#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει; Χαχαχαχαχα
Εσενα παντω ςαγορακι
ΚΑΙ σε φιλοξενησα
ΚΑΙ ημουν ευγενης
ΚΑΙ ψιλοκουβα πηγες τελικα οπως εχεις παραδεχθει
ΚΑΙ δεν σε κοροιδεψα για αυτο, δεν σχολισα καν, γιατι εκανες επιλογη ιατρου με ΣΩΣΤΑ κριτηρια αλλα shit happens to everybody.

Απο κοντα και εσυ νορμαλ θα ησουν οταν ηρθες.
Εδω φερεσαι σαν κατινα γιατι δεν εχεις πραγματικο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και επηρεαζεσαι απο αλλου, πιο προβληματικους.
Βαζω στοιχημα οτι οταν ερθεις στα εγκαινι αμου, ΠΑΛΙ μορμαλ θα εισαι!
Οποτε, δουλεψε λιγο την ανοσια σου σε τοξικα ατομα, εισαι υπερβολικα επιρεασιμος.
Not a male thing

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Ασε ρε το δραμα
το τυπακι προσπαθει να σας πεισει οτι ειναι ΜΑΓΚΙΑ να εκανε με 1900 ευρω ΔΗΘΕΝ 3500 μοσχευματα
ΜΕχρι εδω οκ.
Αλλα ΜΕΤΑ αρχισε να γραφει οτι δηθεν εγω ειμαι ακριβος και κοροιδευω, σε μια ελευθερη αγορα και με εκατονταδες αποτελεσματα και εδω μεσα, οταν η κλινικη του δεν εχει ουτε 1.

και αν του απαντησω εναντια στην λασπη που ριχνει ΠΡΩΤΟΣ για να μην φανει ποσο ΤΣΙΠΗΣ και γελοιος ειναι (εξηγησα και για τα δυο γιατι ειναι) μετα τα βαζεις με εμενα και κανει δηθεν πως δεν καταλαβες?

Δεν ντρεπεστε λιγο να μην ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ πριν γραψετε?
Γιατρέ μια ερώτηση θεωρείται ότι έχετε βελτιωθεί στην τελευταία πενταετία σαν γιατρός και στο τι ποιότητα υπηρεσιών προσφέρετε?

gregkont13

Verified MM member
ΚΑΙ δεν σε κοροιδεψα για αυτο, δεν σχολισα καν, γιατι εκανες επιλογη ιατρου με ΣΩΣΤΑ κριτηρια αλλα shit happens to everybody.

Θεώρω πως είναι αυτονόητο ένας γιατρός να μην κοροιδεύει κανέναν άνθρωπο που δεν πήγε καλά η επέμβαση του. Είτε έκανε επιλογή γιατρού με σωστά κριτίρια, είτε με λάθος. Δεν ξέρω καν γιατί το γράφεις σαν να έκανες κάτι σπουδαίο. Αυτό είναι αυτονοήτο...

Anastasakis Hair Clinic

Θεώρω πως είναι αυτονόητο ένας γιατρός να μην κοροιδεύει κανέναν άνθρωπο που δεν πήγε καλά η επέμβαση του. Είτε έκανε επιλογή γιατρού με σωστά κριτίρια, είτε με λάθος. Δεν ξέρω καν γιατί το γράφεις σαν να έκανες κάτι σπουδαίο. Αυτό είναι αυτονοήτο...
ρε φιλε, ασε με εμενα μια στιγμη, θα επανελθουμε

Συμφωνεις με τα κριτηρια που επελεξε το μελος ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι σχεδον ΟΛΟΙ που επειλεγουν με αυτα τα κριτηρια εχουν σκ@τ@ αποτελεσμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι το παρουσιασε σαν επιτευγμα να βρει τοσο "καλη τιμη" ενω ειναι ΛΑΘΟΣ κριτηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι η κλινικη που επελεξε και μετα εγραφε διθυραμβους δεν εχει κανενα αποτλεσμα εδω μεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Απαντα μεσα ΣΟΥ λιγο αυτα, και ασε να μου κουνας εμενα το δακτυλο αν ειμαι αγενης ή οχι.
μετα παμε και εκει και ΠΟΙΟΝ κοροιδευω και ΓΙΑΤΙ
Απαντησε μου σε παρακαλω!

