Συμφωνεις με τα κριτηρια που επελεξε το μελος ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν ξέρω με ποια κριτίρια επέλεξε. Αν ήταν μόνο θέμα τιμής, είναι ένα κριτίριο με το οποίο εγώ δεν θα πήγαινα να κάνω μμ. Προσωπικά έχω δει πως το πολύ φτηνό κρύβει παγίδες. Στο πολύ ακριβό επίσης υπάρχουν παγίδες(πληρώνεις φήμη μετά από ένα σημείο που μπορεί να είναι μουφά ή μάλλον να νομίζεις κάτι που δεν είναι αλήθεια). Εγώ έψαξα να δω από κοντά άτομα, να δω consistency και να μιλήσω με ένα γιατρό που δεν θα ήθελε να με κάνει τέζα σήμερα, αλλά να μου δώσει ένα πλάνο ολικό και κατέληξα στη Hattingen. Όταν πήγα Κύπρο για τη πρώτη μμ το 2020, έγιναν λίγο περίεργα όλα, μιας που δεν ήταν η υπερτοπ επίλογη. Είχα κλείσει erdo, αλλά ακύρωσα γιατί πήγε στη νεα κλινική με τα 14 χειρουργία και δεν μου άρεσε και δεν ήθελα να μπω για στριπ 6500 θυλάκια τότε γιατί είχα ακόμα μάμα μαλλιά αρκετά και φοβήθηκα το σοκ λος. Ωστόσο, θεώρω πως η Κύπρος ακόμα και σήμερα είναι μια αρκετά καλή επιλογή για το κόστος της, χωρίς να λείπουν κάποιες αποτύχιες κατά καιρούς. Κοντολόγις αν το μέλος, έπελεξε μόνο με βάση το κόστος δεν είναι κριτίριο που θα είχα εγώ.
Συμφωνεις οτι σχεδον ΟΛΟΙ που επειλεγουν με αυτα τα κριτηρια εχουν σκ@τ@ αποτελεσμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν επιλέγεις μόνο με βάση την τιμή και κυριώς τη χαμήλη, ναι... Συμβαίνει πολύ. Εκτός αν πέσουν σε καλό τεχνικό από τύχη ή αν έχουν τρομερά καλά χαρακτηριστικά (μειοψηφία). Επίσης εκτός από το κακό αποτέλεσμα, μερικές φτηνές κλινικές μπορεί να χάλασουν και δότρια που αυτό τα κάνει όλα ακόμα πιο δύσκολα.
Συμφωνεις οτι το παρουσιασε σαν επιτευγμα να βρει τοσο "καλη τιμη" ενω ειναι ΛΑΘΟΣ κριτηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν το έχω δει. Μπορεί και να ήθελε απλά να υποστήριξει την επιλογή του, όχι να παρασύρει άλλους. Καμιά φόρα λες πράγματα για να υποστήριξεις και την δική σου επιλογή. Αν μόνο αυτό ήταν το κριτήριο του, που δεν το ξέρω, δεν είναι δόκιμο.
Συμφωνεις οτι η κλινικη που επελεξε και μετα εγραφε διθυραμβους δεν εχει κανενα αποτλεσμα εδω μεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν έχω δει καν τι επέλεξε. Πιθανώς να μην έχει κανένα αποτέλεσμα εδώ μέσα αυτή η κλινική. Δεν νομίζω να λες ψέμματα γι' αυτό. Κάποτε δεν είχες ούτε εσύ. Θα δούμε τι θα δούμε.
Στα απάντησα όλα. Ωστόσο, σου ξανάλεω. Έκανε μια επιλογή, έχει άγχος για τη μμ του σίγουρα όπως όλοι. Είναι χειρουργίο, σίγουρα θέλει να αλλάξει την εικόνα του και να υποστήριξει την επιλογή του. Ως γιατρός, μπορείς να πεις (γενικά μιλάω για όλα), πιστευώ πως δεν πρέπει να επιλέγεται μόνο με βάση τη τιμή. Δείτε βίντεο, από κοντά αποτέλεσματα και αποφασίστε χωρίς βιασύνη κάποιον που θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Το να λες πως κάποιος είναι τσίπης ή να τον προσβάλεις προσωπικά είναι ανάγωγο, άσχημο και πλέον κουραστικό. Ο CVIAL με τον Stripar είχαν κάνει κομμάτια το Βεκρή που κάποιοι είχαν ως θεό χρόνια και σε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν υπέπεσαν. Άλλο προστατευώ το κοινό άλλα ανοίγω οχετό και χαρακτήριζω ασύστολα. Στο κάτω κάτω αν κάποιος επηρεαστεί από κάποιον άλλο μόνο λόγο φτηνής τιμής, ήθελε να μη δώσει πολλά εξαρχής και θα επηρεαζόταν από άλλη αφορμή ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή του Γιώργου.