Mexis - μακριά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

kolokotronis είπε:
Χαιρετώ άπαντες μέλη και μη.
Καλως ήρθες...

kolokotronis είπε:
Admin: «Είναι κανόνας πλέον στην hairloss community ότι φάρμακο που ΔΕΝ παρουσιάζει ανεπιθύμητες ενέργειες, ΔΕΝ δουλεύει.»

Αναφέρω τις ανεπιθύμητες ενέργειες από ένα και μόνο φάρμακο ευρείας κυκλοφορίας άσχετο με τριχόπτωση:

Διάρροια, εμετοί, κοιλιακοί πόνοι, ναυτία, δυσπεψία, δερματικά εξανθήματα, πονοκέφαλος ή αλλοίωση της γεύσης, γλωσσίτιδα, στοματίτιδα, αποχρωματισμός των δοντιών
διαφοροποίηση της όσφρησης, ηπατική δυσλειτουργία, ηπατίτιδα με ή χωρίς ίκτερο, αναφυλαξία ή σύνδρομο Stevens - Johnson/τοξική επιδερμική νεκρόλυση, ζάλη, ίλιγγος, αγχωτική κατάσταση, αϋπνία, εφιάλτες, εμβοές, σύγχυση, αποπροσανατολισμόs, παραισθήσεις, ψύχωση, αποπροσωποποίηση, έκπτωση μέχρι και απώλεια της ακοής, μακρό διάστημα QT, κοιλιακή ταχυκαρδία, torsades de pointes, καρδιακή αρρυθμία, λευκοπενία και θρομβοκυττοπενία. Επαναλαμβάνω από ένα (1) φάρμακο.

Περιέργως ξέχασαν να βάλουν τάσεις αυτοκτονίας. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο ιατρός είναι αναγκασμένος να χορηγήσει και δεύτερο φάρμακο, όχι για την ίδια την ασθένεια αλλά για τις παρενέργειές του. Φάρμακο για το φάρμακο δηλαδή. Οι χημικές θεραπείες δηλαδή τα φάρμακα είναι ένα μεγάλο και βρώμικο κεφάλαιο. Μετά ακολουθεί το κεφάλαιο «Φαρμακοβιομηχανίες», στη συνέχεια το κεφάλαιο «Πως θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα», ύστερα το κεφάλαιο «Παρασκευή ασθενειών στο εργαστήριο» και πάει λέγοντας.

Εδώ κάνεις λάθος φίλε μου και συγκρίνεις τα μήλα με τα πορτοκάλια.
Δεν είπα ουδέποτε ότι πρέπει να πάθουμε ζημια για να βγάλουμε μαλλιά.
Στην hairloss community όπου και αναφέρθηκα, εννοώ και εννοούν ότι ένα προϊόν που απευθύνετε για την τριχόπτωση, δουλεύει όταν δείξει αντενδείξεις.
1)Δεν εννοώ σε όλους, αλλά έχει αντενδείξεις.
2)Καμμία σχέση οι αντενδείξεις που αναφέρεις εσύ. Δεν είπα ότι θα πρέπει να πάρει κανείς χάπι που έχει σαν αντένδειξη το κατεβατό που παρέθεσες παραπάνω για να δει αποτέλεσμα.
Αλλά επειδή είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η τριχόπτωση σχετίζεται στον άντρα με την DHT και η DHT με όλα τα υπόλοιπα που σχετίζεται, λογικό είναι το φάρμακο που θα πάρουμε θα δείξει αντενδείξεις σε ότι έχει σχέση η DHT.
Άρα, στο ξαναλέω, έκανες λάθος σύγκριση και φυσικά ήταν κάπως άκυρο αυτό που πρόσθεσες...

kolokotronis είπε:
Master: «Eisai apo Ellada …»

Επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ελεεινή θα έλεγα εγώ. Αλλά άμα απειλείτε κάποιου το "εισόδημα", λογική είναι η συμπεριφορά αυτήν.
kolokotronis είπε:
Kostas: «… ότι πρέπει να μας πει ο ίδιος των ακριβή αριθμό σταγόνων μάλλον είναι τόσο αποτελεσματικό που αν βάλουμε 1 σταγόνα παραπάνω θα γίνουμε σαν το αβαταρ του admin»

Ο λόγος για αυτό είναι για να μην βάλουμε περισσότερες σταγόνες από ότι χρειάζεται και πάνε χαμένες.
Αυτό, σιγά μην τον πήρε και ο πόνος τον κατασκευαστή ρε φίλε. Ίσα ίσα που πουλάει κάτι και λογικό είναι να θέλει να πουλήσει.
Άμα τον πονούσε τόσο να μην "χαθεί και η παραμικρή σταγόνα", ας μην πετούσε τιμές κάπου στα 2000-3000€ και ας έκανε καλύτερες τιμές.

kolokotronis είπε:
Ntia: «… που προωθούν κλινικές ή προιόντα έχουν φωτό πριν και μετά. Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι ποιές είναι πραγματικές και ποιές όχι»

Δηλαδή πειράγματα με υπολογιστή, μοντάζ κλπ; Σύμφωνοι σήμερα όλα μπορούν να παραποιηθούν. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Μερικές φορές πρέπει να δείχνουμε.
Εμείς θέλουμε να δείξουμε. Μας δείχνει κανείς εικόνες πριν και μετά ΔΙΚΕΣ του; Ο master που είναι να μας τις δείξει;;;
Εμπιστοσύνη στα τυφλά = 0 εμπιστοσύνη, απλά...

kolokotronis είπε:
Panagiotisf: «αααα και το αλλο το κουφο που ειπαν στην ντια οτι μπορει να θεραπευσει το προιον τον θυροειδη !!! αυτο τι ηταν παλι»

Ψάξτε το λιγάκι, σύνδεση τριχόπτωσης και θυρεοειδής αδένας.
Εμείς το ψάξαμε και γνωρίζουμε πολλά παραπάνω από κάποιους ερευνητές και σχετικούς.
Αυτό το είπαν οι του Μ**ή, όχι εμείς.
Άσε το άλλο που δεν αποροφάτε και προσφέρει το κουφο:
"Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος. "
Tο σπέρμα με τί το εμπλουτίζει ρε παιδιά, με επιπλέον πρωτείνες; Και η ρύθμιση της τεστοστερόνης πώς γίνεται ακριβώς με την λοσιόν αυτήν;
Απλά, έλεος. Στο συγκεκριμένο forum, δεν μπαίνουν παιδιά του δημοτικού -απ'οσο γνωρίζω- για να πιστεύουν αυτά.

kolokotronis είπε:
Θέλετε και τη δική μου ιστορία;

Η δική μου περίπτωση μόνο σαν βαριά μπορεί να χαρακτηρισθεί καθότι προέρχεται από μεταμόσχευση. Ναι έκανα αυτό το λάθος. Μεταμόσχευση σε πέντε στάδια. Για διάστημα αρκετών ετών μετά το τελευταίο στάδιο υπήρχε πολύ μικρή αιμορραγία στα σημεία που τοποθετήθηκαν τα μοσχεύματα. Όταν κάποτε σταμάτησε η αιμορραγία οι τρίχες άρχισαν αργά αλλά σταθερά να πέφτουν. Ένα άσχημο θέαμα. Κάπου εκεί ξεκίνησα τη χρήση της εν λόγω λοσίον M6S patent, όπου εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι δεν είναι φάρμακο είναι καλλυντικό, και είχα και έχω αποτέλεσμα. Δηλαδή βγαίνουν τρίχες και εντός της περιοχής μεταμόσχευσης και εκτός. Βγαίνουν, μεγαλώνουν και δυναμώνουν. Είμαι ευχαριστημένος; Ναι είμαι.