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ μια ερώτηση θεωρείται ότι έχετε βελτιωθεί στην τελευταία πενταετία σαν γιατρός και στο τι ποιότητα υπηρεσιών προσφέρετε?
Αν θες να κανεις τον δημοσιογραφο (ειναι τυπικη ερωτηση δημοσιογραφικη) θα χαρω να ερθεις με σειρα ερωτησεων απο την κλινικη μου να κανουμε βιντεο, να κανω και εγω μερικες ερωτησεις και σε εσενα.
Τι λες?

Διοτι, χωρις να εχω καποιον απεναντι μου δεν απανταω ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

gregkont13

Verified MM member
ρε φιλε, ασε με εμενα μια στιγμη, θα επανελθουμε

Συμφωνεις με τα κριτηρια που επελεξε το μελος ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι σχεδον ΟΛΟΙ που επειλεγουν με αυτα τα κριτηρια εχουν σκ@τ@ αποτελεσμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι το παρουσιασε σαν επιτευγμα να βρει τοσο "καλη τιμη" ενω ειναι ΛΑΘΟΣ κριτηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Συμφωνεις οτι η κλινικη που επελεξε και μετα εγραφε διθυραμβους δεν εχει κανενα αποτλεσμα εδω μεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Απαντα μεσα ΣΟΥ λιγο αυτα, και ασε να μου κουνας εμενα το δακτυλο αν ειμαι αγενης ή οχι.
μετα παμε και εκει και ΠΟΙΟΝ κοροιδευω και ΓΙΑΤΙ
Απαντησε μου σε παρακαλω!

Συμφωνεις με τα κριτηρια που επελεξε το μελος ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν ξέρω με ποια κριτίρια επέλεξε. Αν ήταν μόνο θέμα τιμής, είναι ένα κριτίριο με το οποίο εγώ δεν θα πήγαινα να κάνω μμ. Προσωπικά έχω δει πως το πολύ φτηνό κρύβει παγίδες. Στο πολύ ακριβό επίσης υπάρχουν παγίδες(πληρώνεις φήμη μετά από ένα σημείο που μπορεί να είναι μουφά ή μάλλον να νομίζεις κάτι που δεν είναι αλήθεια). Εγώ έψαξα να δω από κοντά άτομα, να δω consistency και να μιλήσω με ένα γιατρό που δεν θα ήθελε να με κάνει τέζα σήμερα, αλλά να μου δώσει ένα πλάνο ολικό και κατέληξα στη Hattingen. Όταν πήγα Κύπρο για τη πρώτη μμ το 2020, έγιναν λίγο περίεργα όλα, μιας που δεν ήταν η υπερτοπ επίλογη. Είχα κλείσει erdo, αλλά ακύρωσα γιατί πήγε στη νεα κλινική με τα 14 χειρουργία και δεν μου άρεσε και δεν ήθελα να μπω για στριπ 6500 θυλάκια τότε γιατί είχα ακόμα μάμα μαλλιά αρκετά και φοβήθηκα το σοκ λος. Ωστόσο, θεώρω πως η Κύπρος ακόμα και σήμερα είναι μια αρκετά καλή επιλογή για το κόστος της, χωρίς να λείπουν κάποιες αποτύχιες κατά καιρούς. Κοντολόγις αν το μέλος, έπελεξε μόνο με βάση το κόστος δεν είναι κριτίριο που θα είχα εγώ.

Συμφωνεις οτι σχεδον ΟΛΟΙ που επειλεγουν με αυτα τα κριτηρια εχουν σκ@τ@ αποτελεσμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν επιλέγεις μόνο με βάση την τιμή και κυριώς τη χαμήλη, ναι... Συμβαίνει πολύ. Εκτός αν πέσουν σε καλό τεχνικό από τύχη ή αν έχουν τρομερά καλά χαρακτηριστικά (μειοψηφία). Επίσης εκτός από το κακό αποτέλεσμα, μερικές φτηνές κλινικές μπορεί να χάλασουν και δότρια που αυτό τα κάνει όλα ακόμα πιο δύσκολα.

