Απ: Μεταμόσχευση στην Κύπρο strip 4408 11-11-09
Conan είπε:
[quote author=-stamatis- link=topic=1337.msg32541#msg32541 date=1272273477]
..Μαχο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι 27 και σκεφτομαι και εγω να κανω καποια μεταμοσχευση για να προλαβω οτι μπορω. Τωρα ειμαι στη κατηγορια 2. Ανησυχω γιατι εχω ακουσει οτι φαινονται πολυ ασχημα μετα απο καποια χρονια οι μεταμοσχευσεις γιατι αραιωνει το μαλλι και φαινονται σαν ξενο σωμα . Τι εχεις να πεις για αυτο? Τι θα μας συμβουλευες?
Ελα ρε γινεται τετοιο πραγμα? μπαα..... Εσυ Σταματη που το ειδες/ διαβασες?
[/quote]
Σταμάτη,
Είσαι στην ηλικία των 27 ετών και θα έλεγα ότι είσαι στην ηλικία που μόλις και δικαιούσαι δεοντολογικά να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Αν βάλεις ή στείλεις μια φωτογραφία σου θα μπορώ να σου πω περισσότερα. Θα σου δείξω το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελέσματος που έχω βαθμίδας 2 στις φωτογραφίες που παραθέτω πιο κάτω.
Επίσης υπάρχει και ένας ισπανός με βαθμίδα 2 διαφορετικού τύπου, σε αυτό το λινκ
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-66952-page-0-category-2-order-last_answer-descasc-DESC.html
Να σημειώσω ότι οι φωτογραφίες είναι με στριπ και το λίνκ με FUE.
Γενικά να αναφέρω ότι, η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι εντελώς ανεξάρτητη από την τριχόπτωση των υφιστάμενων μαλλιών. Η μεταμόσχευση καλύπτει κενές και αραιές περιοχές και η τριχόπτωση εφόσον συνεχίζεται μπορεί να ανοίξει νέα μέτωπα.
Οι τριχολογικές αγωγές σταματούν ή επιβραδύνουν την περαιτέρω τριχόπτωση αλλά εάν συνεχιστεί ίσως λόγω δυνατής κληρονομικότητας τότε πρέπει να γίνει επανάληψη της μεταμόσχευσης για να καλυφθούν οι νέες περιοχές που αδειάζουν.