Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μάχος είπε:και να έρχεται κάποιος και να σου λέει " παλιά καλύτερος ήσουν με κοντό(?!!) μαλλί !!!!"
Ναι συμφωνώ. Το κρατάω. (οταν πρόκειται για άντρα )Μάχος είπε:[quote author=mindtrapper link=topic=1337.msg43835#msg43835 date=1293197103]
Υπάρχουν δύο απαντήσεις στη δήλωση "Παλιά ήσουν καλύτερος με κοντό μαλλί".
1. Αν είναι σχετικά φίλος και δεν θες να παρεξηγηθείς λες καμιά μλκ του τύπου: Είδες με την κρίση, ούτε λεφτά για κούρεμα δεν έχω πια.
2. Αν δε σε πειράζει να παρεξηγηθείς ή και να παίξεις λίγο ξύλο λες:
α) Και εσύ καλύτερος είσαι με κοντή ψ.λή (να κάνει ομοιοκαταληξία με το μαλλί)
Δεν είναι και καταπληκτικές ατάκες αλλά δεν είχα χρόνο να σκεφτώ. Αν μου έρθει τίποτα καλύτερο θα στο γράψω.
Μάχος είπε:O0 θα γίνω Πάνο O0 . Δεν ακούω τπτ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μάχος είπε:...... τι εγινε ρε παιδια στο φόρουμ?
Μάχος είπε:...... τι εγινε ρε παιδια στο φόρουμ?
ρωταω γιατι βλεπω οτι εκπροσωπος του χασον ο jotronic εκανε προσφατα την τεταρτη!!!!!!!!!!(συγκλονιστικο παραδειγμα μεταμορφωσης)
δηλ συνολο 6??????????????????????????//Don Corleone είπε:ρωταω γιατι βλεπω οτι εκπροσωπος του χασον ο jotronic εκανε προσφατα την τεταρτη!!!!!!!!!!(συγκλονιστικο παραδειγμα μεταμορφωσης)
και εγω το αναρωτιεμαι αυτο.
σκεψου οτι το τζο τον ειχαν σφαξει 2 η 3 φορες πριν παει χασσον...και ο γουονγκ του καταφερε 4 ακομα στριπ..
Don Corleone είπε:ρωταω γιατι βλεπω οτι εκπροσωπος του χασον ο jotronic εκανε προσφατα την τεταρτη!!!!!!!!!!(συγκλονιστικο παραδειγμα μεταμορφωσης)
και εγω το αναρωτιεμαι αυτο.
σκεψου οτι το τζο τον ειχαν σφαξει 2 η 3 φορες πριν παει χασσον...και ο γουονγκ του καταφερε 4 ακομα στριπ..