Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Καλά εσύ τα γραφεις χρόνια γιατί δεν γράφεις κάτι άλλο ως απάντηση σε θέματα που έχουν αξία...για να αποφύγεις τις απαντήσεις τα γράφεις αυτά..μην μπερδευεσαι..χαχαχα ...από εσένα τα δανείστηκε ο τυπακος εδω ..αν πας στο νήμα του,θα δεις γιατί με βρίζει όπως εσύ ..γιατί και αυτόν τον έβγαλα στη σέντρα επειδή λειτούργησε ακόμα μια φορά υπογείως για πάρτη του..να κερδίσει πάλι από το φόρουμ...
Αλλά μην ξυνεσαι για φασαρία τώρα..
Πήρα το μέρος σου πιο πίσω αν δεις γιατί ξηγηθηκες σπαθί στον νηματοθετη αυτόν..του είπες αντρικα ότι είναι το χειρότερο περιστατικό σου αυτός,ζητάς συγνώμη και τον καλύπτεις για repair ...αλλά αποδείχτηκε και ότι πήγε να σε κάνει dirty και έφαγε κράξιμο ..τα καλά τα λέμε δόκτωρ..
Θα μιλήσω αςρολογιστικα τώρα για να καταλάβεις γτ αυτοξεφτιλιζεσαι και αυτοξεβρακωνεσαι εντός φόρουμ πάντοτε στους έχοντες τη δυνατότητα να το κατανοήσουν..θεωρώ είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα..οπότε ας εκφραστώ όπως εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση ""δείτε ρ την φτερού τον αερατο την κομανετσι τον μελισσανιδη και από κωτσιμπα και τασσακη πλέον αποκαλει τον γιατρό δόκτωρ ""..άκου τώρα πως το μεταφράζει αυτό ένας νοήμων κοινωνικά ισορροπημένο και ψυχικά υγιής άνθρωπος.."μπράβο στον αερατο που δεν έχει μένος με κανέναν και δεν επηρεάζεται από το πρόσωπο,όπως ευστοχα έχει επισημανθεί από τον Cvial, και κρίνει την κάθε κατάσταση ξεχωριστά ""..ξύπνα αεράτε..ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλή σας ημέρα γιατρέ..τα λεγόμενα μου εμένα στην προκειμένη περιορίζονται αυστηρά και μόνο στο πρόσωπο του αερολογατου που είναι το κλασικό φερεφωνο κάθε νοημονα ανθρώπου απλά και μόνο να τραβήξει και αυτός,με τον λάθος τρόπο πάντα κατ εμέ, κανένα βλέμμα...ουδέποτε έχω έρθει σε ρήξη με κανένα άλλο μέλος και δεν προτίθεμαι αρκεί να μην προκληθω...ίσα ίσα πολλά έμπειρα μέλη έσκυψαν στο "πρόβλημα " μου και φρόντισαν να με συμβουλεύουν ψυχραιμία όταν όντως είχα επηρεαστεί κάπως (διήρκησε ελάχιστα)...αλλά όντως τυπακια σαν τον αεράτο μόνο αν πέσεις στο επίπεδο τους θα καταφέρεις κάτι.. Όχι για τον ίδιο αυτός χαμένη υπόθεση είναι...αλλά στα νέα μέλη να μην δέχονται τα "κοπλιμέντα " του εδώ μέσα
Προφανως καταλαβεινεις οτι κανω πλακα :)

Κοιτα, η συγκεκριμενη περιπτωση ατομου ειναι textbook:
Εχοντας τον δει απο κοντα, εχεις απολυτο δικιο που γραφεις οτι ΠΟΤΕ δεν θα σου μιλαγε ετσι σε προσωπικη συναντηση.
Οπως και δεν εχει τολμησει να το κανει ποτε...
Καποιοι ανθρωποι και λογω φυσιογνωμιας και κυριως λογω φημης/συμπεριφορας ΔΕΝ εισπρατουν το πιο σημαντικο πραγμα που χρειάζεται καθε αντρας για να ζησει και να ευημερησει: ΣΕΒΑΣΜΟ.
Δεν μπορουν ουτε να τον επιβαλλουν λογω εμφανισης ουτε να τον εμπνευσουν λογω συμπεριφορας
Ενα ΑΝΩΝΥΜΟ φορουμ ειναι η ευκαιρια τετοιων ατομων να υποκριθουν κατι ΑΠΕΙΡΩΣ ανωτερο απο αυτο που ειναι.
Και ταυτοχρονα, αν μπουν αρκετα νωρις, να επικαλλουνται ...αρχαιότητα σε νεοτερους που αυτοματα τους ανεβαζουν σε σταους που σοιγουρα δεν αξιζουν
Και αν και αυτο δεν πιασει, να κανουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με τα 3 στοιχεια που εκφραζεται η επιθετικότητα στις γυναικες (που αντιθετα με τους αντρες δεν παιζουν σχεδον ποτε ξυλο): υπονούμενα, καταστροφη φημης και κουτσομπολιο (τριαδα που βρισκεται εδω και δεκαετιες στην βιβλιογραφια ως εκφρασηξ της γυναικειας επιθετικότητας)

Εδψ μεσα, ΔΕΝ κερδιζονται αυτα τα ατομα ΟΤΙ και να κανεις, διότι εσυ "παιζεις" αντρικα, με επιχειρηματα, λογική και "σκορ", και αυτα παιζουν με γυναικεια οπλα: υπονούμενα, καταστροφη φημης και κουτσομπολιο.