Συμφωνεις οτι το παρουσιασε σαν επιτευγμα να βρει τοσο "καλη τιμη" ενω ειναι ΛΑΘΟΣ κριτηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν το έχω δει. Μπορεί και να ήθελε απλά να υποστήριξει την επιλογή του, όχι να παρασύρει άλλους. Καμιά φόρα λες πράγματα για να υποστήριξεις και την δική σου επιλογή. Αν μόνο αυτό ήταν το κριτήριο του, που δεν το ξέρω, δεν είναι δόκιμο.

Συμφωνεις οτι η κλινικη που επελεξε και μετα εγραφε διθυραμβους δεν εχει κανενα αποτλεσμα εδω μεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν έχω δει καν τι επέλεξε. Πιθανώς να μην έχει κανένα αποτέλεσμα εδώ μέσα αυτή η κλινική. Δεν νομίζω να λες ψέμματα γι' αυτό. Κάποτε δεν είχες ούτε εσύ. Θα δούμε τι θα δούμε.

Στα απάντησα όλα. Ωστόσο, σου ξανάλεω. Έκανε μια επιλογή, έχει άγχος για τη μμ του σίγουρα όπως όλοι. Είναι χειρουργίο, σίγουρα θέλει να αλλάξει την εικόνα του και να υποστήριξει την επιλογή του. Ως γιατρός, μπορείς να πεις (γενικά μιλάω για όλα), πιστευώ πως δεν πρέπει να επιλέγεται μόνο με βάση τη τιμή. Δείτε βίντεο, από κοντά αποτέλεσματα και αποφασίστε χωρίς βιασύνη κάποιον που θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Το να λες πως κάποιος είναι τσίπης ή να τον προσβάλεις προσωπικά είναι ανάγωγο, άσχημο και πλέον κουραστικό. Ο CVIAL με τον Stripar είχαν κάνει κομμάτια το Βεκρή που κάποιοι είχαν ως θεό χρόνια και σε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν υπέπεσαν. Άλλο προστατευώ το κοινό άλλα ανοίγω οχετό και χαρακτήριζω ασύστολα. Στο κάτω κάτω αν κάποιος επηρεαστεί από κάποιον άλλο μόνο λόγο φτηνής τιμής, ήθελε να μη δώσει πολλά εξαρχής και θα επηρεαζόταν από άλλη αφορμή ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή του Γιώργου.

LoverBoy

Well-Known Member
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν είχαν ΟΛΟΙ σκ@τ@ αποτελέσματα όπως είπε ο γιατρός παραπάνω επειδή επέλεξαν οικονομική κλινική-γιατρό.Έχουμε δει και απο οικονομικές επιλογές αρκετά καλά αποτελέσματα απο Θεσσαλονική μέχρι Αθήνα ακόμα και Κύπρο!Δεν είναι σίγουρη η αποτυχία μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

gregkont13

Verified MM member
ΚΑΙ η δευτερη θα ειναι FUE, αλλα 2500+
και μπορει να εχει και μια μικρη 3η, κανα 1500αρι ακομα.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, αν χρειαζομαστε και άλλα, το STRIP θα μας δωσει άλλα 2-2,5Κ

Ελπιζω να εγινα σαφης τωρα, πριν ισως δεν ηταν!

Η αποκλειστικη χρηση ΚΑΜΙΑΣ τεχνικης δεν δινει μεγιστη συγκομιδη!
Μονο ο συνδυασμός.
Απλα, ελαχιστοι μπορουν οι ιδιοι και η ομαδα τους να κανει STRIP πλεον, οποτε θα μαδανε κεφαλια, δλδ θα βγαινουν εκτος οριων αριθμων και θα εχουμε αλλη μια γενια κατεστραμενων κεφαλιων...
Επίσης εκτός από το σοού χαρακτηρισμών να σου κάνω και μια ουσιαστική ερώτηση μπας και κάποιος μάθει και κάτι σοβαρό.

