#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Στο ημίχρονο του αγώνα του βαζελου μάλλον τα γράφει ο γιατρός :p :p :p :p :p ….….δυστυχως χάνει όπως και ο μπαοκ….κρίμα γιατί θελουμε τους βαθμούς ως Ελλάδα.

gregkont13

Verified MM member
Αν στην ηλικια που εισαι ήδη μπορεις και ξεψαχνιζεις τοσο καλα κατι, μεσα σε ενα κλαμπ ασχετων και ανωνυμων χωρις κανενα κερδος, ΑΝ αυτη τη ικανοτητα την αναπτυξεις και την χρησιμοποισησεις μεγαλωνοντας για προσωπικη αναπτυξη αντι για ασκοπες διαμαχες με ΜΗΔΕΝ οφελος, θα σκισεις επαγγγελματικα. (ξερω θα μου πεις σκιζω ηδη κτλ, αλλα εγω μιλαω για ΑΛΛΟ επιπεδο)
Εγω ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και παλευω με μασκοφορους.
Εσυ ας πουμε απορω....
Δεν θα σου έλεγα σκίζω ήδη. Πάντα υπάρχει χώρος για εξέλιξη. Άλλοι στην ηλικία μου (34) είναι head of trading floor (3 level πάνω από μένα).

Έχεις δίκιο ωστόσο. Μπαίνω εδώ και γράφω γενικά και σε σένα με 0 όφελος. Εμένα δεν με νοιάζει σε ότι γράφω αν κάποιος με πιστευεί, αν είμαι αρεστός, αν με πει κάποιος wannabe David Solomon ή ότιδοιπότε. Εγώ δεν είμαι επώνυμος εδώ, δεν έχω πελάτες εδώ, δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω τίποτα και δεν δίνω δεκάρα για τίποτα. Μπήκα εδώ επειδή είχα καράφλα για να λύσω το προβ μου από πληροφόριες που μπορούσα να πάρω και τα παιδιά με βοηθήσαν και αν κάποιος με ρωτήσει θα του πω όσα λίγα ξέρω. Αν έχεις παρατήρησει κατά καιρούς εξαφανίζομαι πλήρως και επανέρχομαι για λίγο κυριώς όταν αλλάζω projects και έχω κενό καμία βδομάδα. Από Δευτέρα θα με χάσεις.

Εσύ όμως είσαι εδώ επώνυμα για να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Έχεις κάποιο στόχο εδώ και κάποιο συμφέρον. Εμένα αυτό λοιπόν που με πείραζει με σένα είναι ότι όταν είδα κάποιοι πελάτες (όσοι λίγοι ήταν αυτοί) να κάνουν κάποια παράπονα (όχι καταγγελίες) να είσαι ειρωνικός και επιθετικός, όπως είσαι πολλές φορές στα μέλη παντελώς αχρειάστα. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως έχεις μια άλφα οικονομική επιφάνεια, όπως έχω και εγώ. Όταν λοιπόν ένας πελάτης σου που δεν την έχει κάνει ένα παράπονο και εσύ γίνεσε ειρωνικός (μπακαλόγατος κλπ) δεν το βρίσκω καθόλου σωστό. Γιατί παίζεις μπάλλα με κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν εγώ δώσω tips για stocks σε έναν άνθρωπο που δουλευεί security και χάσει τα 2000 που έβαλε. Αν μετά έρθει να με κράξει κλπ θα είμαι πάρα πολύ ήπιος και απλά θα πω συγνώμη. Είναι άνισο να του αρχίσω επίθεση, είναι λογικό να φοβηθεί κάποιον με πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από κείνον. Και επίσης όταν ο Χρήστος έλεγε χυδαία πράγματα σε ασθενείς σου (όσους ελάχιστους) είχαν παράπονα δεν σε είδα να του λες κατι. Όλο αυτό μου φάνηκε άσχημο. Και δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι όσα σου λέω. Όλοι οι γιατροί έχουν αποτυχίες και κανένας εδώ δεν δέχεται τη κριτική που δέχεσαι εσύ γιατί κανένας δεν έχει μπει εδώ μέσα με τόσο επιθετικό ύφος. Αν δεις λίγο αυτά που σου λέω και σου λέει και ο @bobby κατά καιρούς θα κανείς καλό σε σένα και μόνο.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Που βρίσκει χρόνο ο γιατρός μετά από τόσα incisions ; Που βρίσκει επίσης χρόνο και ο grekont 13 ανάμεσα στις συναντήσεις του με λιντνερ και Ντράγκι;
Μια φορά το χρόνο είναι τα οικονομικά φόρουμ στην ECB. Επίσης, ο Draghi έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί ;)