Ενα ανωνυμο πλαισιο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ στον πραγματικό κοσμο, ειναι εις βαρος οποιουδηποτε πραγματικού αντρα, με ηθος, θαρρος και χαρακτηρα, που θα παραδεχθει και το λαθος του και θα περιμενει να κανει το ιδιο και ο αλλος.

Χανεις τον χρονο σου.
ΔΕΝ εχει σημασια οτι εχεις δικιο
Σημασια εχει πως ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ γιατι τα οπλα τετοιων ατομων ειναι φτιαγμενα για τετοιους χωρους.

ΑΝ ο @aeratos28 ηξερε οτι γνωριζεις που μενει και μπορει να του χτυπησεις την πορτα, ομως, θα ειχε ΤΕΛΕΙΩΣ αλλη συμπεριφορα.
Αν συμφωνεις με αυτο που λεω, ποιος ο λογος να αναλωνεσαι?
(δεν σε εγκαλω, ειναι και δικη μου απορια πολλες φορες...)

Nik.Mos

Well-Known Member
Και όμως όσο οξύμωρο και αν είναι πρωινή...με "κέρδισε " ο συνομιλητής μου χθες...
Πρώτον οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο αερατος είναι αντικειμενικός και ότι έχει να πει θα το πει χωρίς αστερίσκους κτλ,λίγο άκομψα κάποιες φορές αλλά to the point.
Δεύτερον , άφησες να εννοηθεί ότι τον αποκαλούν λαχανα(απαράδεκτο) η κάτι τέτοιο και ότι αυτή είναι η γενικότερη στάση προς το πρόσωπο του από το σύνολο των μελών του φορουμ,λαθος,από μια κατεύθυνση έχει έρθει αυτός ο χαρακτηρισμος και μόνο,προσωπικά όσο δίκιο και αν έχει καποιος με βρίσκει απέναντι του οταν προβαίνει σε χτυπήματα κάτω από την ζώνη.Επισης γιατί αναφέρεις για ανώνυμους κτλ;Θα πρέπει να σου συστηθεί πρώτα μήπως για να τοποθετηθεί;

Anastasakis Hair Clinic

Καλά εσύ τα γραφεις χρόνια γιατί δεν γράφεις κάτι άλλο ως απάντηση σε θέματα που έχουν αξία...για να αποφύγεις τις απαντήσεις τα γράφεις αυτά..μην μπερδευεσαι..χαχαχα ...από εσένα τα δανείστηκε ο τυπακος εδω ..αν πας στο νήμα του,θα δεις γιατί με βρίζει όπως εσύ ..γιατί και αυτόν τον έβγαλα στη σέντρα επειδή λειτούργησε ακόμα μια φορά υπογείως για πάρτη του..να κερδίσει πάλι από το φόρουμ...
Αλλά μην ξυνεσαι για φασαρία τώρα..
Πήρα το μέρος σου πιο πίσω αν δεις γιατί ξηγηθηκες σπαθί στον νηματοθετη αυτόν..του είπες αντρικα ότι είναι το χειρότερο περιστατικό σου αυτός,ζητάς συγνώμη και τον καλύπτεις για repair ...αλλά αποδείχτηκε και ότι πήγε να σε κάνει dirty και έφαγε κράξιμο ..τα καλά τα λέμε δόκτωρ..
Δεν αλλαζει τιποτα οτι και να πεις.

ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, τα κανεις για να διατηρησεις την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της ΨΕΥΤΟ-εικονας σου:
Το παιζεις ο ...Αδεκαστος Μπαρας, που δηθεν δεν εχει εμπαθειες και λεει παντα την αλήθεια κτλ.
Το παιζεις ανωτεριλα και ιστορια.

Δεν εισαι τιποτα απο αυτα.
Αν ησουν ικανος να εισαι ενα δικαιο ατομο θα ειχες γινει δικαστης ή καποιος επιστημονας.
Και ΣΙΓΟΥΡΑ θα εγραφες διαφορετικα
Δεν εισαι τιποτα απο τα δυο.

Ενα AVATAR εισαι σε ενα ανωνυμο φορουμ που εχει ...ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ κατι που ΔΕΝ καταφερες στο πραγματικό κοσμο και το υποκρινεσαι εδω.
Και παραμενεις εδω περα γιατι το δηλητηριο που εχεις ειναι ισχυροτερο απο αυτων που χριζονται απο εσενα αντιπαλοι σου, γιατι απλα εχεις αναπτυξει ΜΟΝΟ δηλητηριο ολα αυτα τα χρονια λογω απογοητευσης.

