Mexis - μακριά!!!

edyuser1

Active Member
αυτος το ξερει το νομπελ ιατρικης το ξερει αυτο.αυτος φιλε μου μονο απο τον εαυτο του μπορει να προταθει για νομπελ ιατρικης αστον μην ασχολησε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

yorgospapad

New Member
Καλησπέρα και από μένα. Άμα κάποιος έχει φτάσει εδώ, έχοντας διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες της ανάρτησης, δεν νομίζω να έχει αμφιβολίες ότι ο Μέξης και η ''πατέντα'' του δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ΨΕΜΑ. Πολύ καλά στημένο και στοχευμένο στο συναίσθημα του ανθρώπου που δεν θέλει να πιστέψει ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του, χωρίς μαλλί. Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης αν αναλογιστείς το γεγονός ότι στη σελίδα του αναφέρει ότι :

''Η εταιρία «ΜΕΧΙS/Μ6S PΑΤΕΝΤ ANTI-ΤΡIXΟΠΤΩΣΗ – ΤΡΙΧΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που ίδρυσε ο κ. Μεξης Γεωργιος βασίζεται στην ανθρώπινη, ειλικρινή και ευγενική μεταχείριση των ανθρώπων που την επισκέπτονται καθώς ο κος Μέξης ως πρώην παθών από σύμπλεγμα Ανδρογενετικής και Γυροειδους Αλωπεκιας, καταλαβαίνει και συμμερίζεται το πρόβλημα τους με αμέριστο ενδιαφέρον.''

Να διευκρινίσω όμως ότι, όπως λέει και ο διαχειριστής Άκης, αν δεν στείλει ο Μέξης δείγματα και να τα δοκιμάσουνε μέλη του φόρουμ, δε μπορούμε να πούμε τίποτα με 100% ασφάλεια.

Παρόλα αυτά έχω να παραθέσω και εγώ κάποια συμπεράσματα από την προσωπική έρευνα που έκανα στο θέμα, τα οποία με κάνουν να πιστεύω ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να λέει την αλήθεια αυτός ο άνθρωπος, και σας τα παραθέτω.

Πώς είναι δυνατόν, ο παθολόγος κ. Αθανάσιος Βαθιώτης ο οποίος στο βίντεο που παραθέτω υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη λοσιόν έχει αποτέλεσμα, να είναι σήμερα ο ίδιος του φαλακρός;
Αν κάποιος μιλήσει για οικονομικούς λόγους, δεν έχει παρά να ψάξει το βιογραφικό του για να πειστεί για την οικονομική του ευημερία. Αν βέβαια υποθέσουμε ότι δεν του δίνουν τη λοσιόν δωρεάν. Αφού έστειλα μέιλ ρωτώντας τους αυτή την απορία μου και δεν έλαβα απάντηση, πήρα τηλέφωνο και με το που ανέφερα το όνομα Αθανάσιος Βαθιώτης και ότι ισχυρίζεται ότι λένε αλήθεια, η ένταση της φωνής της κυρίας που το σήκωσε άλλαξε αμέσως και, άρχισε να με απειλεί. Μου έλεγε, δεν ισχυρίζεται ότι έχει αποτέλεσμα, αλλά το έχει αποδείξει και ότι αυτό που λέω σηκώνει μήνυση. Της ρώτησα τότε , πώς είναι δυνατόν να έχει αυτός φαλάκρα και μου απάντησε ότι δεν είναι φίλοι να του τη δώσουν τζάμπα και άμα θέλει μπορεί να την αγοράσει.

Εδώ υπάρχει το βίντεο. Μια απλή αναζήτηση μπορεί να σας δείξει ότι σήμερα έχει φαλάκρα



Τη ρώτησα το ίδιο για τον κ. Fulvio Marzatico, το όνομα του οποίου αναφέρουν στα πιστοποιητικά τους και ο οποίος επίσης έχει φαλάκρα ( μια αναζήτηση στη google το δείχνει) και πάλι δεν είχαν απάντηση. Το ύφος της καθόλη τη διάρκεια ήταν απειλητικό. Φαίνεται ότι άγγιξα μια ευαίσθητη χορδή.