Μιας που ανέφερες ότι ο ασθενής αυτός έχει και στριπ να δώσει. Έχω δει πως τις τομές σου τις ράβεις και δεν βάζεις staples. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό; Η Hattingen και οι Hasson&Wong βάζουν staples. Και εγώ Staples είχα. Μάλιστα οι Hasson&Wong εξηγούν περιληπτικά στο σαιτ τους και γιατί το κάνουν (Δες κάτω). Οπότε ήθελα να σε ρωτήσω γιατί προτιμάς τα ράμματα.

Many patients ask why staples instead of sutures? As with most any surgery, the skill of the doctor is one of if not the most important factor is producing a good scar. However, all others things being equal, staples will result in a better scar than sutures for a number of reasons including some of the following:

1. Sutures can cause an inflammatory reaction that can result in more scarring, staples do not cause this reaction.
  2. If sutures are too tight or improperly implemented, they can cause additional scarring perpendicular to the linear scar referred to as cross-hatched stitch marks or a “railroad track scar”. This does not happen with staples.
  3. Staples distribute the force by which the incision is held together over a greater and more uniform area. The more surface area of the wound that is precisely joined together, the less effect tension will have on the resulting scar causing it to stretch.
  4. Staples can be left in longer without risk of increased scarring. The longer sutures are left in, the greater the chance of a “railroad track scar”

gregkont13

Verified MM member
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν είχαν ΟΛΟΙ σκ@τ@ αποτελέσματα όπως είπε ο γιατρός παραπάνω επειδή επέλεξαν οικονομική κλινική-γιατρό.Έχουμε δει και απο οικονομικές επιλογές αρκετά καλά αποτελέσματα απο Θεσσαλονική μέχρι Αθήνα ακόμα και Κύπρο!Δεν είναι σίγουρη η αποτυχία μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
εγώ δεν είπα αυτό πάντως. είπα απλά ότι αν το μόνο σου κριτήριο είναι η τιμή, έχεις μεγάλο chance να την πατήσεις. Όχι ότι αν δεν δώσεις σόνυ και ντε 3 ευρώ το γκράφτ είναι κακή επιλογή. Και με ψηλή τιμή μπορεί να την πατήσεις. Γενικά η τιμή δεν πρέπει να είναι στα τοπ κριτίρια κατέ με.

LoverBoy

Well-Known Member
εγώ δεν είπα αυτό πάντως. είπα απλά ότι αν το μόνο σου κριτήριο είναι η τιμή, έχεις μεγάλο chance να την πατήσεις. Όχι ότι αν δεν δώσεις σόνυ και ντε 3 ευρώ το γκράφτ είναι κακή επιλογή. Και με ψηλή τιμή μπορεί να την πατήσεις. Γενικά η τιμή δεν πρέπει να είναι στα τοπ κριτίρια κατέ με.
Πάντα είναι ρίσκο και για πολλούς λόγους και σίγουρα υπάρχουν κλινικές που είναι απάτες αλλά δεν είναι όλες οι οικονομικές λύσεις απάτες όπως έχει αναφερθεί!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Πάντα είναι ρίσκο και για πολλούς λόγους και σίγουρα υπάρχουν κλινικές που είναι απάτες αλλά δεν είναι όλες οι οικονομικές λύσεις απάτες όπως έχει αναφερθεί!
ποτέ δεν είπα αυτό. Ίσα ίσα, η κυπρός ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον με μικρό budget και αξιοπρεπή δουλεία (άποψη μου πάντα).

Hercules80

Active Member
Συμφωνεις οτι η κλινικη που επελεξε και μετα εγραφε διθυραμβους δεν εχει κανενα αποτλεσμα εδω μεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν έχω δει καν τι επέλεξε. Πιθανώς να μην έχει κανένα αποτέλεσμα εδώ μέσα αυτή η κλινική. Δεν νομίζω να λες ψέμματα γι' αυτό. Κάποτε δεν είχες ούτε εσύ. Θα δούμε τι θα δούμε.
κι ομως λεει ανακριβειες οτι δηθεν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα οπως ανακρίβειες λεει οταν μιλάει για δήθεν χαμηλες φυτρώσεις χωρις στοιχεία...λάσπη στον ανεμιστήρα δηλαδη.