ΟΤΙ αξια εχει να με βριζει ενα VIRTUAL ατομο οπως εσυ, την ιδια εχει να συμφωνει μαζι μου
ΜΗΔΕΝ.
Αλλα ελευθερα πιστευε οτι εχγω δηθεν κραταω σκορ ποτε με εξραξες και ποτε συμφωνησες...
Μαλλον δεν εχει ςκαταλαβει ποσο ασημαντος εισαι ΟΣΟ και μπορεις να κανεις ζημια.
ΔΕΝ σε κανει αυτο σημαντικό
Καταστροφικο σε κανει, οπως τα παρασιτα ή την σκουρια.

Αυτα λοιπον πουλα τα στα χαπατα που νομιζεις οτι υπαρχουν εδω μεσα και ελπιζεις να τρωνε σανο και να πιστευουν οτι εισαι δηθεν μια ξεχωριστη δικαια, συνετη και ωριμη προσωπικότητα.
Απλα εχεις internet connection...

Για οσους ΔΕν ειναι χαπατα, εισαι ξεκαθαρα το ακριβως αντιθετο.
Εμμονικός, παιδιαστικός, ανωριμος, βιτριολικος, με βαθια πικρα και απογοητευση, χωρις πραγματικα καλη σκεψη η κουβεντα για κανενα παρα μονο για οποιον αποδεχεται την ψευτοεικονα που εχεις φτιαξει μεσα σου και εδω μεσα για να δωσεις νοημα σε μια ζωη που ΔΕΝ σε ικανοποιει καθολου (και ας εβγαλες ωραια μαλλια), φθονερος, ζηλιαρης και πανω απο ολα ΔΕΙΛΟΣ και φοβισμενος σαν κουνελι.

nick the Greek

Active Member
Προφανως καταλαβεινεις οτι κανω πλακα :)

Κοιτα, η συγκεκριμενη περιπτωση ατομου ειναι textbook:
Εχοντας τον δει απο κοντα, εχεις απολυτο δικιο που γραφεις οτι ΠΟΤΕ δεν θα σου μιλαγε ετσι σε προσωπικη συναντηση.
Οπως και δεν εχει τολμησει να το κανει ποτε...
Καποιοι ανθρωποι και λογω φυσιογνωμιας και κυριως λογω φημης/συμπεριφορας ΔΕΝ εισπρατουν το πιο σημαντικο πραγμα που χρειάζεται καθε αντρας για να ζησει και να ευημερησει: ΣΕΒΑΣΜΟ.
Δεν μπορουν ουτε να τον επιβαλλουν λογω εμφανισης ουτε να τον εμπνευσουν λογω συμπεριφορας
Ενα ΑΝΩΝΥΜΟ φορουμ ειναι η ευκαιρια τετοιων ατομων να υποκριθουν κατι ΑΠΕΙΡΩΣ ανωτερο απο αυτο που ειναι.
Και ταυτοχρονα, αν μπουν αρκετα νωρις, να επικαλλουνται ...αρχαιότητα σε νεοτερους που αυτοματα τους ανεβαζουν σε σταους που σοιγουρα δεν αξιζουν
Και αν και αυτο δεν πιασει, να κανουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με τα 3 στοιχεια που εκφραζεται η επιθετικότητα στις γυναικες (που αντιθετα με τους αντρες δεν παιζουν σχεδον ποτε ξυλο): υπονούμενα, καταστροφη φημης και κουτσομπολιο (τριαδα που βρισκεται εδω και δεκαετιες στην βιβλιογραφια ως εκφρασηξ της γυναικειας επιθετικότητας)

Εδψ μεσα, ΔΕΝ κερδιζονται αυτα τα ατομα ΟΤΙ και να κανεις, διότι εσυ "παιζεις" αντρικα, με επιχειρηματα, λογική και "σκορ", και αυτα παιζουν με γυναικεια οπλα: υπονούμενα, καταστροφη φημης και κουτσομπολιο.

Ενα ανωνυμο πλαισιο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ στον πραγματικό κοσμο, ειναι εις βαρος οποιουδηποτε πραγματικού αντρα, με ηθος, θαρρος και χαρακτηρα, που θα παραδεχθει και το λαθος του και θα περιμενει να κανει το ιδιο και ο αλλος.

Χανεις τον χρονο σου.
ΔΕΝ εχει σημασια οτι εχεις δικιο
Σημασια εχει πως ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ γιατι τα οπλα τετοιων ατομων ειναι φτιαγμενα για τετοιους χωρους.

