίζω ήταν άψογος και μου φέρθηκε πολύ τίμια.

Θα ανεβάσω μόλις πάρω το στικακι από την κλινική.

Μπλουζα