#monotovideometraei case #236, στάδιο 3, 1800 τριχοθυλάκια, FUE, 30 χρονών | 12 μήνες μετά

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όμως, δόκτωρα κάνε ένα βίντεο εσύ καλύτερα με το πατέρα σου και δείξε του τα γραφόμενα σου live... Να δούμε τη δική του αντίδραση. Που πήρες το όνομα του και το ξεφτίλισες....

Όπως ξέρετε δεν ασχολούμαι με τα νήματα αυτά, ούτε καν τα διαβάζω εδώ και καιρό. Όμως εδώ θα επέμβω. Φίλε @gregkont13 άσε έξω πατεράδες και μανάδες. Υπάρχει ένα beef και πλέον έχει κακοφορμήσει. Προσωπικά δεν έχω θέμα να κρίνετε τους πάντες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) σχετικά με το αν είναι καλοί, άσχετοι, πονηροί, κλπ, κλπ. Όμως μην το τραβάτε τόσο προσωπικά. Τα νήματα της κλινικής έτσι και αλλιώς είναι άνευ ουσίας για τον νέο χρήστη, ακόμα και στα καλά αποτελέσματα λόγω του beef δεν υπάρχει από κανέναν αντικειμενικότητα, απλά λάδι στην φωτιά για να συνεχίστεί η μέρα της μαρμότας. Ο @aeratos28 έχει καλύτερο point of view. Σταθείτε μόνο στην ουσία, δηλαδή στα θέματα που αφορούν τα των μμ και όχι στα προσωπικά. Δεν θα επανέλθω με άλλο ποστ αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν πάντα και τα πυρηνικά σαν επιλογή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Όπως ξέρετε δεν ασχολούμαι με τα νήματα αυτά, ούτε καν τα διαβάζω εδώ και καιρό. Όμως εδώ θα επέμβω. Φίλε @gregkont13 άσε έξω πατεράδες και μανάδες. Υπάρχει ένα beef και πλέον έχει κακοφορμήσει. Προσωπικά δεν έχω θέμα να κρίνετε τους πάντες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) σχετικά με το αν είναι καλοί, άσχετοι, πονηροί, κλπ, κλπ. Όμως μην το τραβάτε τόσο προσωπικά. Τα νήματα της κλινικής έτσι και αλλιώς είναι άνευ ουσίας για τον νέο χρήστη, ακόμα και στα καλά αποτελέσματα λόγω του beef δεν υπάρχει από κανέναν αντικειμενικότητα, απλά λάδι στην φωτιά για να συνεχίστεί η μέρα της μαρμότας. Ο @aeratos28 έχει καλύτερο point of view. Σταθείτε μόνο στην ουσία, δηλαδή στα θέματα που αφορούν τα των μμ και όχι στα προσωπικά. Δεν θα επανέλθω με άλλο ποστ αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν πάντα και τα πυρηνικά σαν επιλογή.
Δεκτό.

Ωστόσο, το όλο comment έρχεται από το ότι συνέχεια ακούμε πως αν δείξουμε στην κοπέλα μας αυτά που του λέμε, θα ξινίσει.... Και απαντώ πως αν δείξει στον πατέρα του τι γράφει ένας γιατρός, μάλλον εκείνος θα ξινίσει πολύ.

Εγώ προσωπικά δεν έλεγα τίποτα προσωπικό για χρόνια στον συγκεκριμένο και είχα ακούσει ότι είμαι άναδρος, δειλός, γίδι, μπατίρης, αμόρφωτος κλπ συν καδένες, τσαπόνυχτα... Οπότε όταν κάποιος χρησιμοποιεί το φόρουμ απλά για να διαφημίζει και να προσπαθεί να υποβιβάσει όποιον λέει ότι δεν του αρέσουν τα αποτέλεσματα του υποθέτωντας πως δεν έχει μόρφωση ή υπόβαθρο πρέπει κάποια στιγμή να δεχτεί ανάλογες απάντησεις.

Θα δεχτώ τη σύσταση και δεν θα γράψω κάτι ανάλογο ξανά. Παρόλα αυτά, δεν προσέβαλα πουθενά τον πατέρα του, απλά είπα πως με τη συμπεριφόρα του υποβιβάζει το όνομα του και την ιατρική κοινότητα που αντιπροσωπευεί.