ΑΝ ο @aeratos28 ηξερε οτι γνωριζεις που μενει και μπορει να του χτυπησεις την πορτα, ομως, θα ειχε ΤΕΛΕΙΩΣ αλλη συμπεριφορα.
Αν συμφωνεις με αυτο που λεω, ποιος ο λογος να αναλωνεσαι?
(δεν σε εγκαλω, ειναι και δικη μου απορια πολλες φορες...)
Συμφωνώ στην πλειοψηφία των λεγόμενων σας για τον αεράτο και μόνο..δεν θέλω να τσουβάλιασω και άλλους στην περίπτωση του..δεν τον έχω δει οπτικά και δεν με απασχολεί κιόλας..επειδή την αρχαιότητα την υπηρετώ δεκαετίες τώρα ξέρω τα θετικά και τα αρνητικά της...Ο αεράτος σαν λοχίας λοιπόν παλαιουςρων δεκαετιών νομίζει ότι θα ψαρώσει κάποιον..και κάπου εδώ να διαχωρίσω τη θέση μου ως προς τη βία..τη θεωρώ απαράδεκτη σε κάθε της μορφή..μόνο ως αυτοάμυνα και όταν δεν υπάρχει άλλη λύση...γιατί μπορει και να μου είναι απίστευτα εύκολο να μάθω που μένει ο αεράτος εν προκειμένω αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί και για κανένα λόγο..βέβαια σεβόμαστε μάνες, οικογένειες κτλ που τα θεωρώ δεδομένα και ότι δεν αγγίζονται από Άντρες..και αν γίνει πάντα πανω σε ψυχικη συγχυση, έχουμε το σθένος να ζητήσουμε αντρίκια συγγνώμη αμέσως..δεν έχω στόχο να κερδίσω τον αερατο..έχω στόχο να διδάξω πως αντιμετωπιζονται οι κάθε λογής αερατοι εντός και εκτός φόρουμ.. θέλει γερό στομάχι και να ρίξεις αρκετά την νοημοσύνη σου βέβαια...αλλά χαίρομαι για κάποιους πιο "δειλους " "ντροπαλους " "μαζεμενους " που θα αναλάβουν τις δικές μου σημερινές υπερωρίες στο μέλλον όταν ο ξερόλας αεράτος θα καταδικάζει, κατηγορεί άκριτα κάποιο νέο μέλος η παλιό που τώρα αποφάσισε να γράψει ως δήθεν τραμπουκος και ξερόλας...Όχι αυτά σε ένα υγιές φόρουμ δεν περνάνε...και όσο είναι στο χέρι μου, θα φροντίζω να εκλείπουν

nick the Greek

Active Member
Πρώτον οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο αερατος είναι αντικειμενικός και ότι έχει να πει θα το πει χωρίς αστερίσκους κτλ,λίγο άκομψα κάποιες φορές αλλά to the point.
Δεύτερον , άφησες να εννοηθεί ότι τον αποκαλούν λαχανα(απαράδεκτο) η κάτι τέτοιο και ότι αυτή είναι η γενικότερη στάση προς το πρόσωπο του από το σύνολο των μελών του φορουμ,λαθος,από μια κατεύθυνση έχει έρθει αυτός ο χαρακτηρισμος και μόνο,προσωπικά όσο δίκιο και αν έχει καποιος με βρίσκει απέναντι του οταν προβαίνει σε χτυπήματα κάτω από την ζώνη.Επισης γιατί αναφέρεις για ανώνυμους κτλ;Θα πρέπει να σου συστηθεί πρώτα μήπως για να τοποθετηθεί;
Δεν θέλω επιπρόσθετες κόντρες...εξήγησα..άλλο ο λαϊκός ο τύπος ω ωραίος, άλλο ο τύπος που λαικιζει μην "νοιαζοντας " για το politically correct...Είναι το δεύτερο κατ εμέ..η οπτική του καθενός αφορά τη δική του ιδεολογία...φίλε μου δες τα σχόλια εκατέρωθεν και σχημάτισε σφαιρική άποψη..δες ποιος αποκάλεσε πρώτος τον άλλον υβριστικά..δες πως απαντάω σε έτερα μέλη εδώ μέσα...μετα που αναφέρθηκα για ανώνυμους κτλ δεν το θυμάμαι...αλλά δεν μιλάς στον αναστασακη μην μπερδεύεσαι..ανωνυνο είναι το φόρουμ και ο καθένας λέει ότι θέλει...αλλά υπό τη σκεπή της αντικειμενικοτητας να κατηγορούμε εμμέσως για την ηθική του άλλου και όταν μας βγάζουν φουλ λάθος, να τα γυρνάμε ε πάει πολύ...

Anastasakis Hair Clinic

Συμφωνώ στην πλειοψηφία των λεγόμενων σας για τον αεράτο και μόνο..δεν θέλω να τσουβάλιασω και άλλους στην περίπτωση του..δεν τον έχω δει οπτικά και δεν με απασχολεί κιόλας..επειδή την αρχαιότητα την υπηρετώ δεκαετίες τώρα ξέρω τα θετικά και τα αρνητικά της...Ο αεράτος σαν λοχίας λοιπόν παλαιουςρων δεκαετιών νομίζει ότι θα ψαρώσει κάποιον..και κάπου εδώ να διαχωρίσω τη θέση μου ως προς τη βία..τη θεωρώ απαράδεκτη σε κάθε της μορφή..μόνο ως αυτοάμυνα και όταν δεν υπάρχει άλλη λύση...γιατί μπορει και να μου είναι απίστευτα εύκολο να μάθω που μένει ο αεράτος εν προκειμένω αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί και για κανένα λόγο..βέβαια σεβόμαστε μάνες, οικογένειες κτλ που τα θεωρώ δεδομένα και ότι δεν αγγίζονται από Άντρες..και αν γίνει πάντα πανω σε ψυχικη συγχυση, έχουμε το σθένος να ζητήσουμε αντρίκια συγγνώμη αμέσως..δεν έχω στόχο να κερδίσω τον αερατο..έχω στόχο να διδάξω πως αντιμετωπιζονται οι κάθε λογής αερατοι εντός και εκτός φόρουμ.. θέλει γερό στομάχι και να ρίξεις αρκετά την νοημοσύνη σου βέβαια...αλλά χαίρομαι για κάποιους πιο "δειλους " "ντροπαλους " "μαζεμενους " που θα αναλάβουν τις δικές μου σημερινές υπερωρίες στο μέλλον όταν ο ξερόλας αεράτος θα καταδικάζει, κατηγορεί άκριτα κάποιο νέο μέλος η παλιό που τώρα αποφάσισε να γράψει ως δήθεν τραμπουκος και ξερόλας...Όχι αυτά σε ένα υγιές φόρουμ δεν περνάνε...και όσο είναι στο χέρι μου, θα φροντίζω να εκλείπουν
Καλη τυχη!
Ειλικρινα!

