Mouratidis, fut, 3139 grafts, 10/8/2011

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμοσχευση HDC 3139 grafts strip

Νομιζω οτι εχει αρχισει να χαλαει το θεμα της επεμβασης του παιδιου που το ξεκινησε αλλα θα ηθελα και εγω, σαν υποψηφιος για μεταμοσχευση στην HDC καποια χρονικη στιγμη που τα οικονομικα δεδομενα της χωρας και επομενος και τα δικα μου θα σταθεροποιηθουν και θα αισθανομαι μια σχετικη ασφαλεια να προβω σε μια τετοια δαπανηρη διαδικασια, να εκφρασω καποιους προβληματισμους μου με αφορμη τα τελευταια σχολια. Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι η HDC ειναι κορυφαια. Αλλωστε τα δεκαδες αποτελεσματα της κλινικης με πεντακαθαρες φωτογραφιες σε πολλα φορουμ μιλανε απο μονα τους. Και μιλανε αυτα και μονο αυτα. Γιατι φιλε Μαχο αυτα τα οποια λες, παρολο που εχουν σωστη βαση, εγω προσωπικα δεν τα ενστερνιζομαι στο συνολο τους. Γιατι πολυ απλα θεωρω οτι, λαμβανοντας υποψην αφενως το πολυδαπανο της επεμβασης και εφετερου το ρισκο που εμπεριεχει, θα ηταν προτιμοτερο αφου η υπολοιπη ομαδα ειναι παντα η ιδια η διαδικασια να διευθυνεται απο τον γιατρο που εχει την μεγαλυτερη εμπειρια. Αυτο αλλωστε νομιζω οτι προκρινει και η φωνη της λογικης, η οποια εκτιμω απουσιαζει απο την αποψη που παρεθεσες πανω απο το δικο μου σχολιο περι αλτρουισμου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PANOS101

Member

εγω νομιζω οτι αν εκανε καποιος απο τους αναγνωρισμενους της HDC
νεα κλινικη στο Ελλαντα,θα ειχε μεγαλυτερη απηχηση απο οτι στην Κυπρο
λογω της μεγαλυτερης αγορας εδω και της κοντινοτερης και ευκολοτερης αποστασης απο κεντρικη Ευρωπη
Να ναι καλα το φορολογικο μας συστημα!

danceworld_2001

Well-Known Member

Για να κλείσει το θέμα και να μην χαλάμε και το νήμα του Μιχάλη, πιστεύω οτι σε μια μεταμόσχευση η δουλειά ειναι συλλογική και αποτέλεσμα πολλών. Πάντα όμως θα παίξει τεράστιο ρόλο και η εμπειρία του γιατρού στην λήψη και συρραφή του strip αλλά και στο άνοιγμα των υποδοχών για ελαχιστοποίηση του shockloss. Και σε αυτό ο Γεωργίου απο όσα έχω διαβάσει έχει επειδήξει τεράστια επιτυχία όντας πρωτεργάτης στην HDC και μαθητευόμενος απο Cole και Bisanga. Σημαντική η ομάδα, σημαντικός και ο καπετάνιος με μαεστρία και εμπειρία. Η HDC θα συνεχίσει να δείχνει επιτυχία όμως καλό ειναι τέτοιους γιατρούς να μην τους χάνει. Άραγε τι πορεία θα ακολουθήσει ο Μιχάλης Γεωργίου μετά την αποχώρηση του αν αληθεύει? Θα κάνει κάτι δικό του ή θα πάει αλλού?

g-tsak

New Member

Mouratidis τώρα είδα τις νέες φώτος σου!! είχα καιρό να μπω λόγω δουλειάς και πραγματικά με ενθουσίασε το αποτελεσμα σου! μπράβο! εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια!! :)

Mouratidis

New Member

Eυχαριστω φιλε και συναγωνιστη g-tsak. Σου ευχομαι και εσενα να εχεις πολυ καλη φυτρωση τους επομενους μηνες και να εισαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Καλη συνεχεια φιλε :)

Mouratidis

New Member

Καλησπερα φιλοι μου, κανω την ενημερωση του 4ου μηνα με 2 φωτος. Ολα πολυ καλα μεχρι τωρα. Το μονο που με απασχολει ειναι οτι βγαζω πυτιριδα απο την μινοξιδιλη ισως λογω της ξηροτητας που μου δημιουργα και σκεφτομαι να την παρατησω. Ακουω τα σχολια σας

sito

Active Member

πολυ καλο αποτελεσμα στους 4 μηνες μουρατιδη! Ελπιζω να το τελικο αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμεις!!

Συγχαρητηρια!

koskar

Member

Πολύ καλό αποτελεσμα και σιγουρα τον επομενο μηνα θα εισαι ακόμη καλύτερα.
Για την προστασία από τον ήλιο φοράς ακόμη καπέλο οταν βγαινεις έξω ή δεν το χρειαζεσαι πλέον?

