#monotovideometraei case #236, στάδιο 3, 1800 τριχοθυλάκια, FUE, 30 χρονών | 12 μήνες μετά

bobby

Well-Known Member
Πέρασα πριν λίγο από έξω από την νέα κλινική του the master of grafts και έχω να πω ότι τα τζάμια θέλουν καθάρισμα……

Με βρώμικα τζάμια τα «μόνο το βίντεο μετράει» θα βγαίνουν σκοτεινά και δεν θα βγαίνει σωστά το αποτέλεσμα….θα το λέμε εμείς…θα μας λέει μη-ιατρούς (νέος όροι….ιατροί και μη-ιατροί….χαχαχχαχχαχα) και άλλα ωραία κοσμητικά επίθετα όπως γίδια, αμόρφωτους κλπ…. Χαχαχαχα and the story will go on…..

Τόσα λεφτα έχει ο υπερπλούσιος, υπερταλαντούχος, υπερηψηλός, υπερόμορφος, υπερέξυπνος, υπεροδηγός (χαχαχαχα ), υπερμαλλιαρός (ΜΛΕ), δοκτορας, ας βάλει ένα συνεργείο καθαρισμού μήπως και «δουν φως» τα βίντεο…

Πάντως ρε δόκτορα εσύ πως καταδέχτηκες να μετακομίσεις από Χαλάνδρι σε Αμπελοκήπους, εγώ έλεγα θα πας χαλαρά Γλυφαδα ή Κηφισια. Άντε στην ξεφτίλα Κολωνάκι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Πέρασα πριν λίγο από έξω από την νέα κλινική του the master of grafts και έχω να πω ότι τα τζάμια θέλουν καθάρισμα……

Με βρώμικα τζάμια τα «μόνο το βίντεο μετράει» θα βγαίνουν σκοτεινά και δεν θα βγαίνει σωστά το αποτέλεσμα….θα το λέμε εμείς…θα μας λέει μη-ιατρούς (νέος όροι….ιατροί και μη-ιατροί….χαχαχχαχχαχα) και άλλα ωραία κοσμητικά επίθετα όπως γίδια, αμόρφωτους κλπ…. Χαχαχαχα and the story will go on…..

Τόσα λεφτα έχει ο υπερπλούσιος, υπερταλαντούχος, υπερηψηλός, υπερόμορφος, υπερέξυπνος, υπεροδηγός (χαχαχαχα ), υπερμαλλιαρός (ΜΛΕ), δοκτορας, ας βάλει ένα συνεργείο καθαρισμού μήπως και «δουν φως» τα βίντεο…

Πάντως ρε δόκτορα εσύ πως καταδέχτηκες να μετακομίσεις από Χαλάνδρι σε Αμπελοκήπους, εγώ έλεγα θα πας χαλαρά Γλυφαδα ή Κηφισια. Άντε στην ξεφτίλα Κολωνάκι.
έπεσαν οι πωλήσεις στο τοπικ? έπεσε ο αριθμός χειρουργιών? ανέβηκε το νοίκι; κάτι μάλλον οδήγησε σε περικοπές.

Sansiro

Member

Δεν ειναι καν στους Αμπελόκηπους αλλά στο "Λαϊκό" Γκύζη...

aeratos28

Just aeratos
Φίλε bobby,δεν είναι ότι περιμένει κανένας απαντήσεις..αυτό είναι γνωστό..απλά να μην (κρύβεται) ο λόγος διαφωνίας με τον γιατρό είναι το θέμα..γιατί με το να μας βρίζει και να του απαντάμε με βρισιμο,πάει στο προσωπικό η όλη κατάσταση,η οποία δεν έχει να κάνει καν,με τις επεμβάσεις..αυτός,αυτό θέλει..ας βριζομαστε ,αρκεί να μην ακούγονται και να μην συζητιούνται οι κακοτεχνίες του .κατάλαβες πως το παίζει? Χαχαχαχα κουτοπόνηρος ο wanna be χαχαχα
Τζάμπα περιμένετε και εσείς απαντήσεις στα ερωτήματα του Πάνου για τα αποτυχή αποτελέσματα του (που όλως τυχαίως είναι σχεδόν όλα τα ανεξάρτητα…… μάλλον συνωμότησαν οι ασθενείς του που έκαναν ανεξάρτητες παρουσιάσεις)

Kostas97

Well-Known Member

Στροφη στις λαικες γειτονιες? :rolleyes:

Στη Γλυφάδα με τους Κινέζους μια χαρά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δηλαδή η θα είμαι εγώ η ο άλλος...και εφ όσον λέω ψέματα όπως ισχυρίζεσαι άρα είμαι εγώ.

Δηλαδή η θα είμαι εγώ η ο άλλος...και εφ όσον λέω ψέματα όπως ισχυρίζεσαι άρα είμαι εγώ.

