poseidonas77
Well-Known Member
φουλαρησε μινοξ πρωι βραδυ προσεχε τις πρωτες μερες και ολλα θα πανε καλα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μου ειπαν απο την 10 μερα και μετα μινοξιδιλη, σωστα?φουλαρησε μινοξ πρωι βραδυ προσεχε τις πρωτες μερες και ολλα θα πανε καλα....
και εμεις σαγαπαμε κουμπαρε και επειδη σε ξερουμε τι παιδι εισαι δε σε παρεξηγουμε...![]()
Τωρα γυριζω σπιτι θα τραβηξω μια καλυετρη (με το κινητο βεβαια παντα).οτι σου ειπαν φιλτατε....
τη hairline ποιος την σχεδιασε??η γιατρος η ο γιατρος???
οταν μπορεσεις βαλε μια μπροστινη φωτο κοντινη με καλο φωτισμο να δουμε τι δουλεια σου κανανε
θα τραβηξω μια καλυτερη (με το κινητο βεβαια παντα). Την hairline την σχεδιασε ο Βεκρης. Γραφω και το ονομα μην εχει θεμα ο κουμπαρος Johnοτι σου ειπαν φιλτατε....
τη hairline ποιος την σχεδιασε??η γιατρος η ο γιατρος???
οταν μπορεσεις βαλε μια μπροστινη φωτο κοντινη με καλο φωτισμο να δουμε τι δουλεια σου κανανε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα δυστυχώς η ευτυχώς την έκανα. Θα δείξει το αποτέλεσμα. Να δω πως θα περάσουν οι μέρες. Στέλνω άλλη μια photo από το μετά. Για το πριν θα στείλω μόλις μου δώσει η κλινική τις photo γιατί εγώ δεν είχα τραβήξει. Δεν φαίνονται πολυ οι δικές μου τρίχες γιατί είναι ξανθιές και η camera είναι λίγο κινητού.φιλε με crop στη φωτο που εβαλες και βλεποντας μονο προσθια ζωνη και κυριως τη hairline (που παντα οι ιατροι προσπαθουν για μεγιστη πυκνωση εκει), βλεπω αρκετα αραιωματα... και αραιη τοποθετηση..γι'αυτο σου ειπα την αποψη μου για τοποθετηση μονο σε προσθια ζωνη με τα 2000γραφτς σου και αποφυγη να πας πιο πισω... Προβολή συνημμένου 9806
ο κύριος βε***ής που έχει αρχίσει και διαφημίζεται ΠΟΛΥ τώρα τελευταια εδώ δεν μπορεί να προσφέρει και αυτός τώρα κάτι?λέω εγώ τώρα..