Εισαι ομως ο μονος που διαβαζω να ενδιαφερεται για αυτο απο αυτους που γραφουν.
Πολλοι ερχονται για το μαδομ@@νι μονο με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα μαλλια, που ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν φαινεται να εχει προβλημα αππο του ςπαλιους που γραφουν!
Αλλα παραμενουν και δινουν ενα απολυτα τοξικο παλμο σε νεους.

Τα λεω καιρο στον @CVIAL αλλα πιστευει στην απολυτη αυτοδιαθεση και οχι σε πλαισιο.

nick the Greek

Active Member
Γενικά από τις πολεμικές τέχνες έχω μάθει να μην δίνω ποτέ πρώτος χτυπήματα κάτω από τη ζώνη..ο πατέρας μου και η ζωή μου έμαθε ότι όταν ο άλλος προβεί πρώτος σε αυτά, γαμησε τον μετά τον καριολη..οπότε εάν απάντησα (όπως εσύ εσφαλμένα το μετεφρασες), ψάξε να βρεις την λύση στα αμέσως προηγούμενα λεγόμενα του "to the point" αερατου

nick the Greek

Active Member
Καλη τυχη!
Ειλικρινα!

Πολλοι ερχονται για το μαδομ@@νι μονο με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα μαλλια, που ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν φαινεται να εχει προβλημα αππο του ςπαλιους που γραφουν!

Τα λεω καιρο στον @CVIAL αλλα πιστευει στην απολυτη αυτοδιαθεση και οχι σε πλαισιο.
Άμα δεν ενδιαφερομουν τόσο εδώ για να παρει μια νέα τροπή το φόρουμ και να εκλείψουν κάποιες απαρχαιωμενες συμπεριφορές (το ποτάμι άλλωστε πίσω δεν γυρνάει κοιτάμε μπροστά πάντα αφού έχουνε μαθη από τα λάθη μας), θα τα είχα παρατήσει από το πρώτο τελεμε του αερατου...αλλά θέλω να δείξω σε όσους (έστω 2-3 να το αντιληφθούν κέρδος θα είναι για εμένα) ότι εάν είστε ηθικοί και γυαλί μην αφήνετε κανέναν μπαγλαμά να αμφισβητεί την ακεραιότητα του λόγου σας και την ηθική σας..Υπερασπιστειτε τον εαυτό σας..εάν αποδειχθεί ότι έχετε λάθος με τεκμήρια ορθολογικά και πολιτισμένα, ζητήστε αντρίκια συγγνώμη και φροντίστε να λάβετε το δωρεάν μάθημα για την συνέχεια της ζωης σας ..

nick the Greek

Active Member
Καλη τυχη!
Ειλικρινα!

Εντάξει έχει και αξιόλογες προσωπικότητες το φόρουμ ας μην είμαστε μηδενίστηκε και απόλυτοι...και είναι της άποψης ότι έχεις κάτι να μάθεις από όλους τους ανθρώπους,,εάν όμως πήρες ότι είχαν να σου δώσουν και μετά μόνο χαλάς τη ζαχαρένια σου, αποχώρησε Κύριος..αλλά όχι κάνοντας τη χάρη σε κανέναν να θεωρεί ότι σε εκδίωξε ως κουτοπόνηρο και ότι ο ίδιος σώζει το φόρουμ ξεσκεπαζοντας τους...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Βρε ο Αναστασάκης που οπτικά προκαλεί τον σεβασμό. Και με σπουδες σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας. Τι να του πούμε εμείς οι ασήμαντοι , κοντοί, αγύμναστοι και αμόρφωτοι….