John83

Member

Πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα!!! Και ακόμα έχεις μήνες για το τελικό αποτέλεσμα... Πολλά μπράβο...

n094

Active Member

αν και είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες, το αποτέλεσμα πραγματικά φαίνεται εξαιρετικό… Όσο για την Μινοξ… θα σου πρότεινα να μην την παρατήσεις. Ίσως να διάλεγες αφρό (foam) για να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα ή/και σκεύασμα άλλων εταιρειών με μικρότερες δόσεις από PG γιατί πιθανά η πιτυρίδα να μην προέρχεται από τη Μινοξιδιλη (σαν ουσία) αλλά από κάποιο από τα υπόλοιπα συστατικά που έχει το σκεύασμα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χρήσιμη και για την ανάπτυξη των μοσχευμάτων και άρα καλό θα ήταν να συνεχίσεις να την χρησιμοποιείς.

max_os

New Member

n094 είπε:
αν και είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες, το αποτέλεσμα πραγματικά φαίνεται εξαιρετικό… Όσο για την Μινοξ… θα σου πρότεινα να μην την παρατήσεις.
συμφωνώ και εγώ για το αποτέλεσμα (θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που επέλεξες το HDC)
Φίλε Μουρατίδη , συμφωνώ με το n094 για τα όσα αφορούν το ολίγον σκοτεινόν των φωτογραφιων. Καλό θα ήταν να θέσεις την ρύθμιση της φώτο σε ρυθμιση "portrait"
Θα φωτίσεις τα αποτελέσματά σου όπως πρέπει.
...και παλι συγχαρητήρια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Είναι όντως καλοί εκεί κάτω ρε παιδιά έτσι;;;Αλήθεια .Πόσο κοντό μπορεί κάποιος να κόψει το μαλλί του ώστε να μην φαίνεται η ουλή;;;

vinnie1978

New Member

Φιλε Mouratidis το μεχρι τωρα οπτικο αποτελεσμα ειναι εξωπραγματικα καλο εαν λαβουμε υποψην οτι εισαι στους 4 μηνες. Εγω να σου ευχηθω αναλογως καλη συνεχεια και υπομονη. Ρισκαρω δε να κανω προβλεψη και να γραψω οτι το τελικο αισθητικο αποτελεσμα θα ειναι απο τα καλυτερα εαν οχι το πιο καλο απο οσα εχουμε δει απο τα παιδια εδω στο φορουμ αλλα και οχι μονο και σου το ευχομαι ολοψυχα. Εαν δεν σου κανει κοπο θα σε παρακαλουσα να εβαζες και δυο φωτο απο τα temporal peaks (τριγωνακια) γιατι εγω επιμενω οτι η αναπλαση τους οταν χρειαζεται και γινεται σωστα ειναι εξισου σημαντικο κομματι με αυτην της χερλαιν και μπραβο σου που το εθεσες στην HDC να σου το κανουν και αυτο γιατι οι περισσοτεροι δεν δινουν την δεουσα σημασια. Τελος θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιο απο τα παιδια εδω στο φορουμ γνωριζει ή εστω εχει ακουσει που θα δουλεψει απο τον καινουργιο χρονο ο γιατρος που χειρουργησε το παιδι που ανοιξε το θεμα.

max_os

New Member

Adriano είπε:
Είναι όντως καλοί εκεί κάτω ρε παιδιά έτσι;;;Αλήθεια .Πόσο κοντό μπορεί κάποιος να κόψει το μαλλί του ώστε να μην φαίνεται η ουλή;;;
εγγυημένα 1 εκατοστόμετρο. ΥΠΕΡ-ΑΝΕΤΑ.

koskar

Member

danceworld_2001 είπε:
Εγώ τα έλεγα για τον Γεωργίου για τον οποίο έχω διαβάσει διθύραμβους. Σίγουρα κορυφαία η δουλειά της κλινικής σαν σύνολο και των τεχνικών της, όμως άραγε ειναι τυχαίο πως δείχνει να ειναι απο τα κορυφαία αποτελέσματα σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του συγκεκριμένου γιατρού?

Μακάρι να μην φύγει απο εκεί. Όντως που θα παει?

Ο κ. Γεωργιου αποχωρεί από την HDC στο τελος του μηνα αυτό είναι οριστικό.
Από το 2012 θα είναι σε κλινική στην Ισπανία.

vinnie1978

New Member

Φιλε Koskar μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος? Οσον αφορα στο που θα δουλεψει απο το 2012 ο Dr. Γεωργιου και για αυτο το οποιο εγραψες για την Ισπανια θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος οπως για παραδειγμα εαν γνωριζεις το ονομα της κλινικης ή και κατι αλλο?

Souzie

Member

koskar είπε:
Ο κ. Γεωργιου αποχωρεί από την HDC στο τελος του μηνα αυτό είναι οριστικό.
Από το 2012 θα είναι σε κλινική στην Ισπανία.

Παιδιά,
Επιθυμώ να διαβεβαιώσω ότι το συμβόλαιο εργοδότησης του Δρ. Μιχάλη Γεωργίου, τερματίζεται την 31/12/2011. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά η Κλινική δεν θα έχει οποιαδήποτε σχέση με το εν λόγω ιατρό.

//edit//

Mouratidis

New Member

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα πολυ καλα σας λογια και για την συμπαραστασης σας στην πορεια μου. Οντως οι φωτος ειναι λιγο σκοτεινες και ο λογος ισως γιατι της εβγαλα μονος μου απο κοντινη αποσταση. Την επομενη φορα θα φροντισω να ειναι πιο φωτεινες και μεγαλυτερης ευκρινειας. Ακομη φοραω καππελακι φιλε Κοσκαρ στον ηλιο και αυτο ισχυει τους πρωτους 6-9 μηνες μετα την εγχειρηση. Φιλε ν094 σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου οσον αφορα την μινοξιδιλη.
/
/
edit
/
/

Μπλουζα