Matteo, fue, 2000 grafts,11/1/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ ωραια αλλα θελουμε καθαρες φωτος πριν την επεμβαση αλλιως εμενα δεν με καλυπτει τιποτα.
Οσο για την κλινικη κανει μπαμ οτι εκανες Βεκρη και δε βλεπω το λογο να μην το πεις....
Εξαλλου στην συνεχεια απο μονος θα το ξεκινησεις,μην ριχνεις σταχτη στα ματια και καλα δεν μιλας να μην φανει σαν διαφημηση.
Καλη φυτρωση.
Sorry που γινομαι επιθετικος οπως λεει και ο αγαπητος aeratos αλλα ξεκινατε σαν σιγανα ποταμακια οι πιο πολλοι και μετα αρχινατε τους επαινους.....

poseidonas77

Well-Known Member
οτι σου ειπαν φιλτατε....
τη hairline ποιος την σχεδιασε??η γιατρος η ο γιατρος???
οταν μπορεσεις βαλε μια μπροστινη φωτο κοντινη με καλο φωτισμο να δουμε τι δουλεια σου κανανε

John_HDC

Ελα ολα καλα...εγω εχω υσηχο το κεφαλι μου και ξερω πως να βαδιζω πλεον...
ολους σας αγαπαω αλλα κακος θα γινομαι.....

Tasmania

Active Member
φιλε με crop στη φωτο που εβαλες και βλεποντας μονο προσθια ζωνη και κυριως τη hairline (που παντα οι ιατροι προσπαθουν για μεγιστη πυκνωση εκει), βλεπω αρκετα αραιωματα... και αραιη τοποθετηση..γι'αυτο σου ειπα την αποψη μου για τοποθετηση μονο σε προσθια ζωνη με τα 2000γραφτς σου και αποφυγη να πας πιο πισω... after1 (2).jpg

Matteo

New Member
οταν μπορεσεις βαλε μια μπροστινη φωτο κοντινη με καλο φωτισμο να δουμε τι δουλεια σου κανανε
Τωρα γυριζω σπιτι θα τραβηξω μια καλυετρη (με το κινητο βεβαια παντα).
θα τραβηξω μια καλυτερη (με το κινητο βεβαια παντα). Την hairline την σχεδιασε ο Βεκρης. Γραφω και το ονομα μην εχει θεμα ο κουμπαρος John :)

John_HDC

Tελικα ρε παιδια η κοπελα κανει μονο την δουλεια εκει?Επρεπε να πληρωσεις παραπανω να κανει ο γιατρος κατι?
Εαν επιμενεις οτι γιατρε θελω να την κανεις εσυ αλλιως θα φυγω θα παω αλλου τι γινεται σε αυτην την φαση?
Ειμαι λιγο επιφυλακτικος παντα με τις γυναικες σε αυτα τα θεματα ακομη και σε μενα που με εβαζαν τα grafts.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Οποτε παμε στο τεταρτο περιστατικο του βεκρη...Ρε μπας και σας κανει καλη τιμη για να γραφετε και εδω μεσα?
Ξαφνικα πολυ ξεφυτρωσατε.Δε λεω καλο ειναι να δουμε και νεο γιατρο επιτελους εδω μεσα...:p:rolleyes:

Matteo

New Member
φιλε με crop στη φωτο που εβαλες και βλεποντας μονο προσθια ζωνη και κυριως τη hairline (που παντα οι ιατροι προσπαθουν για μεγιστη πυκνωση εκει), βλεπω αρκετα αραιωματα... και αραιη τοποθετηση..γι'αυτο σου ειπα την αποψη μου για τοποθετηση μονο σε προσθια ζωνη με τα 2000γραφτς σου και αποφυγη να πας πιο πισω... Προβολή συνημμένου 9806
Τώρα δυστυχώς η ευτυχώς την έκανα. Θα δείξει το αποτέλεσμα. Να δω πως θα περάσουν οι μέρες. Στέλνω άλλη μια photo από το μετά. Για το πριν θα στείλω μόλις μου δώσει η κλινική τις photo γιατί εγώ δεν είχα τραβήξει. Δεν φαίνονται πολυ οι δικές μου τρίχες γιατί είναι ξανθιές και η camera είναι λίγο κινητού.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    1.7 MB · Προβολές: 554

John_HDC

επρεπε να τα ριξεις ολα μπροστα για να γινεις τουμπανο και να τελιωνεις με την μπροστα οψη.2000 δεν ηταν πολλα για μπροστα ηταν καλα..και μετα πηγαινες για δευτερη αργοτερα..τωρα εφοσον μπηκαν διασπαρτα πρεπει στο μελλον να κανεις επιδιωρθωσεις και μπροστα πραμα που θα πρεπει να μπαινεις στα μαμα μεταμοσχευμενα μετα με λιγο κινδυνο

Tasmania

Active Member
φίλε το όνομα της ιατρού που σου έκανε την επέμβαση ποιο είναι ? Επίσης είναι βοηθός ή έχει τα δικά της περιστατικά και ο Βεκρής ξεχωριστά δικά του αλλά στεγάζονται στο ίδιο ιατρείο ?

poseidonas77

Well-Known Member
πρεπει να ριξεις διαβασμα κουμπαρε αερατε...e-kapnisma εχει ενοτητα ιδιοκατασκευης υγρων
και μολις δεις τι παιζει θα σου δωσω πηγες να παρεις βαση νικοτινη αμερικανικη οπου παιζει το σημαντικοτερο ρολο στην τελικη ποιοτητα του υγρου..και θα σου πω και μερικες εταιριες με αρωματα που εχουν τα bestsellers της αγορας....
τωρα για να σου πω 5 πραματα θελω καμια 20αρια σελιδες και δεν θα καταλαβεις καλα

aeratos28

Just aeratos
και τώρα επί του θέματος....γιατί ρε matteo δεν λες από την αρχή που την έκανες??επίσης οποίος μιλάει με τον γιατρό να του πει να κάνει και καμία προσφορά εδώ στο φόρουμ όπως κάνει και γε***ιού...βλέπω ότι γράφει για 1 χρόνο 30% κατω για τα μέλη..ο κύριος βε***ής που έχει αρχίσει και διαφημίζεται ΠΟΛΥ τώρα τελευταια εδώ δεν μπορεί να προσφέρει και αυτός τώρα κάτι?λέω εγώ τώρα..

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
ο κύριος βε***ής που έχει αρχίσει και διαφημίζεται ΠΟΛΥ τώρα τελευταια εδώ δεν μπορεί να προσφέρει και αυτός τώρα κάτι?λέω εγώ τώρα..

Καλά φιλέ αερατε, κάτσε να ΜΗ βγάλουμε μαλλιά όσοι κάναμε μετά το Μήτσο, να δεις εκεί διαφήμιση...Βασικά
να σου πω εγώ...έχει πάει
κόσμος να κάνει μμ επειδή
είχε εντυπωσιακο αποτελεσμα
ο Μήτσος...Ε, σε 6-7 μηνακια,
ή που που θα βγαλουμε και οι
υπολοιποι μαλλια κ θα σβήσει
από το χάρτη τη dhi και θα
αρχίσει,αν βελτιώσει κάποια
πράγματακια στις πυκνοτητες, να χτυπάει και
την Κύπρο ίσως...ή που θα
μείνουμε οι υπόλοιποι που
πηγαμε γλομποι και δε θα