aeratos28

Just aeratos
Μεγάλε....τι περιγραφάρα ήταν αυτή που μου έκανες ..!!! Τα πέτυχες όλα.
.αυτός είμαι...μπράβο σου..
Να σου πω ρε μπρο,επειδή σε βλέπω λαλιστατο σήμερα..
Για εξήγησε μας με την ίδια ευφράδεια τι εννοουσες στο βίντεο συνέντευξη με τον cvial ,που ανέβασε χθες και είναι κλειδωμένο ,προς το τέλος της συνέντευξης από τη 1:23 ώρα ,μέχρι τη 1:26:...
Τι εννοουσες εκεί με τα από κοντά πληρωμές και το αν θέλει η όχι να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος 24% ΦΠΑ ?
Πήγε να το μαζέψει μετά ο cvial για εσένα αλλά δεν μαζεύτηκε ..είχε ακουστεί ήδη..
Εγώ επειδή με χαρακτηρίζεις ασήμαντο αμόρφωτο χωρίς σπουδές κτλ θα ήθελα μια πιο ολοκληρωμένη εξήγηση παρακαλώ...δείξε ανωτερότητα και εξήγησε τα βασικά ..παίξε μπάλα παιχταρα μου και αποστομωσε μας όλους ..
Μην κάνεις την πάπια όμως πάλι...περιμένω ε..

ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, τα κανεις για να διατηρησεις την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της ΨΕΥΤΟ-εικονας σου:
Το παιζεις ο ...Αδεκαστος Μπαρας, που δηθεν δεν εχει εμπαθειες και λεει παντα την αλήθεια κτλ.

Αν ησουν ικανος να εισαι ενα δικαιο ατομο θα ειχες γινει δικαστης ή καποιος επιστημονας.

Ενα AVATAR εισαι σε ενα ανωνυμο φορουμ που εχει ...ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ κατι που ΔΕΝ καταφερες στο πραγματικό κοσμο και το υποκρινεσαι εδω.
Και παραμενεις εδω περα γιατι το δηλητηριο που εχεις ειναι ισχυροτερο απο αυτων που χριζονται απο εσενα αντιπαλοι σου, γιατι απλα εχεις αναπτυξει ΜΟΝΟ δηλητηριο ολα αυτα τα χρονια λογω απογοητευσης.

ΟΤΙ αξια εχει να με βριζει ενα VIRTUAL ατομο οπως εσυ, την ιδια εχει να συμφωνει μαζι μου
ΜΗΔΕΝ.
Αλλα ελευθερα πιστευε οτι εχγω δηθεν κραταω σκορ ποτε με εξραξες και ποτε συμφωνησες...
Μαλλον δεν εχει ςκαταλαβει ποσο ασημαντος εισαι ΟΣΟ και μπορεις να κανεις ζημια.

Αυτα λοιπον πουλα τα στα χαπατα που νομιζεις οτι υπαρχουν εδω μεσα και ελπιζεις να τρωνε σανο και να πιστευουν οτι εισαι δηθεν μια ξεχωριστη δικαια, συνετη και ωριμη προσωπικότητα.

Εμμονικός, παιδιαστικός, ανωριμος, βιτριολικος, με βαθια πικρα και απογοητευση, χωρις πραγματικα καλη σκεψη η κουβεντα για κανενα παρα μονο για οποιον αποδεχεται την ψευτοεικονα που εχεις φτιαξει μεσα σου και εδω μεσα για να δωσεις νοημα σε μια ζωη που ΔΕΝ σε ικανοποιει καθολου (και ας εβγαλες ωραια μαλλια), φθονερος, ζηλιαρης και πανω απο ολα ΔΕΙΛΟΣ και φοβισμενος σαν κουνελι.

nick the Greek

Active Member
Μεγάλε....τι περιγραφάρα ήταν αυτή που μου έκανες ..!!! Τα πέτυχες όλα.
.αυτός είμαι...μπράβο σου..
Να σου πω ρε μπρο,επειδή σε βλέπω λαλιστατο σήμερα..
Για εξήγησε μας με την ίδια ευφράδεια τι εννοουσες στο βίντεο συνέντευξη με τον cvial ,που ανέβασε χθες και είναι κλειδωμένο ,προς το τέλος της συνέντευξης από τη 1:23 ώρα ,μέχρι τη 1:26:...
Τι εννοουσες εκεί με τα από κοντά πληρωμές και το αν θέλει η όχι να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος 24% ΦΠΑ ?
Πήγε να το μαζέψει μετά ο cvial για εσένα αλλά δεν μαζεύτηκε ..είχε ακουστεί ήδη..
Εγώ επειδή με χαρακτηρίζεις ασήμαντο αμόρφωτο χωρίς σπουδές κτλ θα ήθελα μια πιο ολοκληρωμένη εξήγηση παρακαλώ...δείξε ανωτερότητα και εξήγησε τα βασικά ..παίξε μπάλα παιχταρα μου και αποστομωσε μας όλους ..
Μην κάνεις την πάπια όμως πάλι...περιμένω ε..
Αυτό @Nik.Mos δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση;...Η εμείς μέσω του φόρουμ θα επιλύσουμε και την πάταξη της παραοικονομιας;λες και το ζητημα της φαλακρας το λυσαμε απόλυτα..μάθετε ρ να είστε δίκαιοι στη ζωή σας και να κρίνετε λεγόμενα και πράξεις το ίδιο άσχετα αν προέρχονται από συμπαθή η αντιπαθη από εσάς πρόσωπα ...δεν μπαίνω και δεν θέλω να αναμειχτω στο αναστασακης- αεράτος...αλλά εδώ δεν θεωρείς πως πρέπει να τοποθετηθεις αντιστοίχως @Nik.Mos ;;η εδώ το δίκιο είναι μαζεμένο και συσσωρευτές και δικαιολογειται και καμία ύπουλη κλωτσιά στα αχαμνά;

aeratos28

Just aeratos
Εκρινες λεγόμενα εδώ η πεπραγμένα ?
Γράφει ο πελάτης του στο τελευταίο του μνμ τι έχει γίνει ακριβώς ,και μπήκε για να μου γράψει αυτά ...
Εσύ θα μάθεις να κρίνεις ρε?