Τελευταία επεξεργασία:

g_pal

Active Member
Που βρίσκει χρόνο ο γιατρός μετά από τόσα incisions ; Που βρίσκει επίσης χρόνο και ο grekont 13 ανάμεσα στις συναντήσεις του με λιντνερ και Ντράγκι;
Δηλαδη θεωρείς οτι δεν γινεται κάποιος να γράφει ταυτόχρονα με το ενα χέρι στο φορουμ και με το αλλο να κανει incisions ;;; :p

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν θα σου έλεγα σκίζω ήδη. Πάντα υπάρχει χώρος για εξέλιξη. Άλλοι στην ηλικία μου (34) είναι head of trading floor (3 level πάνω από μένα).

Έχεις δίκιο ωστόσο. Μπαίνω εδώ και γράφω γενικά και σε σένα με 0 όφελος. Εμένα δεν με νοιάζει σε ότι γράφω αν κάποιος με πιστευεί, αν είμαι αρεστός, αν με πει κάποιος wannabe David Solomon ή ότιδοιπότε. Εγώ δεν είμαι επώνυμος εδώ, δεν έχω πελάτες εδώ, δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω τίποτα και δεν δίνω δεκάρα για τίποτα. Μπήκα εδώ επειδή είχα καράφλα για να λύσω το προβ μου από πληροφόριες που μπορούσα να πάρω και τα παιδιά με βοηθήσαν και αν κάποιος με ρωτήσει θα του πω όσα λίγα ξέρω. Αν έχεις παρατήρησει κατά καιρούς εξαφανίζομαι πλήρως και επανέρχομαι για λίγο κυριώς όταν αλλάζω projects και έχω κενό καμία βδομάδα. Από Δευτέρα θα με χάσεις.

Εσύ όμως είσαι εδώ επώνυμα για να διαφημίσεις τη δουλεία σου. Έχεις κάποιο στόχο εδώ και κάποιο συμφέρον. Εμένα αυτό λοιπόν που με πείραζει με σένα είναι ότι όταν είδα κάποιοι πελάτες (όσοι λίγοι ήταν αυτοί) να κάνουν κάποια παράπονα (όχι καταγγελίες) να είσαι ειρωνικός και επιθετικός, όπως είσαι πολλές φορές στα μέλη παντελώς αχρειάστα. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως έχεις μια άλφα οικονομική επιφάνεια, όπως έχω και εγώ. Όταν λοιπόν ένας πελάτης σου που δεν την έχει κάνει ένα παράπονο και εσύ γίνεσε ειρωνικός (μπακαλόγατος κλπ) δεν το βρίσκω καθόλου σωστό. Γιατί παίζεις μπάλλα με κάποιον που νε πιο αδύναμος. Αν εγώ δώσω tips για stocks σε έναν άνθρωπο που δουλευεί security και χάσει τα 2000 που έβαλε. Αν μετά έρθει να με κράξει κλπ θα είμαι πάρα πολύ ήπιος και απλά θα πω συγνώμη. Είναι άνισο να του αρχίσω επίθεση, είναι λογικό να φοβηθεί κάποιον με πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από κείνον. Και επίσης όταν ο Χρήστος έλεγε χυδαία πράγματα σε ασθενείς σου (όσους ελάχιστους) είχαν παράπονα δεν σε είδα να του λες κατι. Όλο αυτό μου φάνηκε άσχημο. Και δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι όσα σου λέω. Όλοι οι γιατροί έχουν αποτυχίες και κανένας εδώ δεν δέχεται τη κριτική που δέχεσαι εσύ γιατί κανένας δεν έχει μπει εδώ μέσα με τόσο επιθετικό ύφος. Αν δεις λίγο αυτά που σου λέω και σου λέει και ο @bobby κατά καιρούς θα κανείς καλό σε σένα και μόνο.
Αν αυτο φιλε ειναι αποτυχημενο περιστατικο, εγω ειμαι Κινεζος.
Αποτυχημενη ηταν η απαντηση που εδωσα.

Ο ασθενης που αναφερεις "εξεταστηκε" απο τον @CVIAL και ειπε πως ηταν μια χαρα το αποτελεσμα.
Εκανε και μετρησεις και τα παντα.
Ο συγκεκριμενος προσπαθούσε για λογους που ΔΕΝ μπορω να αναφερω να προκαλεσει συγκεκριμενη αισθηση στο φορουμ. Ειχα αναγκαστει να του κανω strip και οντως κροταφικα η ουλη ήταν πιο ευρεια, και απολυτα αποδεκτη λογω της προηγουμενα ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ δοτρια που ηρθε να τον του σωσω.
Μπες και δες πως ηταν πριν να κλαψεις.
Χτενησε τα μαλλια επιτηδες προς τα εμπρος πριν βγαλει φωτο για να δειχνει το κομματι που ΔΕΝ μπηκαν μοσχευματα ή ειχα βαλει σε εσκεμμενα χαμηλοτερη πυκνοτητα γιατι με ενα μικροσκοπικο κεφαλι με χιλια ζορια καταφερα να παρω ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οσα ειχα υπολογισει (το στριπ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σε REPAIR CASES) και του επεστρεψα και χρηματα.
Ρωτα το @CVIAL αν ειναι ετσι η οχι.
Λαθος μου να πω πως ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ?
Ναι, λαθος μου!
Ενιωσα απιστευτα ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ και μιλησα οπως θα μιλαγε ο καθενας. ΚΑΚΩΣ
Αλλα σωστα, ενας ιατρός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αδικημενος και να ξεσπασει με μια αστοχη φραση, που ΙΣΧΥΕ ομως!!! Γιατι υπηρχε ΔΟΛΟΣ, κατι που αποδειχθηκε οταν τον ειδε ο @CVIAL απο κοντα και παραδεχθηκε πως το αποτελεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο οταν χτενιζεται οπως ΟΛΟΙ, μιας και σε περιορισμενη δοτρια δινεις εμφαση στην μπροστινη ζωνη και καλύπτεις οσο γινεται μεγαλυτερη επιφανεια με layering.

Ποιος ειναι ο καθενας σας που θα με σταυρωνει χρονια τωρα ΑΝΩΝΥΜΑ για μια λαθος εκφραση (δεν του εβρισα και τη μανα ρε μπρο, αραχτε λιγο) οταν αυτο που ειπα ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟ αλλα σιγουρα αγενες???
Ουτε κριτες ειστε, ουτε δικαστες, ουτε εισαγγελεις.
Το ΠΑΙΖΟΥΝ καποιοι ασημαντοι οτι ΕΙΝΑΙ τετοιοι, γιατι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.

Λαθος μου το οποιο καποιοι γελοιοι μασκοφοροι σαν οχλος το χρησιμοποιηουν εκτοτε για προσωπικη επιθεση ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!
Ηταν σταδιο 6 και πλεον ειχε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ για ΜΙΑ επεμβαση με 2500+ λεπτα και με χαμηλο λογο grafts
Kαι ΝΑΙ, ειχε μια πιο πλατυα ουλη για την οποια ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, μιας και αν εφταιγα θα ηταν ΟΛΗ η ουλη φαρδια, και την οποια του ειπα οτι θα επιδιορθωσω γιατι ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΑΣΘΕNΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
12 μηνες μετα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν ηρθε, και απορω αν σας εδειξε ποτε τι εγινε μετα...

Το συγεκριμενο περιστατικο ήταν μια πολυ ΤΟΞΙΚΗ περιπτωση και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ οι haters με κουκουλες αντι να εστιαζονται στο
-Αν βγηκαν τα μαλλια (>90% φυρτωση σε ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ δοτρια και ληπτρια)
- αν ειναι φυσικα (απολυτα οπως παντα)
- αν και χωρις να φταιω ανελαβα να βελτιωσω την ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ουλη, που ομως ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ μου αρεσε!

ασχολουνται με το αν ειπα μια μαλακια πανω στην αγανακτηση μου.
ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ανθρωποι οπως εσυ ασχοληστε με το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΛΟΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ειναι τραγικο!

Ασχοληστε με ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σας ταιζουν κομπλεξικα ατομα για να σας δημιουργουν μια κακη εικονα για εμενα απλα απο μισαλλοδξια.

Πες μου οτι δεν ειναι ετσι! ΕΣΥ ειδικα που καταλαβαινεις.

Τωρα, το οτι καποιοι θελουν να κανουν το φορουμ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και δηθεν να ΤΟΥΣ απολογηθω ειναι απλα γελοιο.
Αντι να αποκτησουν ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΝΤΡΕΣ προσπαθουν να κατεβασουν εμενα σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους ιδιους με το
να καθιστουν υπόλογο δηθεν στην "κοινη γνωμη" του φορουμ.

Ο πολεμος που κανουν δεν θα συνεχιστει.

aeratos28

Just aeratos
Η συγκεκριμένη δήλωση-απαντηση για την περίπτωση του jacksmith,είναι αρκετά έντιμη,και δεν είχε ειπωθεί ποτέ παλι..αν δινόταν μια αντίστοιχη απάντηση τότε ,θα είχε λήξει το θέμα και δεν θα υπήρχαν ερωτήσεις περαιτέρω..το τι λόγοι άλλοι υπηρχαν οι οποίοι προσπάθησε να προκαλέσει αίσθηση ο πελάτης στο φόρουμ,δεν μπορούμε να το ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας αφού ο ίδιος δεν αναφερθηκε σε κάτι αλλο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Αν αυτο φιλε ειναι αποτυχημενο περιστατικο, εγω ειμαι Κινεζος.
Αποτυχημενη ηταν η απαντηση που εδωσα.

Ο ασθενης που αναφερεις "εξεταστηκε" απο τον @CVIAL και ειπε πως ηταν μια χαρα το αποτελεσμα.
Εκανε και μετρησεις και τα παντα.
Ο συγκεκριμενος προσπαθούσε για λογους που ΔΕΝ μπορω να αναφερω να προκαλεσει συγκεκριμενη αισθηση στο φορουμ. Ειχα αναγκαστει να του κανω strip και οντως κροταφικα η ουλη ήταν πιο ευρεια, και απολυτα αποδεκτη λογω της προηγουμενα ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ δοτρια που ηρθε να τον του σωσω.
Μπες και δες πως ηταν πριν να κλαψεις.
Χτενησε τα μαλλια επιτηδες προς τα εμπρος πριν βγαλει φωτο για να δειχνει το κομματι που ΔΕΝ μπηκαν μοσχευματα ή ειχα βαλει σε εσκεμμενα χαμηλοτερη πυκνοτητα γιατι με ενα μικροσκοπικο κεφαλι με χιλια ζορια καταφερα να παρω ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οσα ειχα υπολογισει (το στριπ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σε REPAIR CASES) και του επεστρεψα και χρηματα.
Ρωτα το @CVIAL αν ειναι ετσι η οχι.
Λαθος μου να πω πως ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ?
Ναι, λαθος μου!
Ενιωσα απιστευτα ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ και μιλησα οπως θα μιλαγε ο καθενας. ΚΑΚΩΣ
Αλλα σωστα, ενας ιατρός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αδικημενος και να ξεσπασει με μια αστοχη φραση, που ΙΣΧΥΕ ομως!!! Γιατι υπηρχε ΔΟΛΟΣ, κατι που αποδειχθηκε οταν τον ειδε ο @CVIAL απο κοντα και παραδεχθηκε πως το αποτελεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο οταν χτενιζεται οπως ΟΛΟΙ, μιας και σε περιορισμενη δοτρια δινεις εμφαση στην μπροστινη ζωνη και καλύπτεις οσο γινεται μεγαλυτερη επιφανεια με layering.

Ποιος ειναι ο καθενας σας που θα με σταυρωνει χρονια τωρα ΑΝΩΝΥΜΑ για μια λαθος εκφραση (δεν του εβρισα και τη μανα ρε μπρο, αραχτε λιγο) οταν αυτο που ειπα ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟ αλλα σιγουρα αγενες???
Ουτε κριτες ειστε, ουτε δικαστες, ουτε εισαγγελεις.
Το ΠΑΙΖΟΥΝ καποιοι ασημαντοι οτι ΕΙΝΑΙ τετοιοι, γιατι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.

Λαθος μου το οποιο καποιοι γελοιοι μασκοφοροι σαν οχλος το χρησιμοποιηουν εκτοτε για προσωπικη επιθεση ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!
Ηταν σταδιο 6 και πλεον ειχε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ για ΜΙΑ επεμβαση με 2500+ λεπτα και με χαμηλο λογο grafts
Kαι ΝΑΙ, ειχε μια πιο πλατυα ουλη για την οποια ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, μιας και αν εφταιγα θα ηταν ΟΛΗ η ουλη φαρδια, και την οποια του ειπα οτι θα επιδιορθωσω γιατι ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΑΣΘΕNΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
12 μηνες μετα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν ηρθε, και απορω αν σας εδειξε ποτε τι εγινε μετα...

Το συγεκριμενο περιστατικο ήταν μια πολυ ΤΟΞΙΚΗ περιπτωση και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ οι haters με κουκουλες αντι να εστιαζονται στο
-Αν βγηκαν τα μαλλια (>90% φυρτωση σε ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ δοτρια και ληπτρια)
- αν ειναι φυσικα (απολυτα οπως παντα)
- αν και χωρις να φταιω ανελαβα να βελτιωσω την ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ουλη, που ομως ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ μου αρεσε!

ασχολουνται με το αν ειπα μια μαλακια πανω στην αγανακτηση μου.
ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ανθρωποι οπως εσυ ασχοληστε με το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΛΟΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ειναι τραγικο!

Ασχοληστε με ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σας ταιζουν κομπλεξικα ατομα για να σας δημιουργουν μια κακη εικονα για εμενα απλα απο μισαλλοδξια.

Πες μου οτι δεν ειναι ετσι! ΕΣΥ ειδικα που καταλαβαινεις.

Τωρα, το οτι καποιοι θελουν να κανουν το φορουμ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και δηθεν να ΤΟΥΣ απολογηθω ειναι απλα γελοιο.
Αντι να αποκτησουν ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΝΤΡΕΣ προσπαθουν να κατεβασουν εμενα σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους ιδιους με το
να καθιστουν υπόλογο δηθεν στην "κοινη γνωμη" του φορουμ.

Ο πολεμος που κανουν δεν θα συνεχιστει.
Κωσταντίνε, επειδή η συγκεκριμένη απάντηση είναι τίμια θα σου απαντήσω χωρίς ειρωνίες και π@π@ριες.

Κανείς δεν ξέρει όσα ξέρεις εσύ(και ο Jacksmith) για το θέμα και τι άλλο μπορεί να έχει παιξεί/συμβεί. Και εγώ στη ζωή μου έχω πει πολλές μ@λ@κιές και όλοι μας έχουμε πει. Δεν του έβρισες τη μάνα. Απλά αυτό που έγινε είναι ότι ένας άνθρωπος μπαίνει εδώ μέσα και λέει μάζεψα ευρώ ευρώ να πάω να φτιάξω λίγο την εικόνα μου, μου άνοιξε το στριπ, δεν έβγαλα μαλλί και ο γιατρός μου είπε πως θα αλλάξει και στάση αν παρουσιάσω. Και την ίδια ώρα τον λες και Μπακαλόγατο. Αυτό σε ένα φόρουμ γεμάτο άτομα που έχουν περάσει δύσκολα με το θέμα μαλλί, καταλαβαίνεις πως δημιουργεί αίσθηση. Αν τότε έλεγες είπα μια μ@λ@κια, δεν θα είχε γίνει τόσο θέμα. Αυτό που γινόταν ήταν ότι υπήρχαν προσβολές και συνάμα έγραψε και κάτι ο Aldo για τον Jack και ο άλλος ο χρήστος έγραφε ρατσιστικά.

Από κει και πέρα, καταλαβαίνω πως έχεις αγανακτήσει και σου βγαίνει εκνευρισμός, αλλά αν και συ κατευνάσεις λίγο τα πνευμάτα θα βγούμε από αυτή την ατέρμονη λούπα. Π.χ. Σου λέει ο John προχθες, πότε ήταν, ίσως κάποιοι πελάτες σου βάζουν λιγότερα μοσχευμάτα γιατί δεν έχουν τα χρήματα που δεν είναι κακό και του λες εσείς δεν βάζετε βίντεο. Δεν είπε κάτι το παιδί... Στην ούσια δεν είπε ότι δεν μπορείς να πετύχεις πιο πυκνό αποτέλεσμα. Είπε απλά ότι αν κάποιος θέλει 8000 για να γίνει τέζα και έχει 5000 ευρώ, ίσως του βάλεις πιο λίγα επειδή δεν μπορεί να καλύψει τη χρεώση σου(υπέθεσε). Ίσως, η αγανάκτηση σου σε έχει κάνει να απάντας έτσι, αλλά αν και εσύ την αφήσεις λίγο στην άκρη, όλο αυτό θα τελιώσει. Στο λεώ τώρα μπας και βγούμε από το loop, ειλικρινά.

bobby

Well-Known Member
Γιατρέ αν είχες από τη αρχή εκφραστεί οπως το προηγούμενο σχόλιο δεν θα σου είχε πει κάνεις τίποτα…

theoblue

Well-Known Member
Στη συγκεκριμενη περιπτωση με την επιμαχη φραση, κατα τη γνωμη μου ο γιατρος ειχε δικιο.

Ο ασθενης επανηλειμμενα επεμενε να δημοσιευει φωτογραφιες με συγκεκριμενο χτενισμα για να κατηγορει για το αποτελεσμα της ΜΜ.

Και ο γιατρος δεν τον προσεβαλε προσωπικα, του ειπε οτι επιμενει να χτενιζεται σαν τον Χατζηχρηστο στην ταινια για να προκαλει εντυπωσεις.

Πιθανοτατα εγιναν λαθος επικοινωνιακοι χειρισμοι στα περιστατικα αυτα, οπως επισημαινει ο @aeratos28 αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια, εφοσον και οι ιδιοι οι εμπλεκομενοι δεν εμμενουν στις 'καταγγελιες τους'.

Για να ειμαστε δικαιοι βεβαια, απο οσο εχω δει, ο @aeratos28 ποτε δεν εκφραστηκε υποτιμητικα για τις ιατρικες ικανοτητες του γιατρου, παρα μονο για τους συγκεκριμενους χειρισμους.

Και φυσικα ακομα και αν εγιναν τετοιοι χειρισμοι πανω στον πανικο, αυτο δε σημαινει οτι εξακολουθουν να γινονται, εφοσον δεν υπαρχουν καταγγελιες για κατι τετοιο.

Anastasakis Hair Clinic

Στη συγκεκριμενη περιπτωση με την επιμαχη φραση, κατα τη γνωμη μου ο γιατρος ειχε δικιο.

Ο ασθενης επανηλειμμενα επεμενε να δημοσιευει φωτογραφιες με συγκεκριμενο χτενισμα για να κατηγορει για το αποτελεσμα της ΜΜ.

Και ο γιατρος δεν τον προσεβαλε προσωπικα, του ειπε οτι επιμενει να χτενιζεται σαν τον Χατζηχρηστο στην ταινια για να προκαλει εντυπωσεις.

Πιθανοτατα εγιναν λαθος επικοινωνιακοι χειρισμοι στα περιστατικα αυτα, οπως επισημαινει ο @aeratos28 αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια, εφοσον και οι ιδιοι οι εμπλεκομενοι δεν εμμενουν στις 'καταγγελιες τους'.

