Mouratidis, fut, 3139 grafts, 10/8/2011

Typhoon

Member
Απ: Μεταμοσχευση HDC 3139 grafts strip

(Άσχετο) Αλλά στις φωτογραφίες από την κλινική φαίνεται ότι η επέμβαση κάλυψε μεγάλη επιφάνεια ενώ στις δικές σου φαίνεται αρκετά μικρότερη. Ίσως βέβαια και να φταίει το γεγονός ότι στις φωτογραφίες της κλινικής τα μαλλιά είναι σχετικά προς τα πίσω και βρεγμένα. Πάντως το λέω περισσότερο γιατί αν είχα δεί μόνο τις τελευταίες θα έλεγα ότι σου παραέβαλαν τριχοθυλάκια για τόση περιοχή (άρα παίζει πάντα ρόλο η γωνία λήψης και οι εξωτερικοί παράγοντες όσον αφορά ένα αποτέλεσμα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

Mouratidis είπε:
....
Αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι οτι ειδα αρκετο shedding(πτωση μεταμοσχευμενων μαλλιων) απο προχθες που αρχησα να κανω καλυτερο καθαρισμο με ελαφρυ τριψιμο της περιοχης κατα τα λουσιματα. Ειναι φυσιολογικο χρονικα η εχει επερθει λιγο πιο γρηγορα σε μενα?
Μπορει να με ενημερωσει κανενας φιλος απο δικες του εμπειριες ποτε αρχιζει η φυσιολογικη πτωση των μεταμοσχευμενων μετα την εγχειρηση και ποτε αναμενεται να ολοκληρωθει?

Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογική η πτώση των μεταμοσχευμένων σε αυτή τη φάση. Το πότε θα ολοκληρωθεί διαφέρει από άτομο σε άτομο αλλά υπολόγιζε περίπου 1 μήνα ακόμα :)

Mouratidis

New Member

Typhon: Παιζει σιγουρα ρολο ο τροπος ληψης της φωτογραφιας. Στην αρχη ηθελα να κατεβασω ακομη πιο κατω το hairline για να ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα με μεταπεισαν απο την κλινικη. Συμφωνα με αυτους ενα χαμηλοτερο hairline θα ειχε περισσοτερο ρισκο σε μελλοντικη φαση αν η τριχοπτωση προχωρησει, διοτι ισως η περιοχη πισω να μην ηταν αρκετη για να καλυψει νεες μεταμοσχευσεις.

Τροφευους σε ευχαριστω για την απαντηση σου

SHOOTER

Member

Πολύ καλά.Εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και καλή ανάρρωση!

LOK

Member

Τώρα είδα το θέμα σου Mouratidi...! Συγχαρητήρια! φαίνεται πολύ καλή δουλειά και για να πω την αλήθεια δεν είχα ξαναδεί μεταμόσχευση με τόσα πολλά grafts στο πλάι...! Καλή επιτυχία να έχεις και εύχομαι ότι καλύτερο! έκανες και scalp exercises πρωτού κάνεις την μεταμόσχευση...?

Αυτά βλέπω και ζηλεύω... Είναι τέτοια η εποχή που ούτε δάνειο δε μπορώ να πάρω..., θα έφευγα κατευθείαν για μεταμόσχα...!

gus210

Member

Συγχαρητήρια Mouratidis! :)
Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Και σίγουρα θα πάνε καλά :)
Βλέπω ότι επέλεξες να μην κόψεις κοντά τα μαλλιά σου. Φαντάζομαι ότι για κάποιο διάστημα θα κυκλοφορείς με καπελάκι.

max_os

New Member

ευχομαι με τη σειρά μου ολα να σου πανε όπως τα θέλεις και να προσέχεις πολύ- ΜΑ πάρα πολυ- τον ήλιο για το πρώτο διάστημα.

hater_of_baldness

Active Member

Φαίνεται καλή δουλειά!! ;D

Μήπως ξέρεις πόσα grafts σου έβαλαν μπροστά και πόσα πλάγια;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mouratidis

New Member

g-tsak: ευχαριστω καλη επιτυχια και σε σενα στις 28/8
LOΚ: ευχαριστω ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι εξισου καλο. Εκανα λιγα skalp exercises τους τελευταιους 2 μηνες αλλα οχι οσο ηθελα.
SHOOTER,white210,Μάχος,Panos1982,John83: ευχαριστω θα σας ενημερωνω για την πορεια μου
_damn_ : Eυχαριστω, τον ακριβη αριθμο δεν τον γνωριζω. Θα επανελθω με στοιχεια αφου ρωτησω την κλινικη

othelos

New Member

Καλημέρα να σε ρωτήσω φίλε μου και γενικά τα παιδιά, υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος μεταμόσχευση χωρίς να αρχίσει καν τα φάρμακα? Και κάτι αλλο.. μπορείς να βάλεις μοσχέυματα μέσα στα υπόλυπα μαλλιά για να τα κάνεις ποιο πυκνά?? π.χ κάποιος έχει λεφτά και θέλει να βάλει περισότερα απο ότι του είπαν έτσι για σιγουριά.. μπορεί??? Ευχαριστώ!!