Μήπως τα έγραψε κάποιο απο τα avatar που χρησιμοποιείς και δεν είχατε συνεννοηθεί?
Οχι, εγω το εγραψα.
Ηταν ενα υποθετικό σεναριο, συγκεκριμενα μια Σχεση ισοδυναμιας οπως λενε στα μαθηματικά

Και το υποστηριζω και ως τροπο σκεψης και ως περιεχομενο
  • Ως ιατρός, το να μιλησει υποτιμητικα/απαξιωτικα (αυτο ειπες οτι εγινε) ενας ιατρός για εναν αλλον ιατρό που το εχει ασθενή με εναν τριτο ασθενή, ακομα περισσοτερο μη-ιατρό, ειναι τοσο αντιδεοντολογικο, αντιεπαγγελματικό, ανηκουστο και εναντια στα χρηστα ηθη, που μαντεψε πως λεγεται με μια λεξη αυτος ο ιατρός
  • Οταν καποιος λεει ψεμματα εις βαρος του ιατρού του προκειμενου να προσβάλλει καποιον άλλον ασθενή του ιατρού του, μαντεψε πως λεγεται αυτο με μια λεξη.
Μπορει να διαφωνούμε και να θεωρεις πως αυτο που εκανε ο Λορετζο (επ΄ουδενι δεν το πιστευω) ή εσυ, ως κατι μικρο, απλο και μη επιληψημο.
Αν ο @CVIAL θεωρει οτι σε εβρισα με την παραπάνω Σχεση Ισοδυναμιας, ας με μπαναρει να σε αφησει ελευθερο να προσβαλεις ειτε τον ιατρό σου ειτε εμενα επειδη υπάρχει ...Ελευθερια του λογου.
Δεν θα αλλαξει την βαρυτητα αυτού που εκανες. (εσυ η ο Λορετζο, για να μην σε "καταδικασω" χωρις αποδειξεις)

tasos33

Well-Known Member
Οχι, εγω το εγραψα.
Ηταν ενα υποθετικό σεναριο, συγκεκριμενα μια Σχεση ισοδυναμιας οπως λενε στα μαθηματικά

• Ως ιατρός, το να μιλησει υποτιμητικα/απαξιωτικα (αυτο ειπες οτι εγινε) ενας ιατρός για εναν αλλον ιατρό που το εχει ασθενή με εναν τριτο ασθενή, ακομα περισσοτερο μη-ιατρό, ειναι τοσο αντιδεοντολογικο, αντιεπαγγελματικό, ανηκουστο και εναντια στα χρηστα ηθη, που μαντεψε πως λεγεται με μια λεξη αυτος ο ιατρός
  • Οταν καποιος λεει ψεμματα εις βαρος του ιατρού του προκειμενου να προσβάλλει καποιον άλλον ασθενή του ιατρού του, μαντεψε πως λεγεται αυτο με μια λεξη.
Μπορει να διαφωνούμε και να θεωρεις πως αυτο που εκανε ο Λορετζο (επ΄ουδενι δεν το πιστευω) ή εσυ, ως κατι μικρο, απλο και μη επιληψημο.
Αν ο @CVIAL θεωρει οτι σε εβρισα με την παραπάνω Σχεση Ισοδυναμιας, ας με μπαναρει να σε αφησει ελευθερο να προσβαλεις ειτε τον ιατρό σου ειτε εμενα επειδη υπάρχει ...Ελευθερια του λογου.
Δεν θα αλλαξει την βαρυτητα αυτού που εκανες. (εσυ η ο Λορετζο, για να μην σε "καταδικασω" χωρις αποδειξεις)
ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ..

@Anastasakis Hair Clinic και για να μην ξεχνιόμαστε περιμένω να μου postaρεις που εχω γράψει οτι μου ελεγε λορεντζο για τα παραλητά σου, αν δεν απαντήσεις προσεχώς θα το κάνω νήμα και θα σε ρωτάω κάθε ήμερα ώστε να διατηρείται στην κεντρική σελίδα κάθε μέρα και να βλέπουν τα ΝΕΑ μελη τα μαργαριτάρια που γράφεις.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Το εγραψε ο αλλοσ.
Εσυ ειπες αλλο ψεμα.

Ειπες το ψεμα σου, ειπα πια ειναι η αληθεια, οσοι θελουν ας πιστεψουνε εσενα, οσοι θελουν εμενα.
Εχεις 5 κλακαδορους, μπραβο, συνεχιστε ετσι.
Δηλαδή έχεις παραδεχτεί εγγράφως ότι δεν εχω αναφέρει αυτά που γράφεις παρακάτω με τα σου είπα μου είπες.

Ως αυτόπτης μάρτυρας εχω τοποθετηθεί εξ αρχής γιατί είχες έρθει πάνω από το κεφαλι για να ζητήσεις touch up.

Επομένως οι μαθηματικές θεωρίες που στηρίζεσαι ταιριάζουν σε άλλες περιπτώσεις.

Μπλουζα