Τη ρωτάω στη συνέχεια αν υπάρχει κάποιος δερματολόγος που να τους προτείνει και η απάντηση ήταν αρνητική και ότι δεν είναι φάρμακο οπότε δεν είναι υποχρεωμένοι να το γνωστοποιούν, κάτι το οποίο ισχύει αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στη συνέχεια, αφού με είχε ρωτήσει αν είμαι δημοσιογράφος και μου εξήγησε ότι έχουμε δημοκρατία και έχει κάθε δικαίωμα να μην μου απαντήσει στο μέιλ που έστειλα, μου είπε με αυταρχικό τόνο να μην τους ξαναενοχλήσω και μου το έκλεισε.

Όσο για τον Ε.Ο.Φ. που πολλοί παρουσιάζουν ως αποδεικτικό αποτελεσματικότητας, τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Το μόνο που έκανε ο Μέξης είναι μια απλή γνωστοποίηση στον Ε.Ο.Φ. ούτε έγκριση όπως το παρουσιάζουν ούτε τίποτα. Ένα τηλεφώνημα στον Ε.Ο.Φ. το οποίο έκανα, με οδηγεί στο να το λέω αυτό με βεβαιότητα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μελέτες αποτελεσματικότητας που ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει, ο Άκης και οι υπόλοιποι διαχειριστές στις προηγούμενες σελίδες το κάλυψαν πλήρως...

Αυτά από μένα
 

Άκης

Administrator
Εδώ να αναφέρω και εγώ κάτι που ήθελα εδώ και λίγο καιρό να αναρτήσω και ο λόγος είναι η πρόσφατη επικοινωνία που είχα με κάποια μέλη για το αν τελικά η πατέντα του Μέξη έχει αποτέλεσμα ή όχι. Μάλιστα, μου έδειξαν και την τελευταία έρευνα της λοσιόν του, όπου έχει θετικά αποτελέσματα (στην έρευνα).

Διαβάζοντας για την έρευνα, θεώρησα ότι ίσως να είχα κάνει λάθος, ίσως να έχει τελικά αποτέλεσμα η λοσιόν του και τόσο καιρό να κάναμε λάθος. Εδώ να τονίσω, αν σε περίπτωση διαβάσει ο Μέξης το παρών κείμενο, ότι τον προ(σ)καλώ να αφήσει στην άκρη τα περί μηνύσεων και να μας στείλει μερικά μπουκαλάκια για δοκιμή.

Επίσης να αναφέρω ότι επειδή τα μέλη που επικοινώνησαν μαζί μου ήταν αρκετά (για την νέα έρευνα του Μεξή) επιμένοντας (μερικοί) ότι υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει λάθος και ότι κάποια από τα μέλη που ανέφεραν ότι έχουν λάβει την λοσιόν του Μέξη αλλά δεν είχαν αποτελέσματα, πολύ πιθανόν να λένε ψέματα και έτσι να κάνουμε ζημιά στον Μέξη, γιατί είναι περίεργο στα 20+ χρόνια που υπάρχει η εταιρία του Μέξη, ένας να μην βρέθηκε να τον τρέξει στα δικαστήρια, είναι και ο λόγος που αναρτώ το συγκεκριμένο ποστ και αναλύω τα δεδομένα.

