#monotovideometraei case #271, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 4 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1.png

2.png

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ:
https://www.anastasakishairclinic.g...osxefsis-mallion-anastasakis-hair-clinic-242/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Οχι μεγαλη διαφορά
Ε όχι και δεν έχει διαφορά, μια χαρά αποτέλεσμα πήρε ο φίλος ειδικά αν αναλογιστείς την ταλαιπωρημενη δοτρια του. Δεν τρελάθηκα με τον σχεδιασμό, αλλά overall το αποτέλεσμα είναι τιμιοτατο.

MG86

New Member
Εγώ απορώ πού τα βρήκε τα τριχοθυλακια και έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. Εμένα, προσωπικώς, καταστάσεως δοθεισης, μου φαίνεται εντυπωσιακό. Αν ήταν αποτέλεσμα πρώτης μεταμοσχεύσεως, με παρθένα δότρια, θα ήταν φτωχό, αλλά μετά από 4 (!!!) το λες και σωτήριο.

GeorgeXz

Active Member
το λέει στο βίντεο ότι του έχει κάνει SMP.

Βέβαια, εννοεί πίσω μόνο για να καλύψει την ουλή του strip, αλλά φαίνεται να έχει κάνει κ αλλού.

όσοι σχολιάζουν θετικά από τις δύο φωτό κ μόνο, ας δουν ολόκληρο το βίντεο γτ όπως λέει κ ένας μεγάλος πωλητής, μόνο το βίντεο μετράει!

MG86

New Member
Το είδα. Αν σχολίαζα μόνο βάσει των φωτογραφιών θα έλεγα πως πρόκειται περί μαγείας, όχι επεμβάσεως. Στο βίντεο φαίνεται σαφώς λιγότερο πυκνό, όταν το βρέχει φεγγιζει σε διάφορα σημεία, αλλά, και πάλι, είναι πολύ σημαντική αλλαγή επί τα βελτιω.

Μπλουζα