Nikos chif, fue, 1800 grafts, 11/10/2016

dimitris50423

Well-Known Member
niko και εμενα μου φαινονται τα 2500 για ενωση μμ μαλλιων με μαμα. Σου ειπαν ποσα cm2 ειναι η περιοχη που πρεπει να καλυφθει;
Γιατι σου προτειναν τοσα μοσχευματα για αυτη την περιοχη; 2500 gr ειναι πανω απο 5000 τριχες. Ακομη και να μπορουν να τα βαλουν που δε το πιστευω αν ξοδεψεις τοσα σε αυτη τη λωριδα κ προχωρησει η αραιωση σου τι κανεις μετα. Η δοτρια δεν ειναι ανεξαντλητη. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη και πιστευω οτι για αυτη την περιοχη για καλη πυκνωση να θες max 1600 αντε 1700 μοσχ. Εκτος αν κατεβασετε hairline

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos chif

Active Member
Εγω δε μπορω να βρω ακρη με τις φωτο ειναι πολυ κακες απο αναλυση.Τα 2500 που θα τα βαλεις ρε συ φιλε???θα κατεβασεις hairline??

Όχι κουμπάρε δεν θα κατεβάσω hairline. Θέλω να πυκνώσει τα μεταμοσχευμενα της hairline και να τα ενώσει με τα μαμα μαλλια.

nikos chif

Active Member
niko και εμενα μου φαινονται τα 2500 για ενωση μμ μαλλιων με μαμα. Σου ειπαν ποσα cm2 ειναι η περιοχη που πρεπει να καλυφθει;
Γιατι σου προτειναν τοσα μοσχευματα για αυτη την περιοχη; 2500 gr ειναι πανω απο 5000 τριχες. Ακομη και να μπορουν να τα βαλουν που δε το πιστευω αν ξοδεψεις τοσα σε αυτη τη λωριδα κ προχωρησει η αραιωση σου τι κανεις μετα. Η δοτρια δεν ειναι ανεξαντλητη. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη και πιστευω οτι για αυτη την περιοχη για καλη πυκνωση να θες max 1600 αντε 1700 μοσχ. Εκτος αν κατεβασετε hairline

Φίλε δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ο φιουρης.. Θυμάμαι πως μέτρησε το κενό και μου είπε ότι θα χρειαστείς γύρω στα 2500 grf. Τόσα μου είχε πει και ο Μ.Γ.... Hairline δεν θα κατεβάσω, απλά μου είπε ότι θα κάνει ίσα ίσα τα τριγωνακια μπροστά.
Ναι φίλε μου και μένα πολλά μου φαίνονται... Τόσες μέρες που είμαι στο Internet βλέπω μμ και έχω παρατηρήσει ότι σε μεγαλύτερη αραίωση να βάζουν 2500 grf. Τι να πω δεν ξέρω... Μπορεί να μου λένε στο περίπου.

dimitris50423

Well-Known Member
οταν μια κλινικη πληρωνεται με το μοσχευμα πρεπει να πεφτει κοντα αν οχι ακριβως στο ποσα μοσχευματα θα βαλει ανα περιπτωση. τα 2500gr με 2,5 το μοσχευμα ειναι 6250ευρω. οποτε αλλο να μπουν 2500 αλλο 1600.
οπως και να εχει ριξε καμια ματια στα μοσχευματα μετα την εξαγωγη. ευχομαι καλη επιτυχια.
Να σου βαλουν οσα χρειαζεσαι και να λυσεις το προβλημα σου ;)

nikos chif

Active Member
οταν μια κλινικη πληρωνεται με το μοσχευμα πρεπει να πεφτει κοντα αν οχι ακριβως στο ποσα μοσχευματα θα βαλει ανα περιπτωση. τα 2500gr με 2,5 το μοσχευμα ειναι 6250ευρω. οποτε αλλο να μπουν 2500 αλλο 1600.
οπως και να εχει ριξε καμια ματια στα μοσχευματα μετα την εξαγωγη. ευχομαι καλη επιτυχια.