Κλείνοντας, καλό είναι εδώ να αναφέρω και δύο άλλα θέματα που σχετίζονται με όσα λέμε. Το ένα λέγεται γυμναστική και το άλλο λέγεται σωστή και υγιεινή διατροφή. Μην περιμένουμε πλήρη αποτελέσματα εάν δεν ξέρουμε τι χρώμα έχει η γυμναστική ή εάν σαβουρώνουμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο ειδικά αλλά και γενικά στη ζωή μας.
Καταρχάς. Είναι καλλυντικό όπως λες. Καλλυντικό δεν έχει και αποτελέσματα ως γνωστών.
Πάμε παρακάτω. Την απορία που έχουμε μπορείς να την λύσεις;
Ποιά είναι η ενεργή του ουσία;
Εσύ αγαπητέ έχεις photos πριν και μετά; Και κατα τα ενδιάμεσα στάδια που είχες τα προβλήματα αυτά;
Επίσης σε ποιά κλινική έκανες τις μεταμοσχεύσεις;
Οκ, αφού μου λες για εμπιστοσύνη, περιμένω και περιμένουμε και εμείς από την πλευρά όσως λένε ότι είδαν αποτέλεσματα να μας τα δείξουν και σε εμάς.
Και απο πότε τα καλλυντικά θεραπεύουν κιόλας;
Αναμένω να δω αποτελέσματα σε photos σου, αλλιώς just another spam post...
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Να προσθέσω και κάτι ακόμη, που το έχω ξαναπεί.
Το site αυτό, σκοπό έχει να δείξει τα προϊόντα που δουλεύουν, είτε με αποτελέσματα κλινικών ερευνών, είτε με αποτελέσματα δικά μου ή/και άλλων ατόμων.
Γι'αυτό και ξεκίνησε, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητο.

Στα logs του site, βλέπω ότι πολύς κόσμος έρχεται εδώ από αποτελέσματα αναζητήσεων σε μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι έχουν -πιθανών- δοκιμάσει ότι μούφα κυκλοφορεί σε καλλυντικό και μή, δεν είδαν αποτέλεσμα και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να σώσουν τα μαλλιά τους και την τσέπη τους.

Ο κόσμος έχει απελπιστεί με τα ματζούνια και τα γιατροσόφια που του πασάρουνε και ψάχνει αυτό που κάνει δουλειά πλέον και αυτό θα δείχνουμε εδώ. Πέρασε ο καιρός (ή θα περάσει σύντομα) που έπρεπε να δοκιμάσει κανείς 100 προϊόντα μέχρι να πάρει το σωστό για τα μαλλιά του.
Ευτυχώς στο internet μπορείς να βρεις άμεσα άπειρες πληροφορίες σχετικά με το τι σε ενδιαφέρει.

Λογικό είναι να μην αρέσει σε πολλούς αυτό, αλλά λίγο με (και μας) απασχολεί.

Φιλικά πάντα, Άκης.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

kolokotronis
καταρχην καλως ηρθες

δεν εμεινε και τιποτα να πω τα ειπε ολα ο ακης

αντε ας μας εξηγησει καποιος τελως παντων πως τα επιτυγχανει ολα αυτα η λοσιον του Μ****
και σπερμα θες και σεξουλικα ζωη θες και θυροειδη θες και μαλλια αντε τις ευχες μου να θεραπευσει και καρκινο ...... και ολα αυτα με μια λοσιον που ΔΕΝ αποροφάτε
λοιπον ας σοβαρευτουμε λιγο με το θεμα αυτης της λοσιον
αφου την υποστιριζετε αυτην την λοσιον αποδειξτε επιτελους οτι δουλευει
τι εχει μεσα πως αποδυκνευει οτι κανει καλο στην τριχα
και χιλια αλλα δυο απαντηστε τα

ελπιζω εσυ kolokotroni να μας δωσεις απαντησεις και να μην εξαφανιστεις οπως ο master
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Αγαπητέ Κolokotronis καλωσόρισες.

Χαίρομαι πολύ που το συγκεκριμένο καλλυντικό βοήθησε τόσο πολύ και δεύτερο άτομο ανάμεσά μας. Και χαίρομαι διπλά γιατί το καλλυντικό αυτό, όπως μας διευκρίνησες ότι είναι, βοήθησε μετά από τόσο άσχημη μεταμόσχευση.. Επίσης χαίρομαι τριπλά που είσαι άτομο με πρόθεση τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων γιατί το προηγούμενο άτομο που υποστήριξε το συγκεκριμένο προιόν είχε κάποιο θέμα.
Κανένα καλλυντικό δεν δικαιολογεί αυτό το κόστος όμως αγαπητέ.. Μια κρέμα με χαβιάρι ξέρω, τόσο ακριβή δεν είναι..Επίσης κανένα καλλυντικό δεν θεραπεύει παθήσεις όπως ο θυροειδής.
Για την ιστορία να σου πω, ότι εγώ δεν έπασχα από υπο- ή υπερ- θυροειδισμό. Είχα μόνο ένα μεγάλο όζο και τον αφαίρεσα μαζί με τον μισό θυροειδή για να προλάβω στο μέλλον άλλα. Εκτοτε παιρνω το χάπι και πάντα οι εξετάσεις βγαίνουν καλές απ' ότι μου λένε οι γιατροί. ΝΑΙ, υπάρχει συσχέτιση θυροειδή και τριχόπτωσης μόνο ομώς σε συγκεριμένες παθήσεις του θυροειδή, ΟΧΙ όταν τον ρυθμίζεις, τον ελέγχεις και όλα βαίνουν καλώς.
Αρα, η συζήτηση που μου έκαναν, άσχετα με την αλωπεκία που διέγνωσαν, ότι δλδ μπορούσε το ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ να θεραπεύσει τον όζο γιατί ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ και να αποφύγω την επέμβαση ήταν ΑΚΥΡΗ.
Φίλε μου εμπιστοσύνη σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν έχεις κάνει δοκιμή όλη την φαρμακοβιομηχανία και έχεις μείνει ταπί, δύσκολα δείχνεις. Το μόνο που έχεις είναι άποψη. Επίσης δύσκολα δείχνεις εμπιστοσύνη όταν παίζονται τέτοια ποσά. Πρέπει ο άλλος να σε κερδίσει. Και πώς γίνεται αυτό? Εύκολα. Με σωστή ενημέρωση και σωστή προώθηση. Όχι μόνο με διαφημίσεις σε περιοδικά διατροφής. Εμένα με κέντρισε η διαφήμιση, αλλά με έδιωξε η ενημέρωση (ανεπαρκής κατά τη γνώμη μου, έχω ξαναναφερθεί με λεπτομέρειες όσον αφορά το τι ειπώθηκε στο ραντεβού) και η τιμή. Αν ήταν βέβαια μόνο η τιμή ίσως και να έκοβα τον λαιμό μου για να τα βρω. Αλλά δυστυχώς είμαι υποψιασμένη, το ραντεβού ήταν αποτυχία..
Πάντα αξίζει να ακούει κανείς και την άλλη πλευρά. Αφού έλυσες το πρόβλημά σου είναι πολύ σημαντικό. Το εύχομαι σε όλους μας..
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Τα πράγματα είναι απλά.
Η επιστήμη λέει ότι η DHT ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό τριχόπτωσης.
Αφήνω λοιπόν τις άλλες αιτίες στην άκρη.
Τί λέει λοιπόν;
Για να σώσεις τα μαλλιά σου θα πρέπει να περιορίσεις την DHT.
Τα ποιό γνωστά είναι η φιναστερίδη και η ντουταστερίδη. Αυτά είναι χάπια.
Από φυτικά/φυσικά είναι το palmetto, το Pygeum, η τσουκνίδα, το τσάι και το λάδι από σπόρους κολοκύθας (όλα τα φυτικά αυτά, είναι για υπερπλασία προστάτη αλλά όσοι τα δοκίμασαν είχαν αποτέλεσμα) και πόσα άλλα.
Ερώτηση 1η: Η λοσίον M6S patent ποιό συστατικό έχει να περιορίζει την DHT?