Συνέχεια στο θέμα, ας δούμε αρχικά την τελευταία έρευνα της λοσιόν του. Προτού αναλύσουμε την έρευνα, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι η έρευνα αυτή έχει χρηματοδοτηθεί από τον ίδιο τον Μέξη, έγινε εδώ και απλά ο Μέξης έστειλε τα αποτελέσματα της έρευνας στον οργανισμό (με ότι και αν σημαίνει αυτό). Από την έρευνα, βλέπουμε τι ακριβώς εξετάστηκε:

Primary Outcome Measures:
  • Change of the Amount of Hair Loss in a Pull Test [ Time Frame: baseline and 90 days ]
    Measurement of the decrease of hair loss by pull test and pulling some hair with the fingers.
    Measurements estimated and reported every 15 days. The Measure reports decrease in fallen hair

  • Change of the Density of the Hair on a Polarized Light Video-camera as a Measure of Efficacy. [ Time Frame: baseline and 90 days ] [ Designated as safety issue: No ]
    Number of hair was assessed for each participant with a polarized light video-camera every 15 days for a total of 6 assessments
Secondary Outcome Measures:
Change of Sebum on a Sebum-meter [ Time Frame: baseline and 90 days ]
Measurements checked and reported every 15 days of the decrease of existing sebum on the scalp of the volunteers with a sebum-meter.

Με λίγα λόγια, ο Μέξης σαν μέτρο σύγκρισης είχε το πόσες τρίχες βγαίνουν στα χέρια του, ενώ στο 2ο στάδιο σαν μέτρο είχαν το πόσο λιπαρό ήταν το μαλλί. Σε αντίστοιχη αλλά σοβαρή έρευνα της μινοξιδιλης, βλέπουμε τι ακριβώς εξετάζουν:

Primary Outcome Measures:
  • Change of target area non-vellus hair count in the temple region (t-TAHC) [n/cm²] compared to baseline after 24 weeks [ Time Frame: Baseline, week 8, week 16, week 24, week 52, week 76, week 104 ]
Secondary Outcome Measures:
  • Assessing the investigational products safety by means of clinical examination (local intolerance, AE, SAE) [ Time Frame: every visit from baseline to week 104 ] [ Designated as safety issue: Yes ]
  • Change of cumulative hair width in non-vellus hair in temple and vertex region (t-TAHW; v-TAHW) [mm/cm²] compared to baseline after 24, 52, 76 and 104 weeks [ Time Frame: Baseline, week 8, week 16, week 24, week 52, week 76, week 104 ] [ Designated as safety issue: No ]
  • Change of t-TAHC, v-TAHC, t-TAHW and v-TAHW comparing 5% MTF and Placebo Topical Foam (plaTF) groups [ Time Frame: Baseline, week 8, week 16, week 24, week 52, week 76, week 104 ] [ Designated as safety issue: No ]
  • Global expert panel and subjects' rating change in scalp coverage: week 24 compared to baseline, week 104 compared to baseline and week 104 compared to week 24 via assessment of global temple and vertex photographs [ Time Frame: Baseline, week 8, week 16, week 24, week 52, week 76, week 104 ] [ Designated as safety issue: No ]

Φαίνεται ότι στην έρευνα του Μέξη, ο πρώτος έλεγχος με το πόσες τρίχες μένουν στα δάχτυλα, ήταν αρκετός. Ωστόσο ένα μέλος θεώρησε ότι είναι λάθος λογική από την μεριά μου να συγκρίνω έρευνες και ότι ο Μέξης δεν θα έδινε λάθος στοιχεία στον οργανισμό, μιας και σε ανακάλυψη απάτης από τον οργανισμό, αυτό επιφέρει μηνύσεις και πρόστιμα, ας δούμε μερικά στοιχεία.

Πολλές εικόνες από το site του είναι fake, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα (προσέξτε τα αυτιά τους, εκτός αν θεραπεύει και τις ατέλειες η λοσιόν αυτήν):
IqID6kv.jpg


Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω photo που μοιράζει στα social nets, αναφέρει ότι η λοσιόν του έχει λάβει έγκριση από τον FDA, κάτι που αναφέρει και στο site του (όχι ακριβώς έτσι, λέει ότι έλαβε έγκριση από ιστοσελίδα "συμβεβλημένη" με τον FDA). Το περίεργο; Δεν αναφέρει πουθενά τον FDA στην Αγγλική έκδοση της σελίδας του, όπως μπορείτε να δείτε και στην 2η εικόνα παρακάτω.

eRUnn5t.jpg


2fKNE0Q.png


Κάποιοι με ρώτησαν και για τις άλλες έρευνες του Μέξη και τι έχω να πω γι'αυτές, τις οποίες τις θεωρώ fake.