Tetrakis

Well-Known Member
Μην πιάνετε κουβέντα με τον Κωτσιμπα ρε μάγκες..
Χάνεται η ουσία...αυτό και μόνο τον ενδιαφέρει και τίποτα άλλο..να μην ακούγεται τίποτα και να μην φαίνεται τίποτα από τις πατάτες που έχει κάνει σε ασθενείς του...που σε ότι ανεξάρτητο έχει εμφανιστεί στο φόρουμ,οι αποτυχίες κυμαίνονται στο 90-95% ..τον ψάχνουν ασθενείς,δεν εμφανίζεται στα τηλέφωνα,προσπαθεί να πείσει ασθενείς όπως είπαν οι ίδιοι οι ασθενείς να μην ανεβάσουν παρουσίαση η να μην την συνεχίσουν αν έχουν ήδη ανεβασει...
Σε κάθε πατάτα στα ανεξάρτητα ,δεν έχει δώσει καμία απάντηση ποτέ..έβαλε τον Πάνο να σχολιάσει τις ανεξάρτητες και μόλις του έδειξε όλες τις πατάτες ,κρύφτηκε πάλι ο μεγάλος επιστήμονας ..με το να απαντάτε σε κάθε προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει,πετυχαίνει αυτό που θέλει..να τα κρύβει αυτά
.προσβάλει,νευριασουμε εμείς ,του απαντάμε με το ίδιο στυλ,και γίνεται χαμός και πάει να το παίξει και θύμα μετά..
Πουλάει παπατζα ότι έχει 150 παρουσιάσεις..μα και αυτό σχέδιο του ήταν...όταν άρχισαν να εμφανίζονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις του,και οι πατάτες εμφανίζονταν η μία μετά την άλλη,έκανε φασαρία στο φόρουμ,και απαγόρευσε να γίνονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις από την κλινική του και είπε πως θα βάζει μόνο αυτός χωρίς στοιχεία..
Δεν απάντησε ποτέ τίποτα,ανέβαζε εδώ ότι ανέβαζε και στις δικές του σελίδες με αυτό το σκοπό..να λέει μετά από καιρό ότι έχω 150 δουλειές μου εδώ ..και εσείς κολλάτε στις ανεξάρτητες...
Χαχαχαχα...ο κουτοπόνηρος...άμα δεν είχες κάνει φασαρία ρε Κωτσιμπα για να μην γίνονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις που απειλούσε με μηνύσεις ,και άφηνες να ανέβουν και άλλες ,τώρα δεν θα το είχες το επιχείρημα αυτό ..πονηρή νυφίτσα..εγώ τα έλεγα από τότε αλλά είσαι τυχερός που ο cvial μου έλεγε δεν πειράζει ,ας ανεβάζει ότι είναι ..
Τώρα για το ότι είναι καλός πωλητής ...
Ε δεν νομίζω...
Στους τυφλούς(ανίδεους πελάτες του) είναι ο μονόφθαλμος....εκεί ποντάρει..
Εδώ,που ξέρουμε τι να κοιτάξουμε,όχι απλά δεν μπορεί να πουλήσει ....
Αλλά τον λες και ξεβρακωτο....
Οχι φίλε.. είναι εκπληκτικός πωλητής. Αν είσαι καινούριος στο φόρουμ εύκολα σε προσελκύει. Έχει γνώσεις επι του θέματος και μπορεί να πουλήσει το προϊόν. Τώρα, όσον αφορά τα skills, potential κτλ είναι άλλο ζήτημα. Εκεί δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό και μάλιστα στο ποσο το κοστολογεί..

Hercules80

Active Member
Δεκτό.

Ωστόσο, το όλο comment έρχεται από το ότι συνέχεια ακούμε πως αν δείξουμε στην κοπέλα μας αυτά που του λέμε, θα ξινίσει.... Και απαντώ πως αν δείξει στον πατέρα του τι γράφει ένας γιατρός, μάλλον εκείνος θα ξινίσει πολύ.