ΜΗΔΕΝ.

Μέχρι την παραδοχή και την ανάρτηση ότι είμαι το χειρότερο περιστατικό ήμουν πετυχημένο είχαν προηγηθεί όσα μύρια για να φτάσουμε στην αντρίκια ανάρτηση, όσο για το repair είναι λυπηρό να μαθαίνεις το πότε έχεις ραντεβού μέσω του foroum αλλά η υπεύθυνη για τα ραντεβού να μην απάνταει στο τηλέφωνο.Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της (14 Ιανουαρίου)γιατί μετά δεν απαντούσε μου είχε μεταφέρει ότι θα με καλούσε τον Μάρτιο για να μου πεί πότε θα κάνουμε.Τώρα έμαθα ότι ήμουν 1 Μαρτίου μάλλον θα με καλούσε το πρώι και το βράδυ θα έμπαινα κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω.

Αυτό @Nik.Mos δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση;...Η εμείς μέσω του φόρουμ θα επιλύσουμε και την πάταξη της παραοικονομιας;λες και το ζητημα της φαλακρας το λυσαμε απόλυτα..μάθετε ρ να είστε δίκαιοι στη ζωή σας και να κρίνετε λεγόμενα και πράξεις το ίδιο άσχετα αν προέρχονται από συμπαθή η αντιπαθη από εσάς πρόσωπα ...δεν μπαίνω και δεν θέλω να αναμειχτω στο αναστασακης- αεράτος...αλλά εδώ δεν θεωρείς πως πρέπει να τοποθετηθεις αντιστοίχως @Nik.Mos ;;η εδώ το δίκιο είναι μαζεμένο και συσσωρευτές και δικαιολογειται και καμία ύπουλη κλωτσιά στα αχαμνά;

nick the Greek

Active Member
Εκρινες λεγόμενα εδώ η πεπραγμένα ?
Γράφει ο πελάτης του στο τελευταίο του μνμ τι έχει γίνει ακριβώς ,και μπήκε για να μου γράψει αυτά ...
Εσύ θα μάθεις να κρίνεις ρε?
Ωραία πάμε να πω και εγώ την δική μου άποψη (δεν κρίνω κανέναν, κριτής μονάχα ο Θεός άλλωστε)..θέλει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία το συγκεκριμένο θέμα;;αν και τα προφορικά δεν αποδεικνύονται πχ (απόπειρες τηλεφωνικής επικοινωνίας, η και παρατυπη καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων ) εμένα προσωπικά ο νηματοθετης με έπεισε ότι δέχτηκε μια απαράδεκτη μετεγχειριτικη συμπεριφορά..ο ιατρός έστω και στο 90+5 έστω και προφανώς ορμώμενος κατ εμέ πάντα (κατ αυτόν δεν ήθελε να επηρεαστεί η ψυχολογία του ασθενούς του) από τη δημοσίευση του νηνατοθετη πρότεινε repair και εσύ πρώτος ορθά τον επικροτησες για αυτό...ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ REPAIR ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ θα του ανέφερα ότι τη νοημοσύνη μου δεν μπορεί να την υποτιμά κανείς και θα τον ευχαριστούσε για τη "συνεργασία "...από το να τον "κυνηγάω " συνεχώς με κουράστηκες ερωτήσεις την ίδια πληροφόρηση θα είχαν πάρει τα υγιως σκεπτομενα μέλη...σε περίπτωση αποτυχίας διασφαλισε από πριν ότι θα δημοσιεύσεις και θα απαιτήσεις repair..απλά ο ίδιος σκοπός επιτυγχάνεται πιο όμορφα και πολιτισμένα

aeratos28

Just aeratos
Τι ακριβώς εννοείς? Χτύπημα κάτω από τη ζώνη? Για ποιο λόγο?
Εγώ ερωτήσεις κάνω που γίνονται από συζητήσεις δημόσιες μέσα στο φόρουμ και εκφράζω απορίες..
Δεν αγνοω απαντήσεις πελατών μου σαν επαγγελματίας ,και ο μονος λόγος που θα γράψω θα είναι για να επιτεθώ με αναφορές και γνώμες απόψεις,για την προσωπική ζωή κάποιου,η να αναφέρω δημόσια πως επειδή όπως είπε ο γιατρός , γνωρίζει την διεύθυνση του σπιτιού μου να λεει πως αν έρθεις στο σπίτι μου δεν θα σου μιλάω με αυτό τον τρόπο και θα κρυφτώ σαν κουνέλι ..αυτός ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου...εγώ όχι..
Και το λέει δημόσια ? Τα εξέλαβα ως απειλή μέγιστη αυτό .. αυτό,ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη ..