Παράδειγμα, λέει για την Ιταλική έρευνα του 2001 με prot.No:2001B124F. Αυτό το νούμερο ΔΕΝ υπάρχει πουθενά αλλού online, πλην του ίδιου του μεξή. Και δεν την θεωρώ σοβαρή, ακόμη και αν είναι όντως πραγματική, γιατί 1ον)δεν αναφέρει αριθμό τριχών και γενικά τον σχεδιασμό της έρευνας κλπ, όπως κάθε σοβαρή έρευνα και 2ον)έχει από κάτω από τα Ιταλικά και Αγγλικά. Καμία σοβαρή έρευνα δεν έχει μεταφρασμένο κείμενο στην ίδια την σελίδα, αλλά την γλώσσα της χώρας όπου έγινε η έρευνα, που σημαίνει ότι αυτά μπήκαν επίτηδες εκεί. Η ίδια "έρευνα", έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, με το γελοίο υπόμνημα ότι όλοι οι εθελοντές είναι ευχαριστημένοι και με τα μαλλιά τους λαμπερά.

Όλα τα άλλα, πχ εδώ και εδώ, αφορούν την ασφάλεια της και όχι την αποτελεσματικότητα της. Έχει λάβει έγκριση από τον ΕΟΦ για την ασφάλεια της, αλλά εσφαλμένα αναφέρει και έγκριση από τον FDA, κάτι που δεν ισχύει γιατί δεν υπάρχει πουθενά το link για τον FDA. Οπότε και επειδή έχει διαβάσει εδώ ότι χρησιμοποιούμε τον FDA σαν απόδειξη ότι ένα προϊόν δουλεύει, το βάζει ότι έχει και αυτός ενώ ΔΕΝ έχει. Αν ήταν στην Αμερική τώρα, θα του το είχαν ξηλώσει το μαγαζί σε χρόνο dt.

Επίσης, ο ίδιος ο Μέξης έχει "ανοιχτή" έρευνα για την λοσιόν του, αλλά για την αλωπεκία αρεάτα αυτήν την φορά και σε αυτήν υπεύθυνος είναι ο Μαρκος Παπακωνσταντης (δερματολόγος). Ωστόσο, η αρεάτα όπως γνωρίζουμε, δεν προκαλείτε από τους ίδιους παράγοντες που προκαλείται και η Α.Α., οπότε επιστημονικά τουλάχιστον είναι αστεία μια τέτοια αναφορά.

Οπότε και για τους πιο δύσπιστους, οι οποίοι έχουν την ελπίδα ότι ίσως, μπορεί να έχει έστω κάποιο αποτέλεσμα (και ότι μπορεί τα μέλη να έχουν πει ψέματα), δεν θα πω την άποψη μου, αλλά θα παραθέσω τα δεδομένα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ως εξής (και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του):
  • Έγινε ο ίδιος ο Μέξης μέλος εδώ και το έπαιζε πελάτης του... Μέξη και ικανοποιημένος μάλιστα.
  • Κάποιοι υπάλληλοι του το έπαιζαν επίσης ικανοποιημένοι πελάτες.
  • Έχει ψεύτικες φωτογραφίες πριν-μετά στο site του.
  • Οι παλιότερες έρευνες του είναι fake.
  • Στις παλιότερες έρευνες του, αναφέρει σαν υπεύθυνο αποτελεσμάτων τον Dr Fulvio Marzatico, τον οποίο μάλιστα τον αναφέρουν σαν δερματολόγο, ωστόσο με μια μικρή αναζήτηση στο net θα δείτε γρήγορα ότι ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ είναι δερματολόγος.
  • Και η πρόσφατη έρευνα δεν είναι απολύτως αξιόπιστη, από την στιγμή που δεν αναλύει τίποτα και απλά αναφέρει ότι δεδομένα έστειλε ο ίδιος ο Μέξης (με ότι πάλι και να σημαίνει αυτό).
  • Επίσης, ο ίδιος ο Μέξης είναι σπόνσορας και αναλύει ο ίδιος τα δεδομένα της -τελευταίας- έρευνας (γι'αυτό και η ελλιπής ανάλυση, ίσως).
  • Λέει ψέματα περί FDA.
  • Το ίδιο φάρμακο το αναφέρει ότι λειτουργεί σε όλους τους τύπους της τριχόπτωσης, κάτι που επιστημονικά δεν ισχύει.
  • Τέλος, λέει ότι η λοσιόν του θεραπεύει τα πάντα και ασθένειες μάλιστα που οι επιστήμονες έχουν "φτύσει αίμα" για να βρουν κάτι.
 