Mouratidis

New Member

Καλημερα φιλε.
Μπορεις να κανεις την μεταμοσχευση χωρις να πρεπει να ξεκινησεις την φιναστεριδη. Τις σταγονες μινοξιδιλης οπως εκαταλαβα πρεπει να τις βαζεις για τουλαχιστον 3 μηνες. Τα φαρμακα βοηθουν στο να αποφευκτει το ενδεχομενο του shockloss ειδικα αν σκοπευεις να βαλεις αναμεσα στα υπαρχοντα. Βοηθουν επισης στην επιβραδυνση της τριχοπτωσης των μαλλιων σου(οχι των μεταμοσχευμενων αλλα των υφισταμενων). Μπορεις να κανεις ενα consultation μαζι τους και να καθορισεις ακριβως τους στοχους σου για να σου που ποιοι απου αυτους ειναι εφικτοι

othelos

New Member

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, και απο σαμπουάν τι βάζεις γενικά και πριν απο την μεταμόσχευση?

Mouratidis

New Member

Καλησπερα othelos, απο σαμπουαν πριν εβαζα οτι να ειναι και εβαζα και φουνγκοραλ σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα. Μετα την μεταμοσχευση χρησιμοποιας καποια ειδικα σαμπουαν για το πρωτο μηνα και μετα σαμπουαν της επιλογης σου

Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους εμπειρους φιλους και ειδικα αυτους που εκανα μεταμοσχευση στην HDC. Μετα το πρωτο μπουκαλακι με σταγονες που παρεχεται απο την κλινικη συνεχισατε με σταγονες regaine οπως πριν, απο φαρμακειο η πηρατε και αλλα μπουκαλακια απο την κλινικη για του υπολοιπους μηνες? θελω να δω αν ειναι καλλιτερα να συνεχισω με αυτα τις κλινικης για ακομη δυο μηνες που ειναι ποιο ενισχυμενα

Mouratidis

New Member

Καλημερα σε ολους,
Τωρα 24 μερες μετα απο μεταμοσχευση και εχουν φυγει σχεδον ολες οι μεταμοσχευμενες. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εχω στην περιοχη μπροστα μια κοκκινιλα και λιγη ευαισθησια. Δεν ξερω αν αυτος ο ερεθισμος ειναι φυσιολογικος η οφειλεται στο λουσιμο(τριψιμο) η στις σταγονες μινοξιδιλης.
Εχει κανενας φιλος καποια ιδεα σε αυτο? ειναι καθολου ανησυχητικο? Θα βγαλω και αργοτερα φωτος για να δειτε τι εννοω

g-tsak

New Member

Mouratidis είπε:
Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους εμπειρους φιλους και ειδικα αυτους που εκανα μεταμοσχευση στην HDC. Μετα το πρωτο μπουκαλακι με σταγονες που παρεχεται απο την κλινικη συνεχισατε με σταγονες regaine οπως πριν, απο φαρμακειο η πηρατε και αλλα μπουκαλακια απο την κλινικη για του υπολοιπους μηνες? θελω να δω αν ειναι καλλιτερα να συνεχισω με αυτα τις κλινικης για ακομη δυο μηνες που ειναι ποιο ενισχυμενα

Δεν ανήκω στους έμπειρους, αλλά επειδή έτυχε και το ρώτησα, ο Φιουρής και ο Μάρας μου είπαν να παίρνω το regaine 2% το υγρό. Δεν συμφέρει να παραγγέλνω το δικό τους γιατί λόγω τιμολόγησης το μπουκαλάκι αυτό κοστίζει περίπου 60 ευρώ!! Αλλά περιμένω άποψη και απο τους παλιούς!!

Mouratidis

New Member

g-tsak. Τα ιδια μου ειπαν και εμενα φιλε οταν τους ρωτησα προσφατα. Ισως να κανει λιγη διαφορα σε αυτους που δεν παιρνουν propecia λογω του οτι ειναι ενισχυμενο με καποια αντιαδρογονα οπως εκαταλαβα

Σας παραθετω και μια φωτογραφια μου τωρα 24 μερες μετα την μεταμοσχευση οπου φαινεται και η κοκκινιλλα. Θα ηθελα τις αποψεις σας.

tropheus

Well-Known Member

Η κοκκινίλα που παρουσιάζεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή που είχα εγώ ακόμα και μετά από σχεδόν 3 μήνες από την επέμβαση. Δε πρέπει να σε προβληματίζει ;)

Μπλουζα