Δεν ξέρω Δημήτρη τι να πω.. δεν πιστεύω να πέφτουν 1000 grf έξω. Μακάρι δλδ να γλιτώσω και κάνα φράγκο :p
Λες να λένε ποιο πολλά και να βάζουν ποιο λίγα ??? Πως μπορώ να το ελέγξω??? :-/
Ίδωμεν Δημήτρη.. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

nikos chif

Active Member

Όσων αφορά να με πέσουν και άλλα μαλλιά...Δημήτρη είμαι 41 χρονών και νομίζω πως θα αργήσει να γίνει. Το ελπίζω δλδ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πως το εξηγείς αυτό ??? Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν ποιο λίγα και ναι με χρεώσουν 2500 grf???

Σε ειδαν απο κοντα η hdc η ο γεωργιου και εκριναν ποσα θα βαλεις η τους εστειλες αυτες τις φωτο μονο?
Γιατι απο τις φωτο δε βγαζεις συμπερασμα ευκολα.
Σε ειπαν και οι δυο τα ιδια grafts αυτο ειναι καλο.Αλλα εφοσον ο Σαλονικιος ειχε βαλει 1900 που θεωρουσα μεγαλυτερη επιφανεια ισως και εσυ στην τελικη σε παρουν λιγοτερα.Κανε τους μια κουβεντα ακομη οτι σε φενονται υπερβολικα.

nikos chif

Active Member
Σε ειδαν απο κοντα η hdc η ο γεωργιου και εκριναν ποσα θα βαλεις η τους εστειλες αυτες τις φωτο μονο?
Γιατι απο τις φωτο δε βγαζεις συμπερασμα ευκολα.
Σε ειπαν και οι δυο τα ιδια grafts αυτο ειναι καλο.Αλλα εφοσον ο Σαλονικιος ειχε βαλει 1900 που θεωρουσα μεγαλυτερη επιφανεια ισως και εσυ στην τελικη σε παρουν λιγοτερα.Κανε τους μια κουβεντα ακομη οτι σε φενονται υπερβολικα.

Με τον Μ. Γ μιλήσαμε τηλεφωνικός και του έστειλα φωτογραφίες. Μου είπε ότι θα χρειαστώ γύρω στα 2500 grf. Του λέω.. Τόσα πολλά ??? Μου λέει ναι, γιατί θα μπούμε και πολύ λίγο προς τα μέσα στα μαμά μαλλιά ώστε να βγει καλό το αποτέλεσμα.
Μετά αποφάσισα να επικοινωνήσω και με την hdc. Έκλεισα ραντεβού με τον Φιουρη στην Θεσσαλονίκη.. Εκεί μου είπε ότι θα χρειαστώ 2500 grf. Δεν τον ρώτησα γιατί τόσα πολλά γιατί τα ίδια μου είπε και ο Μ. Γ και λέω από μέσα μου αυτοί ξέρουν καλύτερα από μένα.
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό αναρωτιέμαι που θα μπούνε 2500 grf... Έβλεπα άλλες μμ με μεγαλύτερο πρόβλημα και το κάλυψαν με 2500 grf.
Δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά..

dimitris50423

Well-Known Member
Οπως και να εχει οταν πληρωνεις με το μοσχευμα καλο ειναι να ριχνεις και καμια ματια τα μοσχευματα μετα την εξαγωγη 2,5 ευρω το ενα τα πληρωνεις να εισαι σιγουρος τουλαχιστον οτι μπαινουν. Εγω θα τα εβλεπα. Η ηλικια σου ειναι καλη για την πυκνωση που θες να κανεις πιστευω. Καλη επιτυχια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos chif

Active Member
Οπως και να εχει οταν πληρωνεις με το μοσχευμα καλο ειναι να ριχνεις και καμια ματια τα μοσχευματα μετα την εξαγωγη 2,5 ευρω το ενα τα πληρωνεις να εισαι σιγουρος τουλαχιστον οτι μπαινουν. Εγω θα τα εβλεπα. Η ηλικια σου ειναι καλη για την πυκνωση που θες να κανεις πιστευω. Καλη επιτυχια.

Να είσαι καλά Δημήτρη ευχαριστώ.
Νομίζω είναι δύσκολο να το ελέγξεις... Θα το κάνω θέμα στον Φιουρη με τρόπο ώστε να μην τους προσβάλλω κιόλας. Άσε που μπορει να μας διαβάζουν :p

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη επιτυχια. Περιμενουμε τις φωτο. Βγαλε οταν σε κουρεψουν να δουμε πως ειναι και μετα την τοποθετηση.

Μπλουζα