crossfire

Well-Known Member
Αυτή η ιστορία μ' αυτόν τον άνθρωπο δεν θα είχε πάρει αυτή την τροπή αν πουλούσε τα μπουκαλάκια σε λογικές και ανθρώπινες τιμές....
Όπως όλοι μας έχουμε κάνει δεκάδες παραγγελίες από ελλαδα και εξωτερικό, tricomin,revivogen παλιά.....αργότερα cg 210,τωρα genethrix και δεκάδες άλλες λοσιόν πάνω στην απελπισία μας που χάναμε μαλλιά,σε συνδιασμό με λάδια,ξυδια,μεντες κτλ, έτσι θα δοκιμάζαμε κι αυτό.

Το 2007,προ φόρουμ εποχή,τους ειχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει για 3 μπουκαλάκια ,1000 ευρώ.(3 μήνες θεραπεία περίπου ).
Ευτυχώς δεν τα έδωσα και μετά από λίγους μήνες άνοιξε το φόρουμ και σώθηκα και ακόμα έχω μαλλακια.

Τους πρώτους μήνες κόντρας του φόρουμ με αυτους, κατέβασαν την τιμή 200 ή 300 ευρώ το μπουκαλάκι αν θυμάμαι καλά....

Θέλω να πω δηλαδή όταν αν είχε μία λογική τιμή θα το δοκίμαζαν πολλοί......μέσα σ'αυτους και εγώ .....

Μιλάμε για εκείνη την εποχή βέβαια που είχαμε μαύρα μεσάνυχτα περί τριχόπτωσης.....τώρα βέβαια μετά από τόσα χρόνια εμπειριας και μελέτης δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα και ούτε δοκιμαζω.
 

tasos33

Well-Known Member
Μέξης κόβει Μέξης ραβει,Μέξης κερναει Μέξης πίνει,η σελιδα του για κάποιον που ασχολείται με την τριχόπτωση χρόνια και έχει και φορουμικη εμπειρία φαίνεται οτι είναι τρια πουλάκια καθονται,δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επ αυτου..

Άκη συγχαρητήρια για την έρευνα σου,καταδεικνύεις απλα τι συμβαίνει..

Υσ..απο την genetrix προτίθενται να μας δώσουν δωρεάν μπουκάλια για δοκιμή, ο Μέξης γιατί δεν θέλει?
 

FreeThinker

Well-Known Member
  • Έγινε ο ίδιος ο Μέξης μέλος εδώ και το έπαιζε πελάτης του... Μέξη και ικανοποιημένος μάλιστα.

Ακη αυτο εικαζεις οτι εχει γινει ή υπαρχουν αποδειξεις? Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να το εχει κανει οπως κανουν πολλοι, απλα επειδη το ειπες ως δεδομενο.
 