Για να δεις νέες τρίχες να ξαναβγαίνουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια ουσία που θα διεγείρει τον θύλακα για να "πάρει μπροστά".
Η μόνη ουσία που έχει και έγκριση από FDA γι'αυτό είναι η μινοξιδίλη, ενώ πιθανών να κάνει το ίδιο και το aminexil.
Επίσης η κεκοτοναζόλη σε 2% έχει δείξει σε έρευνα ότι μπορεί να το κάνει.
Ερώτηση 2η: Η λοσίον M6S patent ποιό συστατικό έχει να διεγείρει τον θύλακα?

Όπως τόνισε και η ntia, οτι είσαι άτομο με πρόθεση τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων.
Οπότε αν γνωρίζεις κάτι, ας μου απαντήσεις ή να μας δείξεις έστω φωτογραφίες.
Ο δε master, ας απαντήσει (αν ξαναμπεί) τις ερωτήσεις.
Ή ακόμη καλύτερα, την επόμενη φορά που θα ξαν'αγοράσετε λοσιόν (ελπίζω να μην χρησιμοποιήτε μία φορά και αυτό είναι, γιατί θα είναι ακραίο αν το γράψετε και αυτό), ρωτήστε τον ερευνητή του τις ουσίες που κάνουν αυτήν την δουλειά.
Ως τότε, έχω το ελεύθερο να εκφράζω την γνώμη μου για κάποιο προϊόν (ρώτησα και άτομα με γνώση σε νομικά σχετικά) και η γνώμη μου είναι "Snake Oil".

Και αν μια στις 10000 να κάνει δουλειά, στα λεφτά που ζητάει ο ερευνητής, αγοράζω το φαρμακείο της γειτονιάς σε Proscar, Regaine, Fungoral και θα μου μείνουν και ρέστα για ζελέ, για να έχω στο μέλλον :p.
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Κοιτούσα στο site τους και παρατήρησα ότι τα είχαν απομακρύνει τα λεγώμενα περί εμπλούτισης σπέρματος κλπ. :-X :-X :-X

Αλλά βρήκα στο net κάτι πολύ καλό και θα ήθελα όσοι γνωρίζουν λίγα Αγγλικά ας το διαβάσουν.
Είναι από τον Dr William Rassman.

Η αρχική ερώτηση
Hi,

Have you ever heard of m**is? I have read about it in a couple of magazines, but can’t find much more info than that…it looks appealing as an anti-hairloss solution.

www.m**is.gr

Η απάντηση του γιατρού
It would be interesting to find out what ingredients are in the product, since their site doesn’t say anything about what m**is contains. I am always skeptical of anything that guarantees 100% results. They do not quote any clinical studies to back up their claims. This is concerning, yet they state that it is a safe product. Once again, where are the studies to back this up? I would be extremely cautious about this product. Sound like a lot of bells and whistles and no substance.

Και τα σχόλια, τα οποία είναι και τα ποιό καλά. Προσέξτε τον Κώστα, ή "Assistant" να προσπαθεί να πείσει για την μελέτη που έχουν, οτι είναι ασφαλές δηλαδή, κάτι που ανέφερα και εγώ ποιο πάνω, αλλά δεν έχουν μελέτες για αποτέλεσμα, κάτι που προσπαθεί να μάθει και ο γιατρός



Kostas - September 29th, 2008 at 10:59 am

Hello sirs.
I am one of Mr.m**i’s assistants. Whatever questions you have I am gladly available to answer. Regarding his studies open Mr.m**is’s website and you ‘ll find them there official and worldwide approved.
Looks like Mr.Rassman hasn’t searched Mr.m**i’s website very well, that’s why he did not find the studies.

http://www.m**is.gr


William Rassman, MD - September 29th, 2008 at 11:47 am

Just because someone patented a concoction doesn’t mean it works. I mean really — OTTER FUR is listed as an ingredient according to the patent (thanks for the link, steve).

I looked again at the site, and I still don’t see any clinical studies. My previous comments still stand.


Kostas - October 5th, 2008 at 11:09 am

Dr Rassman,
Concerning Mr m**is clinical studies,

http://www.m**is.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=32
The above link is for the clinical conclusions that m**iS lotion is effective for the treatment of Androgenetic Alopecia and that it is 100% safe with no side effects.
http://www.m**is.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=34
This above link is for the trichographs and the tables which prove that m**iS lotion is drastic for the treatment of hair loss, sebum, dry scalp, redness and itching.
All the above are official and if are not very clear and eligible sorry because Mr m**i’s web site is under construction (the better possible)but if want we send you the clinical studies to examine better.
Thank you
Kostas / assistant of Mr m**is


William Rassman, MD - October 6th, 2008 at 8:45 am

Once again, I don’t see clinical studies. I’m not a master of Italian or Greek, but these essentially look like more patent certificates, and not only that, I have no way of knowing how biased these studies are (who paid for them?). I’m looking for published studies in peer reviewed medical journals, of which it appears there are none.


Kostas - October 6th, 2008 at 1:17 pm

Mr.m**is product’s Clinical Studies are official and don ‘t need a published edition. Their conclusion in Mr.m**i’s website is of course also in English (see better) and the dermatologists who certify officially and clinically the efficacy of the lotion are very well known and top scientists in their field (dermatology and cosmetology. They are: Dr.Carlo Carrera - surgeon-dermatologist, Dr.Fulvio Marzatico - dermatologist and Dr.Claudio Angelinetta, of the Italian University of Dermatology and Cosmetology of Pavia-Italy-Mr.m**i’s lotion is not a drug, has no side-effects (Very important both) and very effective for the treatment of Androgenetic Alopecia. It is well certified to be legal and safe and above all with results of success to more than 20000 people. If all these are not more important than a publication in a scientific magazine then gladly show us which is a better and more effective, safe and published study without side effects.
Mr.m**is lotion speaks with it’s results without side effects and toxicity result 0%.
We are waiting for a better clinical published study.


William Rassman, MD - October 6th, 2008 at 3:47 pm

Once again, I still don’t know who paid for the studies, nor do I see them in English to even read for myself. You really expect me to believe that rubbing a lotion made of otter fur on my scalp will grow hair? You are more than entitled to your opinions, and as Mr. m**i is apparently your employer, I can understand why your opinions would be favorable. That being said, as a physician in the USA, I need to see some real proof in published journals and the backing of the FDA before I’d be willing to recommend a treatment like this. To me, it still sounds like a waste of money. Anyone that claims 100% results and 0% side effects sounds just like the snake oil salesman of the past.