Εγώ προσωπικά δεν έλεγα τίποτα προσωπικό για χρόνια στον συγκεκριμένο και είχα ακούσει ότι είμαι άναδρος, δειλός, γίδι, μπατίρης, αμόρφωτος κλπ συν καδένες, τσαπόνυχτα... Οπότε όταν κάποιος χρησιμοποιεί το φόρουμ απλά για να διαφημίζει και να προσπαθεί να υποβιβάσει όποιον λέει ότι δεν του αρέσουν τα αποτέλεσματα του υποθέτωντας πως δεν έχει μόρφωση ή υπόβαθρο πρέπει κάποια στιγμή να δεχτεί ανάλογες απάντησεις.

Θα δεχτώ τη σύσταση και δεν θα γράψω κάτι ανάλογο ξανά. Παρόλα αυτά, δεν προσέβαλα πουθενά τον πατέρα του, απλά είπα πως με τη συμπεριφόρα του υποβιβάζει το όνομα του και την ιατρική κοινότητα που αντιπροσωπευεί.
ολο αυτο ο γιατρός το κάνει σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό με το να βριζει συνεχώς και να προσπαθει να υποβαθμίσει τα μέλη του φόρουμ και να μειώσει την άποψη τους, επειδη τον πονάει η αλήθεια και χτυπάει φλέβα τα οσα λένε και επειδη ξέρει και ο ιδιος οτι ειναι η αλήθεια τα οσα λενε τα μέλη του φορουμ για αυτον και τα αποτελέσματα του....

οπότε αν κάποιος το έχει παρατραβήξει ειναι αυτος και οχι τα μέλη που απαντουν στις ξεδιάντροπες προσβολές του...δεν μπορει να βριζει συνεχώς τα μέλη οπως γουστάρει και οι αλλοι να κάθονται με σταυρωμένα χέρια.... Και λίγα του ειπες, με βάσει οσα έχει πει αυτος...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεκτό.

Δεν είπα ότι προσέβαλες τον πατέρα του αλλά τον έβαλες στην εξίσωση. Καλό είναι να αφήσουμε τους γονείς έξω. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά περί γιδιών, αμόρφωτων, κλπ και σίγουρα για το beef είναι υπεύθυνα και τα δύο μέρη, δεν βγάζω τον γιατρό από την εξίσωση. Απλά είναι λάθος να πηγαίνει επί προσωπικού γιατί χάνεται η ουσία και η ουσία είναι να κρίνουμε αποτελέσματα και όχι να μιλάμε για κοντούς, για μπατίρηδες και αμόρφωτους.

gregkont13

Verified MM member
Δεν είπα ότι προσέβαλες τον πατέρα του αλλά τον έβαλες στην εξίσωση. Καλό είναι να τους αφήσουμε έξω. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά περί γιδιών, αμόρφωτων, κλπ και σίγουρα για το beef είναι υπεύθυνα και τα δύο μέρη, δεν βγάζω τον γιατρό από την εξίσωση. Απλά είναι λάθος να πηγαίνει επί προσωπικού γιατί χάνεται η ουσία και η ουσία είναι να κρίνουμε αποτελέσματα και όχι να μιλάμε για κοντούς, για μπατίρηδες και αμόρφωτους.
Δεκτό και δεν θα συμβεί ξανα απο μεριάς μου.

aeratos28

Just aeratos
O Κωτσιμπας τα κάνει αυτά γιατί δεν έχει άντερα να απαντήσει στα εκτρώματα που έχει για αποτελέσματα στα ανεξάρτητα περιστατικά του .με στοιχεία και αναλυση σε όλα τα ανεξάρτητα περιστατικά του ,λέω όλα αυτά ..ένα προς ένα ο Πάνος τα ανέλυσε και για να κρυφτεί ,απλά βρίζει όλα τα μέλη που του τα λέμε .και με χυδαίο τρόπο πάντα..ε τι να λέμε τώρα..μαζέψτε τον wanna be κορυφαίο,γιατί το έχει παρατραβηξει..
Και εγώ δεν μιλάω ,τον αφήνω να λέει αλλά κάπου έχει ξεφύγει..
Μια χαρά του τα είπε ο gregkont ,απλά το θέμα είναι να μην δίνουμε σημασία πλέον,μετά και από αυτό,και να συνεχίσει η πρέσα στο να δώσει απαντήσεις ο Κωτσιμπας
Δεν είπα ότι προσέβαλες τον πατέρα του αλλά τον έβαλες στην εξίσωση. Καλό είναι να αφήσουμε τους γονείς έξω. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά περί γιδιών, αμόρφωτων, κλπ και σίγουρα για το beef είναι υπεύθυνα και τα δύο μέρη, δεν βγάζω τον γιατρό από την εξίσωση. Απλά είναι λάθος να πηγαίνει επί προσωπικού γιατί χάνεται η ουσία και η ουσία είναι να κρίνουμε αποτελέσματα και όχι να μιλάμε για κοντούς, για μπατίρηδες και αμόρφωτους.