Έχει ενα πολυ καλό αποτέλεσμα εδώ στο φορουμ, (δεδομένης της προηγούμενης κατάστασης του που ηταν αεροδρόμιο), συγκεκριμένα του @panosss23 , που ειχε υψηλη φύτρωση και απο αεροδρόμιο απέκτησε πολυ καλή κάλυψη..

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
κι ομως λεει ανακριβειες οτι δηθεν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα οπως ανακρίβειες λεει οταν μιλάει για δήθεν χαμηλες φυτρώσεις...λάσπη στον ανεμιστήρα δηλαδη.

Έχει ενα αποτέλεσμα εδώ που ειχε υψηλη φύτρωση και απο αεροδρόμιο απέκτησε πολυ καλή κάλυψη..

Καπου Μπιφ εχουν μεταξυ τους αυτοι... Αλλιως ο δρ δε θα μιλαγε δημοσια ετσι,.

gregkont13

Verified MM member
κι ομως λεει ανακριβειες οτι δηθεν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα οπως ανακρίβειες λεει οταν μιλάει για δήθεν χαμηλες φυτρώσεις χωρις στοιχεία...λάσπη στον ανεμιστήρα δηλαδη.

Έχει ενα αποτέλεσμα εδώ στο φορουμ που ειχε υψηλη φύτρωση και απο αεροδρόμιο απέκτησε πολυ καλή κάλυψη..συγκεκριμένα του @panosss23

Απλά δεν είχα ιδέα.

Anastasakis Hair Clinic

Συμφωνεις με τα κριτηρια που επελεξε το μελος ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν ξέρω με ποια κριτίρια επέλεξε. Αν ήταν μόνο θέμα τιμής, είναι ένα κριτίριο με το οποίο εγώ δεν θα πήγαινα να κάνω μμ. Προσωπικά έχω δει πως το πολύ φτηνό κρύβει παγίδες. Στο πολύ ακριβό επίσης υπάρχουν παγίδες(πληρώνεις φήμη μετά από ένα σημείο που μπορεί να είναι μουφά ή μάλλον να νομίζεις κάτι που δεν είναι αλήθεια). Εγώ έψαξα να δω από κοντά άτομα, να δω consistency και να μιλήσω με ένα γιατρό που δεν θα ήθελε να με κάνει τέζα σήμερα, αλλά να μου δώσει ένα πλάνο ολικό και κατέληξα στη Hattingen. Όταν πήγα Κύπρο για τη πρώτη μμ το 2020, έγιναν λίγο περίεργα όλα, μιας που δεν ήταν η υπερτοπ επίλογη. Είχα κλείσει erdo, αλλά ακύρωσα γιατί πήγε στη νεα κλινική με τα 14 χειρουργία και δεν μου άρεσε και δεν ήθελα να μπω για στριπ 6500 θυλάκια τότε γιατί είχα ακόμα μάμα μαλλιά αρκετά και φοβήθηκα το σοκ λος. Ωστόσο, θεώρω πως η Κύπρος ακόμα και σήμερα είναι μια αρκετά καλή επιλογή για το κόστος της, χωρίς να λείπουν κάποιες αποτύχιες κατά καιρούς. Κοντολόγις αν το μέλος, έπελεξε μόνο με βάση το κόστος δεν είναι κριτίριο που θα είχα εγώ.

Συμφωνεις οτι σχεδον ΟΛΟΙ που επειλεγουν με αυτα τα κριτηρια εχουν σκ@τ@ αποτελεσμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν επιλέγεις μόνο με βάση την τιμή και κυριώς τη χαμήλη, ναι... Συμβαίνει πολύ. Εκτός αν πέσουν σε καλό τεχνικό από τύχη ή αν έχουν τρομερά καλά χαρακτηριστικά (μειοψηφία). Επίσης εκτός από το κακό αποτέλεσμα, μερικές φτηνές κλινικές μπορεί να χάλασουν και δότρια που αυτό τα κάνει όλα ακόμα πιο δύσκολα.

