Max-os, fut+fut, 4408+2467 grafts, 11/11/2009 & 06/09/2010

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

batraxos

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην Κύπρο strip 4408 11-11-09

Γεια σας και απο μενα
Η ιστορια μου με την πτωση των μαλλιων ξεκινα περιπου το 2001 ειμουν 19 χρονων παιδακι..
ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΟ 2004 στην laser l... clin.... η επεμβαση strip εγινε στο ιατρ...κεντ... αθηνων
ειμαι 29 και ενω θεωρουσα πως το αποτελεσμα ηταν καλο τωρα με τα περισσοτερα μαλλια μου πεσμενα αρχιζω να διακρινω την καταστροφη...
Ειμαι σιγουρος πως σε λιγουσ μηνες θα κανω και εγω το βημα για την κυπρο..
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ...ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ..Ο ΠΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΡΑΜΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
Στην κυπρο παιδια η εμπειρια σας ηταν αναλογη?????
σας ευχαριστω..?

επειδη εχω κι εγω αναλογη εμπειρια απο ελλαδα φιλε μου θα σου πω,
καμια σχεση ,
τα ραματα δε με ενοχλησαν καθολου,
ακομη οταν τα εβγαλα (τα περισσοτερα φυγαν μονα τους κατα το λουσιμο)
δεν ενιωσα τιποτα

batraxos

New Member

Μια χαρα τοτε φιλε μου stef_papag..Ενταξει μια ενοχληση δεν θα ειχα προβλημα αλλα ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΟ ΡΑΜΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..
Περιμενω και απο αλλα παιδια να πουν..

athens2013

New Member

Φιλε μου, αν διαβασεις και τα posts μου θα δεις οτι εκανα μεταμοσχευση στην ιδια κλινικη με εσενα ενα χρονο αργοτερα, δηλαδη το καλοκαιρι του 2005. Την πρωτη και την δευτερη μερα ο πονος ηταν αφορητος..κοντευε να σπασει το κεφαλι απο τον πονο...ειδικα στη δοτρια περιοχη αλλα και μπροστα..ηταν οπως το περιγραφεις. αυτο κρατησε τις πρωτες 2-3 μερες. Απ την αλλη πλευρα ομως, το μουδιασμα στο κεφαλι πισω δεν ειχε υποχωρησει ουτε 1.5 χρονο μετα τη μεταμοσχευση. Δε το ενιωθα λες και ειχαν κοψει κανενα νευρο και ειχα χασει την αισθηση. Ευτυχως επανηλθε μετα τον δευτερο χρονο. το αποτελεσμα ηταν φτωχο που σημαινει οτι ο λογος του υπερβολικου πονου και των υπολοιπων που ενιωσες και εσυ, προφανως ηταν μια πολυ βαθια τομη πισω. Αντιθετα στην προσφατη εμπειρια μου στην κυπρο, και παροτι ημουν ψυχολογικα προετοιμασμενος για αναλογο πονο, θεωρωντας οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο, δεν ενιωσα πονο ουτε καν στις πρωτες 48 ωρες μετα την επεμβαση. μονο ελαχιστη ενοχληση πισω κτλ. Ισως τον πιο πολυ πονο να τον ενιωσα κατα τη διαρκεια που γινονταν οι ενεσεις αναισθησιας αλλα μιλαμε για κατι που διαρκει 2 λεπτα!

batraxos

New Member

Ετσι ειναι athens2013 και τωρα που διαβασα το μυνημα σου μου ηρθε στο μυαλο αυτο το μουδιασμα φιλε...
Ο πονος ηταν λες και μου ειχαν δεσει ενα τσιμεντολιθο με το ραμα και με τραβαγε πισω ,πω πω...
Αν καποιος δεν εκανε μεταμοσχευση στην ελλαδα δεν ξερει τι χανει... :p :p
Φανταζομαι την αγωνια σου οταν τελειωσε η επεμβαση για το ποτε θα αρχισεις να πονας..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η' ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ??????