Serifis

Active Member
Είναι πραγματικά γελοίο και απαράδεχτο να υπάρχουν τέτοιες "εταιρίες" όπου έχουν πειραγμένες φωτογραφίες σαν απόδειξη και να συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά χωρίς επιπτώσεις. Δεν ξέρω νομικά τι μπορεί να γίνει (συνηγορος καταναλωτη και άλλοι φορείς) αλλά το όλο πράγμα είναι πραγματικά για γέλια, ο καθένας πουλάει και ισχυρίζεται ότι θέλει.
 

Άκης

Administrator
Ακη αυτο εικαζεις οτι εχει γινει ή υπαρχουν αποδειξεις? Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να το εχει κανει οπως κανουν πολλοι, απλα επειδη το ειπες ως δεδομενο.

Ήταν το μέλος "Master" που χρησιμοποιούσε το email του Μέξη και αργότερα όταν τον ρώτησα σχετικά, εξαφανίστηκε. Ο ίδιος μου είχε στείλει λίγο καιρό μετά ένα email ζητώντας με να βρεθούμε σε ένα μέρος στην Αθήνα περί της 11-12 το βράδυ, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Για να πω την αλήθεια, δεν τον είδα με τα μάτια μου να είναι ο Μέξης, αλλά από τα δεδομένα εκείνα, εικάζω ότι ήταν αυτός. Μετά "ξύπνησαν" και άρχισαν να χρησιμοποιούν άλλα emails.
 

FreeThinker

Well-Known Member
Χαχαχαχαχα τα ειδα τα μηνυματα του ακη, ε ρε κατι καραγκιοζηδες που υπαρχουν. Ο ορισμος του τσαρλατανου ο τυπος μονο απο τα ποστ του. αχαχαχαχαχ μπηκε να κανει τον ευχαριστημενο πελατη με το e mail του να γραφει mexis. για ποιο λογο το συζηταμε ακομα και εχει αναθερμανθει αυτο το νημα? αν ειναι για να κανουμε χιουμορ οκ! :p
 

Άκης

Administrator
για ποιο λογο το συζηταμε ακομα και εχει αναθερμανθει αυτο το νημα?
Όπως αναφέρω στο παραπάνω νήμα, ο λόγος που το ανέφερα, ήταν επειδή κάμποσα μέλη ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, κυρίως επειδή στην πρόσφατη έρευνα είχε θετικά αποτελέσματα η λοσιόν, ενώ δεν έλειψαν και οι απόψεις τους στυλ "μήπως τα μέλη εδώ λένε ψέματα και τελικά έχει αποτέλεσμα η λοσιόν;", "εσύ την δοκίμασες και κρίνεις;" κλπ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Λοιπόν ο μεξης ειναιαπατεωνας εκανα θεραποια 1χρονο και δυο μινες το αποτέλεσμα είναι να χάσω 5 χιλιάδες εύρο και να έχω ακόμα την ίδια κάραφλα έχω αποδεικτικά φωτογραφίες και αποδείξεις αγοράς της υποτιθέμενης θαυματουργής λοσιόν η οποία έγραφε ότι είχε 0φπα που σημάνει ότι φοροδιαφεύγει και ότι δεν έχει αποτέλεσμα σας το λέω εγώ πρέπει να ΜΠΕ φυλακή αυτός ο τύπος
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Συγγνώμη αλλά και συ φυλακή πρέπει να μπεις λόγο υπερβολικής άγνοιας κινδύνου.δεν δικαιολογείται εν έτη 2020 να την πατάς από μεξηδες,με όλα τα μέσα πληροφόρησης που υπάρχουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Δεν επιτρέπεται στην εποχη της πληροφορίας να σε πιάνει κορόιδο ενα λαμόγιο πέμπτης κατηγορίας .
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
το μελος Mixalhs Katsaloulhs μπαναριστικε μονιμα,με εχει προβληματισει πολυ η σταση του,απο την αδιαφορια στους κανονες του φορουμ με τα greeklish μεχρι βρισιες χωρις σταματημο.
πολλα μηνυματα τα εχω διαγραψει
 

dim d

Well-Known Member
Μπλουζα