Αυτά εν ολίγης. Διαβάστε το τελευταίο σχόλιο του γιατρού, όπου και ο Κώστας δεν ξανααπάντησε, κάτι που το συνιθίζουν αυτοί, όπως μπορείτε να δείτε και από τα δικά μας posts.
Το υπογραμισμένο, το υπογράμισα επίτηδες για να δείτε ότι ισχύει (εν ολίγης) αυτό που είπα και στην αρχή και έβαλε ένα κατεβατό ο kolokotronis.
Δεν έχει side effects? Δεν δουλεύει.
Και δεν εννοώ ότι αν δεν δείτε μη στύση πχ με το proscar, δεν θα δείτε και μαλλιά.
Αλλά η εταιρία αναφέρει sides.
Ακόμη μία απόδειξη, ότι το προϊόν αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ότι σας υπόσχετε.
Αν κερδίσετε το joker, δοκιμάστε το. Ειδάλως, μείνετε με αυτά που έχουν αποδειχτεί ότι δουλεύουν.
Πάντως απ'όσο μπορείτε να διαβάσετε, η γνώμη του γιατρού, έρχεται λίγο -πολύ στα δικά μας λόγια, (όπως αυτά που γράφω στο πρώτο post αυτού του topic).
"You really expect me to believe that rubbing a lotion made of otter fur on my scalp will grow hair? "
Τα σχόλια δικά σας...
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Ναι, μου άρεσε και το σχολίασα και εγω.
Περιμένουμε τις απαντήσεις των "ικανοποιημένων" πελατών...
 

kolokotronis

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Χαιρετώ και πάλι.

Γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι; Προφανώς ο λόγος μου δεν περνάει στο forum σας.

Το θέμα μας είναι εάν η συγκεκριμένη λοσιόν έχει αποτέλεσμα ή γιατί έχει αποτέλεσμα;

Γιατί όσον αφορά το πρώτο, αποτέλεσμα έχει. Όσον αφορά το δεύτερο πάρτε τηλέφωνο στα γραφεία και ρωτήστε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω γιατί έχει αποτέλεσμα, ενώ κανονικά, σύμφωνα με εσάς δεν θα έπρεπε. Δεν στέκει δηλαδή σε καμία περίπτωση και με καμία δύναμη αυτή η συγκεκριμένη λοσιόν να βγάζει μαλλιά. Είναι φύση αδύνατον. Είναι άτοπον. Είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Περιέργως όμως βγάζω μαλλιά. Και δεν έχει αντενδείξεις. Και για να μιλάμε σωστότερα δεν μου χαρίζει κανένας τίποτε. Τα δικά μου μαλλιά που έπεσαν, ξαναφυτρώνουν.

Και δεν είναι μόνο στην hair loss community, αλλά σε κάθε ιατρική community δεδομένο ότι φάρμακο και παρενέργειες πάνε μαζί πακέτο. Είναι το γνωστό ιατρικό αλλά και γενικότερα επιστημονικό κατεστημένο. Ας μην το αναπτύξω το θέμα για ανήκει σε άλλη θέση. Μιλάμε για χορό δισεκατομμυρίων. Και όλους εμάς μας έχουν … όλες αυτές οι μεγάλες πολυεθνικές.

Για όσους δεν κατάλαβαν ο Admin είναι λάτρης των φαρμάκων αγνοώντας τις αντενδείξεις και εγώ όχι. Είναι πολλά τα λεφτά Άκη.

Επειδή θεωρείτε τα φάρμακα τόσο θαυματουργά, να σας πω άλλη μια ιστορία.

Είχα ένα δερματολογικό πρόβλημα στο πρόσωπο (παρειές και μέτωπο). Κοκκίνιζε και αρκετές φορές έσκαζε και έτρεχε ορός. Τρομερή φαγούρα. Είχα επισκεφθεί τους περισσότερους δερματολόγους του λεκανοπεδίου Αττικής. Ο κάθε ένας έβγαζε και μια διαφορετική διάγνωση και έδινε διαφορετικές αλοιφές κάθε φορά. Αποτέλεσμα; Τι λέτε; Αυτό που φαντάζεστε. Αποτέλεσμα μηδέν (0) ή επιδείνωση. Ένας μάλιστα δερματολόγος μου έγραψε να πάρω κάτι χάπια. Όταν έσωσα την συνταγή στο φαρμακείο, πρόσεξα ότι οι φαρμακοποιοί κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με ένα σφίξιμο. Λόγω της φύσης του φαρμάκου έπρεπε να κάνω συχνά εξετάσεις αίματος. Το πρόβλημα άρχισε να υποχωρεί και πάνω που έλεγα ότι ξεμπέρδεψα, χτύπησε στο συκώτι και ο γιατρός μου το διέκοψε. Φυσικά το πρόβλημα επανήλθε. Πως το έλυσα; Δυστυχώς και πάλι με καλλυντικό τρόπο.

Όποιος θέλει να επιβαρύνει τον οργανισμό του με χημικές ουσίες, δηλαδή με ουσίες που δεν ανήκουν στο σώμα του είναι ελεύθερος να το κάνει. Δικό του είναι το σώμα ας το κάνει ότι θέλει. Είναι κρίμα όμως.

Ο Admin έγραψε: «Αλλά βρήκα στο net κάτι πολύ καλό και θα ήθελα όσοι γνωρίζουν λίγα Αγγλικά ας το διαβάσουν. Είναι από τον Dr William Rassman.»

Εάν ψάξουμε στο internet θα βρούμε πολλούς Dr. που θα λένε τα δικά τους. 10 Dr. 10 απόψεις. Γιατί δεν επικοινωνείτε με τους Dr. που έχει το site; Ο ένας διαβάζω είναι υπεύθυνος μελέτης χειρούργος Δερματολόγος. Δεν μετράει το πτυχίο του;

Ο Admin έγραψε: «Κοιτούσα στο site τους και παρατήρησα ότι τα είχαν απομακρύνει τα λεγώμενα περί εμπλούτισης σπέρματος κλπ.»

Αντιγράφω από το site: «Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος.»

Ουδέν σχόλιον.
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Τα φάρμακα δεν είναι πολλές φορές ή λύση. Κάποιες άλλες φορές όμως είναι η μόνη λύση.

Επίσης η περισσότεροι εδώ δείχνουμε μεγάλο ενδιαφέρον και στα φυτικά προιόντα. Δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των παθόντων και αναφέρομαι σε όλες τις παθήσεις, επιδιώκει να παίρνει φάρμακα, το αντίθετο οι περισσότεροι ψάχνουν τις εναλλακτικές λύσεις. Και πολλοί βοηθούνται από αυτές. Αλλά όχι όλοι. Εγώ πάλεψα πραγματικά, έχω δοκιμάσει πολλά προιόντα φυτικά και μη, ακριβά η φθηνά για να αποφύγω το regaine αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη πραγματικότητα.

Κανείς δεν ζήτησε να απολογηθείς για κάτι, απεναντίας συγχαρητήρια που ξεμπέρδεψες, μόνο όποιος το έχει περάσει μπορεί να καταλάβει..