gregkont13

Verified MM member
O Κωτσιμπας τα κάνει αυτά γιατί δεν έχει άντερα να απαντήσει στα εκτρώματα που έχει για αποτελέσματα στα ανεξάρτητα περιστατικά του .με στοιχεία και αναλυση σε όλα τα ανεξάρτητα περιστατικά του ,λέω όλα αυτά ..ένα προς ένα ο Πάνος τα ανέλυσε και για να κρυφτεί ,απλά βρίζει όλα τα μέλη που του τα λέμε .και με χυδαίο τρόπο πάντα..ε τι να λέμε τώρα..μαζέψτε τον wanna be κορυφαίο,γιατί το έχει παρατραβηξει..
Και εγώ δεν μιλάω ,τον αφήνω να λέει αλλά κάπου έχει ξεφύγει..
Μια χαρά του τα είπε ο gregkont ,απλά το θέμα είναι να μην δίνουμε σημασία πλέον,μετά και από αυτό,και να συνεχίσει η πρέσα στο να δώσει απαντήσεις ο Κωτσιμπας
Αρχικά ο κ. Κωσταντινός θα μπορούσε να αγοράσει μερικά φώτα για να παρουσιάζει αποτελέσματα. Γιατί ο πιο ακριβός στην Ελλάδα χωρις φώτα είναι παράδοξο.

JimKan1

Well-Known Member
cvial περιμενω την επομενη φορα που θα αναφερθει σε γονεις ο τασακης να εχεις αντιστοιχη αντιμετωπιση, γιατι μεχρι τωρα το εχει κανει πολλες φορες και δεν σε εχω δει να του λες κατι, εκτος αν θεωρεις οτι ειναι τοσο μεγαλη κομπλεξαρα που οτι και να του πεις ειναι ανουσιο, αυτο το ακουω

LoverBoy

Well-Known Member
Έχει αναφερθεί αρκετές φορές ο γιατρός ότι θα ντρεπόντουσαν οι γονείς μας αν έβλεπε πως φερόμαστε στο φόρουμ

gregkont13

Verified MM member
Έχει αναφερθει αρκετές φορές ο γιατρός ότι θα ντρεποντουσαν οι γονείς μας αν έβλεπε πως φερομαστε στο φόρουμ
Και οι γονείς μας και οι κοπέλες/γυναίκες μας και νομίζω @CVIAL ότι σε αυτό πρέπει να γίνει ανάλογη σύσταση και στο γιατρό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@JimKan1 ξέρεις ότι δεν παρακολουθώ αυτά τα νήματα, το έγραψα τώρα επειδή το είδα τυχαία. Εννοείται ότι αν υποπέσει στην αντιληψή μου (αν όχι να με ταγκάρετε) κάτι παρόμοιο από την πλευρά του γιατρού θα έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση.

bobby

Well-Known Member
Ότι έχει ξεφύγει είναι δεδομένο.

Ότι προκαλεί χυδαία με βρισιές και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς επίσης.

Ότι έχει τσακωθεί με την αλήθεια και την πραγματικότητα επίσης.

Περιμένει αντίστοιχη απάντηση (χυδαία) αλλά τζάμπα περιμένει….

Τζάμπα περιμένετε και εσείς απαντήσεις στα ερωτήματα του Πάνου για τα αποτυχή αποτελέσματα του (που όλως τυχαίως είναι σχεδόν όλα τα ανεξάρτητα…… μάλλον συνωμότησαν οι ασθενείς του που έκαναν ανεξάρτητες παρουσιάσεις)

Οι δε επίσημες, χωρίς στοιχεία ή με λάθος στοιχεία, λάθος φωτογραφίες και βέβαια ΠΑΝΤΑ στο σκοτάδι το μετά……

«Κορυφαίος» του οικοδομικού τετραγώνου (Αλεξάνδρας-Καλλιγά-Παράσχουν-Παπαρρηγοπούλου)…..