nick the Greek

Active Member
@aeratos28 και @nick the Greek, για άλλη μια φορά θα παρακαλέσω να είμαστε εντός θέματος σε αυτό το νήμα. Όλες οι μεταμεσονύχτιες σελίδες μεταφέρθηκαν. Συνεχίστε εκεί.
Εγώ
Τι ακριβώς εννοείς? Χτύπημα κάτω από τη ζώνη? Για ποιο λόγο?
Εγώ ερωτήσεις κάνω που γίνονται από συζητήσεις δημόσιες μέσα στο φόρουμ και εκφράζω απορίες..
Δεν αγνοω απαντήσεις πελατών μου σαν επαγγελματίας ,και ο μονος λόγος που θα γράψω θα είναι για να επιτεθώ με αναφορές και γνώμες απόψεις,για την προσωπική ζωή κάποιου,η να αναφέρω δημόσια πως επειδή όπως είπε ο γιατρός , γνωρίζει την διεύθυνση του σπιτιού μου να λεει πως αν έρθεις στο σπίτι μου δεν θα σου μιλάω με αυτό τον τρόπο και θα κρυφτώ σαν κουνέλι ..αυτός ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου...εγώ όχι..
Και το λέει δημόσια ? Τα εξέλαβα ως απειλή μέγιστη αυτό .. αυτό,ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη ..
Ρ συ μην με μπλέκεις στην οποία διαμάχη έχεις με τον γιατρό..δεν με απασχολεί..οι ερωτήσεις των μελών του φορουμ προς αυτόν, εάν θεωρούν ότι δεν έλαβαν τα συμφωνηθεντα, με απασχολούν..θα προτιμούσα βέβαια να εκφράζονται από τους ίδιους και όχι από εσένα..και έστω από εσένα να είναι οκ αλλά όχι με αυτή τη συχνότητα και με το υφακι ότι κάθε φορά θα χρησιμοποιήσω το υπερατου μου για να σου "την πω"..το ξανατονιζω δεν είναι εδώ για να την πω στον οποιονδήποτε...είμαι εδώ για να ενημερωθεί ορθά από πιθανές κακοτοπιές και για να εκλογιστευσει τις ρεαλιστικές του προσδοκίες οποίο μέλος το ταλανιζει το θέμα των μαλλιων του...δεν είμαι εδώ για καμία διαμάχη...διάβασε την απάντηση μου στο σχόλιο του γιατρού και για την άποψη μου για βία κτλ...χτύπημα κάτω από τη μέση είναι για το αν τηρεί ορθά τα λογιστικά της βιβλία ή χ επιχείρηση αν δεν είσαι εφοριακός η ορκωτος λογιστής...

aeratos28

Just aeratos
Δεν σε μπλέκω εγώ..μόνο σου μπλεχτηκες και λες ότι έκανα χτύπημα κάτω από τη ζώνη ..τα άσχετα μνμτα που μου έγραψε για την προσωπική μου ζωή ,για την διεύθυνση του σπιτιού μου,αυτά δεν τα είδες .? Αυτά τι σχέση έχουν με αυτά που ρωτάει ο πελάτης του ,και δεν του απαντάει?επειδή δεν απαντάει ,τον ρωτάω απότομα
Εγώ

Ρ συ μην με μπλέκεις στην οποία διαμάχη έχεις με τον γιατρό..δεν με απασχολεί..οι ερωτήσεις των μελών του φορουμ προς αυτόν, εάν θεωρούν ότι δεν έλαβαν τα συμφωνηθεντα, με απασχολούν..θα προτιμούσα βέβαια να εκφράζονται από τους ίδιους και όχι από εσένα..και έστω από εσένα να είναι οκ αλλά όχι με αυτή τη συχνότητα και με το υφακι ότι κάθε φορά θα χρησιμοποιήσω το υπερατου μου για να σου "την πω"..το ξανατονιζω δεν είναι εδώ για να την πω στον οποιονδήποτε...είμαι εδώ για να ενημερωθεί ορθά από πιθανές κακοτοπιές και για να εκλογιστευσει τις ρεαλιστικές του προσδοκίες οποίο μέλος το ταλανιζει το θέμα των μαλλιων του...δεν είμαι εδώ για καμία διαμάχη...διάβασε την απάντηση μου στο σχόλιο του γιατρού και για την άποψη μου για βία κτλ...χτύπημα κάτω από τη μέση είναι για το αν τηρεί ορθά τα λογιστικά της βιβλία ή χ επιχείρηση αν δεν είσαι εφοριακός η ορκωτος λογιστής...

aeratos28

Just aeratos
Αυτό,γίνεται όχι για τον λόγο που λες .ορκωτός λογιστής δεν είμαι..αλλά θα ήθελα από τον ίδιο να απαντήσει για αυτά και να μην κάνεις εσύ υποθέσεις
.χτύπημα κάτω από τη μέση είναι για το αν τηρεί ορθά τα λογιστικά της βιβλία ή χ επιχείρηση αν δεν είσαι εφοριακός η ορκωτος λογιστής...

Μπλουζα