Εμένα όμως προσωπικά το προιόν δεν με έχει πείσει. Δεν αφήνω την απελπισία να με κυριέψει γιατί μόνο η απελπισία θα με έκανε να πειστώ από το τραγικό ραντεβού στα γραφεία του κυρίου Μ. Ακόμα και τώρα που η κατάσταση έχει χειροτερέψει και επιβάλλεται να βρεθεί λύση. Ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να με πείσει. Θεωρώ ότι οι εταιρίες μεταμοσχεύσεων είναι πιο πειστικές.

Λυπάμαι, αλλά για το συγκεκριμένο προιόν θα πω κι εγώ "ουδέν σχόλιον" και επίσης "ο νοών νοείτω".
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

φιλε δηλαδη εσυ πως το βλεπεις αυτοι που καναν την ερευνα οπου αποδεικνειεται πως η λοσιον του Μ*** δεν αποροφαται απο το κεφαλι λες να κανουν λαθος η να μην κανουν σωστα την δουλεια τους ??
λες να μην ξερουν τι τους γινετε ??
και να βγαζουν λαθος συμπερασματα !!
λες να μην καναν δοκιμες ??
και να τα βγαζουν απο το κεφαλι τους

η δουλεια τους ειναι αυτη και οι γνωσεις τους πολυ περισσοτερες απο τον καθενα

αυτος ο Μ*** ποιος ειναι ??
τι εχει σπουδασει ??
τι γνωριζει περισσοτερο απο αυτους ??

πως μπορω εγω η καθενας απο εμας εδω η και απο ολη την ελλαδα να εμπιστευτει η να πιστεψουν καποιον αγνωστου σπουδων και γνωσεων περι τις τριχοπτωσης
και να προσπερασει ερευνες μελετες που αποδεικνευουν οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα ακουμε

πως...συγνωμη φιλε αλλα αναμεσα στην λοσιον του Μ*** και σε οποιουδηποτε Μ*** που βγαζει μια λοσιον και ισχυριζεται πως καποια πραγματα που ερχονται σε αντικρουση με ερευνες και μελετες
εγω επιλεγω να πιστεψω και να ακολουθησω πραγματικες κλινικες ερευνες και μελετες παρα να ακουσω καποιον ανθρωπο που απο το πουθενα και χωρις σπουδες πανω στη ειδικοτητα βγαζει μια λοσιον να αυτη

Οταν ο κυριος Μ*** εσυ και οποιοσδηποτε αλλος που υπερασπιζεσαι /στε αυτο το προιον μου αποδειξετε με δοκιμες και ερευνες οτι αυτο δουλευει τοτε ξανα μιλαμε

αλλα κατι τετοιο δεν προκειται απο οσο βλεπω να γινετε
σε ρωτησε και ο ακης σου λεω και εγω
αποδειξε μας οτι αυτη η ερευνα που λεει πως δεν αποροφατε η λοσιον ειναι πλαστη ειναι μαπα δεν ξερουν τι λενε και λοιπα
αποδειξε μας πρωτα το πιο βασικο
και μετα ελα να μιλησουμε για αυτα που περιεχε μεσα κατα ποσο βοηθαν τον μαλλι
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

kolokotronis είπε:
Χαιρετώ και πάλι.
Καλως τον...
kolokotronis είπε:
Γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι; Προφανώς ο λόγος μου δεν περνάει στο forum σας.
Ολων τών μελών οι γνώμες περνάνε στο forum αυτό. Αλλιώς θα κλειδώναν topics, θα δινόνταν ban κλπ.
Δεν νομίζω να παρατηρηθηκε κάτι τέτοιο εδώ...

kolokotronis είπε:
Το θέμα μας είναι εάν η συγκεκριμένη λοσιόν έχει αποτέλεσμα ή γιατί έχει αποτέλεσμα;
Σε αυτό το site αγαπητέ κοιτάμε το τί έχει αποτέλεσμα. Και το κάνουμε για να ξέρουμε και να ξέρει ο κόσμος το τι τρέχει και το τι παίζει με τα φάρμακα αλλά και τα φιδέλαια τύπου Μ**η.
Όμως για να έχει κάποιο προϊόν αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει και επιστημονική απόδειξη ότι αυτά που περιέχει μέσα κάνουν όντως δουλειά.
Μέχρι και το τσάι, αγαπητέ, έχει κλινικές έρευνες ότι κάνει δουλειά.
Το δικό σας δεν έχει ούτε την απόδειξη του "ταπεινου" τσαϊού. :)

kolokotronis είπε:
Γιατί όσον αφορά το πρώτο, αποτέλεσμα έχει.
Κάτι λέγαμε για κάτι πριν και μετά photos σχετικά με αυτά τα λεγωμενά σου.

kolokotronis είπε:
Όσον αφορά το δεύτερο πάρτε τηλέφωνο στα γραφεία και ρωτήστε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω γιατί έχει αποτέλεσμα, ενώ κανονικά, σύμφωνα με εσάς δεν θα έπρεπε. Δεν στέκει δηλαδή σε καμία περίπτωση και με καμία δύναμη αυτή η συγκεκριμένη λοσιόν να βγάζει μαλλιά. Είναι φύση αδύνατον. Είναι άτοπον. Είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Σύμφωνα με εμάς δεν έχει; Σύμφωνα με όλους που ασχολούντε εστω και ελάχιστα. Πλην εσένα φυσικά...

kolokotronis είπε:
Περιέργως όμως βγάζω μαλλιά. Και δεν έχει αντενδείξεις. Και για να μιλάμε σωστότερα δεν μου χαρίζει κανένας τίποτε. Τα δικά μου μαλλιά που έπεσαν, ξαναφυτρώνουν.
Περίεργο όντως...

kolokotronis είπε:
Και δεν είναι μόνο στην hair loss community, αλλά σε κάθε ιατρική community δεδομένο ότι φάρμακο και παρενέργειες πάνε μαζί πακέτο. Είναι το γνωστό ιατρικό αλλά και γενικότερα επιστημονικό κατεστημένο. Ας μην το αναπτύξω το θέμα για ανήκει σε άλλη θέση. Μιλάμε για χορό δισεκατομμυρίων. Και όλους εμάς μας έχουν … όλες αυτές οι μεγάλες πολυεθνικές.
Εμείς για την συγκεκριμένη community μιλάμε. Και να που έρχεσε και στα λόγια μου για τις αντενδείξεις..

kolokotronis είπε:
Για όσους δεν κατάλαβαν ο Admin είναι λάτρης των φαρμάκων αγνοώντας τις αντενδείξεις και εγώ όχι. Είναι πολλά τα λεφτά Άκη.
Παιδιά, σας έλεγα ψέματα από την αρχή. Το παραδέχομαι, είμαι όχι απλός λάτρης, αλλά ProscarJunkie...
Επίσης είμαι Rogaine-Αλόη-Revivogen-Fungoral-Junkie.