ΥΓ ας με συγχωρήσει κάποιο ιατρείο ή κλινική ΜΜ στο υπόψη τετράγωνο αν τυχόν υπάρχει, δυστυχώς μου διέφυγε…..

tasos33

Well-Known Member
@JimKan1 ξέρεις ότι δεν παρακολουθώ αυτά τα νήματα, το έγραψα τώρα επειδή το είδα τυχαία. Εννοείται ότι αν υποπέσει στην αντιληψή μου (αν όχι να με ταγκάρετε) κάτι παρόμοιο από την πλευρά του γιατρού θα έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση.
Σε είχα ταγκαρει προσφάτως που με αποκαλούσε γελοίο και μαλακά, εντάξει δε παρεξηγουμε κιολας άμα τα λέει ο ιατρός , άλλωστε δεν τον έχει και κανένας σε υπόληψη πλεον εδώ μέσα, αλλά είπαμε κάπου να βάλει και φρένο

aeratos28

Just aeratos
Άμα κάτσουμε και σου ταγκαρουμε cvial τα καραγκιοζηλικια που γράφει για οικογένειες ,και ότι ήδη ντρέπονται οι γονείς μας επειδή δεν έχουμε αξία σαν άνθρωποι και άλλα τέτοια διαφορά που αραδιαζει κάθε φορά που στριμώχνεται επειδή δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στις ευλογες ερωτήσεις,θα σε ταγκαρουμε μέχρι να πεθάνει ο Χαιλαντερ..ο τύπος το έχει ξεκινήσει αυτό και το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο..Τι να κάνουμε,δεν του φταίμε εμείς για την μετριότητα του..έτυχε να μην είναι και τόσο καλός σε αυτό που κάνει ..δεν είναι ο μόνος..επίσης δεν ειναι ο μόνος που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος...αλλά το να του δείχνουμε όλοι τα τραγικά λάθη και να αποδεικνύουμε την μετριότητα του,και να μας βρίζει κιόλας...παραπαει ...θρασυτατος ο μεσήλικας
Για οικογένειες μίλησα για πατεράδες και μανάδες.

..

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σε είχα ταγκαρει προσφάτως που με αποκαλούσε γελοίο και μαλακά, εντάξει δε παρεξηγουμε κιολας άμα τα λέει ο ιατρός , άλλωστε δεν τον έχει και κανένας σε υπόληψη πλεον εδώ μέσα, αλλά είπαμε κάπου να βάλει και φρένο
Μπορεις να το ποσταρεις αυτο που λες οτι δηθεν εγραψα? να το δει και ο @CVIAL
Γιατι δυστυχως παλι λες ψεμματα.
Μ@λ@κ@ δεν εχω πει κανεναν.

tasos33

Well-Known Member
Μπορεις να το ποσταρεις αυτο που λες οτι δηθεν εγραψα? να το δει και ο @CVIAL
Γιατι δυστυχως παλι λες ψεμματα.
Μ@λ@κ@ δεν εχω πει κανεναν.
Αν ΟΝΤΩΣ ισχυει κατι τετοιο και επιμενεις και το γραψεις δημοσίως, τοτε δεν εισαι ΕΣΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και ΠΑΛΙ μπορω να το κατεβασω!
Δηλαδή η θα είμαι εγώ η ο άλλος...και εφ όσον λέω ψέματα όπως ισχυρίζεσαι άρα είμαι εγώ.
Γιατι φιλε:
Αν λες αληθεια, ο Λορετζο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ
Αν λες ψεμματα, εισαι εσυ
Ας μας πει ο @CVIAL τη γνωμη του αν ο Λορετζο ειναι αυτο που περιγραφεις.
Δηλαδή η θα είμαι εγώ η ο άλλος...και εφ όσον λέω ψέματα όπως ισχυρίζεσαι άρα είμαι εγώ.

Μήπως τα έγραψε κάποιο απο τα avatar που χρησιμοποιείς και δεν είχατε συνεννοηθεί?

Μπλουζα