Συμφωνεις οτι το παρουσιασε σαν επιτευγμα να βρει τοσο "καλη τιμη" ενω ειναι ΛΑΘΟΣ κριτηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν το έχω δει. Μπορεί και να ήθελε απλά να υποστήριξει την επιλογή του, όχι να παρασύρει άλλους. Καμιά φόρα λες πράγματα για να υποστήριξεις και την δική σου επιλογή. Αν μόνο αυτό ήταν το κριτήριο του, που δεν το ξέρω, δεν είναι δόκιμο.

Στα απάντησα όλα. Ωστόσο, σου ξανάλεω. Έκανε μια επιλογή, έχει άγχος για τη μμ του σίγουρα όπως όλοι. Είναι χειρουργίο, σίγουρα θέλει να αλλάξει την εικόνα του και να υποστήριξει την επιλογή του. Ως γιατρός, μπορείς να πεις (γενικά μιλάω για όλα), πιστευώ πως δεν πρέπει να επιλέγεται μόνο με βάση τη τιμή. Δείτε βίντεο, από κοντά αποτέλεσματα και αποφασίστε χωρίς βιασύνη κάποιον που θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Το να λες πως κάποιος είναι τσίπης ή να τον προσβάλεις προσωπικά είναι ανάγωγο, άσχημο και πλέον κουραστικό. Ο CVIAL με τον Stripar είχαν κάνει κομμάτια το Βεκρή που κάποιοι είχαν ως θεό χρόνια και σε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν υπέπεσαν. Άλλο προστατευώ το κοινό άλλα ανοίγω οχετό και χαρακτήριζω ασύστολα. Στο κάτω κάτω αν κάποιος επηρεαστεί από κάποιον άλλο μόνο λόγο φτηνής τιμής, ήθελε να μη δώσει πολλά εξαρχής και θα επηρεαζόταν από άλλη αφορμή ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή του Γιώργου.
Σε ευχαριστω για την ψυχραιμη απαντηση.
Αυτα που λες να λεω τα λεω ΧΡΟΝΙΑ!
Εχω κανει και δεκαδες δημοσια βιντεο, μεχρι στην τηλεοραση εχω βγει προειδοποιόντας για αυτα ακριβως

Οι haters λενε πως τα κανω ολα αυτα για να τρομαξω τον κοσμο και να ερθει σε μενα που ειμαι ακριβος (ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!)

ΟΤΙ επιλογη εκανε το μελος, δικαιωμα του.
Οταν ομως για να υποστηριξει την (γελοιωδως ανωριμη για εμενα) επιλογη του επιτηθεται σε εμενα αποκαλωντας με με διαφορα ονοματα και προσβολες, εχω καθε δικαιωμα να τον ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ, ενω ποτε πριν δεν ασχοληθηκα με κανεναν για το που πηγε και τι εκανε.

Αν σε ενοχλει εσενα ή οποινδηποτε αυτο και αρχιζετε για Ορκους Ιππποκρατη κτλ, λυπαμαι αλλα αδιαφορω.

Δεν ενοχλω ΚΑΝΕΝΑΝ πρωτος, ΠΟΤΕ!
Οποιος ενοχλειται επειδη αντεδρασα σε οποιονδηποτε με προσεβαλε, επιτεθηκε ή με συκοφαντησε πρωτος, ειναι προβλημα του.

Anastasakis Hair Clinic

Καπου Μπιφ εχουν μεταξυ τους αυτοι... Αλλιως ο δρ δε θα μιλαγε δημοσια ετσι,.
Κανενα φυσικα, γνωριζομαστε και προσωπικα.
Αλλα ΠΑΛΙ διαστρεβλωνεις πραγματα.
Το μελος εκρινα οτι εκανε με ΛΑΘΟΣ κριτηρια επιλογη.
Και ΟΛΟΙ αυτοι που επιλεγουν με κριτηριο κυριως (ή μονο) την τιμούλα εχουν κακο αποτελεσμα.
Εχω δει ΧΙΛΙΑΔΕΣ που ερχονται μετα σαν βρεγμενς γατες στο ιατρειο μου για επιδορθωση
Και φυσικα ΜΗΝ περιμενεις να στο παραδεχθουν σε κανενα φορουμ!
Εδω δεν το παραδεχονται ουτε στον εαυτο τους.

Μπλουζα