Αγνοώντας τις αντενδείξεις? Να δω τι άλλο θα σκεφτήτε, προσπαθώντας να δείξετε -λανθασμένα- ότι κάτι τρέχει σε αυτό το forum.
Γιατί όποιος λέει την αλήθεια και η αλήθεια αυτήν πονάει μερικούς, πρέπει να τα παίρνει;
Οι αντενδείξεις είναι ένα κομμάτι που συνοδεύει το συγκεκριμένο site από την αρχή του.
Όλα τα reviews που υπάρχουν στα προϊόντα που δουλεύουν, θέση στην οποία δυστυχώς το δικό σας δεν χωρά γιατί απλά δεν κάνει τίποτα, αναφέροντε και οι αντενδείξεις τους.
Μάλιστα, σε κάθε review υπάρχουν ως "Ανεπιθύμητες ενέργειες".
Και μαθητές του Δημοτικού να μπουν σε αυτό το site, θα τις διαβάσουν.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι συμφώνησες πριν γίνεις μέλος (αλλιώς το σύστημα δεν σε αφήνει να εγγραφείς), ότι τα γραφώμενα εδώ δεν αντικαθιστούν κανενός γιατρού την γνώμη, την οποία και πρέπει να ζητάνε όλοι.
Επίσης, πριν καιρό "κατηγορήθηκα" από άλλο μέλος ότι υποστηρίζω το Revivogen, που είναι λοσιόν.Από άλλον πάλι οτι υποστηρίζω το Ζιχ, που είναι και αυτό λοσιόν και μάλιστα "φτιαχτή", άρα και φτηνή. Άρα, μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω τα φάρμακα? Μήπως αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζω ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα;
Άρα, δεν παίζει αυτό που προσπαθείς να "περάσεις".
"Είναι πολλά τα λεφτά Άκη.". Είναι πολλά. Πόσο χρεώνει είπαμε ο μ**ής; 2000€? Είναι, πολλά όντως (για λοσιόν)....

kolokotronis είπε:
Επειδή θεωρείτε τα φάρμακα τόσο θαυματουργά, να σας πω άλλη μια ιστορία.
Δεν μας προσθέτουν κάποιο νεφρό ή κάνουν τυφλούς να βλέπουν.
Απλώς μας βοηθάνε στο πρόβλημα μας...

kolokotronis είπε:
Είχα ένα δερματολογικό πρόβλημα ... Φυσικά το πρόβλημα επανήλθε. Πως το έλυσα; Δυστυχώς και πάλι με καλλυντικό τρόπο.
...Κανείς δεν είπε ότι τα καλλυντικά δεν κάνουν δουλεια. Και εγώ για λιπαρή επιδερμίδα, καλλυντικά παίρνω. Αλλά καλλυντικό που κάνει δουλειά με καλλυντικό που δεν κάνει, έχει διαφορά...

kolokotronis είπε:
Όποιος θέλει να επιβαρύνει τον οργανισμό του με χημικές ουσίες, δηλαδή με ουσίες που δεν ανήκουν στο σώμα του είναι ελεύθερος να το κάνει. Δικό του είναι το σώμα ας το κάνει ότι θέλει. Είναι κρίμα όμως.
Σωστό εν μέρη. Αλλά μην το παρουσιάζεις λες και πέρνει πρέζα κανείς.
Γιατί επιμένεις στα φάρμακα; Γιατί δεν λες ότι παρουσιάζουμε και συζητάμε και για rogaine, fungoral, Zix, Revivogen, Handrox plus, Samson κλπ που είναι και αυτές λοσιόν και δεν μπαίνουν στον οργανισμό;
Ή για να πω την αλήθεια, μπαίνουν ελάχιστα, αλλά δεν εμπλουτίζουν το σπέρμα όμως, δυστυχώς. Ούτε και "δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας" κλπ, κλπ... :)

kolokotronis είπε:
Ο Admin έγραψε: «Αλλά βρήκα στο net κάτι πολύ καλό και θα ήθελα όσοι γνωρίζουν λίγα Αγγλικά ας το διαβάσουν. Είναι από τον Dr William Rassman.»

Εάν ψάξουμε στο internet θα βρούμε πολλούς Dr. που θα λένε τα δικά τους. 10 Dr. 10 απόψεις. Γιατί δεν επικοινωνείτε με τους Dr. που έχει το site; Ο ένας διαβάζω είναι υπεύθυνος μελέτης χειρούργος Δερματολόγος. Δεν μετράει το πτυχίο του;
Ο συγκεκριμένο γιατρός αγαπητέ, που δεν τον γνωρίζω και προσωπικά, αν διαβάσεις το bio του, έχει τόσα πτυχία που καλύπτουν το γραφείο του αγαπητού σου ερευνητή, πτυχία που ασφαλώς δεν έχει ο ερευνητής σου. Γιάυτό άστα αυτά που λες. Αυτόν και άλλους τόσους σαν αυτόν θα τους ακούσω, γιατί έχουν πολλαπλάσια γνώση από πολλούς.
Κάτι "ερευνητές" όμως...
Αν διάβασες την συζήτηση που είχαν με τον Dr, θα μπορούσες να μας απαντήσεις γιατί "λάκησε" ο Assistant του Μ**ή και δεν εξήγησε στον Dr που και ποιά είναι η κλινική έρευνα του προϊόντος.
Άσε και κάτι εκπομπές που έβλεπα(με) παλιά και αναφέρονταν σε γιατρούς με "μαιμού" πτυχία...

kolokotronis είπε:
Ο Admin έγραψε: «Κοιτούσα στο site τους και παρατήρησα ότι τα είχαν απομακρύνει τα λεγώμενα περί εμπλούτισης σπέρματος κλπ.»

Αντιγράφω από το site: «Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος.»

Ουδέν σχόλιον.
Αλήθεια, αυτά εσύ τα πρόσεξες, μιας και χρησιμοποιείς την λοσιόν.
Αυτό με το σπέρμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Στο έκανε ποιό "πυκτό"? :D :D :D
Το ουδέν σχόλιο που είπες μου άρεσε.
Αυτό παίζει σε πολλά ταμπλό. Μπορεί να μην το πρόσεξα, μπορεί να προστέθηκε ξανά.
Σελίδα είναι δυναμική. Δεν είναι photo να μένει.
Πάντως το διόρθωσα.

Στην κουβέντα μας ξανά.
Υπάρχουν αυτές οι photos πριν και μετά; Σε ποιό ακριβώς ινστιτούτο πήγες και έκανες μεταμόσχευση, που αναφέρεις στο 1ο σου post?
Τι να λέμε τότε. Εννοείτε ότι προσπαθείτε με το θέμα "αντενδείξεις" να φοβήσετε τον κόσμο και να στραφεί στην λοσιόν του Μ**ή.
Σε αυτό το site, έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες λοσιόν που πράγματι κάνουν δουλειά. Ο καθένας, αν διαβάσει τί φταίει και έχουμε τριχόπτωση, μπορεί να βγάλει συμπεράσματα μετά για το αν αυτά που αναφέροντε εδώ έχουν ή όχι αποτέλεσμα.
Άλλωστε δεν στρέφετε κανένας μας σε μία θεραπεία. Μάλιστα, έχει προστεθεί και λοσιόν Do it Yourself (λέγε με Zix) που κοστίζει το 1/100000 της δικής σας και που έχει αναφορές ότι δουλεύει πολλές περισσότερες από την μία και μοναδική δική σου.
Α, τα παίρνω και από το Zix, να το αναφέρω και αυτό, πριν προλάβεις και το πεις εσύ. ;)
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Να αναφέρω επίσης και κάτι άλλο.
Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κύριο Μ**ή, ούτε και τον γνωρίζω καν φατσικός (αν εξαιρέση κανείς μία photo του που έχει στο site από μία εκπομπή. Μήπως είναι καραφλός και δεν βγάζει άλλη;;;).

Απλώς λέω την γνώμη μου σε κάποιο προϊόν, η οποία και μέχρι να μας δώσουν περισσότερο "φως", ισχύει ως έχει στο αρχικό post αυτού του topic.
Αυτο για να μην παρεξηγηθώ.

Εύκολα μπορεί ο καθένας μας να κρίνει και να κριθεί.
Αν πχ εγώ έβγαινα για ολυμπιακούς αγώνες στην άρση βαρών και με έβλεπαν να σηκώνω βάρη, θα έλεγαν πολύ σωστά "σιγά να μην είναι έτσι από την φύση του, κάτι παίρνει αυτός".
Εδώ θα είχα δυο επιλογές ή του δείχνω τίποτα εξετάσεις αίματος (αν είναι καθαρές) και τους τις "τρίβω στη μάπα" ή αν έχω την φωλιά μου λερωμένη, θα απέφευγα να απαντήσω για εξετάσεις και θα έλεγα κάτι του στυλ "μα έλα να με δεις στο γυμναστήριο", "ρώτα τον τάδε που με είδε να σηκώνω κάθε μερά τα κιλα" "μα τρώω καλά" κλπ.
Αυτό το παράδειγμα ισχύει στο συγκεκριμένο post.
Αν έχετε κλινικές αποδείξεις, μας τις δείχνετε και ζητάω συγνώμη + ότι προσθέτω το προϊόν σας στα αποτελεσματικά. Όχι ότι δεν πειράζει την υγεία, αλλά τις άλλες, που δείχνουν αποτελέσματα.

Το να προσπαθείτε να αποφύγετε ένα σκασμό ερωτήσεις που έχω κάνει, να λέτε άλλα (ένας καράφλας έβγαλε μαλλιά, εγώ βγάζω μαλλιά, η υγεία μου είναι τέλεια με αυτό κλπ), ε τι να πει κανείς τότε.

Επίσης, έστειλα ερώτημα μου στον εν λόγω γιατρό (Dr William Rassman) ρωτώντας τον αν μπορεί μία λοσιόν να πειράξει το σπέρμα κλπ, εξηγώντας του και το τί παίζει (ότι δήθεν "μέλη" του forum είναι ικανοποιημένα, ασχετα αν το email του ενώς είναι info@m**is.gr . Ε, ειδικά αυτό το email, τί να πω...). Επίσης με το ότι λένε για τα αποδεδειγμένα προϊόντα κλπ.

Η απάντηση του:
Akis,
I suppose anything is possible, but I highly doubt it. I’m outspoken about these types of products, and providing grainy, poor quality photos showing before/after are not going to win me over as proof.

They can say the proven hair loss treatments are bad for your health (they’re understandably trying to sell their product), but I’d say unproven products are even worse for your hair and bank account. The more time people waste with products that don’t work, the more hair they will lose along the way.


Ξέρω, αυτά τα post μου θα το διαβάσουν πχ 10 άτομα.
Απο αυτούς, οι 3 θα πουν "καλά έλεγα εγώ δεν μου γέμιζε το μάτι", οι άλλοι 3 θα πουν "ευτυχώς, γιατί ήθελα να πάω", οι 2 θα πουν "πως την πάτησα έτσι" και οι 2 τελευταίοι θα "ζοριστούν".
Έ, αυτοί οι 2 ας πιούν ξύδι...

Φιλικά, όπως πάντα, Άκης...
 

Lilika

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Geia sas

Otan eida ton M***h sth net phga na dw ti ginetai. Na sas pw oti eimai megalh se hlikia ta malia mou htan poly araia de makrainan kai phgaina sto komwthrio na ta fountwnw mexri kai to kalokairi eixa obrela sthn tsanta moy mh tixon kai breksei kai ginw xalia. Skefthka oti gia na tou pernoune sunenteuksh se kratiko kanali 8a tan alh8inos.
Pragmati agorasa th losion tou kai emeina poly euxarhstimenh, oi krotafoi mou gemisan kai ta malia moy piknwsan. Twra meta apo xronia de mou pesan ksana. An kai eimai alergikh de me peirakse ka8olou.
Gia mena aksizei na to dokimasete.
Euxaristw.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

τωρα με κανετε και γελαω
ελεος
μπαινουν τυχαια καποια ατομα και το πρωτο τους ποστ τυχαια ειναι στο θεμα του μ***
τυχαια επισης αυτα τα 3 ατομα λενε τα καλυτερα εντελως τυχαια
παλι τυχαια καποιος απο αυτους δηλωνει σαν email που θα λαμβανει παρακολουθησεις θεματων στο i***@m**.gr
σιγουρα και αυτο τυχαιο ειναι

για ποσο μλκ*** μας περνατε

φτανει πια

μιληστε με αποδειξεις επιτελους


ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξυπναει σιγα σιγα και ξερει ελληνικα και διαβαζει και ενημερωνεται ωστε να μην τον κοροιδευουν διαφοροι επιτηδιοι

πανε οι εποχες (ευτυχως) που ο καθενας με λιγη πειθω ευχερια λογου
μεγαλες υποσχεσεις ΕΠΑΙΖΕ με τον πονο των ανθρωπων και τους ετρωγε τα λεφτα και δεν εκανε τπτ
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Λιλίκα συγχαρητήρια που έλυσες το πρόβλημά σου.

Εγώ πάντως αν ήμουν μεγάλη σε ηλικία και είχα λύσει το πρόβλημά μου εδώ και χρόνια δεν νομίζω ότι θα έμπαινα καν σε site όπως αυτό.

Αν έμπαινα επίσης στο internet, θα κοίταζα για άλλα προιόντα, άντε, ίσως σαμπουάν, ίσως βαφές ή μάλλον καλλυντικά γενικότερα, δλδ σε άλλα site.

Ελπίζω να μεγαλώσω, να ασπρίσω, να λύσω το πρόβλημά μου και να το αφήσω πίσω πολλά χρόνια. Αν γίνει αυτό, και ας με συγχωρέσουν τα παιδιά από εδώ, δεν νομίζω ότι θα έχω και μεγάλη έννοια να μπω σε ένα τέτοιο site! Για να το κάνω θα πρέπει να μου το υποδείξουν!

Και επιτέλους κάντε κάτι σωστά, αυτο με το e-mail, αν είναι όπως τα λέει ο Παναγιώτης, είναι πολύ αστείο!!!
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Lilika είπε:
Geia sas

Otan eida ton M***h sth net phga na dw ti ginetai. Na sas pw oti eimai megalh se hlikia ta malia mou htan poly araia de makrainan kai phgaina sto komwthrio na ta fountwnw mexri kai to kalokairi eixa obrela sthn tsanta moy mh tixon kai breksei kai ginw xalia. Skefthka oti gia na tou pernoune sunenteuksh se kratiko kanali 8a tan alh8inos.
Pragmati agorasa th losion tou kai emeina poly euxarhstimenh, oi krotafoi mou gemisan kai ta malia moy piknwsan. Twra meta apo xronia de mou pesan ksana. An kai eimai alergikh de me peirakse ka8olou.
Gia mena aksizei na to dokimasete.
Euxaristw.

Γεια σου και σένα.
Lilika απ'ότι είδα στις καταγραφές, θα πρέπει να τον "πας" πολύ τον Μ**ή.
Προσπάθησες να εγγραφείς στην αρχή σαν F**ry, μετά έγινες μέλος με το nickname lila και τώρα είσαι με το μέλος Lilika. Πολύ προσπάθεια για να μοιραστεις την εμπειρία σου.

