#monotovideometraei case #250, στάδιο 5, 2500 τριχοθυλάκια, FUE | 10 μήνες μετά

Hercules80

Active Member
Ναι θελει προσοχη.
Ειδικα οταν:
ΔΕΝ εχει τεραστιες φωτογραφιες
ΔΕΝ εχει βιντεο
ΔΕΝ μιλαει ο ασθενής ΜΕ προσωπο
Θες το τηλεφωνο του να επιβεβαιώσεις την ακριβεια των λεγομενων?
Θελετε να παει στον @CVIAL για verification?
Ο συγκεκριμενος ειναι απολυτα διατεθειμενος
Το να μιλάει με πρόσωπο καποιοσ δεν λέει τίποτα καθώς δεν ξέρουμε τι έχει συμφωνηθεί να ειπωθεί πριν το βίντεο.
Όπως επίσης και το βίντεο δεν λέει κατι όταν δεν δίνονται αναλυτικά στοιχεία για να επαληθευτεί το αποτέλεσμα ότι όντως έτσι έπρεπε να δείχνει.
Όταν δεν έχεις δει το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο και δεν εχεισ δει την πορεία του με φωτογραφιεσ ανα μήνα δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι αποτέλεσμα μιας ή 2 επεμβάσεων.
Όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα βάσει επιφανειας και αριθμού grafts οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός με το τι σου παρουσιάζουν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Καλεσμενος δεν ειναι κανενας.
ΟΛΟΙ πληρωνουν.
Εγω ειμαι φτωχος, δεν εχω λεφτα να πληρωνω για συνεδρια, ουτε μπορω να χασω μια εβδομαδα εργασιας ενω ειμαι φτωχος.
Στο μελλον ελπιζω να τα καταφερω
α οκ. Ευχαριστω για την διευκρινηση. Νόμιζα δεν σε ξέρανε για αυτό…

sakisgr7

Member
συγγνώμη για το ύφος αλλά παραπετάγεσαι προς υπεράσπιση του ντοκ, είναι κουραστικό
Ποια ειναι η υπερασπιση του γιατρου βρε Γιαννο, εχω μεγαλη απορια ειλικρινα να μου πεις...
Επισης αλλος εκανε την ερωτηση ,σε αυτον απαντησα αλλα εσυ πεταχτηκες...
Δεν σε βλεπω να κοβεσαι παντως που σε καθε νημα σχετικο η ασχετο μας τα κανετε αεροστατο με τον Αναστασακη και αντι να διαβαζουμε αυτα που πρεπει, ειναι λες και ειμαστε σε πανελαδικο μεσημερινου...

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το να μιλάει με πρόσωπο καποιοσ δεν λέει τίποτα καθώς δεν ξέρουμε τι έχει συμφωνηθεί να ειπωθεί πριν το βίντεο.
Όπως επίσης και το βίντεο δεν λέει κατι όταν δεν δίνονται αναλυτικά στοιχεία για να επαληθευτεί το αποτέλεσμα ότι όντως έτσι έπρεπε να δείχνει.
Όταν δεν έχεις δει το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο και δεν εχεισ δει την πορεία του με φωτογραφιεσ ανα μήνα δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι αποτέλεσμα μιας ή 2 επεμβάσεων.
Όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα βάσει επιφανειας και αριθμού grafts οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός με το τι σου παρουσιάζουν.
Σου εκανα προτασεις που απαντανε καθε "ανησυχια".
Διαλεξτε και παρτε.
Ο ασθενής ειναι available
Σε λιγο θα ζητησουν καποιοι να τους παει και σπιτι να τον ...εξετασουν

ch7.panos

Well-Known Member
Μια χαρά υπάρχει λογος να λεει "κάποιος" οτι έβαλε λιγότερα για να δειξει οτι δήθεν μπορει να κανει "μαγικά" που δεν κάνουν αλλοι, π.χ. ο Lorenzo θα του έλεγε οτι χρειάζεται 5000-6000 για να καλυφθεί πλήρως η περιοχή, ενώ ο "αλλος" θα του έλεγε "ασε θα σε φτιάξω εγω full head of hair με 2500, έχω τον τρόπο", γιατι αυτος μπορει, ειναι μάγος σαν τον Copperfield :p....

Και τελικά πάνε οι πελάτες στον "κάποιον" και παίρνουν φτωχά αποτελέσματα με τα λιγα μσοχεύματα γιατι σε αυτους δεν έπιασαν τα "μαγικα", που για ενα περίεργο λογο πιάνουν μονο στις επίσημες παρουσιάσεις, ενώ σε ανεξάρτητες οχι....

Οπότε γενικα θα έλεγα προσοχή με το τι βλέπετε στις επίσημες παρουσιάσεις και να ειστε πολυ επιφυλακτικοι με το τι σας παρουσιάζουν......
Προσωπικά κόβω να ήθελε γύρω στα 5000-6000 να κλείσει και πίσω το οποίο δεν το άγγιξε

Sansiro

Member
Μια ερωτηση έκανα αδερφε. Πολλοι κορυφαίοι γιατρού συμμετείχαν
Οντως παρευρέθηκαν διάφοροι κορυφαίοι γιατροί οπως Dr Lorenzo και Dr Lupanzula. ειδα και ο Dr Zarev παρευρέθηκε στο συνέδριο όπως και ο Dr Pittella.

zarev pittella.png

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα