Κάποιος ρώτησε τιμή.
Τελική με παζάρια 4.500.
Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από την κλινική και τους ανθρώπους της, απλά όπως είπα εξαρχής δεν έχω ιδέα για τη δουλειά που έκαναν οπότε αν δεν δω το αποτέλεσμα δεν θα προτείνω σε κανέναν τίποτα απολύτως. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πήρε περίπου δύο τρίωρα η εξαγωγή και περίπου δύο τρισημισάωρα η τοποθέτηση. Ένα και ένα κάθε μέρα.
Φιλε μου, αν τελικα εχεις καλο αποτελεσμα.........αναψε μια λαμπαδα ως το μποι σου.
5000 grafts με 4500 ευρω ειναι τιμη "χωμα". Δεν υπαρχει τετοια κοστολογηση υπηρεσιων.
Αν οι δοτριες των απανταχου Ελληνων καραφλων ηταν ανεξαντλητες, ο Βεκρης θα ηταν η ιδανικοτερη λυση.
Επειδη ομως αυτο δε συμβαινει, ας αναμεινουμε μερικους μηνες, να δουμε το αποτελεσμα και να καταληξουμε σε συμπερασματα.
Μακαρι το αποτελεσμα να ειναι καλο, γιατι τα 5000 grafts που εξηχθησαν ηταν υπερβολικα και μαλλον θα εχουν εξαντλησει τη δοτρια αποτρεποντας δευτερη μελλοντικη μεταμοσχευση.
Σου ευχομαι τα καλυτερα!