['Ασχετο, αναφέρομαι στους υπόλοιπους, μιας και ανέφερα τις καταγραφές, είδα ότι προσπαθούσε να κάνει login και ο stratos, u know, ο "διαγράψτε με απο εδώ" :D)

Αυτά τα posts Lilika όπου το πρώτο αρχίζει με το πηγα να δω κλπ, ξέρεις τα αναφέρουν και σαν spam γενικώς.

Ας πούμε ότι όντως ισχύουν αυτά που λες. Γνωρίζεις από τι είχες τριχόπτωση; Σου είπε ο γιατρός σου; 'Η προτίμησες τον Μ**ή αντί για το γιατρό σου;
Θα έκανες εξετάσεις λογικά, γιατί στις γυναίκες είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Μας λες τί σου είχε βρει ο γιατρός και απο τι σου είπε ότι οφείλονταν η τριχόπτωση σου;

Αν , λέω αν, είχες τριχόπτωση, μήπως οφείλονταν πχ σε διατροφή;
Μπορεί σαν γυναίκα να ήθελες να γίνεις ωραία, να προσπάθησες να χάσεις κιλά με τρόπο βάρβαρο, να είδες ότι σου πέφτουν τα μαλλιά, αγχώθηκες και αυτά πέφταν χειρότερα.
Μετά πήρες την λοσιόν αυτήν, στο μυαλό σου ησύχασες και έτσι αφού έτρωγες και καλά σταμάτησε η τριχόπτωση.

Αυτά τα "κροτάφους" που λες και το "μετα απο χρόνια δεν πέσαν ξανά", εμένα γιατί πάει το μυαλό μου στο ότι αναφέρεσαι στο κύριο πρόβλημα μας, δηλαδή να δούμε τους κροτάφους μας να βγάζουν μαλλιά και φυσικά να μην μας πέσουν όταν σταματήσουμε την θεραπεία.
Σκέφτεσαι μήπως ότι διαβάζοντας αυτό το post, όσοι έχουν στο μυαλό τους να δουν κροτάφους και να μην τους πέσουν όταν σταματήσουν την θεραπεία, θα τρέξουν να το παρουν.
Όπως και στο site του ο μ**ής αναφέρει ότι η λοσιόν του ΔΕΝ κάνει αυτά που κάνει το proscar, σκεφτόμενος ότι όσοι ψάξουν και δουν τις αντενδείξεις του, θα "τρέξουν" στο δικό του.

Αφού είδες αποτέλεσμα και έκανες και τόσο κόπο να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου, κάνε ένα ακόμη κόπο και τράβηξε μία photo να έχει σημερινή/αυριανή η όποτε θες, ημερομηνία.
Μαζί της δείξε μας και μία παλιά σου που -λογικά- θα έχεις.
Αν δεν μπορείς να τις κάνεις ψηφιακές, πήγαινε σε ένα μαγαζί που τα κάνουν αυτά και χρέωσε τα σε εμένα...

Αυτά με τα σκέτα λεγώμενα είναι , για μένα, του κ#λου. Σήμερα μιλάς για κάτι μόνο με αποδείξεις.
Πας πχ στο propecia (το οποίο είναι το 1/5 του proscar) και πατάς το "See the proof".
Πρόσεξε διαφορές με το αντίστοιχο του Μ**ή.
Επίσης, είναι το μοναδικό φάρμακο που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όπως και να το κάνουμε, έτσι είναι. Αλλά πρόσεξε τι γράφει η εταιρία του τώρα:
"Although results will vary, generally you will not be able to grow back all the hair you have lost."
Μας λέει λοιπόν, ότι μπορεί μεν να είναι το μοναδικό ίσως με αυτά τα αποτελέσματα (μαζί με ντουταστερίδη), αλλά και πάλι ΔΕΝ είναι και σίγουρο ότι θα δεις όλα σου τα μαλλιά.

Πως λοιπόν, περιμένετε να πιστέψουμε τα λεγώμενα του Μ**ή, που φυσικά κανένα του συστατικό ΔΕΝ περιορίζει την DHT, κανένα του συστατικό δεν είνα γνωστό να προκαλεί τριχοφυία, να έχει πλήρη επιτυχία;
Ε, μην τρελαθούμε και τελείως...

Επίσης, πόσο "αθώος" πρέπει να είναι κανείς για να πειστεί από τίτλους όπως:
"Για πρώτη φορά στην Ιστορία Επίσημες πατέντες ανα τον κόσμο. ".
Έλεος ρε παιδιά, πατεντάρατε κάτι, κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, δεν ανακαλύψατε την θεραπεία του έιτζ... Άκου για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ένας γνωστός μου έχει πατεντάρει μία κατασκευή που κάνει αυτός με κολώνες οικοδομής.
Να τον βλέπω σαν θεό; Πρώτη φορά στην ιστορία και αυτός...

Κουφό start:
Για να μην πω το τι λέτε ότι προκαλεί η τριχόπτωση...
"Ο Κος Μ**ης ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ - ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ με εμπειρία 15 ετών, κάτοχος σκευάσματος κατά της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών) αναλύει τις κακές επιπτώσεις της τριχόπτωσης -φαλάκρας στην υγεία."
Σύνδρομο ΡΑΙ (Παί), Δερματικές Νεοπλασίες,Εγκεφαλικές, Ρινικές, Οφθαλμολογικές, Οδοντικές, Πάρκισον, Δερματικές ανωμαλίες και Ονύχων, Σπασμοί, Εντεροπάθεια, Καρκίνος Προστάτη, Μυοτονική δυστροφία, Εγκεφαλο-κρανιακή Λιπομάτωση, Κεράτωση, Νοητική καθυστέρηση, Μυασθένεια, Τριγλυκεριδιακές ανωμαλίες, Ακτινομύκωση, Χοληστερίνη, Καρδιοαρτηριακές και Στεφανιαίες παθήσεις, Αδενοκαρκίνωμα, Λέπρωση Σύνδρομα Meige & Saha, Μελανώματα, Καντιντίαση, Οπτικές (φακού) Αλλοιώσεις, Πολυενδοκρινοπάθειες
, Αμινόρροια- Διάρροια, Δυσλειτουργίες θυροειδή, Ερυθηματικός Λύκος, Ελικοβακτηρίδιο Πυλωρού, Δυσπλασίες, Λεπώδες Καρκίνωμα Γλώσσας, Μυκυτιάσεις
, Συφιλη, Ψωρίαση, Πιτιρίαση, Κολίτιδα, Υπέρταση, Ναρκοληψία,Μελανώματα των άκρων « Κitamura».
Κουφό End...
Δηλαδή, πάσχω από αυτά; Ωχ, δεν βγάζω χειμώνα δηλαδή;
Ο μ**ής, γνωριζει αυτές τις ασθένειες, ή έκανε c(l)opy-paste απλώς;;;
Αυτό το "Κεράτωση", δεν είναι όταν πάει η γυναίκα κάποιου με άλλον;;; ;D ;D ;D

Ntia είπε:
Αν γίνει αυτό, και ας με συγχωρέσουν τα παιδιά από εδώ, δεν νομίζω ότι θα έχω και μεγάλη έννοια να μπω σε ένα τέτοιο site! Για να το κάνω θα πρέπει να μου το υποδείξουν!

:'( :'( :'( :'( :'( :'(
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

ακη αυτο το ειδες στην σελιδα τους

ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ αφού χρησιμοποιείτε επιδερμικά πάνω στην τρίχα και αφού ως έλαιο δεν απορροφάται από τον οργανισμό (ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ).


εστω και αργα το λενε πως δεν απορροφατε
 
Μπλουζα