GeoPower

New Member

ρε παιδια τι αποσταση μπορει να εχει οι μεταμοσχευμενοι τριχα απο την κανονικη?

sovagg

New Member

σκυλος είπε:
Ετσι ειναι athens2013 και τωρα που διαβασα το μυνημα σου μου ηρθε στο μυαλο αυτο το μουδιασμα φιλε...
Ο πονος ηταν λες και μου ειχαν δεσει ενα τσιμεντολιθο με το ραμα και με τραβαγε πισω ,πω πω...
Αν καποιος δεν εκανε μεταμοσχευση στην ελλαδα δεν ξερει τι χανει... :p :p
Φανταζομαι την αγωνια σου οταν τελειωσε η επεμβαση για το ποτε θα αρχισεις να πονας..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η' ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ??????

Φιλε και εγω εκανα μεταμοσχευση στην Ελλαδα(Β******* Κ***) πριν 4 χρονια περιπου κ ο πονος ηταν αφορητος στη δοτρια..Με πονουσε πολυ η τομη πισω(πολυ τραβηγμα) δεν μπορουσα να κοιμηθω,η οποια τομη σημερα 4 χρονια μετα την επεμβαση εινα ακομη κοκκινη...Πιστευα οτι μετα απο καποιο καιρο γινεται ασπρη,απλα πανω στην τομη δεν υπαρχουν τριχες..Αναρωτιεμαι αν αυτο γινεται να διορθωθει.. :chinscratch

max_os

New Member

....στη δική μου περίπτωση (διπλή εμπειρία δλδ στριπ πάνω σε στριπ) δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Ούτε καν στο 2ο στριπ που θεωρητικά το δέρμα σε εκείνο το σημείο και είναι λίγο ζορισμένο αλλά και λόγω ηλικίας έχει χάσει και την ελαστικότητά του.
Για καμία δυο μέρες έπερνα λίγη παρακεταμόλη (^epon) και τίποτα άλλο.

comb

Member

Kαι για μένα η ενόχληση ήταν σχετικά μικρή, έπαιρνα καποια ελαφρά παυσίπονα για 4-5 μέρες αν θυμάμαι καλά. Βέβαια οι συνδετήρες είναι λίγο χειρότεροι(υποθέτω) από τα κλασσικά ράμματα, αλλά τίποτα το φοβερό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member

Μαχο και Κομπ η ουλη σας απ τη μεταμοσχευση ειναι κοκκινη ή ασπρη???

max_os

New Member

από το πρώτο στριπ "άσπρισε" πάνω στο εξάμηνο.
από το 2ο στρίπ, που έγινε στις 6/2/2011 κλείνω πέντε μήνες και είναι λίγο νωρίς ακόμα, φαίνεται ακόμα κόκκινη.

sovagg

New Member

Εμενα που 4 χρονια μετα τη μεταμοσχευση ειναι ακομα κοκκινη???Ειναι φυσιολογικο αυτο???

best1210

Member

Μαχο μπραβο βρε φιλε..
εξαιρετικα παει κ το δευτερο στριπ..
αλλος ανθρωπος μιλαμε...

max_os

New Member

sovagg είπε:
Εμενα που 4 χρονια μετα τη μεταμοσχευση ειναι ακομα κοκκινη???Ειναι φυσιολογικο αυτο???
αν ρωτήσεις γιατρό θα σου πει στην Ιατρική όλα είναι πιθανά !!!
αλλά 4 χρονια ρε φίλε; πολλά δεν είναι?

max_os

New Member

μερικες φωτο
16 μηνες μετά το 1ο και 6 μετά το 2ο στριπ.
-----------------------------------------------
Σαν να μην προχωράει τόσο καλά το 2ο στριπ! - Νομίζω?

Σημ. όλες οι φώτο είναι από απόσταση 1μ. και με φλας (δυνατό)

Συνημμένα

• IMG_4839.jpg
    IMG_4839.jpg
    1 MB · Προβολές: 340
  • IMG_4843.jpg
    IMG_4843.jpg
    447 KB · Προβολές: 279

arisk

New Member
Απ: Μετ/ση στην Κύπρο 1ο)strip 4408 11-11-09 & 2ο) strip 2467 06/09/2010

Φίλε Μάχο είσαι super.Ειδικά στη hairline έγινε απίστευτη δουλειά.Συγχαρτήρια.

loukas

Member
Απ: Μετ/ση στην Κύπρο 1ο)strip 4408 11-11-09 & 2ο) strip 2467 06/09/2010

fιλε μαχο εχεις κανει και στη κορυφη στριπ :chinscratch :chinscratch εχεις και απο πριν καμια φοτο 8) 8)και ποσο πηγε το μα΄λλι??????

Μπλουζα