Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ:
https://www.anastasakishairclinic.g...osxefsis-mallion-anastasakis-hair-clinic-242/
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε όχι και δεν έχει διαφορά, μια χαρά αποτέλεσμα πήρε ο φίλος ειδικά αν αναλογιστείς την ταλαιπωρημενη δοτρια του. Δεν τρελάθηκα με τον σχεδιασμό, αλλά overall το αποτέλεσμα είναι τιμιοτατο.Οχι μεγαλη διαφορά
Εγινε SMP δωρο μονο στις ουλες. Ειναι εμφανες στο βιντεο, φαινετι δερμα κανονικοτατα στην ποζα απο πανω.Λέτε να υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει και smp ;
Συγνώμη ρε φίλε, σου αρέσει αυτό το αποτέλεσμα ;Εγώ απορώ πού τα βρήκε τα τριχοθυλακια και έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. Εμένα, προσωπικώς, καταστάσεως δοθεισης, μου φαίνεται εντυπωσιακό. Αν ήταν αποτέλεσμα πρώτης μεταμοσχεύσεως, με παρθένα δότρια, θα ήταν φτωχό, αλλά μετά από 4 (!!!) το λες και σωτήριο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεδομένου ότι ο άνθρωπος είχε κάνει 4 μεταμοσχεύσεις πριν, ναι. Ως "απόλυτη τιμή" δεν με ενθουσιάζει, αλλά ως σχετικό μέγεθος, ναι. Αν ήμουν στην θέση του, και από εκεί που θα είχα ξεγράψει το θέμα μαλλιά, μετά από 4 μεταμοσχεύσεις, βρισκόμουν ξαφνικά με μία σαφώς οριοθετημένη hairline και μία κάποια πυκνότητα πιο πίσω, έτσι ώστε να μπορώ πλέον έστω από μπροστά να φαίνομαι πως έχω κανονικά μαλλιά, θα ήμουν ενθουσιασμένος.Συγνώμη ρε φίλε, σου αρέσει αυτό το αποτέλεσμα ;
Καλημερα.Συγνώμη ρε φίλε, σου αρέσει αυτό το αποτέλεσμα ;