Για να ειμαστε δικαιοι βεβαια, απο οσο εχω δει, ο @aeratos28 ποτε δεν εκφραστηκε υποτιμητικα για τις ιατρικες ικανοτητες του γιατρου, παρα μονο για τους συγκεκριμενους χειρισμους.

Και φυσικα ακομα και αν εγιναν τετοιοι χειρισμοι πανω στον πανικο, αυτο δε σημαινει οτι εξακολουθουν να γινονται, εφοσον δεν υπαρχουν καταγγελιες για κατι τετοιο.
Εχει εκφραστει σε ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (οχι που εδωσα, που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ) υποτιμητικα ΚΑΙ για εμενα και για τις "ικανοτητες" μου (καλα, αστειο, σαν τον κλασσικο θεατη τοπικου στην κερκιδα που δεν εχει παιξει μπαλα ποτε αλλα ...κρινει τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη...)
ΑΠΕΙΡΕΣ φορες εχει γραψει για "τεχνικες baseball" (αντι για το σωστο hockey stick), κοροιδευει την ατακα/νοοτροπια "less is more" (μιας και καποιοι ΔΕΝ εχουν απειρα μοσχευματα ή φραγκα για να τους βαλω οσα ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ και αυτοί, οποτε αναγκαζομαι να κανω τεχνικες ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗΣ), εχει κυριολεκτικα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ποστ με εμμεσες σποντες προσβολής, υποτιμησεις και επαγγελματικής βλαβης.
Και ΝΑΙ, εχει πολλες φορες αφησει υπονούμενα και ευθειες κατηγοριες γαι τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Δεν θα μιλησω για την αναφορα του για το ...υψος μου και την "απειλη" του οτι δηθεν θα με κοντυνει και άλλο...
ΞΕΡΩ τι σου λεω ειναι ΟΛΑ σε screenshots και ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

Δεν ειμαι υπερβολικος που προσπαθω να αποκαταστησω την τιμή και την επαγγελματική εικονα μου σε ενα χωρο που επηρεαζει κοσμο καποιος που συνεχως προσβαλει την τιμη μου και την εικονα μου και τελεικα μου προκαλει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΑΠΩΛΕΙΑ εισοδηματος. (αυτο ακριβως που ηθελε να πετυχει ΠΡΑΓΜΑΤΙ το εχει πετυχει).

ΗΔΗ εχει μπει και σβηνει παλαιοτερα ενοχοποιητικα ποστς (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!)

Οποτε, ΟΧΙ, μην εισαι καλοπιστος.
Ειναι απλα μισος.
Ερχεται η ωρα ομως....

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ αν είχες από τη αρχή εκφραστεί οπως το προηγούμενο σχόλιο δεν θα σου είχε πει κάνεις τίποτα…
Το οτι θεωρειται ΛΥΣΗ το να ...απολογηθω ΠΡΩΤΑ αντι ως εξυπνοι και διορατικοι ανθρωποι να δειτε ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑ, δεν παιζει ε?
και καλα δεν λεμε να την δειτε αμεσως, ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμη στα 3-4 χρονια!
Φυσικα και ΔΕΝ παιζει.
Διοτι ειναι ωραια η ανθρωποφαγια φορωντας μασκούλα....
Και ειναι και τοσο απλο (αλλα καθολου τιμητικο!) το να ακουλουθουν εξυπνοι και μορφωμενοι ανθρωποι τον ΟΧΛΟ καππιον χουλιγκαν και να λιντσαρουν και αυτοι, απαλ επειδη το κανει και ο διπλανοσ ...φορουμιτης. (που προφανως εχει άλλη ατζενατ, μυαλο, μορφωση, ακλλιεργεια, κομπλεξ και ψυχολογικα)
Δυσαρεστη νοοτροπια γηπεδου... (ισως οιλι εχουμε βρεθει σε επεισοδια σε γηπεδο και σπασαμε καρεκλα επειδη δεν μας βλεπςν/αναγνωριζαν. Το θεμα ειναι ποσο καιρο το κανεις, αν ανυπομονει ςνα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ και αν ντρεπεσαι μετα ή το θεωρεις και ...υποχρεωση σου να τοκανεις! ΕΚΕΙ ειναι που αλλοτριωνεσαι)

Και το να πω μια κουβεντα παραπανω ΕΙΑΝΙ ΛΑΘΟΣ!
Πραγματι θα επρεπε να ειμαι ΤΕΛΕΙΟΣ!
Εσεις ως τελειοι ομως, καλυτεροι μου και πιο σοφοι μου (ειστε ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλιως δεν θα με κρινατε τοσο αυστηρα, ετσι δεν ειναι?) αντι να ασχοληθειετε ως ενηλικες αντρες με το ΓΙΑΤΙ μπορει να εφτασα να την πω, ασχοληστε με την μια βλακει απου ειπα!
Μαλλον γιατι δεν εχει ενδιαφερον Η ΟΥΣΙΑ!
Ενδοαφερον εχει να μαζευτουμε ολοι μαζι με τις κουκουλες,, να λιντσαρουμε τον ιατρο ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ απο την φαλακρα μας ενω εμεις υποφερουμε και να του κανουμε οσο μεγαλυτερη ζημια μπορουμε.
Που ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, σε ΔΥΟ λεπτα θα ειχατε ΟΛΟΙ συμφωνησει μαζι μου απο την αρχη οτι ηταν ΕΠΙΤΗΔΕΣ η σταση εκεινη και θα τον ειχατε κραμασει με αντιστοιχψη ευκολια στα μανταλακια

Προσωπικα ΔΕΝ το καταλαβαινω.
Δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ.
Αλλα δεν σας κατηγορω. Ολα καλα

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ψευδεσαι συνεχώς .μην προσπαθείς να βγεις θύμα ...ότι απάντηση έχεις πάρει από εμένα είναι απάντηση στον ίδιο τονο ακριβώς με τον τρόπο που εσύ ξεκίνησες να μιλάς.. και για να δεις πόσο ψεύτης είσαι ..λες έχω μπει εγώ και εδώ σβήσει ποστ (( ενοχοποιητικά )).χαχαχαχα ....πως να το κάνω αυτό?? Προσπάθησε εσύ να σβήσεις μνμτα σου..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ..ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΤΛ...
Εχει εκφραστει σε ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (οχι που εδωσα, που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ) υποτιμητικα ΚΑΙ για εμενα και για τις "ικανοτητες" μου (καλα, αστειο, σαν τον κλασσικο θεατη τοπικου στην κερκιδα που δεν εχει παιξει μπαλα ποτε αλλα ...κρινει τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη...)
ΑΠΕΙΡΕΣ φορες εχει γραψει για "τεχνικες baseball" (αντι για το σωστο hockey stick), κοροιδευει την ατακα/νοοτροπια "less is more" (μιας και καποιοι ΔΕΝ εχουν απειρα μοσχευματα ή φραγκα για να τους βαλω οσα ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ και αυτοί, οποτε αναγκαζομαι να κανω τεχνικες ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗΣ), εχει κυριολεκτικα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ποστ με εμμεσες σποντες προσβολής, υποτιμησεις και επαγγελματικής βλαβης.
Και ΝΑΙ, εχει πολλες φορες αφησει υπονούμενα και ευθειες κατηγοριες γαι τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Δεν θα μιλησω για την αναφορα του για το ...υψος μου και την "απειλη" του οτι δηθεν θα με κοντυνει και άλλο...
ΞΕΡΩ τι σου λεω ειναι ΟΛΑ σε screenshots και ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

Δεν ειμαι υπερβολικος που προσπαθω να αποκαταστησω την τιμή και την επαγγελματική εικονα μου σε ενα χωρο που επηρεαζει κοσμο καποιος που συνεχως προσβαλει την τιμη μου και την εικονα μου και τελεικα μου προκαλει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΑΠΩΛΕΙΑ εισοδηματος. (αυτο ακριβως που ηθελε να πετυχει ΠΡΑΓΜΑΤΙ το εχει πετυχει).

ΗΔΗ εχει μπει και σβηνει παλαιοτερα ενοχοποιητικα ποστς (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!)

Οποτε, ΟΧΙ, μην εισαι καλοπιστος.
Ειναι απλα μισος.
Ερχεται η ωρα ομως....

Μπλουζα